Dodaj do ulubionych

Brunet z Gdańska pozna kobietę do stałej relacji

15.03.23, 12:45
Chcę poznać dziewczynę do stałej relacji , Ty dziewczyno i ja mężczyzna.
Jeżeli masz ochotę możemy iść na kolację, spacer boso po plaży, z kawą w ręku a w drugiej ręcę czujesz moją dłoń a nasze oczy uśmiechają się zalotnie a na koniec dnia fajny delikatny a może mocniejszy seks Ty i ja.....
Szukam dziewczyny , żebyśmy stanowili całość, Ty i ja.
Interesujesz mnie Ty , dziewczyna miła, fajna , zagoniona w pracy , nie kochana , szzupła z dużą dozą kobiecości, , a może ja odkryję Twoją kobiecoś, punkt G.
Jestem facetem odpowiedzialnym 174 cm , 89 kg, ćwiczę , biegam , jeżdzę na rowerze , (przystojny , elegancki, pachnący dobrymi perfumami ), kocham dobrą kawę i dobrą rybę z pieca, ale dobrą pizzą też nie pogardzę, nie używam alkoholu , papierosów, narkotyków , nie potrzebuje wspomagaczy , bo kocham życie i pisze książkę o życiu, i miłości i zdradzie....
Jestem stabilny emocjonalnie , fizycznie i psychicznie ( nie lubię zdrady, kłótni, kłamstwa, chamstwa , agresji, przekleństw, fałszywych ludzi , prowadzę firmę , jestem stabilny finansowo ( nie jestem sknerą , ale nie szukam naciągaczki finansowej )
Kobieto daj się poznać fajnemu miłemu przystojnemu facetowi , nie jestem dzieciakiem ani nie jestem stary , po prostu odpowiedzialny mężczyzna młody i czuły .
tel. 608-182-960, endus30@wp.pl
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka