Dodaj do ulubionych

Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy

06.11.13, 12:48
Witajcie Panowie,
Przejdę o razu do rzeczy - jesteśmy grupą 4 sponsorek i szukamy prawdziwych facetów.
Nie pobieramy żadnych opłat za kontakty!
Wiek poszukiwanych panów to 18-45 lat.

sponsorujemy.blogspot.com - wszystkie informacje o nas i kontakty
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdegustowany. Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 14:41
      Czy ktoś się jeszcze na to nabiera?
      • Gość: nienabieramsie Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.14, 10:19
        Ja nie... ale niestety okazuje się, że są panowie co nadal dają się naciągnąć...:)
    • Gość: jas Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.remontowa.eu 06.11.13, 17:24
      Chetnie cie poznam
      ja 48 lat wysoki blondyn z nowego dworu gd
      mój nr tel 603158930
    • Gość: arek Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.opera-mini.net 06.11.13, 19:29
      witaj a z kad jestes skarbie i czego oczekujesz?
    • Gość: artur Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 13:50
      Witam Panie... : ) ...jezeli bywacie czasami w Krakowie i macie ochotę na szalone, wyrafinowane spotkania z dojrzałym artystą... to zapraszam : )
      Proszę o kontakt na: atario-2@o2.pl
      Pozdrawiam ciepło...
      Artur
    • Gość: brajan Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 20:39
      hej mam lat 23 to muj numer 889009424 hentnie sie zwamy umuwie
    • Gość: adson Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 20:54
      Dawać tu cennik zaraz dokładny, co ile i za ile, bez ściemy. Ja jestem konkretny facio-harpagan i bez bzdetów proszę tylko kawa na ławę.
    • Gość: rozkoszniak87?l Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.centertel.pl 27.11.13, 23:12
      Witam!!!!!bardzo chętnie was poznam mam 27 lat szczuply brunet zadbany dyskretny i wiedzacy jak zaspokoić kobiete bo mam za soba 8 letni związek i troche dlugow wiec z tad ta prośba mam wielką nadzieję ze sie odezwiesz pozdrawiam i rozkosznie całuję
    • Gość: tomi Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: 79.162.250.* 28.11.13, 08:33
      witam.chcjal bym sje spotkac mam 45lat
      • Gość: gość Re:Tomi IP: *.citymedia.pl 15.01.14, 17:15
        Tomi, skąd jesteś i jak wyglądasz
    • Gość: Damian Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.veritydevelopment.com 14.01.14, 23:42
      Witam

Jestem chyba kimś kogo szukacie. Nie jestem profesjonalistą.

pozdrawiam
    • Gość: dyskretny Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 08:21
      Witam miłe Panie jestem z w.śląskiego 26 latek 188cm wzrostu 75 wagi zadbany dyskretny z poczuciem humoru jesli was interesuje moja oferta to napiszcie na maila smibisz@interia.pl
    • Gość: Lukasz Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.opera-mini.net 15.01.14, 11:41
      Mam na imie Lukasz mam 30lat. Mieszkam kolo Warszawy. jezeli byscie chcialy do mnie napisac to moj nr.787384980.
    • Gość: blogspot.com Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 23:49
      witam skad jestescie ?? prosze o kontakt 514299201 pozdrawiam
    • Gość: Ander Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 17:59
      Jestem 25 letnim, wysokim, wysportowanym i przystojnym brunetem, który jest gotowy podjąć wyzwanie. Czekam na kontakt e-mail jeśli będziecie panie zdecydowane ;-). Pozdrawiam
    • spoko-loko85 Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 17.01.14, 09:59
      witajcie mam 29 wiosenek ,jestem zainteresowany waszą propozycją ......z miła checia moge sie spotkać pozdr.
    • Gość: Szogun Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.play-internet.pl 17.01.14, 10:33
      jestem konkretnym facetem w czym mogę pomódz .......
    • amma-deus Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 17.01.14, 11:51
      rzeczowo
      gdzie i kiedy ?

marssowy@interia.pl
    • Gość: Gość Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.14, 15:19
      Panowie
      Czy Wy nie czytacie ogłoszenia? Przecież tam podany jest link za pomocą którego otrzymacie? kontakt do pan po uprzednim podaniu swego telefonu za co oczywiście będziecie sumiennie obciążeni a nawet obciążani za kolejne sms-y...
      Wystarczy poczytać na forach o stronie pliczek24...stary nr...
    • Gość: meme Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.opera-mini.net 17.01.14, 22:10
      szukam dobrego sexsu
    • mojasaga Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 06.02.14, 14:42
      Witam cieplutko .Jestem milym i przystojnym facetem i chetnie poznam pania ktora zechce sie ze mna spotykac .Fotki wysle na poczte .Pozdrawiam i caluje Oskar
      • amik-123 Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 22.06.14, 05:48
        mojasaga napisał(a):

> Witam cieplutko .Jestem milym i przystojnym facetem i chetnie poznam pania ktor
        > a zechce sie ze mna spotykac .Fotki wysle na poczte .Pozdrawiam i caluje Oskar
        KLAMCA I FRAJER
    • Gość: x Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.man.konin.pl 07.02.14, 12:05
      witaj znalazłem wasze ogłoszenie i zastanawiam się czy jest aktualne jeśli tak to czekam na odpowiedz. pioter2105@tlen.pl
    • artur_77 Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 08.02.14, 08:14
      Witam jestem zainteresowany napisz (ferdinant79@me.com)
    • Gość: ligwan Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy IP: *.30.76.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.02.14, 12:28
      Witam jestem zainteresowany sponsoringiem
    • jarcioch101 Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 09.02.14, 19:02
      Witam serdecznie. Jestem twardo stapajacym 39cio latkiem, 180/80 podobno przystojny ale nie mnie to oceniać, szatyn o niebieskich oczach.Oferuję wyjście do kina, restauracji, na spacer,wsplny wyjazd i szalenstwo w łóżku. Kto płaci to wymaga. Wiem jak zadbać o kobietę aby miała uśmiech na twarzy. Co do wynagrodzenia to się napewno dogadamy- stały układ, raz na jakiś czas, itd... Warszawa Jarek. Jestem poważny i profesjonalnie podchodzę do tematu. Pozdrawiam ciepło. jarcioch101@interia.pl fotki prześle jak bedą Panie zainteresowane. Mam nadzieję ze do zobaczenia.
    • s4n0k19 Re: Szukamy konkretnych facetów - sponsorujemy 07.03.14, 00:39
      s4n0k18@gmail.com odezwijcie sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka