Dodaj do ulubionych

Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna po30

13.03.13, 13:29
Szukam młodszego od siebie chłopaka,chętnie studenta (chętnie kier.human.choć to nie warunek), nieprzeciętnego fizycznie ORAZ intelektualnie, przeklinającego (warunek!!!) ''niegrzecznego chłopca'', buntownika, wyłącznie ku...wsko atrakcyjnego(wykluczeni brodacze i długowłosi oraz niewysocy) zainteresowanego przede w wszystkim PRZYJAŹNIĄ ze straszą od siebie baaardzo atrakcyjną kobietą (mam 38 lat, wyglądam podobno na ok.10 mniej, w każdym razie na pewno na sporo mniej, wzbudzam -delikatnie rzecz ujmując-dość duże zainteresowanie mężczyzn). Chodzi o rodzaj WIELKIEJ wzajemnej fascynacji.O rozmowę, wymianę myśli. Musimy PRZEDE WSZYSTKIM dobrze się rozumieć, mówić tym samym językiem. Szukam chłopaka nieprzeciętnego, odstającego od ''większości'', nieco samotnego, niezrozumianego.Wesołkowatosć odpada, wole klimaty bardziej depresyjne.Myśliciela, trochę filozofa ale daleko od intelektualizmu, liberała lub o poglądach lewoskrętnych, ateisty bądź agnostyka.Wymagam b. wysokiego poziomu inteligencji oraz wrażliwości i dużego poziomu krytycyzmu w stos. do otaczającej rzeczywistości.Im więcej podobieństw tym większe szanse na porozumienie i Przyjaźń. Te zaś są dla mnie warunkiem ''chemii''i pożądania. Chodzi o wzajemną fascynacje OBYDWOMA równorzędnie:zewnętrzem i Wnętrzem; fizycznością oraz umysłem i duszą, fascynację rodzącą namiętność i ochotę na fajny seks.Jednak seks to dla mnie nie ''zjedzenie ciastka'' więc oczekuję kogoś z dużą wrażliwością i wyczuciem.Jest jeden konieczny warunek: musisz lubić w seksie ''ostre'' słowa.(dlaczego cudzysłów-wyjaśnię w swoim czasie). UWAGA:Odpowiadam tylko na maile z dokładnym opisem tego,kim jesteś i dlaczego piszesz. Na dwuzdaniowe, propozycje stricte seksualne itp NIE ODPOWIADAM!!!
Ja: nieprzeciętna, INNA od reszty tego je...go katolskiego społeczeństwa Myślicielka, poetka szarej codzienności, zadająca pytania, zastanawiająca się nad światem,odrzucająca intelektualne schematy. I dlatego bardzo samotna.Mogę być dla Ciebie inspiracją intelektualną.Szukam ''bratniej duszy'' a przynajmniej kogoś wartościowego do rozmowy na wysokim poziomie.Oraz namiętności i czułości. Brakuje mi męskiego ciała do którego mogłabym przylgnąć i je poczuć.Nie mam zapewne ciała 20latki (ale też nie jest pod tym względem źle, jestem szczupła, zgrabna ), za to interesującą twarz, baaardzo seksowny, kobiecy wygląd a PRZEDE WSZYSTKIM zaj...ste Wnętrze,nieprzeciętny umysł i niezwykłą duszę, których mój wygląd jest tylko dopełnieniem.Interesuję się : myśleniem, polityką, pozornymi sprzecznościami,nie-oczywistościami i łamaniem schematów.Nie lubię : wszelkich klimatów ''intelektualnych'' typu: jazz, teatr, opera, sztuka (ze sztuki uznaję tylko instalacje), TVP Kultura itp.Jestem ''prostą dziewczyną'' a równocześnie niespotykanie wprost skomplikowaną. Lubię ostrzejszą muzykę. Nie chodzi mi o żadne zobowiązania tylko o przeżycie fascynacji, czułość i zaangażowanie. Przez nie rozumiem że będziesz na mnie patrzył, pożądał mnie, dasz namiętność i czułość.Oczywiście z wzajemnością.Nie może Ci przeszkadzać że mam dzieci. Nie mam żadnych oczekiwań co do Ciebie z nimi związanych!!! Nie jestem ''Matką Polką'', raczej ''Sexy Mamą''.. .Tylko dla w miarę dojrzałych chłopaków , wiedzących czego chcą. Mądrych i umiejących czytać ze zrozumieniem. Jak nie spełniasz warunków nie pisz-strata czasu. Zdjęcie absolutnie konieczne!!! Tylko takie na którym widać Twoją twarz i oczy!!!Jak będzie ok czyli podniesiesz mi swoja twarzą ciśnienie ORAZ dokładnie mi się przedstawisz, napiszesz KIM jesteś, jak myślisz i czujesz oraz dlaczego interesuje Cię taki układ ze starszą kobietą(to też konieczne żebyś dokładnie opisał siebie) to prześlę swoje. Spotkanie nie od razu.Najpierw muszę Cię trochę poznać więc zakładam jakąś wymianę maili najpierw.
Obserwuj wątek
    • Gość: darekxd Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.opera-mini.net 13.03.13, 15:09
      Wszystkich twoich kryteriów chyba nie spełníam.Z wiekiem jest u mnie podobnie(wygl. minus ok 10l.) Z resztą trafiłaś w dziesiątke
      Moźe podaj mail to się uzewnętrznie
    • Gość: goldstein Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.play-internet.pl 13.03.13, 15:39
      Nieprzeciętna, jak miliony podobnych. :-)
      Będziesz wyjątkowo nudna, skoro już wszystko o sobie napisałaś. :-D
    • Gość: doriangray Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.03.13, 04:43
      Witaj, zacznę może nieco inaczej niż należy, ale w pierwszej kolejności, jako mężczyzna, choć młody pragnę przeprosić Cię za zachowanie moich poprzedników, którzy najwyraźniej nie czytali że zrozumieniem. Przykro mi że inteligentne kobiety muszą cierpieć z powodu męskiej głupoty... Cóż o sobie? Przekonasz się sama po wymianie kilku maili czy jestem do zaakceptowania przez Ciebie, gdyby to było możliwe wysłałbym także wymagane zdjęcie o przyjemnym i myślę, że serdecznym spojrzeniu. moj adres to alef@op.pl Jeżeli chcesz mnie zobaczyć, napisz proszę:) Jestem myslicielem, filozofem, obserwatorem ludzkich postaci, dostrzegajacym niebanalne szczegóły. Moją duszą targają niezliczone myśli i fantazje (nie kojarzyć bezpośrednio z erotyką) o czym? Zależy akurat o czym piszę, a jestem twórcą, autorem jak dotąd jednego, cieszącego się dobrymi opiniami opowiadania, które z przyjemnością prześlę w odpowiedzi na Twego maila, pozdrawiam gorąco, bo do wiosny jeszcze kawałek a mróz za oknem:) Kamil
    • wregh Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 14.03.13, 11:37
      Azoobesteokk loiis maam zoloneoem... czyli 'życzę obfitego czasu' już na wstępie, zanim przejdę dalej. WIEM, że być może moja wiadomość nie spełni owych podanych kryteriów, lecz jako osoba mądra i potrafiąca wyłamywać się od postawionych warunków w sposób logiczny i wnoszący coś, postanowiłem pozostawić wiadomość (nie, jak osoby, które już tutaj pisały - w głupawy sposób paru zdań...). Nie będę się zanadto tłumaczył, ani prosił o przeczytanie tej wiadomości- wszak wydaję mi się, że jeśli to prawda i jesteś tego rodzaju osobą, jesteś w stanie dojrzeć sensowność napisania przeze mnie i z tym większą ciekawością przeczytasz (przynajmniej ja bym tak zrobił...)

Robię to głównie, dlatego że właśnie ujrzałem to ogłoszenie i po jego przeczytaniu chyba faktycznie należysz do tego wąskiego grona osobowości, których nie można prawie nigdzie spotkać. A samo to odkrycie, jak gdyby podnosi moje wewnętrzne nadzieje dla świata bo być może może znaleźć się jeszcze więcej takich osób ; D Chociaż pozostaje wiele 'niewiadomych' kwestii, które rzuciłyby światło na Twoją osobę. A jako że charakter 'myśliciela/filozofa' jest zapewne czymś doskonale Tobie znanym, nie zdziwisz się zatem, że ciekawią mnie takie wartościowe rzeczy, jak osobowość i powody innej tego typu osoby na bycie takim, a nie innym, wśród grona ludzi podążających za tym, co powszechne.
      Wątpię, by kwestia sexu (czyli coś ważnego w Twym ogłoszeniu), była przeze mnie w ogóle rozważana? Wydaję mi się, że wiekowa różnica jest zbyt duża, ale jak dla mnie i tak nie jest to najważniejsze w tej sytuacji. Bardzo pozytywnie byłbym zdziwiony, gdybyś odpowiedziała (bo zazwyczaj napotykałem się tylko na nieprawdziwe 'niby poważne' osobowości, które tak naprawdę zbywają coś prawdziwie godnego uwagi), a nigdy nie stronię od rozmowy, gdy ta może okazać się interesująca, wnosić pewne wartości i wymianę zdań pomiędzy dwoma osobowościami odpowiadającymi sobie wzajemnie- zatem to nie ważne od celu Twoich poszukiwań tutaj, rozmowa to rozmowa, a jeśli wartościowa to warto z niej skorzystać, nie ważne dokąd ostatecznie prowadzi, czy do czegoś więcej czy jest po prostu ciekawą, przyjazną konwersacją.

Ale żeby nie pozostało to zbyt puste- ja też ostatnio zamieściłem tutaj wiadomość, trochę z ciekawości, trochę z prawdziwej chęci, że może gdzieś znajdzie się podobna osobowość płci przeciwnej. Zapewne może to też dać Tobie pewien pogląd na temat mojej własnej osobowości, którą nie zamierzam się przecież zbyt publicznie i dokładnie dzielić, a mogę rozleglej porozmawiać dopiero w korespondencji.

Na razie pozdrawiam bo szczerze mówiąc, z doświadczenia, już wątpię... i ostatecznie jednak nie doczekam się żadnego rodzaju odpowiedzi
    • Gość: mMarl Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 20:18
      podam maila... też mam zasady gdy odpowiesz pustym... ja wyślę zdjęcie swoje... spodobam się! odpowiesz kocie...
      sadandsickmister@gmail.com
    • Gość: gg Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 12:45
      czesc ale ogłoszenie konkretne to coś dla mnie odezwij sie 795 519 086
    • Gość: Brunet Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.13, 16:27
      Witaj, mam 20 lat i jestem studentem. Mam 190cm wzrostu, ciemne kręcone włosy i niebieskie oczy, ważę 80kg, tak na wstępie :) Uważam że szukasz kogoś takiego jak ja i Napewno nie pożałujesz! Nie namawiam Cię do niczego jednak nalegam żebyśmy chociaż wymienili się mailami i zapoznali się a potem kto wie... :) Pozdrawiam.
    • Gość: Janek Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.13, 13:12
      Siema czekałem na takom oferte poszukaje własnie takiej sexy mamy ja mam 24 lata łysy hodze na siłownie jestem ze szczecina maze o spotkaniu z tobom moge zostać twoim niegrzeczyn chłopcem
    • Gość: Gan Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.13, 20:28
      Hej Ja 28lat 184cm wzrostu po studiach pedagogicznych . Chętnie sie z toba umowie. Zapraszam na email
    • czytacz.1 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 30.04.13, 23:27
      Witaj. Szukam przyjaciółki, mam 35 lat i co prawda jestem katolikiem ale heretykiem więc nie do końca spełniam twoje wymagania ale jestem na etapie szukania Małgorzaty. Wykształcenie mam techniczne ale kocham książki, czytam je symultanicznie.
    • izyrider Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 01.05.13, 05:36
      niezle,moze zbyt duzo detali z przymiotnikami,ale ok.. ,,stara,,nie jestes z taka iloscia checi - tu mysle o seksie z Toba i wydajesz sie cierpliwa co daje szanse na porozumienie,wspolny jezyk nic nie gwarantuje.omnie :mam drogie zawsze czyste skarpetki , rece i palce z krotko obcietymi paznokciami,potrafie jesc wszystkim co ludzie wymyslili w tym celu poniewaz duzo pdrozuje,lubie poezje B.Cendrara ale rzeczywistosc sprawdzam kalkulatorem,by nie tracic czasu zaczynam tam gdzie inni rezygnuja z zacieciem bulteriera i dobra statystyka.Z kobietami mam problemy te zaniedbuja sie szybko i skarza sie byc niedoceniane..i maja racje - ja nie zgaduje mysli kobiet nie bedac motywowany.. dlatego to pisze do Ciebie i tez ..mam dosc seksu z kobietami ktorych nie mialem ochoty poznac po zapieciu guzikow.. to mnie degustuje do siebie.
    • Gość: Dominik Re: IP: 80.50.127.* 03.05.13, 19:07
      Witam szukam ciebie tak mi sie wydaje sadzac po twoim bardzo długim opisie heh mam 29l , 180wzr zawsze kreciły mnie starsze panie niestety nie udało mi sie do tej pory znalesc starszej pani jesli ogłoszenie nadal aktualne to podaj poczte wymienimy sie fotkami na poczatek pozdrawiam
    • Gość: nn Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.cable.net-inotel.pl 04.05.13, 09:28
      jednym slowem idiotka do 2 szuka pojebanca do potegi 3 haha.zenujaca jestes debilko.....przydalby ci sie porzadny trzask w py....sk
    • Gość: Kacper Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.13, 17:26
      Witam,
      Mam 21 lat. Jestem studentem polonistyki. Popiszmy. kacper92-92@wp.pl
    • Gość: Mateusz Tajne Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.opera-mini.net 12.05.13, 17:52
      Witam. Zanim rozwinę wątek o swojej osobie, chciałbym spytać o miejsce zamieszkania, gdyż przeglądając to ogłoszenie nie znalazłem tej informacji.
      Pozdrawiam.
    • djreeds Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 12.05.13, 19:07
      Pewnie zostałaś zasypana setkami propozycji od różnej "maści" samców alfa...W każdym razie jeśli nadal szukasz młodszego samotnika, mściciela ;), to proszę odezwij się tylko na shaggy5@wp.pl Nie będę się rozpisywał na publicznym forum...Jeśli się odezwiesz - rozpiszę się.Pozdrawiam
    • Gość: Lucca89 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.dynamic.mm.pl 13.05.13, 00:27
      Przeczytałem Twój anons i myślę że sprostałbym Twoim oczekiwaniom, poza tym mam bardzo podobne do Ciebie zainteresowania (teatr, opera) itd.
      Mam na imię Łukasz i 24 lata, jestem z Łodzi. Przepadam za starszymi kobietami.
    • Gość: jakby Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.13, 08:29
      9883341 napisz. odezwe sie na gg
    • cichyy21 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 17.05.13, 17:47
      Dobrze zatem mnie znalazłaś. Wysoki, przystojny, umięśniony, jeden z tych co zawsze jak dziewczyna idzie przedemna to zwiesza głowę, poprawia sobie włoski i już prawie jak się mijamy to spogląda na mnie haha. Tak, bardzo inteligetny co jest jednocześnie błogosłąwieńswem jak i przekleństwem. Nikt by nie pomyślał że mam depresję ale nie jestem załamny, bardzo mnie uwrażliwia i nie wiem czy to dobrze czy nie ale nawet lubię tą stronę siebie ;) Także wiem czego szukasz, wiem w jaki sposób chcesz rozmawiać, czego oczekujesz. Interesuję się również tantrą, medytacją, bioenergetyką także myślę że spokojnie będziemy mieli o czym porozmawiać ;) Napisz na mojego maila- andrusek12@op.pl a będziemy mogli się bliżej się poznać oraz wyśle Ci swoje zdjęcie ;)
      • cichyy21 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 17.05.13, 17:54
        zapomniałem dodać, 21 lat, student AWFu dorabiający jako masażysta
    • cichyy21 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 17.05.13, 18:01
      Wiem że w tej chwili piszę 3 raz, może pomyślisz że wychodzę na jakiegoś desperata, mam to w dupie szczerze mówiąc. Przeczytałem teraz Twoją wiadomość do końca, napisz do mnie, myślę że nie byłby to przypadek gdybyśmy się spotkali, tak jak i Ty nic nie jest dla mnie oczywiste oraz to że coś jakieś jeest nie zonacza że tkaie powinno być, ludzie żyją nie zdając sobie sprawy że maja tylko jedno życie, żyją w skatkach swoich strachów, przyzwyczajeń, tego że 'tak się nie robi' zamiast żyć. Napisałaś że chcesz czuć jak mężczyzna Cie pragnie, jak pochłania Twoja seksowną, zintesyfikowaną kobiećą energię która szuka ujścia i go potrzebuje. Kocham kobiety i jestem w stanie tka patrzeć na Ciebie że będziesz wiedziała że żadne słowa nie będą w stanie wyrazić tego co poczujemy aniżeli powolne gesty..
    • cometome123 Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna 17.05.13, 19:29
      He he he. Nieźle się uśmiałem czytając tego posta. Niektóre odpowiedzi były jeszcze lepsze.
      Przecież to pani psycholog robi badania nad tępotą rodzaju męskiego.
      Wyznania typu " ja bym chyba podołał" w kilku odpowiedziach, wzruszają mnie do łez.

Kawał dobrej roboty proszę pani.
    • Gość: mateo Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.ostrowmaz.mm.pl 18.05.13, 23:33
      Odezwij się proszę. na email hst666@prokonto.pl jako 23 latek naprawdę chciałbym z Pania zamienić słowo tym bardziej że pewna dziewczyna ze mn,ą sobie rady niedaje ... :) czekam czekam i pozdrawiam P:O
    • Gość: adson Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 23:39
      EEEEEE....eeeeeee....eee sorki ale mnie to zamurowało, takiego elaboratu to jeszcze nie widziałem. Szacun KOBIETO!!!!!
    • Gość: Grzesiek Re: Młodszego, samotnika,Myśliciela nieprzeciętna IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.13, 23:44
      Hej mam 18 lat mieszkam niedaleko poznania zainteresowało mnie twoje ogłoszenie. Jestem wysokim niebieskookim brunetem. Od pewnego czasu szukam znajomości z dojrzałą kobietą. Chętnie poznam cię bliżej, jeśli jesteś zainteresowana napisz na email kyot88zui2@wp.pl żebym mógł wysłać ci swoje zdjęcie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka