Dodaj do ulubionych

pranie dywanów - Poznań i okolice

IP: *.icpnet.pl 08.12.14, 10:51
Witam!

Oferujemy wysokiej jakości usługi w zakresie prania i czyszczenia dywanów, wykładzin oraz tapicerki samochodowej.

ul. Strzałowa 3/31
61-847 Poznań

Zapraszamy na naszą stronę internetową www.sjkarcher.pl

Oferujemy bezpłatny dojazd do klienta!
Obserwuj wątek
    • miloszpoznan Re: pranie dywanów - Poznań i okolice 24.12.15, 01:53
      Sprawdziłem już kilka firm piorących dywany w domu i nigdy nie byłem zadowolony.
      1. Zupełnie obca osoba wchodzi do mojego domu i chodzi w zasadzie wszędzie.
      2. Nigdy nie mam pewności co do wiedzy i kwalifikacji wykonawcy zlecenia.
      3. W większości wypadków są to ludzie dorabiający po pracy którzy kupili sobie odkurzacz piorący za 1500-2500 pln i szukają szybkiego zarobku.
      3. Paragon czy faktura ZAPOMNIJ a jak faktycznie firma jest zarejestrowana to doliczą VAT lub podatek. (więc karmimy szarą strefę).
      4. Warto się dokładnie upewnić co do ceny przed samym wykonaniem usługi bo można być niemiło zaskoczonym. Czy nie ma ceny minimalnej lub kosztu dojazdu.
      5. Musimy umówić się na dany dzień i godzinę co powoduje pewne ograniczenia a warto mieć na uwadze że wykonawca usługi prania dywanów potrafi się spóźnić nawet kilka godzin.
      6. W zasadzie nigdy nie odkurzają dywanu przed praniem co jest karygodnym błędem. Ale nie wymagajmy żeby Pan dźwigał do naszego domu czy mieszkania odkurzacza.
      7. Usługa prania dywanu czy wykładziny wykonywana w naszym domu czy mieszkaniu wykorzystuje nasz prąd i ciepłą wodę co przy obecnych cenach nie jest bez znaczenia.
      8. Dywan czy wykładzina po procesie czyszczenia pozostaje mokra a niejednokrotnie przemoczona. I pojawiają się kolejne problemy z którymi sami musimy sobie poradzić bo wykonawca usługi skasował pieniążki i tyle go widzieli. Pierwszy to wysuszenie dywanu w domu które nie jest łatwe, drugi to zabezpieczenie podłoża na którym leży mokry dywan szczególnie jeśli są to panele lub parkiet.
      9. Ostatnią wadą takiej usługi jest JAKOŚĆ a w zasadzie jej brak.
      Dlatego od kilku lat oddaję dywan do jednej z czterech AUTOMATYCZNEJ PRALNI DYWANÓW W POZNANIU czysty-dywan.pl/
      Zobaczcie dlaczego
      czysty-dywan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=40%3Aco-przejdzie-twoj-dywan&catid=8%3Astrony-statyczne&Itemid=5
      Nawet można sprawdzić ile się zapłaci:
      czysty-dywan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=8
      A tak to wygląda w pralni przy ul. Wołczyńskiej 56 w Poznaniu:
      www.youtube.com/watch?v=SSJ10sgHz1c
      Tak wygląda na ul. Lechickiej 44:
      www.youtube.com/watch?v=3A04ZB990b0
      A tak na ul. Karłowicza w Luboniu:
      www.youtube.com/watch?v=eHwIjPD7_P4
    • adamgolcz Re: pranie dywanów - Poznań i okolice 04.02.18, 13:43
      A ja od lat korzystam z uslu firmy Allrpo Service, www.czyszczeniedywanowpoznan.pl. Dywany sa suche juz po godznie, a ceny 3 razy nizsze niz w pralni. Nie wspomne o tym, ze sofy I materaca, ktore tez trzeba co jakis czas odswiezyc w pralni mi nie wyczyszcza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka