blacknumberone
13.03.13, 13:29
Szukam młodszego od siebie chłopaka,chętnie studenta (chętnie kier.human.choć to nie warunek), nieprzeciętnego fizycznie ORAZ intelektualnie, przeklinającego (warunek!!!) ''niegrzecznego chłopca'', buntownika, wyłącznie ku...wsko atrakcyjnego(wykluczeni brodacze i długowłosi oraz niewysocy) zainteresowanego przede w wszystkim PRZYJAŹNIĄ ze straszą od siebie baaardzo atrakcyjną kobietą (mam 38 lat, wyglądam podobno na ok.10 mniej, w każdym razie na pewno na sporo mniej, wzbudzam -delikatnie rzecz ujmując-dość duże zainteresowanie mężczyzn). Chodzi o rodzaj WIELKIEJ wzajemnej fascynacji.O rozmowę, wymianę myśli. Musimy PRZEDE WSZYSTKIM dobrze się rozumieć, mówić tym samym językiem. Szukam chłopaka nieprzeciętnego, odstającego od ''większości'', nieco samotnego, niezrozumianego.Wesołkowatosć odpada, wole klimaty bardziej depresyjne.Myśliciela, trochę filozofa ale daleko od intelektualizmu, liberała lub o poglądach lewoskrętnych, ateisty bądź agnostyka.Wymagam b. wysokiego poziomu inteligencji oraz wrażliwości i dużego poziomu krytycyzmu w stos. do otaczającej rzeczywistości.Im więcej podobieństw tym większe szanse na porozumienie i Przyjaźń. Te zaś są dla mnie warunkiem ''chemii''i pożądania. Chodzi o wzajemną fascynacje OBYDWOMA równorzędnie:zewnętrzem i Wnętrzem; fizycznością oraz umysłem i duszą, fascynację rodzącą namiętność i ochotę na fajny seks.Jednak seks to dla mnie nie ''zjedzenie ciastka'' więc oczekuję kogoś z dużą wrażliwością i wyczuciem.Jest jeden konieczny warunek: musisz lubić w seksie ''ostre'' słowa.(dlaczego cudzysłów-wyjaśnię w swoim czasie). UWAGA:Odpowiadam tylko na maile z dokładnym opisem tego,kim jesteś i dlaczego piszesz. Na dwuzdaniowe, propozycje stricte seksualne itp NIE ODPOWIADAM!!!
Ja: nieprzeciętna, INNA od reszty tego je...go katolskiego społeczeństwa Myślicielka, poetka szarej codzienności, zadająca pytania, zastanawiająca się nad światem,odrzucająca intelektualne schematy. I dlatego bardzo samotna.Mogę być dla Ciebie inspiracją intelektualną.Szukam ''bratniej duszy'' a przynajmniej kogoś wartościowego do rozmowy na wysokim poziomie.Oraz namiętności i czułości. Brakuje mi męskiego ciała do którego mogłabym przylgnąć i je poczuć.Nie mam zapewne ciała 20latki (ale też nie jest pod tym względem źle, jestem szczupła, zgrabna ), za to interesującą twarz, baaardzo seksowny, kobiecy wygląd a PRZEDE WSZYSTKIM zaj...ste Wnętrze,nieprzeciętny umysł i niezwykłą duszę, których mój wygląd jest tylko dopełnieniem.Interesuję się : myśleniem, polityką, pozornymi sprzecznościami,nie-oczywistościami i łamaniem schematów.Nie lubię : wszelkich klimatów ''intelektualnych'' typu: jazz, teatr, opera, sztuka (ze sztuki uznaję tylko instalacje), TVP Kultura itp.Jestem ''prostą dziewczyną'' a równocześnie niespotykanie wprost skomplikowaną. Lubię ostrzejszą muzykę. Nie chodzi mi o żadne zobowiązania tylko o przeżycie fascynacji, czułość i zaangażowanie. Przez nie rozumiem że będziesz na mnie patrzył, pożądał mnie, dasz namiętność i czułość.Oczywiście z wzajemnością.Nie może Ci przeszkadzać że mam dzieci. Nie mam żadnych oczekiwań co do Ciebie z nimi związanych!!! Nie jestem ''Matką Polką'', raczej ''Sexy Mamą''.. .Tylko dla w miarę dojrzałych chłopaków , wiedzących czego chcą. Mądrych i umiejących czytać ze zrozumieniem. Jak nie spełniasz warunków nie pisz-strata czasu. Zdjęcie absolutnie konieczne!!! Tylko takie na którym widać Twoją twarz i oczy!!!Jak będzie ok czyli podniesiesz mi swoja twarzą ciśnienie ORAZ dokładnie mi się przedstawisz, napiszesz KIM jesteś, jak myślisz i czujesz oraz dlaczego interesuje Cię taki układ ze starszą kobietą(to też konieczne żebyś dokładnie opisał siebie) to prześlę swoje. Spotkanie nie od razu.Najpierw muszę Cię trochę poznać więc zakładam jakąś wymianę maili najpierw.