Gość: ania356 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 21:03 Czy wiecie gdzie sa ogloszenia, jestem Swiadkiem Jehowy i bardzo bym chciala znalezc bratnia dusze z mojej wiary.Moze ktos z Was zna takie adresy dla swiadkow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
password01 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 03.11.04, 21:07 Zapytaj rodziców z kim masz się hajtnąc a nie truj. Odpowiedz Link Zgłoś
joa344 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 03.11.04, 21:21 dlaczego zaraz truje..ma prawo sie zapytac...ma prawo poznac kogos..Nie widze w tym nic zlego. Wiecej tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.11.04, 21:39 Może na którymś z tych forów Ci się uda: forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1521148 Odpowiedz Link Zgłoś
dfw Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 04.11.04, 21:23 Przeciez na pewno masz w swoim zborze mezczyzn. A jesli nie, to jedz na jakies spotkanie do sasiedniego zboru, albo na doroczny zjazd do jakiegos wiekszego miasta. Powodzenia, DFW Odpowiedz Link Zgłoś
mastifi Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 06.11.04, 12:43 Witaj.Przez czysty przypadek znalazłem Twoje ogłoszenie.Ja też jestem Świadkiem Jehowy.Co do takich miejsc gdzie mozan poznać nowych braci i siostry to jedynie portale z USA.Niestety płatne i z znajomością angielskiego.Wiem bo z nich korzystam i nawiązałem nowe znajomości.Moje imię Robert i jestem ciekawy kim Ty jesteś?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania356 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 18:41 Dziekuje Ci Robercie za odpowiedz.To mile spotkac brata.Jak sam zauwazyles strasznie jest ciezko trafic na nasze strony.Mieszkam w malym miescie i niestety spotkac kogos jest trudno, a bardzo bym chciala poznac czlowieka, dla ktorego nasze zasady sa wazne.To takie trudne jak pewnie sam doskonale wiesz.Pozdrawiam serdecznie.Moze wymienimy sie adresami email? Odpowiedz Link Zgłoś
mastifi Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 06.11.04, 21:00 Hej.mój email robert_bruski@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania356 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:53 Mastifi wyslalam Ci emaila.Sprawdz poczte i odpisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi swiadek IP: *.byu.edu 07.11.04, 17:31 ciesz sie ze nie zyjemy w sredniowieczu, bo takich sekciarzy palono wtedy na stosie. wlasciwie to wspolczuje Ci prania mozgu jakie musialas przejsc, tudziez braku zdrowego rozsadku i poczucia krytycyzmu, allelujah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania356 Re: swiadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 17:38 Nie wiesz co mowisz.Dlaczego nie potrafisz uszanowac innego wyznania?To takie typowe.....brak tolerancji i zrozumienia.Pozdrawiam i nie chce palic Cie na stosie z zadnego powodu.Daj nam zyc jak chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: swiadek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.11.04, 17:07 to wy tez dajcie nam zyc i nie zaczepiajcie ludzi na ulicy, nie wpychajcie zadnych gazetek, nie proponujcie glupich pogawedek... Odpowiedz Link Zgłoś
anima1 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 13.11.04, 21:59 sorry, że troche nie na temat ale pierwszy raz mam mozliwośc pogadania ze świadkami. powiedzcie jak to jest z waszymi zasadami, bo jak byłam w ciąży mój mąż wdał się w romans zmaturzystką która jest swiadkiem. ona robiła w łóżku wszystko co chciał : sex analny , w czasie okresu a jednocześnie nosiła kartkę przy sobie o zakazie transfuzji. dodatkowo chciała aby zostawił mnie z nowo narodzonym dzieckiem i mówiła że starsi zgodza się na ich ślub , mój mąż jest średnio wierzący, ale na pewno nie zmieniłby wyznania. to ciągnęło się pól roku. jej matka podobno jest ciężko chora, ona przychodziła parę razy w tygodniu o najróżniejszych porach, jezdziła z nim do łodzi itp. czy matka tego nie widziała, acha ona ma narzeczonego , też świadka... chore prawda, więc gdzie te wasze zasady...ps. chlubiła się że biblię zna na pamięć no comments Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 13.11.04, 22:37 niestety albo raczej jestem stety nie jestem Świadkiem Jehowy ;-)...to proste, wszędzie są szuje i to nie ważne, czy ktoś wierzy, czy mówi,że wierzy...Gorzej, gdy ktoś te zasady głosi tylko na pokaz a zupełnie inaczej żyje; znam z kolei na przykład zadeklarowanego antykatolika, ale on swoim zachowaniem, uczynnością wobec ludzi, serdecznością jest wprost idealnym kandydatem na świętego... Odpowiedz Link Zgłoś
anima1 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 13.11.04, 23:37 własnie o to chodzi, nie mówić ale żyć zgodnie z własnym sumieniem. nie chwalić się że się zna Biblię na pamięć ale próbować ją rozumieć. tylko wkurza mnie to bracie , siostro a zrujnować komuś życie to zero problemu. na szcęście nasza miłość zwyciężyła i między nami jest cudownie, cieszymy się sobą i naszą córeczką. tylko mnie wkurza jak czytam o tych "zasadach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.11.04, 00:01 "Najlepiej Biblię cytuje sam diabeł". Odpowiedz Link Zgłoś
97audi Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 28.05.14, 02:17 cześć aniu ja też jestem światkiem i jestem z tego dumny chętnie cie poznam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 23:39 Witam ja jestem Świadkiem Jehowy i słyszałem od znajomego że jest portal świadków ale szukałem i jest to bzdóra nic takiego nie ma ,chętnie nawiąże nowe przyjażnie bo ośrodków pionierskich już nie ma ,pozdrawiam wszystkich i ciebie Aniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 23:45 Miło Cię Aniu bratnia siostrzyczko poznać jak masz ochote to pisz na adres dapietro75@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dav Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.12.14, 17:39 Witaj napisz do mnie na maila: David-SW35@wp.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
david-sw35 Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 17.12.14, 17:54 Witaj napisz do mnie na maila: David-SW35@wp.pl pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.dyn.telefonica.de 08.12.16, 13:05 Zapytam jezeli mogę ile masz lat pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostrzyczka Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.18, 10:00 Poznam chętnie braci i siostry :) jeśli jest ktoś chętny rozszerzeniem swojego grona znajomości zostawcie jakiś namiar na siebie. Pozdrawiam :) mam 27 lat i jestem siostra ale myślę że w sumie to nie jest istotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_swiadek Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 25.04.18, 19:52 Witaj jesli aktualne to odpisz piotr_swiadek@gazeta.pl Lub 661900580 Odpowiedz Link Zgłoś
misiuwwa Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 26.04.18, 14:07 witam :) Serdecznie odradzam żonę Świadka Jehowy. To najgorsze co może człowieka spotkać w zyciu. 13 lat byłem mężem takiej - pozal się Boże - siostry. Nie będe opidsywał co robiła w małzeństwie. Na koniec - mimo udowodninej zdrady, do której się przyznała zresztą, mimo ze nadal zyje w związku nieformalnym z innym facetem, mimo ze nie ukrywa nałogu tytoniowego, mimo że uczy w szkole katolickiej - nadal jest szanowanym Świadkiem Jehowy... Większej sekty i większych oszustów religijnych nie widziałem. Dodam tylko, ze interweniowałem także w tym ich "watykanie" w Nadarzynie, dom betel, czy jakoś tak. No i rzecznika poinformowałem o sprawie... zwykli oszuści... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczniutka.dziewczyna Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy 04.05.18, 00:41 Samotna stan wolny lat 28. wzr. 162. waga 50 kg. Niezależna wesoła z poczuciem humoru, romantyczna , szczera , wrażliwa bez nałogów o młodej sylwetce zadbana lubiąca milo spedzac czas. Poznam pana stanu wolnego bez zobowiązań uczciwy, bez nałogow , zadbany , kulturalny. szukajacy kochanki opiekuniczy przy którym poczuje się bezpiecznie kontakt do mnie i wiecej moich zdjęc znajdziesz na stronie pelnoletni.pl moj nick Gosia.chetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalojcewicz Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.ftth.glasoperator.nl 23.11.22, 14:39 Ja jestem wolny i dopiero co wziołem chszest jestem bratem michał 29 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalojcewicz Re: Szukam faceta Swiadka Jehowy IP: *.ftth.glasoperator.nl 23.11.22, 14:41 Jestem świadkiem Jehowy Odpowiedz Link Zgłoś