Dodaj do ulubionych

Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile

20.06.14, 17:37
Mam na imię Aldona, witam wszystkich panów z całej Polski, czytających to ogłoszenie szukam mężczyzny w przedziale wiekowym od 18 do 60. Mam 36 lat poszukuje pana na mile spędzanie czasu tylko we dwoje, zaznaczam iż nie potrzebuje pieniędzy, jestem niezależna finansowo, a sama jestem w stanie zaoferować za dzień spędzenia ze mną od 800zł-1200zł w zależności od spędzonego czasu, wymagam od mężczyzny higieny, poczucia humoru, wygląd nie jest dla mnie aż tak ważny liczy się dobry charakter i fajna zabawa, jestem zadbaną kobietą lubiącą w seksie: eksperymentować, lubię jak mężczyzna dominuje na de mną, lubię być posłuszna, sex oralny, sex analny, 6 na 9 , pissing, oraz wiele innych pozycji, lubię jak mężczyzna proponuje nowe pozycje lecz stare pozycje w zupełności wystarczą. Za dwa dni jestem w stanie zapłacić panu 2.000zł. Chciałabym aby nasza znajomość nie opierała się tylko na seksie a również na znajomości oraz wspólnym zaufaniu,przyjaźni, w ciągu miesiąca mogę wspomagać mężczyznę z, którym się zaprzyjaźnię małymi kwotami typu 200zł na jego wydatki, oraz male prezenty z mojej strony za wspaniały sex :-) Mieszkam w Warszawie a twoje zamieszkanie nie ma dla mnie znaczenia, ponieważ czasu wolnego mam dużo, ze względu ze prowadzę własną dużą firmę, mogę dojechać do mężczyzny, opłacam hotel. Potrzebuje spotkać się kilka razy w miesiącu najlepiej na weekendzie ale może też być w tygodniu, gdy znajdę już mężczyznę na spotkania ogłoszenie zostaje usunięte z serwisu, czyli znaczy to ze jak czytasz to ogłoszenia nadal jest aktualne. Proszę o pisanie zdecydowanych panów, którzy wiedzą jak dogodzić kobiecie w łóżku, w mailu proszę opisać kilkoma słowami siebie oraz swój wygląd zaznaczam iż wygląd nie jest dla mnie aż tak ważny, aczkolwiek chce wiedzieć jak wyglądasz, co lubisz w seksie. Pozdrawiam, Aldona, zainteresowani piszcie na email aldona36seks@interia.pl
Obserwuj wątek
    • nygus.wola Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 20.06.14, 17:49
      Hej mam 19 lat jestem z warszawy i szukam jakiegoś pozytywnego kontaktu. Lecz pracuję od rana do wiczora i tylko nocki mam wolne. Staram sie utrzymać moją mame i siostre. Twoja pomoc mogła by pomóc zapomnieć o problemach w rodzinie. Czekam na odpowiedź pozdrawiam.
      • przemek864 Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 22.01.15, 23:47
        TO OSZUSTKA PRACUJĘ W ZWYKŁYM SEX TELEFONIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ
    • Gość: As Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.skorpio.net.pl 21.06.14, 15:59
      bardzo ciekawa propozycja.... bardzo lubie kobiety w Twoim wieku, ja mam 26 lat i uwielbiam seks... moim wygladem nie musisz sie martwic na 1000% Ci sie spodobam....:)
    • Gość: krzysiek Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.opera-mini.net 21.06.14, 16:25
      witam cie skarbie jestm miłym spokojnym facetem 27 letnim 172 cm oczy piwne szczupły dyskretn i wesoły chetnie bede sie spotykał i myślę ze nie bedziesz żałować
    • ozg-a46 odpo 21.06.14, 23:38
      aldonko dlaczego milczysz????? kamil
      • Gość: Polak mały Re: odpo IP: 193.104.99.* 13.01.15, 22:58
        bo to lipne ogłoszenie idioto !!!
    • Gość: Grzegorz Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.beskidmedia.pl 16.07.14, 17:43
      Jestem zainteresowany mam 24 lata. Zaspokoję każde twoje pragnienia bez wyjątku.180 cm wzrostu, waga 80 kg. Jestem kulturalnym mężczyzną.Czekam na odpowiedź. Mój numer tel 500 581 174
    • goldld Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 17.07.14, 14:43
      witaj Szukam sponsorki na dłuższy okres czasu mam na imię Szymon 19 lat 177 cm wzrostu wysportowany i chciał bym Ci udowodnic że zaspokoje Cię lepiej niż kto kolwiek inny ;) jestem z warszawy
    • Gość: men Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 15:13
      Kobieta milczy, bo jesteście bandą skończonych kretynów, te ogłoszenie to jedna wielka podpucha i jest też na kilku innych stronach od kilku miesięcy!
      debile
      • Gość: Gość Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.14, 10:42
        Dokładnie tak. Ale widać są wśród męskiej społeczności także naiwni ha, ha, ha... nic tylko pusty śmiech nad naiwnością Panów.
    • Gość: Piotr Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.blast.pl 17.07.14, 18:11
      Jestem w prawdzie z Krakowa ale Warszawa nie jest az tak daleko.Jestem wysportowany szczupły i niebrzydki.174/45.Zainteresował mnie pani anons gdyz lubie wszystko to o czym była tu mowa i jestem otwaty na na eksperymenty.Pozdrawiam. pm676@interia.pl
    • Gość: Model_Bartek Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.jmdi.pl 18.07.14, 09:27
      26 letni przystojny model podejmie się wyzwania :) Jestem zadbany, dobrze ubrany, zawsze czysty i schludny chętnie spędzi czas w miłym towarzystwie. Jestem otwarty na propozycje :)
      Zadzwoń: 733 549 253
    • Gość: lucky luck Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: 46.114.34.* 18.07.14, 12:10
      Witam takej osoby szukam ale bez sponsorowania mozy mile spendzic czas odezwy sie nie zawsze jestem w kraju prosze na radoslaw@live.de
    • Gość: artur Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.opera-mini.net 18.07.14, 15:42
      napisz do mnie 695041197
    • rafalekkk1 Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 28.07.14, 18:33
      jestem 28 letnim chłopakiem, szczupły na swój sposób wysportowany, 185cm wzrostu niebieskooki, lubie; eksperymentować raz byc aniołkiem a raz diabełkiem, lubie dogadzac kobiecie nie patrzac na siebie.
    • Gość: marcin iława Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.tktelekom.pl 28.07.14, 19:56
      opisywanie siebie do niczego nie prowadzi jesli bedziesz miala ochote pozozmawiac zadzwon mam 34l tel 505-046-711 pozdrawiam marcin
    • Gość: lukasz Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.play-internet.pl 01.01.15, 19:24
      Witam spotkajmy się u mnie podaj nr kom?
    • tojasmyk Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 02.01.15, 14:50
      interesuje mnie taka znajomość kasa mnie średnio interesuje ale fajnie spędzony czas jak najbardziej skont jesteś, rafal
    • Gość: Michal Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.12.210.91.fan-tex.com.pl 04.01.15, 14:52
      Witam mam 29 lat 190 cm wzrostu 85 kg. Mam ciemne wlosy kobiety mowia ze jestem przystojny, bardzo lubie seks w kazdym wydaniu, dopasuje sie do kazdej kobiety. Mój członek ma 20 cm takze powinien tobie poradzic. Jestem z łomży Pozdrawiam
    • Gość: bartek Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.centertel.pl 04.01.15, 20:51
      witam moj kontakt 508065801
    • Gość: paweł Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.15, 18:01
      Witam interesuje mnie pani ogłoszenie mam 27lat 176cm.wztostu i ważę 78kg mieszkam okolice kalisz jak by się pani zdecydowała to proszę o kontakt to jest mój nr.782690701 pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
    • Gość: marcel Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.centertel.pl 13.01.15, 22:49
      Czesc ja w sprawie sama pani wie jakiej :)
      Mam 18 lat wyglądam na około 17 mam grzywke , tunel w uchu ,okolice katowic . szukam tak jak by sponsorki ale takze jak pani przyjazmi nie tylko seksu moglibysmy się spotkac w piątek ? Moge wysłać zdj
    • kochanek262 Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 13.01.15, 23:34
      czekam na twoją odp , jestem 19 letnim młodym chłopakiem mocno napalonym i zdecydowanym . powiatowy1995@gmail.com
    • Gość: mariusz Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.tel.tkb.net.pl 14.01.15, 00:47

Część mam ochotę spotkać się.z.tobą mój nr 571284094
    • Gość: dami Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.15, 02:05
      hej mam 26 lat i chetnie sie z toba spotkam ale gdzie chcesz
    • czarn.y221 Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile 14.01.15, 02:24
      hej kociaku jeśli szukasz bruneta o niebieskich oczach karnacji ciemnej 177cm wz przystojnego i jeszcze nie wiedzącego jaki rozkosz daje kobieta to był bym bardzo ci wdzięczny poświęcić mi tom przyjemność,zrobię wszystko czego będziesz pragnęła jeśli twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne,jeśli będziesz chciała moje zdjęcie chętnie ci je wyślę ,kochaniutka spełnię twoje oczekiwania co tylko zapragniesz i czego będziesz chciała będę do twojej dyspozycji jak długo będziesz chciała.Jeśli jesteś zainteresowana tym co napisałem czekam z nie cierpliwością na twoją odpowiedź pozdrawiam całusy.
    • Gość: Grzes Re: Zapłacę meżczyźnie za mile spędzone chwile IP: *.180.57.41.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.15, 13:15
      Czesc Aldona mam 26 lat,preferoje wszystko co opisalas,nie mam obecnie partnerki ,rozstalismy sie.Mam 180cm wlosy ciemny blond.Budowa ciala normalna no prawie troche brzuszka sie uzbieralo ale nie do przesady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka