Dodaj do ulubionych

Poznam przystojnego mężczyznę

28.12.22, 00:57
Witam z tej strony Natalia szukam przystojnego faceta który się mną zainteresuje ponieważ poprzednie związki
mi nie wychodziły jestem sympatyczną i ciepłą kobietą która chętnie pozna jakiegoś fajnego mężczyznę napisz do mnie na natalia564@op.pl
Obserwuj wątek
    • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 28.12.22, 09:56
      jestes jak piszesz sympatyczna, ciepla kobieta ...i zadne zwiazki nie wychodzily ? ciekawa sprawa...
      jak na moj gust :) ...to przerysowanie Botoxem albo innymi chemikaliami - to partactwo !
      • tapatik Re: Poznam przystojnego mężczyznę 28.12.22, 23:16
        Bo to zbieracz adresów mailowych do spamowania.
        • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 29.12.22, 09:34
          do roboty z takimi....nie chcialem sie bezposrednio wypowiadac
          ech...ktos musialby byc kompletnie durny, aby dac sie nabrac !
          • tapatik Re: Poznam przystojnego mężczyznę 29.12.22, 15:36
            Jeśli takie ogłoszenia się pojawiają, to znaczy że ktoś się jeszcze nabiera.
            Czy mógłbyś zgłosić ten post do moderacji?
            Ja już zgłosiłem.
            • birn Re: Poznam przystojnego mężczyznę 29.12.22, 17:36
              zgłaszać można ...niebywale długo...tutejsza moderacja leniwa i gnuśna a słowa: reagowanie , szybkie skuteczne działanie itp . są dla nich obco- wrogimi zwrotami
              • tapatik Re: Poznam przystojnego mężczyznę 29.12.22, 22:25
                Można jeszcze liścik do adminów napisać.
              • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 09:47
                moim zdaniem ...po jakiego gdzies tam zglaszac ;)
                po tym wpisie pojawi sie nastepny itd. ...moze troche inaczej sformuowane
                • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 09:50
                  wazne, aby nieszczesnicy ( co chca nawiazac kontakt ) czytali nas ze zrozumieniem i sie czegos nauczyli !
                  intencje tych ktorzy wpuszczaja w kanal maja szerokie horyzonty...
                  identycznie ( tylko w innych kolorach ) odbywa sie w realu....nie jeden zostal wydojony z kasy :)
                  • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 09:52
                    aczkolwiek, tak nawiasem...nie wszystko nalezy widziec w zyciu w czarnych kolorach.. :) !
                • tapatik Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 15:29
                  marco_5 napisał:

> moim zdaniem ...po jakiego gdzies tam zglaszac ;)
                  > po tym wpisie pojawi sie nastepny itd. ...moze troche inaczej sformuowane

Jeżeli będziemy to zgłaszać, to mniej osób się natnie i oszuści stwierdzą, że na tym forum nie warto zamieszczać spamu.
                  Tak samo mogę powiedzieć po co zgłaszać pijaka, który jedzie samochodem?
                  Przecież jutro znowu ktoś będzie jechał po pijaku.
                  Może i będzie jechał, ale ten jeden już nie pojedzie.
                  • marco_5 Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 22:17
                    Ten wpis pod towarzyskimi jest prawny....nie dopatruje sie w jakims slowie formalnie czegos...nieprawnego
                    a co sie pozniej dzieje po napisaniu na ten E-mail ? kto wie...
                    • tapatik Re: Poznam przystojnego mężczyznę 30.12.22, 22:53
                      marco_5 napisał:

> Ten wpis pod towarzyskimi jest prawny....nie dopatruje sie w jakims slowie
                      > formalnie czegos...nieprawnego

Oprócz tego, że to ogłoszenie pojawia się na kilkudziesięciu portalach randkowych z całego kraju, a nawet w Niemczech.

> a co sie pozniej dzieje po napisaniu na ten E-mail ? kto wie...

Twój adres zostanie sprzedany spamerom i będziesz dostawać różne dziwne, na które nie wyraziłeś wcześniej zgody.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka