Dodaj do ulubionych

Trochę nieśmiały żonaty szuka mężatki do zabaw er.

06.05.13, 09:27
... Jak w temacie. Jestem 32 letnim żonatym facetem któremu brakuje tego czegoś. To coś to mała przygoda, posmakowanie jak coś innego smakuje. Nie szukam modelki, szukam zwykłej, spokojnej kobiety która ma podobna potrzebę do mnie. Nie jestem sex zawodowcem i nie szukam bogini sexu. Szukam dziewczyny która lubi zabawy erotyczne.
dam1979.31@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawie bogini Re: Trochę nieśmiały żonaty szuka mężatki do zaba IP: *.dag.pl 06.05.13, 10:16
      A skąd jesteś?
    • dam1979.31 zapomnialem ;( Warszawa 08.05.13, 18:02
      .
      • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 09.05.13, 08:39
        Może sprawdzisz swoją pocztę gazetową i sierotko :)?
        • dam1979.31 Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 07:27
          Hmmm... a mozesz napiszez na zwykłą pocztę???
          Nie zakładałem gazetowej ;(
          • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 12:49
            To moze mi podasz adres ....?????
            • Gość: adson Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 15:01
              Oj kolego coś kiepsko i pod górkę idzie, trochę nie wychodzi złapanie kontaktu....
              A co z resztą logistyki tego trudnego bądź co bądź przedsięwzięcia?
              • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 11.05.13, 15:41
                No wlasnie .... Tak wiec szanowny Panie Autorze Anonsu, prosze juz nie podawac swojego adresu. Styglam, czekalam, styglam i ostyglam ....;)))
                • Gość: adson Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.13, 15:59
                  Och Bogini..... nie trać swego rozpalonego żaru, nie pozwalaj ostygnąć swym zmysłom, nie zamieniaj się w wiecznie nie spełnione czekanie...Och Bogini, nie odchodź....
                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 11.05.13, 17:51
                    Oczywiscie, ze nie zgaslam, moje zmysly nigdy nie gasna, nie da sie dzialac wbrew swej naturze....
                    • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 20:18
                      o matko naturo !!! :)
                      nie pozwól zagasnąć takiemu cudowi natury !!
                      a ja też jestem nieśmiały....
                      • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 20:42
                        Matka natura jest ze mna i moja natura przede wszystkim tez ...
                        Tez jestem niesmiala, do czasu ...
                        • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 20:52
                          a jaka ta natura jest? naturalna?
                          .........so will the time come?
                          • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 20:55
                            Tak, jest naturalna, bo to 100% mnie :)
                            Pierwotna, dlatego czasem zwierzeca ...
                            • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 21:01
                              naturalna.... zwierzęca.... dlatego prawie Bogini?
                              do jakiego zwierzęcia nabliżej Tobie?
                              • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 21:12
                                Polaczenie lwicy z golebica ...
                                • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 21:15
                                  taka ulotna jak gołębica?
                                  a ja mam sekrecik....
                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 21:18
                                    Tak .... I zwierzeca jak lwica... Cudne polaczenie, prawda???
                                    Umieram z ciekawosci ....
                                    • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 21:20
                                      tego nawet nie wiem
                                      to gdzie tak masz ochotę ulatać...?
                                      mialas nie umierac....?!
                                      • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 21:26
                                        Golebica nie tylko wzbija sie w niebo, to tez synonim lagodnosci, uleglosci, ale tez wolnosci ...
                                        • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 21:29
                                          azaliż....a lwica jako żona króla jest tego namaszczeniem?

czyli nie będziesz umierać?
                                          • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 21:34
                                            Tak....
                                            Nie, obie i lwica i labedzica chca zyc pelnia zycia
                                            • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 21:38
                                              to jest jeszcze łabędzica??

a moj sekrecik to... jest taki, że ja akurat mam konto na gazecie :)
                                              • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 22:23
                                                Niesamowie, miewace Panowie konto na gazeacie :)?
                                                • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 22:30
                                                  No i sekrecik przeistoczył sie w...surpryzę :-)
                                                  Czyli to konto też ...złe. no tak...lwica..zapomniałem ;-)
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 22:31
                                                    Konto, to doskonala rzecz, choc nie tak jak ja :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 22:51
                                                    domyślam się...choć na razie niewiele można rzec :)
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 22:52
                                                    Swiete slowa ...:)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 22:54
                                                    I do tego tajemnicza... cos jakby delfin, przyjana tez?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 22:59
                                                    Skad.... Bardziej modliszka :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 23:02
                                                    Juz sie boję ;-) brr i mrr
                                                    A Ty masz konto?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 23:06
                                                    Si :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 23:08
                                                    ale to tajemnica...jak u modliszko-delifina zapewne
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 23:17
                                                    Zapewne tak .... Podobnie jak moje konto ...
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 23:22
                                                    A email? :-)
                                                    A pochodzisz z Varsovii? Czy z Secret City?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 23:26
                                                    Z tego pierwszego :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 11.05.13, 23:31
                                                    A masz lwa i szukasz tygrysa, mosliszko?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 09:49
                                                    Tak nie do konca mam lwa ..... A tygryska, owszem, warto miec :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:27
                                                    to jakie zwierze masz do konca?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 10:30
                                                    Do konca mam czasem kota :)))))
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:41
                                                    czyli kotek mruczy ale juz nie tygryskuje?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 10:43
                                                    Innego kota mialam na mysli :)))
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:51
                                                    Panterkę?
                                                    kota w ...głowie?
                                                    cos zaczynam nie rozumieć...
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 10:53
                                                    Bingo :)))) kota w glowie :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:55
                                                    A ten lew to jest czemu prawie?
                                                  • dla-ciebie-wszystko Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:32
                                                    Co to za animalizacja?
                                                    Człowiek to też zwierze i to bardziej dzikie od niejednego tygryska.
                                                    Słabszy okaz staje się zdobyczą silniejszego.
                                                    Królik - zabójca, oto prawdziwy postrach zwierząt.
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 10:48
                                                    Dlatego animalizujemy wlasnie :)
                                                  • dla-ciebie-wszystko Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:53
                                                    Zakręcone to wszystko jak rogi barana...
                                                    Metafory to potwory..
                                                    Proste słowa trafiają w sedno, a rozbudowane są pokrętne niczym ścieżki w labiryncie.
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 10:57
                                                    jak rogi albo jak nogi ośmiornicy......to a 'propos życia chyba nawet bardzie trafne wg mnie :D

bo....czasem tak też trzeba :)
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 11:00
                                                    Dokladnie tak :)))
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 11:03
                                                    no a co z tym lwem co nie jest kotem i w sumie jest naprawde?
                                                    znow tajemniczosc...sie wdarła
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 11:18
                                                    Jest sobie lew, coz w tym tajemniczego?:)
                                                    Uwielbiam tygryski :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 11:21
                                                    a ten kot w głowie to dlaczego jest?
                                                    a za co uwielbiasz tygryski?
                                                  • dla-ciebie-wszystko Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 11:36
                                                    A co najbardziej na świecie lubią tygryski?
                                                    Szaleć i brykać.
                                                    A z kim?
                                                    Z innymi tygryskami.
                                                    Czy Prawie bogini czuje się tygryskiem?
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 11:49
                                                    hmmm z lwicami to nigdy nie wiadomo..a jak jeszcze taka lwica ma w sobie modliszke...
                                                    niektore lubia pojsc do opery lub patrzec na zachod slonca nad brzegiem...
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 13:17
                                                    Tak i sluchac uderzen fal ...
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 13:16
                                                    Lubie mruczec i przeciagac sie, tez :)
                                                    Czyje sie takze tygrysica :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 13:19
                                                    no prosze...prawdziwa kotka :) niezdecydowana w której roli wystąpić ;)

wiedzialem że fale są ważne ;-)
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 13:27
                                                    Tak.... W koncu dobrze mnie znasz ...:))
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 13:32
                                                    Ja Ciebie znam? czy w sensie kobiet?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 13:36
                                                    No i mamy kolejna tajemnice ...
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 13:38
                                                    tajemnica goni tajemnice...
                                                    no cóź. Kobiety potrafią zaskakiwać ciągle.
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 12.05.13, 13:41
                                                    To prawda i to jest piekne
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 12.05.13, 13:45
                                                    zapewne tak ale też denerwujące. Czasem.
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 15:26
                                                    Dlaczego ?
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 13.05.13, 08:26
                                                    bo czasem pewne sprawy wolne od tajemnic są wolneijsze od nerwów.
                                                    no nic... tajemnica niech tajemnicą pozostanie.
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 13.05.13, 08:35
                                                    Wiesz, masz rację...
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 13.05.13, 11:52
                                                    tego to ja nie wiem. Ale subiektywnie mam takie na ten temat zdanie.
                                                    no i zwierzęta gdzieś nam uciekły... ;-)
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 13.05.13, 11:55
                                                    Najpewniej poszły w las .... Lub do pracy :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 13.05.13, 20:20
                                                    a co tygrys robi w lesie? A Lwica? i w pracy? dziwne to...
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 14.05.13, 08:37
                                                    Dlatego napisałam może, co nie wyklucza również i innych opcji ...
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 14.05.13, 09:01
                                                    Czy Pani Bogini Animalsów jest matematykiem lub analitykiem?
                                                    tak..wszystko jest możliwe ale przekonania są być może inne..
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.centertel.pl 14.05.13, 10:01
                                                    Niestety nie jestem ani tym ani tym, choc bardzo bym chciala ...
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 15.05.13, 09:21
                                                    chciałabyś analizować? To kim jesteś oprócz lwicą vel modliszką?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 15.05.13, 09:40
                                                    Własnie analizowac to bym nie chciała, ciagle analizuję :))))
                                                    Chciałabym byc analitykiem :)
                                                    Poza tym, że jestem lwicą i modliszką (rzadziej) to jestem także domorosłą analityczką :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 16.05.13, 11:42
                                                    A co analizujesz najczęściej?

• Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 17.05.13, 08:39
                                                    najczęściej to, co mogą myśleć inni :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 17.05.13, 09:58
                                                    wchodzisz w głowę innych?
                                                    ja np nei wiem co moga inni......
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 17.05.13, 10:01
                                                    Zaraz wchodzisz ... Analizuje sobie tylko :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 17.05.13, 10:11
                                                    i to pomaga?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 17.05.13, 10:45
                                                    Niestety nie, wręcz przeciwnie
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 17.05.13, 10:55
                                                    dolujesz sie czy jak?
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 17.05.13, 10:56
                                                    Nie, nie dołuję, ale zbyt czeste myslenie o tym, co myslą o mnie inni jest dośc męczące
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 17.05.13, 10:59
                                                    trza sie skupic na sobie :)
                                                    inaczej czlowiek zwariuje :)
                                                    jesli masz rodzine to tam tez mozna sie skupic. Na pracy także.
                                                  • Gość: Prawie bogini Re: zapomnialem ;( Warszawa IP: *.dag.pl 17.05.13, 11:02
                                                    Bardzo się skupiam, szczegolnie na rodzinie, bo na pracy nie za bardzo :)
                                                  • albioriks Re: zapomnialem ;( Warszawa 17.05.13, 11:05
                                                    i na tym co mowia o Tobie z tego co piszesz. ;)
                                                    czyli masz rodzine i szukasz kochanka :) chyba nie za bardzo sie skupiasz na rodzinie ;-)

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka