Dodaj do ulubionych

zamężna Warszawianka szuka kochanka

06.10.11, 14:49
Witam, szukam kochanka z Warszawy. Najchętniej nie żonatego, gdyż wiem z doświadczenia, jak ciężko osobie będącej w związku wygospodarować czas dla siebie. Jedna zajęta osoba w takiej relacji, to wystarczy:) Szukam kulturalnego pana w wieku do 35 lat, ja mam 34 lata.
Obserwuj wątek
    • Gość: fdw Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.mofnet.gov.pl 06.10.11, 15:04
      ma_b84@wp.pl zapraszam
    • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 21:44
      Hmmm... kulturalny Pan - A gdyby przyszła pora jak to zwykle bywa
      między kochankami, że "z tzw. nieswojego konia na środku drogi trzeba zejść"
      przygotowanie scenariusza odkochania jest wliczone w poszukiwania???
      Cóżen za kochanek, co nieżonatość nosi w miłości? Bynajmniej wierności odwzajemnić nie umie lub czmycha przed nią w otchłań zapomnienia :)))
      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 06.10.11, 22:20
        Hmmmm, chodziło mi o czystą pragmatykę. Cięzko dwójce zajętych znaleźć czas, ale oczywiście również żonaci, interesujący panowie sa mile widziani :)
        • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 22:48
          Nieznany zakątek kusi domysłem, trafność może zwodzić, lecz intencja
          nakazuje być sobą, każdy zakręt ma swoje tajemnice... niczym powiew otula
          marzeń powiernicę, niczm wachlarz otula się w nadziei :))
          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 06.10.11, 22:51
            O widze poeta sie trfił ... pieknie :) Lubie romantyzm ...
            • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 23:00
              Pewno jeno tylko cedzi,a krajobrazów szczyty wieszczyć trza:)

Nie trafił się poeta, zwykła zabawka jak to śpiewa
              znana piosenkarka Konik na biegunach

Tak się uśmiecham:)
              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 06.10.11, 23:01
                Mimo wszystko milo mi ...
                • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 23:04
                  Mnie również miło. Skąd pochodzi twój temat rozmowy? Szczerze szukasz? Tu chyba cieżko - czyż nie? takie chłodne miejsce?
                  • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 06.10.11, 23:06
                    Tak, szczerze szukam ... Chłodne, to fakt, aż dziw, że nie przeczytałam nic bardzo nieprzychylnego na swój temat. całe szczęście równoważę ten chłód ...
                    • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 23:13
                      Być może lubieżność wątku nie pozwala na nieprzychylność, o dziwo samo się
                      chłodzi, jest klarowne, ma intensywny zapach, a w smaku odwazajemnia
                      coś co być może się grzeje, chłód przy tym wymięka:)
                      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 06.10.11, 23:20
                        Pewnie tak, duzo w tym racji co piszesz...
                        • Gość: :) Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 23:25
                          Nie przypisuję sobię racji, choć wiem, że każdy może mieć w sobie
                          taką chwilę w której być może potrafi zbliżć się do kogoś na tyle
                          blisko, na ile jest to mu dane... Gdyby mnogość spostrzeżeń rozszczepiła
                          mę myśl niech zniknę na zawsze...
                          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 09:01
                            Sądzę, że nie znikniesz. Każdy z nas ma taki moment w życiu, kiedy chce się otworzyć, zmienić siebie, zmienić swoje życie.
    • belmondo2929 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 08:22
      czesc, ja 29 lat zadbany, jesli jestes atrakcyjna chetne nawiaze z Toba dluzsza znajomosc
    • belmondo2929 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 08:30
      napisz na meila to tam pogadamy troche:
      wymagajacyfacet@o2.pl
    • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:04
      dzień dobry na uszko,

bardzo milo spotkać tutaj tak uroczo uśmiechniętą wielbicielkę wina i degustacji:-), chętnie w taki poranek obudzę niezwykle ciepłym dzień dobry na uszko, pachnąca porankiem kawą i tym przyjemniej będzie mi usłyszeć jak mówisz jeszcze..:-) a ja zadbam o Twój uśmiech...

ja również wawa, 32l. zapraszam
      jacobwwa@gazeta.pl
    • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:10
      dzień dobry na uszko,

obudzę Cie pocałunkiem...

bardzo milo spotkać tutaj tak uroczo uśmiechniętą wielbicielkę wina i degustacji:-), chętnie w taki poranek obudzę niezwykle ciepłym dzień dobry na uszko, pachnąca porankiem kawą i tym przyjemniej będzie mi usłyszeć jak mówisz jeszcze..:-) a ja zadbam o Twój uśmiech...

ja również wawa, 32l. zapraszam
      jacobwwa@gazeta.pl
      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:19
        tak, własnie. Pocałunek o poranku ważna rzecz :)
        • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:27
          powiedziałbym ze nawet niezbedna dla usmiechu i taka pobudka moze bardzo mile sie wydłuzyc.. a potem dzien... ahhh:-)
          K.
        • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:31
          a później "pójdę boso" z Twoja raczka w mojej pod prysznic...
          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 10:58
            No i po takim prysznicu, to już w ogóle piękny dzień będzie :)
            • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:10
              zapewniam, ze właśnie każdy taki będzie, ale przecież już to wiesz....:-)
              tylko proszę już nie iść więcej pod prysznic beze mnie:-)
              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:20
                Tak, oczywiście nigdy więcej :)) Chyba będę musiała się na kąpiel w wannie wobec tego przerzucić ;) ... Szkoda, bo uwielbiam prysznic własnie :)
                • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:33
                  wanna to bardzo kusząca propozycja i godzę się bez wahania dodając do niej kieliszek ulubionego wina..., tez preferuje prysznic... wobec tego nie ma co żałować tylko przyjąć zaproszenie...
                  K,
                  • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:41
                    No proszę, ale zgodność :))) Może usłyszę jeszcze, ze tak jak ja uwielbiasz ciepłą, a nie zimną wodę w tej wannie lub prysznicu ?? ;)
                    • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:53
                      zimny prysznic to może być mi wskazany po naszej rozmowie tutaj ale nie będzie z niego żadnej przyjemności....:-(

uwielbiam mokra, ciepła, cieplejsza wodę z mnóstwem piany, zapachu, czułości... za ściana z grająca muzyka.. i w tej wannie lub prysznicu myślę o Tobie... cieplutkiej i mokrej .. zatopionych w sobie..
                      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 11:59
                        No widzę, że nie wiele potrzeba Tobie, aby zimny prysznic był wskazany ;) To bardzo obiecujące...
                        • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 12:10
                          takie słowa budzą moja fantazje a ze jest ona bogata..:-)... bardzo lubię taki wstęp..
                          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 12:17
                            Pewnie, wstęp musi być. Często jest równie dobry, jak to co nastepuje później :)
                            • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 12:56
                              cóż za zgodność.... !!!!!!!!!! lubię dbać by wstęp rozbudzał tak by zawsze chciało się szepnąć tej drugiej osobie prośbę o więcej...choć przecież wiadomo, ze to retoryka jedynie i po takim początku nie można szybko skończyć...

nie znoszę nudy...
                              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 13:24
                                Tak, nuda, rutyna, monotonia nie tylko kiepsko brzmią, ale potrafią zniszczyć wszystko w relacji miedzy ludźmi. Jak najdalej od nich :)
                                • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 13:41
                                  W reklamie pewnej znanej sieci gsm brzmiało by to jako rutyno-nudo-wstrzymywacz:-),
                                  myślę o czymś słodkim dla Ciebie..
                                  • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 13:50
                                    Hmmmmm... to szkoda, bo ja nie lubię słodyczy. Za nadto wchodzą w biodra :)))
                                    • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 14:06
                                      ...ale czyż to nie dobry i nie smaczny? powód by potem spalić je a nawet więcej w gorącym długim pocałunku, które bardzo lubie..
                                      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 14:14
                                        Tak, jest to bardzo dobry powód na to, żeby spalić kalorie :)
                                        • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 14:18
                                          widzę same plusy a jednomyślność z tobą jest szalenie pociągająca, uśmiecham sie wręcz do ekranu...
                                          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 14:31
                                            Ach te podobieństwa :) Nie bez powodu wymienianie ich jest, wg podręczników dla podrywaczy, najlepszym sposobem na osiągnięcie celu. No, ale w naszym przypadku one faktycznie i bezsprzecznie istnieją :)
                                            • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 14:39
                                              cała przyjemność kryje się w sposobie i formie odkrywania..się nawzajem, a to co łączy czyni nas bliższymi siebie.. jeśli podobieństwa ujawniają się tak spontanicznie odkryte, jak te tutaj przed chwila, tym mocniej budzą moja ciekawość Ciebie...
                                              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 15:15
                                                Hmmmm, jesli tak mocno budzę Twoja ciekawość, to czemu nie sprawdzisz swojej poczty ?:)
                                                • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 15:19
                                                  jesteśmy jednomyślni!!!!!!!!!!! niesamowite... przeczytaj post z 15:16:-).... milo....mrrrr
                                                  • sperma_szatana Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 19.10.11, 23:02
                                                    Ales glupia. Zal mi twojego starego ze taki debilizm se wysral.
                                                • sperma_szatana Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 19.10.11, 23:01
                                                  Bo jestes debilem?
                                            • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 15:17
                                              widzę ze praca Cie porwała:-), chciałbym poznać więcej Ciebie , poszukać więcej podobieństw i odkryć pociągające różnice:-) calutka po prostu... dlatego zapraszam już w niedziele na kawę, spacer... smakowita pobudkę z mnóstwem pocałunków o każdej porze:-), zaproponuj na email godzinę ja się dopasuje i chętnie odpisze, rozmowa Z Tobą jest fascynująca...

K.
                                              jacobwwa@gazeta.pl
                                              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 15:41
                                                Wzajemnie, bardzo milo mi się rozmawiało :)))
                                                • jacobwwa Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 07.10.11, 15:44
                                                  dziękuję za email, właśnie odpisałem, do zobaczenia w niedziele?
                                                  K.
    • pogromca_ciemnoty Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 08.10.11, 20:47
      hej:)
    • Gość: robert Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.11, 22:46
      dyspazycja
    • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 09.10.11, 22:20
      ...a gdybym porwał Cię w nocy by wspólnie przypatrywać się jak pięknie wschodzi Słońce..powoli przemieszcza sie nad horyzontem, nad dachami domów w Wenecji?
      Albo leżeć na pomoście i patrzeć na gwiazdy na niebie które migoczą nad nami? I czekać aż spadnie ta który wyśni nasze najskrytsze marzenia?
      ...każdy dzień nie miałby prawa być taki sam....

• dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 12:52
        Tak, zdecydowanie, jesli takie porwanie, to tylko do Włoch. Choć szczerze mówiąc jest tam wiele piękniejszych miejsc niz Wenecja.
        • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 15:31
          Zapewne piekna gorska chatka w alpach...wokol snieg...kominek... posiedziec na skalkach nad brzegiem i patrzec w dal...sluchac szumu morza...
          Ale jak wiemy... nie wazne gdzie - wazne z kim... mozna marzyc, wymieniac miejsca cudowne w nieskonczonosc...

• dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 15:40
            Tak, to prawda. A które jest Twoje ulubione, ukochane?
            • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 16:46
              kazde jest piekne jesli wiaze sie ze wspanialymi wspomnieniami, przezyciami do ktorych chce sie wracac :) nie ma jednego miejsca...a Ty masz takowe?

d.
              • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 16:57
                Tak, jest kilka takich miejsc.... Miejsc, ktore odbieralam wieloma zmyslami...
                • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 17:18
                  ..az pojawia się gęsia skórka...czuc w środku mrowienie...ciało przeszywa pozytywna energia...są takie momenty... prawdaż?

muzyka..wyzwala też czasem takie emocje..kiedy poprzez reminescencje widzi sie obrazy...przyjemne obrazy...

siedze teraz..patrze przez okno i widzę góry...jaki tam musi byc spokój...cisza...

• dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 17:36
                    A blisko masz do tych gor?? Mnie bardzo szum i widok morza uspokaja...
                    • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 17:39
                      morza szum...plaza o swicie...cudne przezycie...

widze jezioro..gory...na wprost przez okno z pracy...
                      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 17:45
                        No to pieknie, zazdroszcze tego pejzazu... Ja na okolo widze bloki mieszkaniowe. No, ale od czego sa wspomnienia.
                        • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 17:55
                          a moze marzenia? a czy wspomnienia sa do spelnienia ponownie?
                          • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:00
                            Tak, sa do spelnienia, ale na pewno w takim samym wymiarze, nie beda juz tak intensywne...
                            • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:08
                              nigdy nie wiesz gdzie jest granica...nigdy nie wiadomo co bedzie za minute...
                              uniesienia to chwile dla ktorych warto żyć

• dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:16
                                Tak warto, nawet jesli nie wiadomo, czy sie przytrafia, czy beda tak piekne jak poprzednie. Dlatego wlasnie staram sie zyc tak, jakby kazdy dzien byl ostatnim.
                                • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:20
                                  zawsze z usmiechem :)
                                  lubisz leżeć na ciepłych kameiniach, murku...patrzeć na chmury i marzyć?
                                  • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:22
                                    Wole cieplutki piasek.... Ale widok chmur i spokoj na odludnej plazy uwielbiam...
                                    • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:26
                                      kołysząca łódka.....
                                      • dobrewino34 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 18:51
                                        Tak, kolyszaca sie lodka i trzepot fal o nia...
                                        • fabiani Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 10.10.11, 19:44
                                          ja jestem na Mazurach...zawsze zamykam oczy i wsłuchuję się w dźwięki dookoła mnie....cudowne uczucie...
                                          • sperma_szatana Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 19.10.11, 23:03
                                            Romantyczny pedal. Lubisz jak ci dzozef wsadza preta w dupe w rytmie fal? Tak brzmi twoja wypowiedz cioto.
                                        • smakossz Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 19.10.11, 06:43
                                          mmm a później biel piasku a wraz z nim dobre wino rocznika wiadomego :-) którego bukiet smaku i aromatu delikatnie smakujac w ustach przerwac moze jedynie niezmącona cisza...a zapach uwodzi i wpływa kojaco na skołatane serce.... och przedni trunek....
                                          • sperma_szatana Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 19.10.11, 23:02
                                            Kolejny debil. Wez se ten piasek w dupe wsyp.
                                            • Gość: smakossz Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.doplaty.gov.pl 20.10.11, 06:23
                                              o widzę jakaś sperma psikuta chomiczka lub koziego bobka... a do tego...POOOMPOONIAAARZ... :-) DO n-tej potegi co struga sobie ołówka przed kompem... he he ze ziemia takich ludzi musi nosic spermoochłapów.. lizojajców....
    • Gość: e_box Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 14:00
      Hej,
      Rutyna to nie ja, mogę się podpisać jedynie pod rządzą szukania innych miłych doznań :)
      Zaryzykujesz tym samym i odgadniesz co się pod tym kryje??
      Pozdrawiam, Bartek /e_box@poczta.fm/
    • Gość: xd: Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.tktelekom.pl 12.12.11, 09:31
      jestem zainteresowany tobą mam 32
    • Gość: ja Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.centertel.pl 20.12.11, 21:41
      cześć mam 31 lat żonaty ale cały tydzień spędzam w Warszawie więc jestem dyspozycyjny:)
      Wysoki ,szczupły jak jesteś zainteresowana to napisz: ufo.m@wp.pl
    • Gość: piotr Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 07:02
      witaj mozemy sie spotkac i pogadac jestem z okolic warszawy. Napisz domie. dyskrerny2@buziaczek.pl
      • Gość: piotr Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 07:05
        poptawka meila dyskretny@buziazek.pl odezwij sie.
    • Gość: amorek Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.static.rad.pl 25.12.11, 13:54
      Mam doświadczenie jako kochanek, chętnie cię poznam. Napisz na aaa.towarzyskie@wp.pl; pa
    • raptor73 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 27.12.11, 15:05
      I jak udało się? :)

dobrewino34 napisała:

> Witam, szukam kochanka z Warszawy. Najchętniej nie żonatego, gdyż wiem z doświa
      > dczenia, jak ciężko osobie będącej w związku wygospodarować czas dla siebie. Je
      > dna zajęta osoba w takiej relacji, to wystarczy:) Szukam kulturalnego pana w wi
      > eku do 35 lat, ja mam 34 lata.
    • ciamus022 Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka 29.12.11, 18:06
      hej:)
    • Gość: Rafi :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 09:31
      Cześć ,mam na imię Rafał mam 29 lat,pisał bym się na taki układ,tym bardziej znam ten temat bo już kilka razy wchodziłem w takie układy...
      Pozdrawiam...
    • Gość: Mathiu Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 18:11
      Witam Serdecznie
      Jestem zainteresowany ogłoszeniem mam 22 Lata
      W razie zainteresowania proszę o maila
      mathiu_s@wp.pl

POZDRAWIAM
    • Gość: johny Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.01.12, 10:32
      witam, jeśli aktualne to proszę o kontakt :) 190johny@wp.pl
    • Gość: Tomasz Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: 46.99.251.* 10.01.12, 01:20
      Witam
      Czy jest możliwe aby kiedykolwiek i gdziekolwiek się z Tobą spotkać?
      Pozdrawiam Tomasz
    • Gość: pawel Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.180.107.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.12, 18:16
      Witam ,chetnie odpowiadam na ogloszenie ktore zamiescilas w necie ,Mam 32lata Pawel niezalezny,kawaler z Mazur (mobilny)
      )bardzo zainteresowany blizszym poznaniem ,w spolnym wyjsciem wieczorem na kolacje i nie tylko?mysle ,ze kontakt tel przyspieszylby caly ten proceder zapoznawczy
      pozostawiam to do Twojej oceny
      wiecej o sobie ,czym sie zajmuje ,opis siebie w meilu nastepnym badz w kon tel

PS czekam na kontakt
    • Gość: adam Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.12, 16:10
      Witam mam na imie Adam mam 21lat chetnie spotkam sie z pania mój numer to 789-411-430
    • Gość: bombelbi38@onet.pl Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.12, 19:23
      witam :) wiem ze masz setki takich wiadomosci i nie wiem jak przekonac Cie do siebie :( mam 30l mieszkam w katowicach:( mam 188cm 86kg,mam nadzieje ze odpiszesz :) pozdrawiam :) bombelbi38@onet.pl
    • Gość: MICHAŚ Re: zamężna Warszawianka szuka kochanka IP: *.play-internet.pl 21.01.12, 05:35
      02-12-1982
      JESTEM Z LOWICZ OK 85KM OD WAWY ZADZ 535-841-333

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka