sensei99 06.04.13, 22:51 Poznam wrażliwego,miłego mężczyznę do zadań specjalnych. Ja,blondynka l.50 z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sroczka_102 Re: Szukam Pana 50+ 06.04.13, 23:01 jak nic chodzi o zlew, zatkany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace love Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:01 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 18:59 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
reling660 Re: Szukam Pana 50+ 20.01.14, 13:33 witam sloneczko skad jestes i jak cie moge poznac odezwij sie skarbie pozdrawiam adam Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 20.01.14, 22:27 Napisz coś o sobie na maila...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
reling660 Re: Szukam Pana 50+ 22.01.14, 08:54 witaj skarbie pogaj prywatnego maila wszystkiego sie dowiesz napisze co chcesz jestem wysoki blondyn w podobnym wieku z warszawy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 22.01.14, 23:01 Napisz maila na gazetę,to też jest osobista forma komunikacji...Pozdrawiam i czekam.-:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Szukam Pana 50+ IP: 80.72.33.* 17.04.13, 12:28 Oj miła kobieto jak jeszcze powiesz do jakich zadań? To taki żarcik do tego co było w opisie. Mam 50+ + + i co pani na to? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 17.04.13, 22:33 A ja na to jak na lato....Zadania do wykonania są z gatunku kulturowych.Piszesz się na to?Pozdrawiam Wiktoria::) Odpowiedz Link Zgłoś
szorstek9 Re: Szukam Pana 50+ 18.04.13, 21:50 sensei99 napisała: > A ja na to jak na lato....Zadania do wykonania są z gatunku kulturowych.Piszesz > się na to?Pozdrawiam Wiktoria::) Witam,moje gg:42733583,mam też skypa,buziaki z Ełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:06 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. q Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:04 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. Compliments of the day to you.nn how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:04 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace.vv Odpowiedz Link Zgłoś
eg57 Re: Szukam Pana 50+ 28.05.13, 17:16 A ja jestem z Trójmiasta, od jakiegoś juz czasu szukam Pana po 50-tce, czy do jakiś zadań? nie, tak tego nie określę. Chciałabym go mieć przy sobie do wszystkiego , do całego mego życia, a to jak wierzę jest najważniejszym zadaniem jakie mamy życiu:) oj, ale tych żyć wyszło dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 09.02.15, 17:40 Witaj -jestem Michal z Kalisza i jestem zainteresowany Twoim anonsem.Napisz proszzę tangotoledo3@wp.pl-mam 65 lat-wolny,sredniego wzrostuempatyczny o milej aparycji-bez nałogów-pozdr,-pa-Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cjanusz Re: Szukam Pana 50+ IP: *.cdma.centertel.pl 24.04.15, 06:14 Też chciałbym mieć Panią do wszystkiego, ale czego? Może do zachwycania się pięknem - jest ono wszędzie, tak jak i prawda, sprawiedliwość,- tylko trudno nieraz dotrzeć do sedna, do tej elementarnej cząstki piękna. Dla każdego jest to inna cząstka, inne piękno. Jak znaleźć to moje piękno - choćby dla innych było najbrzydsze na świecie. Jak wydobyć to piękno na wierzch, cieszyć się nim z innymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: Szukam Pana 50+ IP: *.bredband.comhem.se 20.05.15, 12:23 nie wiem czy moge/moglbym spelnic twoje "marzenia" ale piszesz ladnie, pomyslalem ze moze , moglibysmy "pogadac" . Zycie to jednak nie jest jakis POEMAT ale zwykla proza. Kazdy z nas ma swoje nawyki i wlasna osobowosc. Nie mozna zadac abysmy sie zmieiali wedlug czyjegos wyobrazenia. Piekno ZYCIA polega na tym abysmy potrafili i chcieli zaakceptowc Ta OSOBE taka jaka jest. Jesli chces to odezwij sie do mnie na henryk.s@live com prosze o zrozumienie ze moze pisze zle albo jak dinozaur ale nie uzywam jezyka polskiego w codziennym kontakcie, ale mam nadzieje ze bede zrozumiany. Odpowiedz Link Zgłoś
szorstek9 Re: Szukam Pana 50+ 18.04.13, 21:47 sensei99 napisała: > Poznam wrażliwego,miłego mężczyznę do zadań specjalnych. > Ja,blondynka l.50 z W-wy. odezwij się do mnie na gg :42733583,też Ciebie szukam,jestem z Ełku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:06 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaff46 Re: Szukam Pana 50+ IP: *.devs.futuro.pl 01.10.13, 17:36 Tez jestem z Elku.Mozemy sprobowac i poznac sie.Janusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Szukam Pana 50+ IP: *.tys.bellsouth.net 19.04.13, 05:30 Ja mieszkam w USA. Ja Jestem 50 letni inzynier. Ja bede sie przeprowadzal do polski prawdopodobnie w przyszlym roku. Szukam ladnej kobiety w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 19.04.13, 07:41 Jestem ładna i mądra w dodatku i wcale się nie chwalę...pozdrawiam ciepło:: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teborsuk Re: Szukam Pana 50+ IP: 193.105.35.* 20.04.13, 10:20 Napisz jeśli jeszcze nikt nie wykonał zadania. mp56@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:06 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:02 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. s Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peace Re: Szukam Pana 50+ IP: 41.82.121.* 20.04.13, 19:06 Komplementy dnia do Ciebie. jak się masz, Nazywam się panna Peace, widziałem dzisiaj swój profil na gazeta.pl i stał się tobą interesuje, i będzie również wiedzieć, jak wam więcej, i chcę Ci wysłać mail na mój adres e-mail aby można było wysłać Ci moje zdjęcie, aby wiedzieć, kim ja jestem. Oto mój adres e-mail (destinwiinn@yahoo.com) Wierzę, że możemy rozpocząć tutaj. Dzięki. Peace. ww Compliments of the day to you. how are you today, My name is Miss Peace, i saw your profile today at gazeta.pl and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can send you my picture for you to know whom i am. Here is my email address ( destinwiinn@yahoo.com ) I believe we can start from here. Thanks. Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam Pana 50+ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.07.14, 17:39 szukam miłego i sympatycznego pana po 50 ce mazowieckie mam 168 cm wzrostu .78 kg wagi biust 5 ciemna blondynka .lubie podroze.mile towarzystwo ,jestem wesola kobietka ;stan cywilny rozwodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam Pana 50+ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.07.14, 17:42 szukam miłego i sympatycznego pana po 50 ce czekam na odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Szukam Pana 50+ IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.14, 21:08 Czy mogłabyś przesłac swoje zdjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
saran1 Re: Szukam Pana 50+ 06.03.15, 16:45 Witam! Z przyjemnością zaprzyjaźnię się. Pozdrawiam i miłego weekendu życzę. J. 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 20:57 Pozdrawiam serdecznie. Mam na imię Danuta -sympatyczna,miła ,atrakcyjna,poznam miłego Pana. Zapraszam na kolacje ,abyśmy poznali się i porozmawiali. Czekam na odzew.Danuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Szukam Pana 50+ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.14, 13:10 witam , jestem zainteresowany nawiązaniem znajomości , jestem po 50 ce , mam 1,80 wzrostu , 88kg, blondyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 12.02.15, 21:32 Jestem zainteresowany Twoim anonsem.Mam 64 lata ,średni wzrost -mila aparycja-wolny,mieszkam sam w Kaliszu i poszukuje kobiety szczuplej.Pozdr. i czekam na odpis-pa-michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u.rzentala@gmail.c Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.14, 08:36 Witam Pana, przeczytałam pana ogłoszenie i myślę że spełniam warunki jakie pan stawia . proszę napisać opowiem o moim życiu. mieszkam okolice Warszawy ,ładna , zgrabna wyższe wykszt. bardzo wysoka kultura . Bardzo tolerancyjna .proszę pisać na e-mail. gorąco pozdrawiam Ma Pan piękne imię.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Szukam Pana 50+ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.13, 17:20 Witaj!Ciekaw jestem tych zadań specjalnych...może do czegoś się przydam(*_*).Jeśli Twoja oferta jest aktualna to miło mi będzie jak mi odpiszesz.Pozdrawia serdecznie.Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adson Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 21:10 Ale Ty kolego to latasz jak...kot z pęcherzem...i do tego chorym. Komandos jesteś od zadań specjalny czy co..? I jeszcze to piękne imię tak oszpecać. Już lepiej sypnij to ...Zibi. Odpowiedz Link Zgłoś
kome-ta Re: Szukam Pana 50+ 08.02.15, 10:36 szukam przyjaciela .... wiek od 58 l do 80l pozdrawiam ponów mój e-mail 001zs@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 07.03.15, 23:26 Witam -jestem Michał.apisz ,chetnie si spotkam-pa-M. Odpowiedz Link Zgłoś
kome-ta Re: Szukam Pana 50+ 13.02.15, 17:10 Zbysiu ile masz lat ? i gdzie mieszkasz ......pozdrawiam kometa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adson Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.13, 21:07 Szanowna Pani Sensej Blondynka Wiktorio. Bardzo fajna pogaducha.. Mnie się śmiej morda od ucha do ucha... Zaraz będę miał boleści brzucha... Ale Pani to potrafi rozweselić ducha... Tyle chętnych cała gromada Jeden komandos, drugi kamikadze Zwodzić tylu nie wypada Dobrze Pani radze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszekca Re: Szukam Pana 50+ IP: *.dsl.irvnca.sbcglobal.net 21.05.13, 23:03 Lubie zadania specjalne i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 31.05.13, 17:42 Możemy o tym porozmawiać,proponuję kontakt mailowy na gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Szukam Pana 50+ IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.13, 22:02 Witam, jestem bardzo zainteresowany taka znajomoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 10.07.13, 09:20 jeżeli nie są specjalnie trudne to zgłaszam swój akces Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 10.07.13, 18:46 Chętnie porozmawiam o stopniu trudności, ale może mailem na gazetę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Szukam Pana 50+ IP: *.centertel.pl 10.07.13, 22:14 Było by miło poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam Pana 50+ IP: *.um.dk 22.01.14, 09:20 andann1@gazeta.pl napisz Odpowiedz Link Zgłoś
5adam52 Re: Szukam Pana 50+ 23.01.14, 20:40 Co mam tu napisać, sam Nie winem dokładnie? Wszak ocenić się samemu, nie jest to zbyt ładnie. Jestem zwykły facet, jakich wielu w koło. Lubię śmiech, zabawę i gdy jest wesoło. Nie lubię płakać nad rozlanym mlekiem, Wszak z natury jestem pogodnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 23.01.14, 22:14 Uroczy wierszyk! Wesołych i pogodnych facetów nie jest wielu... napisz coś o tym czego szukasz na sensei99@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betaa49 Re: Szukam Pana 50+ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.01.15, 18:29 Fajnie napisane rzeczywistosc inna ja tez byc kogos poznala samemu zle i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Szukam Pana 50+ IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.01.14, 21:02 Witam, Jestem w średnim wieku 53 lata. Mówią o mnie fajny facet, kulturalny i inteligentny o pozytywnym nastawieniu do rzeczywistości z lekką dozą humoru ale od dawna zaniedbany przez płeć piękną. Może razem ku obopólnemu zadowoleniu zmienimy tą ostatnią formułę. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 30.01.14, 21:32 Ładnie o sobie napisałeś...Chetnie podyskutuję na interesujący nas temat,ale na mailu prywatnym.Napisz na sensei@gazeta .pl Pozdrawiam serdecznie-:;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Szukam Pana 50+ IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.01.14, 22:26 Witam, Miło mi, że Jesteś zainteresowana moją skromną osobą. Jeżeli w stwierdzeniu "oczywiście' ujęta jest aprobata naszego spotkania pozostaje ustalić nam gdzie i w jakim czasie. Michał Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 30.01.14, 22:34 Wcześniejszej frazy nie przeczytałeś...napisz więc na :semper9@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
reling660 Re: Szukam Pana 50+ 05.02.14, 09:31 witam serdecznie bardzo chętnie z toba pogadam napisz może cos więcej osobie jak masz na imie itd. pozdrawiam serdecznie Krzysztof ps podaj adres mail Odpowiedz Link Zgłoś
sensei99 Re: Szukam Pana 50+ 05.02.14, 10:13 Wybacz bo się gubie...raz jesteś Adam raz Krzysztof czyli kto... Postaraj się mi to jakoś objaśnić na semper9@o2.pl. Życzę miłego dnia,Wiktoria::)) Odpowiedz Link Zgłoś
reling660 Re: Szukam Pana 50+ 07.02.14, 10:04 niestety ten podany adres nie działa podaj prawidłowy widze ze jednak czytasz i to nawet ze zrozumieniem haha chciałem cie poznac pogadać no proszę jednak zaciekawilem cie skoro tak dokładnie pamiętasz jak mam na imie i widzisz roznice ja naprawdę jestem milym wrażliwym i wesołym facetem który tylko chce poznac fajna kolezanke może nawet przyjaciolke do pogadania wlasciwie do wszystkiego co sobie zyczysz (sex przyjazn znajomość) co chcesz pozdrawiam serdecznie Adam Odpowiedz Link Zgłoś
reling660 Re: Szukam Pana 50+ 05.02.14, 09:26 czesc michal powiedz gdzie dokładnie mieszkasz może się spotkamy pogadamy pozdrawiam adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Szukam Pana 50+ IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.07.14, 17:46 szukam miłego.wesolego pana do milych spotkan może odezwiesz się czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.14, 18:42 Nie widzę przeszkód by poznać się. Okolice Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Szukam Pana 50+ IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.15, 06:46 Za sponsoruję młodą z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Szukam Pana 50+ IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.15, 06:48 Za sponsoruję młodą z Warszawy andre.konrad@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 20.10.14, 12:54 Znalazlaś? Jeśli nie, zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szukam Pana 50+ IP: *.play-internet.pl 20.10.14, 14:16 Nadal szukasz? Chętnie dam się znaleźć. mlpryw@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.15, 22:30 To szzukasz odważnego po prostu, ja 50+;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek cześć IP: *.centertel.pl 30.01.15, 10:05 Cześć tu Zbyszek bardzo Lubie dojrzałe kobiety i zadania specjalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Szukam Pana 50+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.15, 11:32 Zadania specjalne to mój żywioł,ja 50+ z w-wy;Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Szukam Pana 50+ IP: *.remontowa.eu 03.05.15, 12:44 Chętnie cię poznam ją wysoki blondyn 49 lat 186 wzrostu kontakt sms 603158930 numer GG to 53170501 mail jan21_65@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
robe_rt70 Re: Szukam Pana 50+ 20.05.15, 14:54 witaj napisz do mnie elski0@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata19 Re: Szukam Pana 50+ IP: *.devs.futuro.pl 21.05.15, 12:18 Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Szukam Pana 50+ IP: *.146.5.13.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.15, 12:54 Dzień dobry, Proszę o odpowiedż jeżeli wpis Pani jest nadal aktualny. Ja mężczyzna 54 letni, mówią dobrze ułożony, pozytywny, ciepły z poczuciem humoru. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam Pana 50+ IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 25.11.15, 17:38 Witaj Michał. Może odezwiesz się do mnie? Zwykła kobieta, trochę po czterdziestce, pozytywna i samotna w związku. Missmi2015@wp.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Szukam Pana 50+ IP: *.dynamic.mm.pl 20.12.15, 20:39 dzwoń a dobrze trafisz Odpowiedz Link Zgłoś