Dodaj do ulubionych

Poznam Mężczyznę...

31.07.11, 00:22
Witam,

Pewnie w takim miejscu poznanie ciekawego Pana graniczy z cudem, ale niestety - cudem jest także poznanie go w jakimkolwiek innym...:)
Chętnie nawiążę kontakt z Panem - odpowiedzialnym, dojrzałym emocjonalnie, optymistycznie nastawionym do życia, ambitnym, z klasą i poczuciem humoru oraz nie szukającym przygód. Oczywiście - szczerze wierzę, że taki istnieje:) Wiek - 27-40.
A kto szuka? 27 letnia kobieta, niezależna, wykształcona i pełna życia:)
Kontakt: sen-sowna@gazeta.pl

Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 31.07.11, 11:07
      A w którym miejscu Polski powinien objawić się ten pan?
    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 31.07.11, 11:46
      Witam,
      Najlepiej południowa Polska:)
      Pozdrawiam!
    • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 01.08.11, 23:17
      Ciekaw jestem jak idą Ci poszukiwania. Pewnie skrzynka pełna wiadomości? Skrobnęłabyś parę słów w temacie? Jacyś sensowni panowie odezwali się? Pozdrawiam.
      • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 21:21
        Dzięki za zainteresowanie.
        Nonsensem jednak było zamieszczanie tutaj ogłoszenia.
        Pozdrawiam:)
        • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 21:48
          Jakie wrażenia? Stadko wygłodniałych żonatych-dyskretnych? hahaha. Do przewidzenia. Powodzenia, może trafisz w końcu na Sensownego :)
          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 21:55
            zonea-ex:) Wrażenia w sumie nijakie, jeden odważny i to wszystko:) A czy Sensowny? Nie wiem:) Pozdrawiam i również życzę powodzenia:)
        • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 02.08.11, 22:01
          Smutne jest to co napisałaś. No i szkoda, że nie mieszkam na południu Polski. Podobnie jak Ty szukam kogoś na stałe. Powodzenia życzę.
          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 22:05
            W takim razie i ja żałuję, że nie mieszkam na północy:)
            • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 02.08.11, 22:42
              Ty na północ, ja na południe - znowu byśmy się rozminęli ;) Mam nadzieję, że jednak uda Ci się spotkać jakiegoś fajnego pana.
              • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 22:46
                Hmm...Czyżby fajni mieszkali tylko na północy?:>
                • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 22:52
                  pociąg z punktu A i pociąg z punktu B jadą do punktu C i tam się spotykają pan Nonsens z panią Sensowną i staje się jasne, że to było TO!!!!
                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 02.08.11, 22:55
                    :D:D:D
                    zona-ex: dzięki za poprawę humoru na koniec dnia:D:D:D
                • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 03.08.11, 19:24
                  Nie, nie. Panowie z południa najwyraźniej ćwiczą się jeszcze w pisaniu listów. Ale jestem prawie pewny, że już wkrótce Twoja skrzynka będzie pękała w szwach od perełek sztuki epistolarnej ;)
                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 04.08.11, 00:24
                    Nie chcę, żeby moja skrzynka pękała od nadmiaru wiadomości...Niech napisze jeden, ten właściwy:) Nie ilość, lecz jakość..;)
                    PS. Tak dobrze w życiu nie ma, niestety:)
                  • fabiani Re: Poznam Mężczyznę... 11.08.11, 20:41
                    jeden lecz nie wiem czy sensowny z południa porwał mi żonę... a ja leżę...leżę w centrum...
                    pozdrawiam
    • wlody1 Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 10:07
      sen-sowna napisała:

> A kto szuka? 27 letnia kobieta, niezależna, wykształcona i pełna życia:)
      > Kontakt: sen-sowna@gazeta.pl
      >
      > Pozdrawiam...

Hmmm, 27 to dziewczyna. Od 30 to kobieta:)
      Dziwne, parametry dobre a chętnych brak?
      • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 20:51
        Wyobraź sobie, że brak:P
      • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 05.08.11, 21:07
        Mnie to też zdumiewa. Że nie ma na południu Polski ani jednego faceta w wieku 27-40 lat, który byłby zainteresowany młodą 27-letnią kobietką. Co się z wami dzieje panowie z południa? Ech Sen-sowna, żebyśmy tak daleko od siebie nie mieszkali ...
        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 21:38
          Proszę, dokończ....:)
          • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 05.08.11, 21:53
            To byś pewnie o mnie właśnie pisała: "jeden odważny i to wszystko:) A czy Sensowny? Nie wiem:)" ;)
            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 22:02
              Właśnie...Odwaga w tym momencie odnosi się tylko i wyłącznie do faktu napisania wiadomości. A wiemy, że to nie wszystko...Nie szukam tylko odważnego, ale kogoś kto naprawdę sobą coś reprezentuje...kogoś kto mnie zaintryguje,zaciekawi...:):)
              • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 05.08.11, 22:44
                A Ty? Co masz do zaoferowania dla kogoś kto sobą coś reprezentuje, kogoś kto Cię zaintryguje, zaciekawi?
                • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 23:03
                  Uwierz, że bardzo dużo:P
                  • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 05.08.11, 23:17
                    Tomasz mam na imię. A na nazwisko Niewierny :P
                    • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 05.08.11, 23:26
                      Sensowna, jakbyś napisała, ze szukasz do seksu niezobowiązującego, to skrzynka pękła by w szwach :) A tak? Panowie się boją, ze nie sprostają wymaganiom :) A Ty, Tomaszu Niewierny się nie zgrywaj, tylko kup bilet zanim koleje zastrajkują :)
                      • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 05.08.11, 23:52
                        Gdybyż to było takie proste. Kupić bilet a potem …. żyli długo i szczęśliwie. Niestety. Tak to tylko w bajkach. Pani Sen-sowna ma jak sądzę poukładane życie w miejscu A na południu Polski, ja mam swoje życie w miejscu B na dalekiej północy. W związki na odległość nie wierzę. Nie mam również złudzeń, że któreś z nas mogłoby być na tyle szalone by rozważać ewentualną przeprowadzkę do miejsca C (gdybyśmy sobie jakimś cudem przypadli do gustu). C'est la vie droga Swatko ;)
                        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 06.08.11, 09:48
                          zona-ex...Niestety, "ogłoszenie" jest celowo takie, bo nie mam ochoty na żadne przygody i poznawanie stada wygłodniałych facetów...Nie jestem więc zdzwiwiona pustą skrzynką;)
                          non-sens...Hmm...poukładanie życie w miejscu A? Układałam sobie życie już w miejscu A, B, C, D,E....teraz układam w miejscu J, i nie sądzę, żebym na tym zakończyła...:)
                          Pozdrawiam ciepło:)
                          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 06.08.11, 10:39
                            Dla zrozumienia: rozpiętość od A do J wynika z życiowych sytuacji, nie dlatego, że jest to mój sposób na nudę:)
                            • Gość: znawca_tematu Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.home.aster.pl 06.08.11, 13:57
                              sen-sowna a czy przeprowadzka w okolice Warszawy wchodzą w rachubę z Twojej strony?

mieszkam pod Warszawa, i zapewniam że mam poukładane pod sufitem
                          • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 06.08.11, 21:46
                            27 lat i jesteś już przy literze J? Uciekasz przed czymś? Nie przywiązujesz się do ludzi? Miejsc?
                            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 07.08.11, 02:30
                              Nie, przed niczym nie uciekam. Owszem, przywiązuję się do miejsc, ludzi, ale życie tak mi się układa, że kilkakrotnie zmieniałam miejsce zamieszkania. Mam jednak to szczęście, że mimo tego faktu, znajomości trwają.
                              Hmm...nie wiem, może przeprowadziłabym się gdzieś w inny region Polski?Nie mówię tak, nie mówię nie...Na taką decyzję, jak wiadomo, składa się mnóstwo czynników,nad którymi teraz - teoretycznie - nie ma sensu (jeszcze) rozważać. Pozdrawiam:)
                              • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 07.08.11, 12:24
                                Czyli masz znajomych. I co? Nie ma wśród nich jednego wolnego, spełniającego Twoje oczekiwania pana? A może jednak chodzi o to, że żaden mężczyzna nie jest w stanie sprostać twoim oczekiwaniom :P
                                „życie tak mi się układa” – mogłabyś to rozwinąć? Pan musi być ambitny – co przez to rozumiesz? Czemu o 2.30 jeszcze nie spałaś?
                                • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 07.08.11, 15:56
                                  Nie ma. I nie chodzi o to, że jeden, drugi czy kolejny nie spełnia moich wymagań, tylko to po prostu nie jest "ten". Związek, byle w nim być, mnie nie interesuje. Wolę poczekać i czerpać z niego radość, niż po prostu trwać w znajomości, która na dłuższą metę nie ma sensu.
                                  Nie mam wygórowanych oczekiwań, "on" nie musi być nie wiadomo jakiej urody, ma mieć dla mnie to "coś", nie musi być bogaty, ma być pracowity, i kierować się w życiu racjonalnymi priorytetami. Musi być odpowiedzialny, i nie uciekać od problemów, wedle powiedzenia: masz problem w związku, rozwiąż związek.
                                  "Życie tak mi się układa" - to nie miejsce na tego typu opowieści.
                                  Co do ambicji natomiast - ma widzieć sens w stawianiu sobie celów i ich realizacji.
                                  Nie spałam, bo miałam papierkową robotę;)
                                  non-sens: nie jestem nie wiadomo kim, w związku z powyższym nie szukam księcia/milionera/lub nie wiadomo kogo. Szukam po prostu normalnego faceta, uczciwego faceta.
                                  • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 07.08.11, 23:53
                                    Przypuszczam, że po Twoim ostatnim poście panowie z południa w końcu nabiorą odwagi i zaczną do Ciebie pisać. Bo bardzo rozsądne są Twoje oczekiwania wobec ewentualnego partnera i myślę, że to co napisałaś stanowić będzie dużą zachętę do nawiązania z Tobą znajomości.
                                    Stawianie sobie celów i ich realizacja – chodzi Ci o założenia typu: nowy samochód co 3 lata, a najdalej za 5 lat domek z ogródkiem? A Ty jakie cele sobie postawiłaś do realizacji w najbliższej przyszłości? Papierkowa robota o 3 rano? To zawodowo czym się zajmujesz?
                                    Pozdrawiam
                                    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 14:42
                                      Sam samochód czy dom z ogródkiem - jasne, mogą być celami ale nie miałam na myśli celów materialnych, tylko cele wewnętrzne, które powinny tkwić w głowie:P. To jest myślenie o przyszłości każdego dnia, i realizowanie małymi kroczkami swoich marzeń, pragnień itd...To zależy, czy celem dla kogoś jest samochód, czy cokolwiek innego.
                                      Moje cele to także dłuższy temat...
                                      Zawodowo: branża handlowa:)

PS. Skąd jesteś?
                                      • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 08.08.11, 17:57
                                        Mieszkam na głębokiej podlaskiej prowincji. Przy samej granicy z Białorusią.
                                        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 18:19
                                          Hmm...pewnie piękne tereny:P
                                          I sensowni faceci....
                                          :>:>:>:>:>:>:>

• Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 08.08.11, 18:34
                                            Nie zapomnij o psach szczekających dupami :P
                                            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 18:37
                                              Hehe:)
                                              I kogucich pobudkach?:D
                                              • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 08.08.11, 21:06
                                                Nie inaczej.
                                                • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 21:28
                                                  Hmm....
                                                • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 21:29
                                                  cdn? :):):):) Fajnie sie was czyta
                                                  • Gość: znawca Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.home.aster.pl 08.08.11, 21:40

nie nastąpi będą tak pisać do siebie latami
    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 21:56
      Racja...to nie moje miejsce i nie mój czas.

