peter999
28.12.22, 02:32
Za chwilkę świeżo upieczony Pan Doktor, przyszły lekarz szuka kobiety - koleżanki, kochanki na miłe spędzanie czasu w weekendy. Przystojny blondyn, 175 cm, zielone oczy, szeroką klatka piersiowa, raczej średniej- szczuplej budowy. Normalny, w pozytywnym tego słowa znaczeniu młody mężczyzna. Lubię sport, kino, dobrą książkę, film, kocham gotować i podróżować.
Ile bym dał za randkę z seksowną koleżanka ubraną wyzywająco, z pięknym makijażem na Rynku we Wrocławiu wieczorem, przy dobrym alkoholu, z wieczorem pełnym podtekstów, patdzenuem sięw oczy, z gestami pełnymi erotyzmu, spojrzeń dwuznacznych, graniem elementami garderoby, podrywaniem, dotykaniem i muskaniem lekko przy stole... a potem całą noc się nią zaopiekować w hotelu.Cala noc się namiętnie kochać bez wytchnienia, spełniać jej każdy kaprys, a ona mój...
Mieć taką relację, sex układ raz na tydzień np.
Tajemnica przed wszystkimi, wspominać to przez całe życie. Towarzyszyć jej np w delegacji do sąsiedniego miasta. Lub we Wrocławiu, gdy ona przyjeżdża do Wrocławia raz na jakiś czas. Być kochankami...
Jestem młodym, przystojnym mężczyzna, zdrowym, który potrzebuję atrakcyjnej kobiety. To naturalne i normalne. Ze względu na studia, nie mam czasu na kobiety.
Czekam na propozycje wraz ze zdjęciami. Oczekuję spotkania po 8 stycznia 2023r. Wcześniej nie mogę.
Interesują mnie kobiety w wieku 18- 48 lat. Najlepiej singielki, pewne siebie, zadbane, atrakcyjne, stabilne finansowo, które chcą zabawić się z wartościowym młodym ogierem. Podniecają mnie sporo starsze, zadbane, które wiedzą co to styl, moda, wyzywajacy makijaż i ubiór. Które są po zabiegach medycyny estetycznej, botoks itp. Po prostu takie mnie kręcą...
Całuję was gorąco... Czekam z niecierpliwością na odpowiedź.