Dodaj do ulubionych

Proszę nie omijaj tego wątku

17.01.23, 20:42
dzień dobry kochani Mam na imię Paweł mam 26 lat jestem w bardzo ciężkiej sytuacji, Świąt nie miałem, ale proszę bardzo o pomoc na jedzenie i środki czystości lub prosił bym o paczkę żywnościową mam też wodę do spłacenia nie mówiąc o tym że jestem bez prądu ♥️ niemam chwilowo pracy, szukam pracy , mieszkam na wsi wiosną zawsze rozpoczynałem szparagi pod koniec marca ponieważ są tu w pobliżu mojej wioski zawsze sobie radzę od wiosny, gdy Mama zmarła wszystko się totalnie rozsypało , ciężko jest tu coś zarobić, bardzo was proszę o każdy grosz, żebym mógł kupić sobie coś do jedzenia, 6 km od mojej wsi jest market, jest tam w miarę tanio, bardzo był bym wdzięczny kochani za pomoc, dobro wróci
Jeśli nie możesz pomóc proszę udostępnij
Bóg jest sprawiedliwy i dobro napewno wróci
Proszę o pomoc
www.pomagam.pl/3wchwc
Obserwuj wątek
    • prometeusz0202122 Re: Proszę nie omijaj tego wątku 18.01.23, 16:10
      To jest jakiś kurwa żart. Facet niczego sobie, przystojny, połowa facetów by chciała tak wyglądac. Niech się bierze za robotę wyjedzie z wiejskiego kurwidołka i zapierdala na siebie, a nie o jałmużne prosi.

To jest policzek dla ludzkości/człowieka/faceta że on nie daje rady. Jeżeli nie ma problemów zdrowotnych (a kto ich nie ma) to ma zapierdalac... Kto ze mną ?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka