olalalalaaa 01.01.14, 21:07 mój wspaniały znieczulony alkoholem Pan Mąż już śpi... a ja tańczyć chcę... nieeech żyyyje baaal ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olalalalaaa Re: hej hej hej.... 01.01.14, 21:35 same nicki z dwoma lewymi nogami , tak to się chyba mówi heeh :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: hej hej hej.... IP: *.elblag.vectranet.pl 01.01.14, 22:48 hej hej mozemy zabalowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz Re: hej hej hej.... IP: *.elblag.vectranet.pl 01.01.14, 22:49 a kiedy chcez zabalowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 23:22 No toś zaszalała :-) . Nogi nie bola czasami ? A może łobcasy połamały się ? Hej dydy, hej dydy u haha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: hej hej hej.... 01.01.14, 23:25 moje nogi dają radę Panie Strażak , po wczoraj wprawione są ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 23:58 No to gratuluje ! Kondycji i partnerów w tańcu. Całe szczeście, że to nie ja, bo ani lubię ani umię. Jak to napisałaś... dwie lewe nogi... a raczej kołki. :-) . Więc wiruj, wiruj jak nie masz z kim to z ułudą. Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: hej hej hej.... 02.01.14, 00:06 wiesz... nigdy cię nie lubiłam strażak, masz coś takiego w sobie...jednym słowem zniechęcasz, nawet te nicki z poczuciem humoru, w gruncie rzeczy żal mi ciebie musisz być chooorernie samotny, mimo wszystko...szczęśliwego nowego roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 00:12 Olalala, toś mi dopiekła :-) . Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń itp. BTW jak by się wszyscy lubili to świat byłby obrzydliwie przesłodzony. Błe. A tu przynajmniej troszkę dziegciu. Ja wcale nie mam zamiaru nikogo zachęcać, ot troll jak wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
olalalalaaa Re: hej hej hej.... 02.01.14, 00:12 i jeszcze jedno... masz coś takiego w sobie, że zarażasz swoją niechęcią do ludzi, do życia, więcej pozytywnego myślenia na ten Nowy Rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak Re: hej hej hej.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 00:14 Pozytywnie .... :-) Dobranoc . Odpowiedz Link Zgłoś