Dziękuję za uwagę.
      • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:11
        Sensowna, może ośmiel nonsensa, bo coś chłop dobrze gaada, ale odwagi brak??? Nawet mnie swatką nazwał. :):)
        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:18
          zona-ex: coś mi się wydaje, że non-sens nie ma ochoty poznawać ludzi spoza swojej prowincji:)
          • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:21
            Może ma jakąś ,,tajemnicę,,?
            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:24
              Może mroczną przeszłość?:>
              • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:28
                Raczej smutną teraźniejszość.
                • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:40
                  Może jeszcze nie wie, że przed nim piękna przyszłość?:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>:>
    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:47
      zona-ex: myślisz, że non-sens jest nieśmiałym męskim stworzeniem, czy raczej problemem jest brak wiary w potencjalne znajomości, które dzieli odległość?:>:>:>
      • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:50
        Myślę, że ma jakieś obawy. Jakie? to tylko on wie. Boi się otworzyć na nowe? Że nie wyjdzie? Ze sie nie uda? Albo jakaś różnica wieku spora....
        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:53
          Może uchyli rąbka tajemnicy....;)
          • zona-ex Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:56
            To może być fajny gość. Gościu!!!! do Ciebie mówię!!! Pogadajcie sobie na priv. Ja nie jestem swatką, ale mam ,,czuja,,
            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:58
              Hehe:)

zona-mi: dzięki za "wsparcie":)
              • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 08.08.11, 22:59
                zona-ex miało być:) Przepraszam:)
    • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 09.08.11, 00:36
      Sen-sowna i Ty droga Swatko
      Budzik mi uciekł z nocnej szafki przez uchylone okno do kurnika i żeby nie wzbudzać popłochu wśród kokoszek musiałem go wymacać na grzędzie po ciemku. Teraz cicho pochrapuje na parapecie. Znalezienie go trochę czasu mi jednak zajęło. Stąd też moja nieobecność :P A może była burza z tęgimi piorunami i musiałem powypinać się z wszelkich gniazd sieciowych. W każdym razie to, że nie odpisywałem nie oznacza, że:
      a) mam jakąś tajemnicę (przypuszczam, że chodzi o żonę i dzieci) – nie, nie mam żadnych takich tajemnic,
      b) mam mroczną przeszłość – nie, nie mam,
      c) mam smutną teraźniejszość – znam smutniejszych od siebie,
      d) nie wiem, że przede mną piękna przyszłość – tego nie wiem, ale chciałbym w to wierzyć.
      Tak, jestem do pewnego stopnia nieśmiały, ale głównym problemem jest raczej brak wiary w znajomości na odległość. Jak już pisałem – w związki na odległość nie wierzę. Jak można poznać drugiego człowieka nie dzieląc z nim codziennych trosk i radości? Może ktoś mi to wyjaśni?
      Podobnie jak Ty Sen-sowna nie chcę bylejakości. Chcę związku, który będzie cieszył. Związku - a nie bycia ze sobą od czasu do czasu. Więc tak, mam obawy, że nic z tej znajomości by nie wyszło.
      Co do różnicy wieku – jestem od Ciebie o 8 lat starszy i myślę, że to też jest problem.
      • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 09.08.11, 08:50
        Dzień dobry:)
        I wszystko jasne;)
        non-sens: oczywiście, powody które podałeś są jak najbardziej racjonalne...Masz rację, nie da się kogoś poznać na odległość, a każde z nas ma swoje lata, i zabawa w odległości to byłaby stratą czasu...Jeśli chodzi o wiek - nie jest dla mnie problemem. Ale to już najmniej ważne. Trzymam kciuki, żebyś poznał kogoś ze swojej prownicji, i żebyś zaczarował tą osóbkę życiowym podejściem...:) A to w Twoim przypadku nie będzie trudne:) Pozdrawiam ciepło:)
        • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 09.08.11, 18:15
          Czemu wiek Ci nie przeszkadza? Moim zdaniem facet 35-40 letni jest zwyczajnie za stary dla tak młodej dziewczyny jak Ty. Naprawdę mogłabyś się związać z kimś dużo starszym od siebie?
          • Gość: enter Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.subscribers.sferia.net 09.08.11, 18:19
            Ja tak tylko na momencik...
            Non-sens....przecież 8 lat to nie jest dużo!
            Chyba,że Ona miałaby 12 a Ty 20 ....to rozumiem...
          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 10.08.11, 00:37
            enter: zgadzam się:) Jeśli będę mieć 31 a facet 39, jaka to różnica? Dla mnie żadna:)
            • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 10.08.11, 22:06
              No teraz to naprawdę żałuję, że nie mieszkam na południu. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wkrótce poznasz naprawdę sensownego pana.
              • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 11.08.11, 06:05
                Również żałuję;)
                Dziękuję, i pozdrawiam:)
                • Gość: enter Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.subscribers.sferia.net 11.08.11, 10:57
                  Amen :)))
    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 12.08.11, 00:44
      "...nic się nie zmieniło,
      wszystko jest jak było...,
      spójrz...
      ...śmieję się jak śmiałam,
      płaczę jak płakałam...
      razy sto...
      ...jestem wciąż bogata
      złotem tego lata,
      tym co w krąg...
      ...nie żal mi niczego,
      złego i dobrego,
      tam czy tu...

Dzień bez happy endu
      Tobie się zdarzył i mnie.
      Lecz dzień bez happy endu
      Nie musi kończyć się źle..."

:)))
      • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 12.08.11, 17:54
        "Lecz dzień bez happy endu
        Nie musi kończyć się źle..."
        bo
        „Zawsze gdzieś czeka ktoś i, by miłość mogła wejść
        Trzyma dla niej wciąż otwarte drzwi”
        • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 12.08.11, 23:08
          :))))))))))))))))))

"Nim wygramy własny los, musimy wierzyć w tyle słów czy złe, czy dobre są.
          Nim przyjdzie ktoś, w nasz sen powszedni dzień, nie powiem mu, że nic, bo przecież wie...

Tak mało trzeba nam i dużo tak , żeby szczęśliwym być, drugiemu szczęście dać..."

PS. Miło mnie zaskoczyłeś:P
          • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 13.08.11, 13:22
            „Miło mnie zaskoczyłeś”
            Nie uważasz, że osobie wykształconej wręcz nie wypada ograniczanie się do takich jednozdaniowych, lakonicznych stwierdzeń?:P
            • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 13.08.11, 19:18
              Pozory mylą:P

Musisz mi wybaczyć, bo przez ostatnich kilka dni funkcjonuję na zwiększonych obrotach i bardzo mało czasu zostaje mi na "internetowe przyjemności" :/

PS. lakonicznie, ale jakże wymownie:P
              • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 13.08.11, 23:25
                Może to temu jesteś samotna - bo funkcjonujesz na zwiększonych obrotach i tak jak piszesz: nie masz czasu na przyjemności i to nie tylko internetowe?
                • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 09:40
                  Nie jestem typem osoby, która żyje czekaniem na znajomość i robi wszystko, żeby tylko kogoś poznać. Chwilowo nie ma nikogo "na horyzoncie" i poświęcam się czemuś innemu. Tak czy siak, jeśli jest mi dane kogoś poznać, to poznam. Obojętnie - czy funkcjonując na żwiększonych czy wolniejszych obrotach. Ale to oczywiście moja teoria - każdy może mieć inną, i z moją się nie zgadzać. Pozdrawiam:)
                  • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 09:54
                    Ja się zgadzam z taką teorią ,jest sensowna :-) ...jeśli na razie brak kogoś bliskiego,
                    trzeba zająć się czymś pożytecznym...a gdy się pojawi....hmmm..
                    Ja się zgadzam z taką teorią ,jest sensowna :-) ...jeśli na razie brak kogoś bliskiego,
                    • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 13:14
                      A jak się nie pojawi?
                      • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 19:19
                        Jestem dobrej myśli...:)))
                        • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 22:16
                          Ja też ... byłem.
                          • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:17
                            Fakt ,łatwo nie jest... jak już Ktoś się pojawi "normalny" to barierą jest odległość...a ja podobnie jak Ty nie wierzę w takie związki...nie sztuką powiedzieć :"jestem",trzeba jeszcze być...ale podobno nadzieja umiera ostatnia :)))
                            • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:01
                              A jeżeli nie znajduje się w pobliżu nikogo właściwego. Co wtedy? A latka lecą. Niestety.
                  • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 12:56
                    Chwilowo - czyli od jak dawna?
                    "poświęcam się czemuś innemu" - czyli co? Praca, praca, praca?;)
                    • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 13:24
                      tas-ama:) Właśnie - też tak uważam:) Nie ma sensu użalać się nad tym, że nie ma nikogo akurat na horyzoncie....Jeśli się pojawi - na pewno czas zostanie podzielony inaczej:D.
                      A jeśli nie? Trudno...widocznie tak miało być...na siłę i tak nic nie zrobię;)

Praca, praca, i wszystko inne:)
                      • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 14:31
                        A gdy się pojawi....wszystko inne nie będzie już miało takiego znaczenia....
                        W uczuciach nie można kalkulować i niczego nie zaplanujesz.
                        I na siłę szukać....nie jestem desperatką....Sen-sowna ,Ty chyba też :))))
                        To musi być Ktoś ,kto mnie zaczaruje ;)))
                        Pozdrawiam .
                      • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 22:19
                        Czy jak już poznasz jakiegoś pana to również będziesz odpowiadała tak wybiórczo na jego pytania jak na moje?:P
                        • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 22:21
                          Jeśli to będzie TEN PAN to na pewno nie...;))
                          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 22:57
                            tas-ama: a może Ty mieszkasz gdzieś w okolicach non-sensa?:):):)
                            • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:00
                              Mieszkam w Polsce Centralnej ;)))....już Ty nie kombinuj...;)))
                            • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 23:06
                              Lepiej napisz jaki jest odzew na Twoje ogłoszenie. Mijają dwa tygodnie i ciekaw jestem czy panowie z południa nadal udają, że ich nie ma.
                              • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:14
                                tas-ama: Chciałam dobrze:P

non-sens: Jasne, ktoś tam napisał, ale takie banały, że chęć odpisania - minimalna (wynikająca raczej z kultury) niż z zainteresowania. Mam nadzieję, że nikogo nie obrażam w ten sposób, bo tak naprawdę przecież nie znam tych ludzi, i moja opinia może być mylna:) Czasem zyskuje się w miarę poznania;)
                                Hmm....a Twoje poszukiwania? :>:>:>:> Czy jesteś tu tylko dla zabicia czasu?:P

• Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 23:28
                                  Może mężczyźni są zwyczajnie banalni? I nie ma co oczekiwać czegoś innego niż banały? Może powinnaś pomyśleć o wypełnieniu wizytówki? Dodaniu swojej fotki? Odzew pewnie byłby większy.
                                  Co mam Ci powiedzieć? Interesują Cię siwiejący panowie, cytujesz stare piosenki - mnie zwyczajnie ciekawi Twoja fascynacja starociami :P
                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:37
                                    Tak, są banalni. Ale raz na X razy zdarza się ktoś, kto jest w stanie mnie zainteresować swoją osobą, więc poczekam na tego najmniej banalnego;)

non-sens: Nie mam jakoś ochoty na uzupełnienie wizytówki, czy dodawanie zdjęć. Nie mam ich na żadnym portalu społecznościowym, nie mam i tutaj. Nie siedzę namiętnie przed komputerem w celu poznania, bo wiem, że oprócz tego istnieje jeszcze realny świat:)

Sugerujesz, że siwiejesz?:) Uważam, że 35 lat to świetny wiek dla faceta. W większości przypadków wiedzą czego chcą, i nie myślą, że mają jeszcze czas na zabawę (oczywiście nie generalizuję). Choć spotkać kogoś wolnego w takim wieku i normalnego - jest sztuką:) Dlatego nie odpadają panowie z przeszłością, każdy w życiu może się potknąć, sztuką jest się podnieść i iść dalej.
                                    Starocie?:) Lubię:) Po prostu:) I nie uważam się za ewenement:P
                                    • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:45
                                      Wiesz...chyba mogłabym się z Tobą zaprzyjaźnić... choć jestem kilka lat starsza ,mamy bardzo podobne podejście do wielu spraw...ale O.K...NIE PRZESZKADZAM Wam już;)
                                      • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 14.08.11, 23:50
                                        Nie przeszkadzasz:)
                                        To forum jest dla wszystkich:)

PS. tas-ama: Również mam wrażenie, że mamy wiele wspólnych "teorii":)
                                    • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 14.08.11, 23:55
                                      Tak, jasne 35 lat to świetny wiek. Ale chyba tylko do stwierdzenia, że życie przeszło obok. Że nie ma tego co najważniejsze - rodziny i prawdopodobnie już nie będzie. Jeżeli 35 lat to dobry wiek, to chyba tylko do tego by zacząć brać antydepresanty :P
                                      Zdjęć nie chcesz zamieszczać - działasz na swoją niekorzyść. Wszak faceci to wzrokowcy.
                                      • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:01
                                        Jeśli założyłeś, że już jest za późno w Twoim przypadku na rodzinę - to sprawą oczywistą jest, że jej nie będziesz miał. Warto zdać sobie sprawę, że nastawienie - to ogromna część sukcesu. Co mają powiedzieć, przykładowo, ludzie po 50?
                                        Co do zdjęcia - i tak go nigdzie nie umieszczę, ale jeśli masz chęć zobaczyć - to Ci pokażę:P
                                        • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:08
                                          Pokaż.
                                          • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:10
                                            Hehe,

Poproszę adres @:)
                                            • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:26
                                              non.sens@op.pl
                                              • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:30
                                                Stworzyłeś specjalną skrzynkę?:D
                                                • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:33
                                                  A czemu pytasz? Ty w ogłoszeniu masz gazetową.
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:37
                                                    Proszę.
                                                • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:33
                                                  Zaglądam tu troszkę...i to samo pomyślałam ehehheeh
                                                • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:38
                                                  Czy jesteś pewna, że faceci z Twojego otoczenia to heterycy? Bo mam poważne wątpliwości co do tego.
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 00:46
                                                    Nie wnikam:P
                                                  • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 00:56
                                                    Teraz to kompletnie nie rozumiem czemu jesteś sama. A w ogłoszeniu powinnaś napisać: niezależna, wykształcona, pełna życia i piękna.
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 01:07
                                                    Taak, pewnie zaraz przeczytałabym, że zapomniałam dodać: "zapatrzona w siebie" . Nie mniej jednak dziękuję za opinię;)

• Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 01:14
                                                    Chętnie obejrzę jeszcze jakieś Twoje zdjęcia. W celach badawczych oczywiście. By spróbować zrozumieć czemu jesteś sama:P
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 01:20
                                                    Hmm... ja z kolei byłabym wdzięczna za rewanż jeśli chodzi o fotkę:P

Dlaczego jestem sama? Bo otwarcie mówię, czego oczekuję i co mogę dać w zamian. Nie chcę mydlenia oczu, pięknych słów bez pokrycia, bujania w obłokach.
                                                    Być może jest jeszcze jeden powód (w sumie jest na pewno) -ale to już nie miejsce na pisanie o tym.

• Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 15.08.11, 01:37
                                                    Z rewanżem to będzie problem. Nie lubię zdjęć i jak mogę to ich unikam. Może jakieś stare bym jutro wygrzebał. Jeżeli zgodzisz się. Co to za powód? Adres mój masz. Będę kończył. Dobranoc.
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 01:41
                                                    Ja również zmykam, dobranoc:)

PS. napiszę na skrzynkę.
                                                  • sen-sowna Re: Poznam Mężczyznę... 15.08.11, 23:56
                                                    "...Każdy przecież początek
                                                    to tylko ciąg dalszy,
                                                    a księga zdarzeń
                                                    zawsze otwarta w połowie"

:*
                                                  • tas-ama Re: Poznam Mężczyznę... 16.08.11, 07:21
                                                    ... Były znaki, sygnały,
                                                    cóż z tego, że nieczytelne.
                                                    Może trzy lata temu
                                                    albo w zeszły wtorek
                                                    pewien listek przefrunął
                                                    z ramienia na ramię?
                                                    Było coś zgubionego i podniesionego.
                                                    Kto wie, czy już nie piłka
                                                    w zaroślach dzieciństwa?...
                                                    ;))))))
                                                  • Gość: non-sens Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.siec.idealan.pl 16.08.11, 17:46
                                                    "Pejzaż gorący
                                                    rżysk i stygnących
                                                    gwiazd w zimnym niebie –
                                                    smutku, co zawisł
                                                    kluczem żurawi –
                                                    pejzaż bez ciebie."
    • Gość: zenek454 Re: Poznam Mężczyznę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 11:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka