Dodaj do ulubionych

Poznam rozwiązłą dominantkę do st zw Warszawa

21.11.20, 21:32
Witaj, jeśli tytuł mojego ogłoszenia przykuł Twą uwagę, doczytaj je do końca.

Na wstępie pragnę dodać, że ogłoszenie jest na serio, ważne tak długo, dopóki jest widoczne. Pisane przez kawalera stanu wolnego, który poszukuje swojej połowy. Nie jestem znudzonym mężem, internetowym onanistą etc.

Z racji tego, że anons jest skierowany do specyficznej kobiety- pozwolę sobie na użycie pewnych zwrotów, które taka osoba z pewnością zna.

Skąd to ogłoszenie ?
Bo mam świadomość pewnych swoich ułomności i uległości przy całym wachlarzu zalet ( przynajmniej tak myślę)

Jestem 30letnim , myślę że przystojnym brunetem. Wysokim. Bez oznak łysienia. Bez nałogów. Jestem osobą pragmatyczną. Ceniącą wartości rodzinne. Wierzącą w miłość między kobietą i mężczyzną.

Szczegóły pożycia między dwojgiem ludzi mogą jednak przybierać różne formy. Ja mam taką naturę, że wole ulegać przed kobietą, usługiwać jej. To ja wole klękać, podać wino, robić minete, spijać piss. Nigdy na odwrót.

W jakimś stopniu jestem masochistą i fetyszystą. Który będzie spełniony przy kobiecie która lubi się na nim wyżyć, policzkować, podeptać etc. Ulubiona pozycja seksualna ? Facesitting. Słowem preferuje jak kobieta jest na górze i trzyma mnie krótko. Nie będę nic ściemniał w sferze relacji damsko-męskich nie jestem samcem alfa.

Nic jednak nie stoi na przeszkodzie by kobieta, nawet będąca w związku używała życia. Zwłaszcza kiedy ma uległego partnera i do tego z małym przyrodzeniem jak moje.

Tu świetnie się sprawdza cuckolding. Jeśli lubisz seks przygody i masz apetyt na to by całe życie mieć fajnych kochanków, to jest to dobra opcja.

Będę szczęśliwy, mogąc znajdować Ci partnerów czy szykować na randki. Nie interesują mnie trójkąty. Jestem zdecydowanie rogaczem i wolę przytulić, wypieścić, wylizać.

Mam świadomość, że byłbym bardzo tolerancyjny
i wyrozumiały dla swojej kobiety. Dlatego mile widziana osoba o naprawdę dużych potrzebach. Koneserka porządnego rżnięcia, lubiąca hojnie obdarzonych mężczyzn. Ja będę szczęśliwy i spełniony widząc satysfakcję na buzi swojej damy, mogąc trzymać Cię za ręce i patrzeć w oczy kiedy inny Cię bierze.

Na zewnątrz jestem normalnym facetem. Który pragnie trzymać kobietę za rękę, przytulać. Który pragnie wejść kiedyś w związek małżeński. Nie chce jednak ukrywać przed druga stroną innej sfery swojego oblicza. Dlatego wolę o tym wcześniej poinformować.

Jeśli masz w duszy takie pragnienia i tak byś widziała swój związek – pisz. Pamiętaj proszę, że to nie ogłoszenie towarzyskie a matrymonialne. Więc nie szukam nikogo do zabawy.
Interesują mnie osoby realne. Potrafiące napisać kilka zdań o sobie.
Warszawa i okolice.

poziomkowy.on@vp.pl
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka