Dodaj do ulubionych

hej hej hej....

01.01.14, 21:07
mój wspaniały znieczulony alkoholem Pan Mąż już śpi... a ja tańczyć chcę... nieeech żyyyje baaal ;)
Obserwuj wątek
    • olalalalaaa Re: hej hej hej.... 01.01.14, 21:35
      same nicki z dwoma lewymi nogami , tak to się chyba mówi heeh :(
      • adam_xxx Re: hej hej hej.... 01.01.14, 22:40
        No bez przesady z tymi nickami :)
    • Gość: bartosz Re: hej hej hej.... IP: *.elblag.vectranet.pl 01.01.14, 22:48
      hej hej mozemy zabalowac
      • Gość: bartosz Re: hej hej hej.... IP: *.elblag.vectranet.pl 01.01.14, 22:49
        a kiedy chcez zabalowac
    • Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 23:22
      No toś zaszalała :-) . Nogi nie bola czasami ? A może łobcasy połamały się ? Hej dydy, hej dydy u haha !!!
      • olalalalaaa Re: hej hej hej.... 01.01.14, 23:25
        moje nogi dają radę Panie Strażak , po wczoraj wprawione są ;)
        • Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 23:58
          No to gratuluje ! Kondycji i partnerów w tańcu. Całe szczeście, że to nie ja, bo ani lubię ani umię.
          Jak to napisałaś... dwie lewe nogi... a raczej kołki. :-) .
          Więc wiruj, wiruj jak nie masz z kim to z ułudą.
          • olalalalaaa Re: hej hej hej.... 02.01.14, 00:06
            wiesz... nigdy cię nie lubiłam strażak, masz coś takiego w sobie...jednym słowem zniechęcasz, nawet te nicki z poczuciem humoru, w gruncie rzeczy żal mi ciebie musisz być chooorernie samotny, mimo wszystko...szczęśliwego nowego roku!!!
            • Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 00:12
              Olalala, toś mi dopiekła :-) .
              Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń itp.
              BTW jak by się wszyscy lubili to świat byłby obrzydliwie przesłodzony. Błe. A tu przynajmniej troszkę dziegciu.
              Ja wcale nie mam zamiaru nikogo zachęcać, ot troll jak wielu.
          • olalalalaaa Re: hej hej hej.... 02.01.14, 00:12
            i jeszcze jedno... masz coś takiego w sobie, że zarażasz swoją niechęcią do ludzi, do życia, więcej pozytywnego myślenia na ten Nowy Rok :)
            • Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 00:14
              Pozytywnie .... :-) Dobranoc .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka