GoĹÄ: Katarzynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 13:16 Może ktoś sie wypowiedzieć na temat tego przedszkola ? Szukam jakiegos dobrego i chciałabym poznac wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: K. Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 13:25 ja mogę zasugerować, że warto. nie mam zastrzeżeń żadnych, a widzę same korzyści z faktu, że mój syn tam przebywa. konieczność podejmowanej pracy przez rodziców sprawia, że należy pomyśleć o tym w jaki sposób umożliwić swojemu dziecku rozwój. uważam, że właśnie przedszkole o które pytasz jest jednym z tych, na które warto zwrócić uwagę. nie będę rozpisywał się na ich temat, proponuję udać się samodzielnie do tego miejsca, porozmawiać z opiekunkami, poobserwować inne dzieci, w jaki sposób się bawią, jaka panuje atmosfera, jakie mają zajęcia, jak wygląda podawanie posiłków itd. nie będę zbyt wiarygodny, jeśli powiem, że mój syn tam chodzi, jest pięknie i wy też powinniście tam swoje pociechy zaprowadzić. każdy ma inne oczekiwania, ale jeśli chodzi o całokształt, oni wypadają dobrze. ale powtórzę, trzeba samemu się przekonać, chociażby zostawić dziecko na dzień, zobaczyć jak się będzie czuć wśród innych, jak będzie traktowane i wtedy podjąć decyzję. i śmiem zasugerować, że to będzie dobry wybór, aby dziecko tam uczęszczało. pozdrawiam i liczę na rzeczową dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kentucky Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 08:35 Polecam. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, co do opieki nad synem. Cena 800 zł miesięcznie jest również przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Welonka Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:13 To jest ten klubik przy zbiegu ulicy Wieczorynki i Brzechwy??? Bo nie jestem pewna... Niedługo też będę musiała zastanowić się nad wyborem przedszkola, a właśnie mieszkam na Tuwima, więc stosunkowo blisko... Wypowie się ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Welonka Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 15:13 To jest ten klubik przy zbiegu ulic Wieczorynki i Brzechwy??? Bo nie jestem pewna... Niedługo też będę musiała zastanowić się nad wyborem przedszkola, a właśnie mieszkam na Tuwima, więc stosunkowo blisko... Wypowie się ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kostek Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:28 Tak, to właśnie ten. Moim zdaniem godny polecenia, ale sądzę, że każdy zainteresowany powinien sam się przejechać lub przejść i przekonać... Zobaczyć co i jak, i ocenić. Welonka masz blisko, więc powinnaś podejść, no chyba że już byłaś. Ja też z żoną mieszkamy nieopodal, dlatego też tam zaprowadzamy swoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nerka83 Re: Przedszkole-Kaczorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.13, 13:15 polecam. to doskonale miejsce aby zostawic swoje dzieci pod opieke. gdy z powodu pracy nie mamy dla nich wystarczajaco czasu, to szansa aby rozwinac intelektualnie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś