Dodaj do ulubionych

Uległy prawiczek pokocha rozwiązłą i dominującą

27.02.23, 14:30
Jak w tytule. Wszystko zgodnie z prawdą. Jestem wysokim brunetem. 34l. Bez nałogów. Bezdzietnym. Z czystą kartą relacji damsko męskich. Także seksualnych.
Wobec kobiet uległy i odnajdujący się w słuchaniu i usługiwaniu. Posiadacz skromnego przyrodzenia.

Poznam i pokocham ( interesuje mnie jedynie związek z uczuciem , z czasem sformalizowany ) z kobietą będącą moim przeciwieństwem. Rozwiązłą i dominującą . Która ze swojego ukochanego potrafi i chce zrobić uległego czy rogacza.
Żadnych normalności w relacjach intymnych. Ja pragnę się realizować jako posłuszny rogacz dla swojej Pani. Mogę Cię szykować na spotkania z kochankami, grzecznie czekać i zająć się Tobą po wszystkim.
Rzecz jasna używając wyłącznie ust i języka. Bo pragnę lizać, ssać i całować… To mogę Ci zaoferować codziennie. Jak też swoją twarz, na której możesz zasiadać oby jak najczęściej.
Jeśli lubisz się czasem wyżyć , spoliczkować faceta też będę Ci z radością służył.
Grzecznie i prawdziwie oddany.

A na co dzień to jestem normalnym facetem. Który potrafi szczerze rozmawiać i okazywać uczucia wszelakie.
Jeśli Cuckold, Femdom to nie tabu dla Ciebie – daj znać.
Tylko Panny lub rozwódki z Warszawy i okolic.

poziomkowy.on@vp.pl

gg 69863480
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka