Dodaj do ulubionych

Poznam koleżankę z okolic Mińska Maz.

15.01.23, 21:33
Cześć

Trochę zastanawiałem się, czy napisać ten wątek, ale co mi szkodzi 🙂

Fajnie byłoby poznać kogoś do wspólnego spędzania czasu. Ogólnie bardzo lubię łaskotki, w sensie lubię łaskotać i gdyby znalazła się miła Pani, która to lubi, to byłoby bardzo miło. A może ktoś chce po prostu zobaczyć, jak to jest być dłużej męczonym łaskotkami? ;P

Drugim takim dziwnym fetyszem u mnie jest to, że lubię, jak mnie dziewczyna bierze "na barana". Tak, wiem, wydaje się dziwne i głupie, ale to lubię. Po prostu. Myślę, że wielu ma jakieś dziwne upodobania, tylko się tym nie chwali🙃

Jeśli ktoś chętny na takie spotkania, to zapraszam do kontaktu. I ogólnie jak ktoś jest z okolic Mińska i chce się zwyczajnie poznać, pogadać czy inne takie, to ja z miłą chęcią jestem otwarty na wszelakie propozycje. Zwykły spacer po parku czy wspólnie zjedzona pizza na mieście to świetna sprawa, zwłaszcza że spędzałoby się czas leniwie i samemu w domu. Ale warto wspomnieć, co się lubi, bo może akurat ktoś to podziela i kontakt będzie jeszcze fajniejszy🙂

Nie jestem zboczony, zwykły facet, który lubi to i owo🙂

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 01mateusz10 Re: Poznam koleżankę z okolic Mińska Maz. 16.01.23, 06:48
      Aktualizacja: podam swojego maila, aby ktoś zainteresowany mógł bezpośrednio napisać: 01mateusz10@gazeta.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka