poziomkowyon
18.05.22, 14:15
Jestem wysokim brunetem 32l. Niepalący. Mam absolutnie czystą kartę, jeśli idzie o relacje damsko męskie w przeszłości.
Bez zbędnego rozpisywania, jako że interesuje mnie wyłącznie kobieta zorientowana w temacie powiem tak:
Relacje damsko-męskie rządzą się swoimi prawami. I albo się nawiąże nić porozumienie i jedności albo nie. Tu nie ma udawania.
Nie proponuję Ci żadnych przygód, dziwnych układów. Pragnę normalnie poznać kogoś komu można zaufać i pokochać
Pożycie damko-męskie rządzi się jednak swoimi prawami. Mnie natura obdarowała uległą wobec kobiet postawą i skromnym przyrodzeniem.
Dlatego poszukuje kobiety, która szczerze pragnie zbudować pożycie w związku w oparciu o femdom/cuckold.
Z zewnątrz jestem normalnym facetem. Jeśli jednak chodzi o relacje damsko męskie swoje spełnienie znajduję w usługiwaniu kobiecie. Także tej która lubi poznęcać się nad mężczyzną...
Jeżeli jesteś fajną, normalną dziewczyną – proszę nie pisz. Na portalach randkowych masz tysiące kandydatów którzy zechcą Cię poznać. Ze mną nie masz szans na spełnienie w związku.
Ja pragnę poznać pannę bądź rozwódkę z okolic Warszawy. Interesują mnie jedynie kobiety doświadczone i świadome swoich potrzeb. Życie mamy tylko jedno. I każdy powinien być sobą.
Do zaoferowania mam związek, w którym mężczyzna zawsze stoi koło Ciebie i jest dla Ciebie wsparciem. Pożycie damsko-męskie to jednak całkiem inna bajka…
Mam świadomość, że rozpoczynanie relacji od określenie takich preferencji może wydać się niestosowne.
Niemniej jednak nie mam zamiaru nikogo oszukiwać czy kiedyś rozczarować. Uczciwie będzie, kiedy druga strona wie na czym stoi.
Tyle wystarczy
poziomkowy.on@vp.pl
gg 69863480