Dodaj do ulubionych

Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!!

15.08.10, 18:28
Dziewczyny,

dopiero zaczynam się orientować w temacie, więc zależy mi na
opiniach innych. CO sądzicie o poniższej sukni (szczerze). Moze
któraś z Was ją przymierzala i powie mi, czy jest ciężka, zwiewna,
podobnie jak na zdjęciu się prezentuje? Będę wdzięczna ...
www.airebarcelona.com/enficha/176+Nuria+aire+barcelona+2011
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 18:31
      Wow! :)
      Suknia jest cudna! Przynajmniej na zdjęciu, to nowa kolekcja? Świetny
      wybór, mam nadzieje, że w rzeczywistości też się okaże taka piękna
      jak na zdjęciach.
      • disordered-to-be Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 18:47
        Dokładnie nowa kolekcja 2011. Też wpadła mi w oko, a szukałam czegoś
        innego i wyjątkowego. Przejadły mi się Pronovias, La Sposa itd.,
        choć też są piękne, ale większość moich koleżanek je miała, więc mi
        się opatrzyły i postanowiłam zmienić trend:). Zobaczymy, czy w
        rzeczywistości też taka piękna:)!
        • Gość: Michaela Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:34

Prezent Ślubny
          LEWITUJĄCY GLOBUS W DUŻEJ OKRĄGŁEJ RAMCE PODŚWIETLANY BIAŁYM ŚWIATŁEM
    • szampanna Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 18:49
      To jest bez wątpienia przepiękna suknia, ale nie mogę wyjść poza
      wyobrażenie sobie jej na zdjęciach lub na manekinie. Myślę, że jest
      ciężka i musi być straszliwie niepraktyczna - jak w tym tańczyć czy
      choćby usiąść?
    • erillzw Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 18:59
      Piekna :)
      Wyaje mi sie, ze jej ciezkosc jest podobna do wszystkich kiecek ktore
      musza miec kilka warstw halek.
      Zas jesli chodzi o te kwiaty to wiele zalezy z czego sa konkretnie
      wykonane. Ostatnio bylam na slubie gdzie panna mloda miala tego typu
      kwiat na dole kiecki i w trakcie wesela zaczal od wiednac ;) Znaczy
      material nie wytrzymywalam ciezkosci i grawitacji od tanca. Ale on
      byl jeden a tu na plus moze dzialac to ze cala spodnica jest z nich
      zrobiona :)
      • chlop-kers Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.10.10, 13:18
        mierzyłam tą suknię kilka razy, zamierzam ją zamówić... jest cudowna!!! wcale nie jest ciężka, zrobiona z wysokiej jakości materiału, nie znam się na nazwach, ale wygląda bardzo szlachetnie... osobiście uważam, że bardziej romantycznie będzie wyglądać bez tego pasa, bo kamieni jest w nim sporo i przez to suknia wygląda na ekstrawagancką... ale poza tym w rzeczywistości wygląda naprawdę rewelacyjnie!!! :))
        • nut.cracker Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.10.10, 14:34
          A ja muszę powiedzieć, że o ile suknia zachwyciła mnie na zdjęciach, to po zobaczeniu jej w salonie zdecydowałam się jej nawet nie przymierzać...
          Suknia jest piękna, ale zobaczyłam z bliska, że tiul, z którego zrobione są kwiaty, jest mocno postrzępiony i wszędzie zwisały z niego nitki. Coś takiego byłoby dla mnie do zaakceptowania w podróbce (którą BTW można zamówić za 300 USD), ale po sukni za 2000 EUR spodziewałam się lepszej jakości wykonania.
          Wystarczyło te kwiaty zrobić z pasów tiulu złożonego na pół, żeby materiał się nie 'siepał'.
          • chlop-kers Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.10.10, 12:02
            Widzisz, Ciebie to odstraszyło, a dla mnie cały urok sukni w tym, ze kwiaty są z pojedynczej warstwy materiału, bez obszycia, z celowo zachowaną linią cięcia materiału, co może sprawiać wrażenie snucia się :) przez to dół sukni pomimo bogatego zdobienia sprawia wrażenie niezwykle lekkiego... no i najważniejsze, nie sądzę, żeby to był tiul... Ostatnio naprzymierzałam się sukien bardzo wiele... na rynku królują tandetne tiule, które są sztywne jak po mocnym krochmaleniu... natomiast w tej sukni materiał jest miękki, podatny, łatwy do układania... moim zdaniem bardziej przypomina on jedwabną organzę:)
            ale po to jest forum żeby każdy mógł wyrazić swoją opinię:) ile panien młodych tyle upodobań dot. sukien ślubnych... gustach się nie dyskutuje:)
            Pozdrawiam
            • nut.cracker Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.10.10, 21:58
              Przepraszam, jeżeli uraziłam - dodam na swoje usprawiedliwienie, że przemawiała przeze mnie gorycz rozczarowania, bo podobała mi się ta sukienka i nastawiałam się na nią trochę... :-) niestety dla mnie to nie pierwsze rozczarowanie, coś się podoba na zdjęciu a w rzeczywistości wygląda jak biały błyszczący kresz z naszytą na niego firanką i sztucznymi perełkami :-( Chyba nic nie znajdę :-(
              A materiał faktycznie bardzo fajny i lekki i delikatny :-)
              Podrawiam
              • Gość: ula Re: Prezent na Ślub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:35

Prezent Ślubny
    • disordered-to-be Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 19:01
      Podobnież z jedwabnej organzy, więc nie powinna być ciężka, choć
      sama nie wiem ile tam tej orgazy jest, a ile innego materiału;) ...
      • erillzw Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 19:09
        Organza organza ale nie wierz ze w tej kiecce nie ma satyny czy tiulu
        ktory ta spodnice utrzyma. Watpie by bylo na niej tylko to z kwiatami
        ale byc moze sie myle...
    • disordered-to-be Podobna Rosa Clara 15.08.10, 19:05
      ... ale nieco inna, dla mnie znaczniej cięższa, choć też ciekawa
      www.rosaclara.es/esfichas_2010/154+rocio+Rosa+Clara+2010
    • reirei Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 19:15
      Suknia piękna, ale do zwiewnych to ona chyba raczej nie należy ;)
      Bardzo podoba mi się ten pas z koralikami / kryształkami.
    • ronalilly Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 19:53
      Niestety nic nie doradzę. Mogę tylko wyrazić zachwyt, kiecka jest przepiękna :)
      • anoussshka Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.08.10, 20:12
        Pierwsza moim zdaniem lepsza.
        Na zdjeciu prezentuje sie pieknie, na pewno odwaznie i oryginalnie.
        Ja tylko watpie,czy praktycznie (jesli masz wesele).
        Waga tej sukni to jedno, objetosc to drugie...
        Przymierz, bo warto!
        • Gość: basia Re: Prezent na Ślub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:36

Prezent na Ślub
    • kitka20061 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.08.10, 10:11
      Suknia przepiękna, chętnie zobaczyłabym ją w realu.
      • ewewam Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.08.10, 13:53
        Suknia jest przepiekna i oryginalna.A wiecie jaka jest jej cena??
        • efsen Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 19.11.10, 14:50
          Dziewczęta! właśnie zamówiłam tą suknię w trybie przyśpieszonym bo ślub mam już 22.01.2011. Po tym czasie sukienka może przejść w ręce kolejnej zakochanej w kolekci AIRE BARCELONA :) za połowę ceny. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to dajcie znać.
          • agu-lap Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.11.10, 14:40
            Hej!
            Jestem bardzo zainteresowana tą suknią. Mam 167 cm wzrostu i waże 52 kg, co przekłada się na jakieś 36, czasem 38 (ale bywa też 34). Oczywiścię jeśli będzie to konieczne rozważam możliwość drobnych przeróbek. Jeśli jeszcze z nikim się nie dogadałaś to proszę o kontakt.
            Juz pogodziłam się z tym, że z uwagi na jej wysoką cenę będę musiała zrezygnować z niej i już wybrałam inną, ale na szczęście jeszcze nie zamówiłam.

Podrawiam,
            Aga
          • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 03.12.10, 09:46
            A na jaki wzrost jest suknia, jaki to rozmiar?
          • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.02.11, 10:55
            Hej!
            Jak wrażenia po ślubie? Czy suknia zdała egzamin?:)

Pozdrawiam,
            Jola
            • Gość: karol Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:37

Prezent Ślubny
    • rockiemar Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.08.10, 11:31
      Przepiekna suknia, od dawna juz nie widzialam rownie przykuwajacej wzrok i
      zachwycajacej. Przynajmniej na zdjeciu, ciekawe, jaka jest w realu ;)
    • rockiemar real photo 16.08.10, 12:22
      [img]https://www.vogue.es/uploads/images/thumbs/201015/rosa_clara___pasarela_498632172_320x480.jpg[/img]

[img]https://www.vogue.es/uploads/images/thumbs/201015/rosa_clara___pasarela_895899494_320x480.jpg[/img]

[img]https://www.vogue.es/uploads/images/thumbs/201015/rosa_clara___pasarela_372079434_320x480.jpg[/img]

To akurat jest zdjecie RC, ale te suknie sa dokladnie identyczne. Skojarzylam
      dopiero po podpisie pod zdjeciem ;)
      • rockiemar Re: real photo 16.08.10, 12:31
        [img]https://img153.imageshack.us/img153/1354/700detalleescoteypedrer.jpg[/img]
      • zia86 Re: real photo 16.08.10, 12:32
        No, broni się moim zdaniem. :)
        • kochammacka Re: real photo 16.08.10, 12:35
          Suknia jest oryginalna i piękna. Jeżeli jesteś drobną kobietą, a zakładam, że
          jesteś inaczej pewnie nie brałabyś pod uwagę tej sukni i na dodatek szukasz
          czegoś nietypowego i z kwiatem to może spodoba Ci się taka suknia
          www.suknia.net/main.php?id=zdjecia&id2=woda
          Mnie podoba się bardzo, jest lekka, chociaż raczej nie nazwałabym jej zwiewną.
          Niemniej moja figura raczej z tą sukienką nie koresponduje...dlatego zazdroszczę
          bardzo wszystkim drobnym dziewczynom, macie wybór pomiędzy takimi pięknymi
          sukniami :)
          • kochammacka Re: real photo 16.08.10, 12:36
            kochammacka napisała:

to jest suknia 3 z kolecji woda...
            > czegoś nietypowego i z kwiatem to może spodoba Ci się taka suknia
            > www.suknia.net/main.php?id=zdjecia&id2=woda
            >
            • zia86 Re: real photo 16.08.10, 12:54
              Moim zdaniem suknia pokazana przez ciebie jest jednak w trochę innym
              stylu niż pokazana przez autorkę. :) Nie jest w moim stylu.
              • ewewam Re: real photo 16.08.10, 13:55
                Suknia jest przepiekna i oryginalna.A wiecie jak jest jej cena??
                • zia86 Re: real photo 16.08.10, 13:58
                  Suknie Aire są w okolicach 4-6 tys zł. :)
                  • rockiemar Re: real photo 16.08.10, 14:02
                    Nie jestem tego taka pewna. Wlasnie patrzylam na ceny kolekcji 2011 (niestety
                    nurii nie bylo) i zaczely sie juz bardziej zblizac do poziomu RC. Spora czesc
                    dobiegala 2000 euro...
                    • zia86 Re: real photo 16.08.10, 14:07
                      Oj to ja mam dane z zeszłej kolekcji, być może nowa będzie droższa, ale
                      ta kolekcja wchodzi do Polski około listopada dopiero.
                      • Gość: hania Re: real photo IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:38

Prezent na Ślub
    • disordered-to-be Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.08.10, 19:57
      Tak szczerze, to nigdy nie brałam pod uwagę księżniczkowatych
      kiecek, ale ta jednak odbiega od klasycznego kanonu takiej. W każdym
      razie należę do tych drobnych, więc chętnie ją przymierzę jak juz
      będzie dostępna. Ceny niestety nei znam:(. Ale ale ... zastanawia
      mnie, jaki bukiet do takiej sukienki??? Jakoś nic mi tu nie pasuje!!!
      • zoselin1987 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.08.10, 20:08
        Sukienka niesamowita! jak najbardziej mój styl! Też jestem drobna,ale nie mogę sobie pozwolić niestety na suknię za ok 8 tys,a bałabym się szyć na jej wzór...
        Niemniej jednak jest cudowna!
        • welonslubny Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 30.09.10, 22:46
          Hej dziewczyny,
          Dwa tygodnie temu zamówiłam tę sukienkę, niestety nie była tania, kosztowała niecale 7 000 zł, ale po tym jak ją przymierzyłam już w niczym nie wyglądałam tak pięknie...Sukienka jest rzeczywiście cudowna...nie jest ciężka...w miarę swobodnie się w niej czułam. Jestem osobą niską 160 cm, i raczej należę do tych drobnych a w sukience wygladam bajecznie...a żadko sama się do tego przyznaje:) polecam!! Raz w życiu jest szansa na założenie białej sukni:)
          • mechantloup Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 01.10.10, 09:47
            Jak ja takich kiec nie trawię, tak ta mi się podoba! Pierwszy raz widzę taki fajny dół, super są te kwiaty! Kurka, gdybym nie kupiła już mojej, chyba bym miała zagwozdkę.

I też poszalałam z ceną. Raz w życiu mogę. Poza tym moją kieckę idzie przerobić później na koktajlówkę.
          • Gość: Violantaa Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.olsztyn.mm.pl 03.01.11, 23:29
            A nie chciałąbyś jej sprzedać po swoim weselu. Ja mam ślu w maju, jeżeli masz wcześniej chętnie odkupię ją od Ciebie.
            • Gość: dariaaaaaaaaaaaaaa Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:39

Niezwykle Zjawizkowy Prezent Ślubny
    • merda Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 01.10.10, 09:41
      Wyjatkowo piekna!
      Coz wiecej mozna powiedziec...
      • ahtziri Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 01.10.10, 10:49
        Do WELON ŚLUBNY - moglabys mi napisac gdzie mierzylas suknie? Czy w Polsce?
        Zakochalam sie w innej sukni z kolekcji aire barcelona 2011 i czekam z wielkim zniecierpliwieniem zeby moc ja gdzies przymierzyc :)
        Moim zdaniem nie tylko Twoja czy moja wymarzona suknia są piekne, cala kolekcja jest fantatyczna i mysle ze poki co zadna inna z 2011 roku nie umywa sie nawet do kolekcji aire...
        • welonslubny Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 04.10.10, 12:11
          Hej,
          Kupiłam ja w Madonnie na Marszałkowskiej w Warszawie, dopiero co przyjechała z Hiszpanii:)
          Nie wiem gdzie jeszcze można ją dostać.
          Na stronie nie ma tej kolekcji bo oficjalnie nie weszła jeszcze na rynek.
          Pozdrawiam...powodzenia w poszukiwaniu...
          p.s. dodam, że czeka sie na nią około 5 miesięcy
          • koliberek15 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 26.10.10, 22:40
            owszem suknia jest bardzo ładna ale nie każdemu pasuje., tez jestem bardzo drobna, wręcz filigranowa (165 cm, 44 kg) i chciałam coś żeby się troche poszerzyc ale w tej wyglądałm po prostu smienia, jak beza. inna sprawa że cena mnie zabiła... i choć zgadzam się że ślub bierze się raz w życiu to jednak ja jestem juz matką i wolę kupić sukienkę do 3 tyś z te 4 tyś przenzczyć na mojego synka.
            • agu-lap Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 06.11.10, 20:53
              Dzisiaj ją przymierzałam, w salonie Carmen w Warszawie. Cena 4 880 PLN.
              Na moich widzach zrobiła powalające wrażenie. Ja się waham, bo nie wiem czy chcę księżniczkę, a to jest zdecydowanie ten typ. Rozważam coś innego w stylu "Balada" z Aire Barcelona, ale to też ponad 4 tyś., trochę sporo...
              Pytanie do koleżanki która już zamówiła, kiedy masz ślub?? Może będziesz chciała ją "po" sprzedać??
              • krapheika Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 06.11.10, 21:10
                Bardzo ladna i przede wszystkim oryginalna suknia.
              • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 07.11.10, 19:43
                A kiedy ją przymierzałaś? Bo ja na początku października orientowałam się w cenie i pani z salonu Carmen podała mi kwotę 6800 i powiedziała, że będzie jeszcze drożeć. W każdym razie jeżeli ktoś kupi Nurie to ja jestem chętna na zakup z drugiej ręki:)
                • 20110611-aga Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.11.10, 12:36
                  Ja przymierzałam w ostatnią sobotę tj. 06.11.2010. W Carmen, i Panie też ostrzegały, że suknie będą drożeć.
                  Potrzebuję sukni na 11 czerwca i też zdowolę się używaną.
                  • Gość: żonaa Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:40
                    Niezwykły Prezent Ślubny
    • lewelina Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 07.11.10, 23:39
      Nie orientujecie się czy jest już w Carmen kolekcja Aire 2011??
      • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.11.10, 09:34
        Tak, kolekcja jest już w Carmen oraz w Madonnie w Warszawie
    • naseen Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.11.10, 12:59
      Uważam, że ta suknia jest bajeczna!
      • agu-lap Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.11.10, 19:18
        A co sądzicie o sukniach Pronovias
        Aroma www.pronovias.com/wedding-gown/aroma2011.html chyba jest moją faworytką ewentualnie podoba mi się też
        Albufera www.pronovias.com/wedding-gown/albufera2011.html
        ale nie wiem czy to nie będzie przegięcie (mam na myśli ilość falbanek).
        Niestety jeszcze ich nie widziałam "na żywo", może któraś ma jakieś wiarygodne foto.
        Ponadto martwię się też ceną...
        • welonslubny Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 09.11.10, 12:00
          Hej,
          Przymierzałam Aromę i szczerze, nie czułam się w niej dobrze, chociaż bardzo mi się podobała.
          Jeśli chodzi o ewentualne odsprzedanie sukienki Nuria ( Aire Barcelone) to jak najbardziej, ślub biorę 21 maja 2011...Mam 160 cm wzrostu i ważę około 53 kg, nie wiem dokładnie w jakim rozmiarze będzie ta sukienka...ale zawsze można sprawdzić wymiary:)
          • figi-pigi Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 09.11.10, 20:43
            Przepraszam że się podłączam pod wątek, ale rozpoczęłam właśnie szukanie sukni i natknęłam sie na taką która mi sie podoba. Ona też ma element kwiatowy. Kwiaty są trochę mniejsze i jest ich mniej:
            www.essensedesigns.com/dress-D1073
            a przy okazji nie orientujecie sie czy suknie tego producenta są w Polsce dostępne?
          • agu-lap Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 09.11.10, 21:15
            Termin odpowiedni!! Ale obawiam się, że jestem za wysoka - mam 167 cm, no chyba, że planujesz wysokie buty, wtedy mogłoby się udać;-)
            W którym salonie przymierzałaś Aromę?? Co Ci w niej nieodpowiadało ( o ile pamiętasz), czy te kwiaty są za duże, ciężka jest, bo trochę sporo tego?? Kwiatki są podobnie "postrzępione" jak w Nurii czy może mają jakoś obrobione brzegi?? I co najważniejsze, wiesz może ile kosztuje (obawiam się że cena mnie skutecznie zniechęci)?? Jesteś z Warszawy??
            Podaje kontakt: pietrzak_aga@wp.pl (ale wyjeżdżam - więc proszę o cierpliwość, będę w środę (za tydzień)).
          • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 10.11.10, 10:42
            Zastanawiam się ską takie różnice w cenie, w salonie Carmen w Warszawie Nuria kosztuje mniej niż 5 tys. a w Madonnie cena wynosi ok. 7 tys.
            • ni-ut Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 10.11.10, 12:00
              Ja miałam podobną zagwózdkę- za tą samą suknię Maggie Sottero Madonna chciała 4500 tys., inny salon natomiast 3300. Dziewczyny piszą, że to jak najbardziej możliwe. Widocznie Madonna narzuca sporą marżę.
              • Gość: basiaaaa Re: Nuria - OPINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:41

Piękny Prezent Ślubny
          • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 13.11.10, 14:36
            Hej
            Wczoraj zamówiłam Nurię w salonie Carmen w Warszawie, leżała naprawdę pięknie i co mnie bardzo zaskoczyło była lekka. Po niej mierzyłam jeszcze kilka sukienek z nowej kolekcji Aire Barcelona ale w niczym nie wyglądałam już tak pięknie zatem decyzja zapadła natychmiastowo:) a i przy tym cena nie tak oszałamiająca jak w Madonnie, ponadto halka już jest w cenie sukienki.
            polecam:)
    • gina-2000 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.11.10, 19:38
      podobny motyw ma Cymbeline w modelu heliopsis czy jakoś tak
      • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 17.11.10, 10:57
        tak bardzo podobna, ale cena inna, heliopsis kosztuje ok 8 tys.
        • igor0101 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 19.11.10, 20:10
          właśnie kupiłam suknie nuria w salonie carmen. sukienka jest lekka i przepiękna. Po ślubie( 7 maj 2011) chetnie ja odsprzedam.
          • llullu Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 19.11.10, 23:19
            A ile zapłaciłaś za suknię jeśli można wiedzieć :) ? Czy, któraś z Was orientuje się czy w salonie Carmen można wypożyczyć właśnie tę konkretną suknię, bo nie ukrywam 8 tys. to trochę dużo ?
            • igor0101 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 20.11.10, 12:50
              zapłaciłam 4880 zl, ale suknia ma byc niedlugo droższa. Nie wiem niestety nic na temat możliwosci wypożyczenia.
              • llullu Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 20.11.10, 14:18
                Dziękuje za odpowiedź. Ciekawa jestem o ile wzrośnie cena tej sukni. Biorę ślub dopiero w sierpniu i na kupno sukni w listopadzie jest chyba jeszcze za wcześnie.
              • kami120 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.11.10, 18:44
                a możesz podać rozmiar zamówionej sukni i swój wzrost?
                • igor0101 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.11.10, 20:02
                  wzrost 160 cm, a rozmiar sukni to polskie 38, a hiszpańskie 40,ale bedzie trzeba ja troche zmniejszyc
                  • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 22.11.10, 13:51
                    ja też kpuiłam Nurię juz teraz a ślub mam dopiero we wrześniu, cena 4880, ma wzrosnąć do ceny jak w salonie Madonna, po ślubie tez będę chciała sprzedać, mam 168 cm wzrotstu a sukienka jest w rozmiarze 38.
                    • kami120 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 22.11.10, 19:52
                      Igir0101 twoja suknia będzie pewnie na mnie za duża i za krótka. Ja mam 167 cm i noszę rozmiar 34/36. Biorę ślub w październiku w salonach jeszcze żadnych sukni nie oglądałam, a z tych w internecie spodobała mi się właśnie nuria. Chciałabym ją zobaczyć na żywo. Może wybiorę się wkrótce do salonu Bianco w Częstochowie, w którym mają suknie Aire. Tylko ciekawe czy będą mieć nurie? może któraś z was wie? A ty annarozak, którego września bierzesz ślub?
                      • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 23.11.10, 09:50
                        Biorę ślub 10.09. 2011r. co do rozmiaru tez sie przeraziłam bo panie z salonu zamówiły mi hiszpańską 40 co w rzeczywistości odpowiada 38, a standardowo noszę 36 (ważę 54 kg), ale podobno lepiej zamówić troszę większa i zmniejszyć niż potem szukać dodatkowego materiału na powiększanie.
                        w każdym razie polecam salon carmen w warszawie- bardzo profesjonalne podejści i bardzo konkurencyjna cena- w barcelonie kosztuje 2 tys euro, w carmen 4800 już z kołem.
                        • super_konwalia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 23.11.10, 10:47
                          annarozak napisała:
                          > Biorę ślub 10.09. 2011r.

Witaj, fajnie coraz więcej nas na wrzesień :)
                          Ja biorę ślub tydzień przed :)
                        • ferworia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.11.10, 11:59
                          Błagam, bez koła do TAKIEJ sukni.
                          • Gość: katarzynaaa Re: Prezent na Ślub !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:42

Prezent Ślubny
                    • Gość: Kasia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: 193.104.164.* 02.03.11, 09:45
                      A może chciałabyś ją wypozyczyć na tydzień w czerwcu za jakąs kwotę? Nic bym w niej nie zmieniała i oddała pózniej do pralni specjalistycznej?
                      To oczywiście tylko pytanie
                      kasia.zmijewska@wp.pl
              • llullu Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.11.10, 18:09
                Zastanawia mnie jeszcze tylko kwestia podniesienia ceny tej sukni. Skoro jest to nowa kolekcja na 2011 to dlaczego cena nie jest wyższa od razu tylko dopiero zdrożeje? Jak Pani z salonu uargumentowała ten wzrost ceny ?
                • igor0101 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 25.11.10, 20:38
                  myśle, ze cena wcale nie wzrośnie, ale Panie z salonu znalazły dobrą metode na przyspieszenie decyzji klientek:)
                • zia86 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 05.12.10, 12:09
                  Tak jest. :) Nie wiem z czego to wynika ale moja sukienka weselna u producenta kosztuje po przeliczeniu około 1000 zł drożej(tam ta kolekcja, która jest u nas zaczęła wchodzić w maju/czerwcu), więc prawdopodobnie do nowego roku cena jej tak wzrośnie.
            • nat.85 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 04.01.11, 14:10
              Witam,
              Chciałabym kupić Nurie mam 163 cm wzrostu i waże 49 kg, nosze rozmir 34..
              Bardzo mi zależy, ślub mam dopiero za rok.Czekam na widomości i pozdrawiam:)
              • nat.85 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 04.01.11, 14:12
                Witam,
                Chciałabym kupić Nurie mam 163 cm wzrostu i waże 49 kg, nosze rozmir 34..
                Bardzo mi zależy, ślub mam dopiero za rok.Czekam na widomości i pozdrawiam:)
                ciba.natalia@gmail.com
          • agu-lap Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 22.11.10, 20:23
            Ja również jestem bardzo zainteresowana odkupieniem używanej nurii. Ślub mam 11 czerwca. Ważę 53 kg - przeważnie jest to rozmiar 36 lub 34. Wzrost 167 + planowany obcas 5-6 cm. Dopuszczam możliwe zmniejszanie sukni. Jeżeli któraś majowa (lub wcześniejsza), ale nie mniejsza Panna Młoda będzie chciała sprzedać swoją - proszę o kontakt.

Baaardzo mi zależy.
            pietrzak_aga@wp.pl
          • Gość: Aurora_or Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 16:38
            Chętnie ją odkupie mam ślub 28 maja.

Pozdrawiam,

K.
            • bride2011 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.02.11, 21:31
              ja mam 18 czerwca, jesli kupiłas suknię Nuria, chetnie ja odkupie od ciebie
            • Gość: kkk Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 20:49
              ja też wystąpie w swojej nurii 28 maja :)
              • Gość: Bride2011 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.03.11, 00:22
                chesz ją odsprzedac po slubie?
                • Gość: agula Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 14:34
                  Hej dziewczyny!
                  Sprzedam suknie nurię-wzrost 163+10 cm obcas,polecam rewelacja!!
                  allegro.pl/suknia-slubna-aire-barcelona-nuria-i2041684372.htmlst
                  • Gość: agula Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.12, 14:39
                    Sprzedam suknie nurię-allegro.pl/suknia-slubna-aire-barcelona-nuria-i2041684372.html
                    Polecam rewelacja!
              • Gość: mara Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: 79.113.85.* 18.05.11, 14:51
                sprzedajes? mara.baidoc@gmail.com ;)
                • Gość: krysiaaa Re: Niezwykle Wyjątkowy Prezent na Ślub !!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 13:43

Przepięknie Prezentujący się Prezent Ślubny
    • kk.kk Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 26.11.10, 21:51
      może spodoba Wam się też ta:
      [img]https://www.pronuptia.com/images_produits/439x397/439x397_barboza_cezanne.jpg[/img]
      z najnowszej kolekcji Pronuptia

albo ta - inny fason, ale też z motywem kwiatowym
      [img]https://www.pronuptia.com/images_produits/1500x1000/1500_torretta_raphaela.jpg[/img]
      • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 03.12.10, 09:45
        Dziewczyny!!!
        Jestem zainteresowana odkupieniem sukni Nuria (z tymi przepięknymi różami). Mam 177 cm wzrostu, ważę 60 kg, noszę rozmiar 38. Ślub będę miała jakość lipiec/sierpień 2011 r.
        • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 05.12.10, 10:01
          Proszę o kontakt na maila osoby zainteresowane sprzedażą sukni:
          jolanta85@poczta.onet.pl

Pozdrawiam,
          Jola
          • izabla_1 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 13.12.10, 22:04
            Witam,
            Jestem zainteresowana kupnem używanej Nurii. Ślub mam 27 sierpnia 2011r. Proszę o kontakt na maila: izabla_1@o2.pl
            • martynka.sk Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 15.12.10, 23:27
              hej dziewczyny,

właśnie dziś zamówiłam "Nurię" ;-)
              suknia jest po prostu przepiękna, czuję sie w niej jak prawdziwa księżniczka...
              dodam tylko,że długo broniłam sie przed sukniami tego typu ( miała byc prosta, lekka i zwiewna)
              tak jak zapewne część z Was zachwycałam sie jakimś modelem na stronie a potem okazało się, że to jakaś tragedia. Ja zakochałam sie w sukni Valdemar Manuel Mota.. i okazało sie, że nie dość że wyglądam jakbym była w conajmniej 5 mies. ciąży to jeszcze materiał jak dla mnie tragedia.. choć oczywiście to kwestia gustu...
              w każdym razie zdecydowałam sie na nurię i powiem Wam ,że jak ją tylko przymierzyłam to od razu wiedziałam ,że to TA! A taka pewność jest niezwykle istotna. teraz mogę spać spokojnie ;-)
              Ślub mam 25 czerwca 2011 i potem bardzo chętnie ją odsprzedam zainteresowanej pannie młodej ;-)
              jestem dość wysoka bo mam 180cm wzrostu, ale zawsze można ją skrócić..
              a pozostałe wymiary to biust 95, pas 70, biodra 105
              zazwyczaj nosze rozmiar 38...
              jest ktoś zainteresowany???

buziaki
              • izabla_1 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.12.10, 00:03
                Jestem zainteresowana :) wysłałam Ci maila :-)
              • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.12.10, 14:05
                Jestem bardzo zainteresowana, odpisałam Ci na maila:)
              • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.12.10, 14:15
                Suknia jest rzeczywiście przepiękna. Też długo zastanawiałam się nad tymi księżniczkami, ale nigdy nie miałam odwagi ani jednej z nich przymierzyć. Dopiero moja przyjaciółka namówiła mnie na przymiarkę i okazało się, że właśnie w tym fasonie czuję się najlepiej:)
                A potem przyszło olśnienie jak tylko zobaczyłam Nurię, a jeszcze większe wrażenie robi na żywo:) Gdy ją tylko założyłam czułam się jak nigdy wcześniej, bosko i cudnie:) Wiem już w jakiej sukni stanę ślubnym kobiercu:)
                Martynko, czy ta suknie jest w kolorze ecru?

Pozdrawiam,
                Jola
                • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 16.12.10, 15:19
                  Dziewczyny,
                  też należę do grona wielbicielek Nurii, zamówiłam ją w listopadzie, ale co mnie zaczyna martwić to to, że motyw kwiatów ciętych z materiału zaczyna królować w co drugim sklepie z normalnymi sukienkami:( boję się że za chwilę przejem się tymi kwiatowymi motywami, a tym bardziej że nie będzie elementu zaskoczenia, no cóż ale z drugiej strony będziemy miały suknie na topie:):)
                  • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 17.12.10, 09:07
                    Aniu, to że motyw kwiatowy występuje często w sukniach ślubnych, to nie oznacza, ze Nuria jest jedną z wielu:) Ona jest wyjątkowa, nie widziałam jeszcze równie pięknej:) Zgadzam się, że motyw kwiatowy jest coraz częściej spotykany, ale panuje taki trend, z czego ja jako wielbicielka kwiatów bardzo się cieszę:) Zawsze chciałam mieć suknię z jakimś kwiatuszkiem:D, ale myślałam, ze może to wyglądać tandetnie. Nuria to spełnienie moich marzeń:)
                    • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 17.12.10, 09:08
                      A przy okazji: orientujecie się może dziewczyny czy Nuria w Carmen cały czas kosztuje 5600 zł?
                      • llullu Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 19.12.10, 15:36
                        Dołączam się do pytania: ile kosztuje Nuria w Carmen? Wcześniej dziewczyny pisały że 4800. Teraz 5600 czy więcej ? Czy może któraś z Was wie czy można ją wypożyczyć ? Ja wybieram się do Carmen 15 stycznia :)
                        • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 19.12.10, 15:50
                          Byłam w Carmen na początku grudnia i cena za Nurię wzrosła do 5600 zł. Mam nadzieję, że nie poszła jeszcze w górę...
                          Pytałam się o możliwość wypożyczenia, ale w Carmen narazie nie ma takiej możliwości, a w Madonnie wypożyczenie tej sukni kosztuje 4070 zł!!!:O Wypożyczenie nie jest opłacalne, lepiej ją kupić, a potem poprostu sprzedać:)
                          • kociatko.online Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.12.10, 12:05
                            Czesc Dziewczyny, zakupilam wlasnie sukienke Nuria w Salonie Carmen, nietstey juz za 5600. Slub mam 07 maja 2011, zamierzam sukienke sprzedac i wlasnie po tym terminie bylaby do przejecia:) . Mam 174cm wzrostu, rozmiar hiszpanski 40 (polski 38). Jesli jestescie zainteresowane, dajcie znac:)
                            • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.12.10, 13:02
                              Hej!
                              A odrazu trzeba wpłacać całą kwotę?
                              • kociatko.online Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.12.10, 13:14
                                Mozna, ale przewidziana jest rowniez platnosc zaliczkowa czyli najpierw 1000 zl, po miesiacu kolejny tysiac, i w dniu odbioru po poprawkach reszta lub od razu przy zamowieniu 2000 (lub wiecej) i przy odbiorze reszta.
                                • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 22.12.10, 14:05
                                  Ja musiałam wpłacić przy zamówieniu 2000zł, ale wtedy Nuria kosztowała jeszcze 4800zł
                                  • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 23.12.10, 09:32
                                    Czyli przy wpłacie całej kwoty od razu, nie ma żadnych "nadwyżek". Szkoda, bo myślałam, że można rozbić tę kwotę na raty:(
                                    • kasia8419 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 27.12.10, 08:49
                                      ja zamówiłam nurię w listopadzie,jeszcze za 4880zł, panie w salonie mówiły, że będzie drożeć, więc zdecydowałam się od razu (teraz kosztuje 5600zł).
                                      co do rat, to można tę kwotę rozbić na kilka tzn. 1000 zł w dniu zamawiania sukni + 1000zł w ciągu miesiąca od zamówienia+reszta kwoty przy odbiorze, lub 2000zł przy zamawianiu+ reszta przy odbiorze.
                            • sweetie4 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 21.12.10, 21:40
                              byłabym zainteresowana kupnem sukni. mam ślub w sierpniu. nie orientujesz sie czy da się ją skrócić? mam 168 wzrostu.
                              prosze o kontakt anita4@o2.pl
                              • lila.zegan Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 27.12.10, 12:11
                                Mierzyłam suknię dwa tygodnie temu - to jest "to" ;) Jestem zainteresowana odkupieniem!!!! Ślub biorę 17 września. Noszę rozmiar 38.
                                • igor0101 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 29.12.10, 11:09
                                  hej,
                                  ja już kupiłam nurie, tez nosze rozmiar 38, moj wzrost to 160 cm, ślub mam 07.05, chętnie ja odsprzedam
                                  • ewa_150 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 01.01.11, 13:06
                                    SPRZEDAM NURIE!!
                                    wzrost 178 (w butach) rozmiar 36-38 ślub mam 20.08.2011 osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy

ewa__150@poczta.onet.pl
                                    • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 20.01.11, 17:40
                                      Dziewczyny!
                                      Zamówiłam w dniu dzisiejszym Nurię w kolorze natural (pomiędzy białym a ecru):) Ślub będę miała 23 lipca 2011 r., po tym terminie chętnie ją odsprzedam:)
                                      Mam 177 cm wzrostu, talia 71 cm, biust 94 cm, biodra 96 cm.
                                      Oczywiście jeżeli zainteresowana osoba jest niższa, suknię można skrócić:)
                                      Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila: jolanta85@poczta.onet.pl
                                      • bride2011 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 03.02.11, 12:31
                                        Jaka jest jej cena obecnie? Idelanie by mi pasowało ją od Pani odkupić ale ślub mam niestety wczesniej;(
                                        • Gość: Beata Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.11, 16:20
                                          Witam,
                                          Nuria okazała się to jedyną suknią, którą mogłabym założyć w tym jedynym dniu:) Ślub mam 13.08.2011. W terminie poźniejszym suknie chętnie odsprzedam. Wymiary: wzrot 174, biust 89, pas 68, biodra 90.
                                          Osoby zainteresowane zapraszam. Kontakt: beatka_benia@wp.pl
                                        • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.11, 13:52
                                          którego masz ślub???

wczoraj kupiłam Nurie- jest cudna!!!

dziwnie mi tak pisać teraz o jej sprzedaniu,bo własciwie jeszcze jej nie mam,
                                          ale moze warto juz o tym pomyślec :)
                                          • Gość: Gość Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.11, 19:40
                                            ja też zamówiłam Nurie w listopadzie, ale na razie jeszcze nie wiem czy będę sprzedawać, może zachowam na pamiątkę :)
                                            mam pytanie do dziewczyn, które też zamówiły nurię, czy planujecie założyć welon, a może macie pomysł na inną ozdobę włosów??
                                            • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:26
                                              ja zdecydowałam się na woalkę. kwiat jest taki jak przy sukni plus ta siateczka.
                                              teraz myślę nad butami.Co myślicie o srebrnych?
                                              • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 17.02.11, 14:18
                                                A mogłabyś przesłać linka do tej woalki?
                                                • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:38
                                                  niestety nie widziałam tej woalki na stronie
                                                  kupowałam ją w Carmen
                                                  jak chcesz w tygodniu zrobię zdjęcie swojej i moge Ci wysłać na maila
                                                  • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 02.03.11, 09:01
                                                    Extra, dzięki wielkie:) Chętnie obejrzę zdjęcia:) Mój mail to jolanta85@poczta.onet.pl
                                                    Dobrze wiedzieć, że w Carmen są te woalki:)
                                              • Gość: gość Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.11, 14:44
                                                mi welon zdecydowanie nie pasuje do tej sukienki, też zastanawiałam się nad woalką, ale w sumie nie wiem co z nią zrobić na weselu, bo na slub to ok, ale potem, cały czas chodzić z przysłoniętą twarzą czy może jakoś ją się ją "przekręca"???
                                                jak na razie mam w zaplanowany jedynie żywy kwiat we włosach.
                                                a co do butów, srebrne wg mnie pasują do sukienki idealnie, sama jednak zastanawiam się nad ciemnym fioletem, jeśli oczywiście znajdę "te jedyne" w tym kolorze :)
                                                • annarozak Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.02.11, 12:43
                                                  według mnie welon zupełnie nie pasuje, bedzie tego za dużo, ale z tą woalką to może byc dobry pomysł. A czy ta wolka jest np w salonie carmen??? ja myślałam o kwiacie we wlosach i butach na delikatnej platformie, ale srebrne w sumie byłby szał:) jak będziecie mieć jakieś namiary to dajcie na forum::)
                                                  • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:42
                                                    tak,ja swoją kupowałam w carmen.
                                                    dziewczyny jak się załącza zdjęcia??
                                                    chciałam pokazać buty jakie znalazłam do naszej nuri
                                                  • Gość: kkk Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 20:51
                                                    mm ja niestety nie wiem jak załącza się zdjęcie, może po prostu wklej linka do strony z butami i sobie zobaczymy.
                                                  • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 10:12
                                                    kkk mam taki nawyk,ze co mi się spodoba od razu zapisuję...ale to są same pliki :)
                                                    a potem sama mam problem ,bo nie pamiętam gdzie widziałam dane rzeczy :)
                                                    udało mi się odszukać jedne z butów ,które chciałam Wam pokazać
                                                    Dopiero zobaczyła jaka jest ich cena,ale może znajdzie się coś podobnego i zdecydowanie tańszego.Okej podaj link :) www.gina.com/eden-1334.aspx
                                                  • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 10:24
                                                    znalazłam drugie :)
                                                    www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/Catherine-Mesh-Wedding-Shoes-Benjamin-Adams-Paradox.html
                                                    też drogie:( jak znajdziecie podobne tańsze to dajcie znać
                                                  • Gość: kkk Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 11:14
                                                    mm oglądałaś kolekcje ślubną menbur, mają ładne satynowe buty, wysadzane kryształkami
                                                    np. myweddspace.pl/kat/firma/menbur/
                                            • bride2011 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.02.11, 21:28
                                              a może chcialabyś ją wypożyczyć odplatnie oczywiście? biorę ślub 18 czerwca
                                              • Gość: mm Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 11:45
                                                bride2011 przykro mi ,ale nie chciałabym wypożyczać sukni przed swoim ślubem
                                              • Gość: mdb Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.rdsnet.ro 18.05.11, 15:09
                                                hey, did you already sell the dress? i would be interested in buying it !
                                                email me: mara.baidoc@gmail.com
                                            • bride2011 Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 24.02.11, 21:29
                                              a może chciałabys ja wypozyczyc, biore slub 18 czerwca?
                                        • Gość: monika Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 12:17
                                          nareszcie ją mam!:)
                                          Dziewczyny,pytałyście czy cena się zmieniła...kupowałam 14 lutego w Carmen i kosztowała 5600.
                                          Zdecydowanie jest warta tej ceny.Przymierzałam wcześniej wiele innych sukienek i w każdej bym coś zmieniła.Zawsze było coś nie tak.A Nuria jest idealna.
                                          Gdyby któraś z Was chciałaby ją ode mnie odkupić po 23lipca to proszę o kontakt monikazbydgoszczy@wp.pl
                                    • white_jola Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! 08.02.11, 10:44
                                      Hej!
                                      Co proponujecie na górę, do zakrycia ramion w kościele?
                                      Bolerko, szal...?
                                      Ja się zakochałam w bolerku Jesus Peiro, oczywiście oryginału nie kupowałabym za żadne skarby (cena: 2000 zł!!!), ale za to uszyłabym je u krawcowej...:)
                                      forum.gazeta.pl/forum/w,619,106652807,106652807,Pilnie_poszukuje_bolerka_pomozecie_.html
                                      Z drugiej strony myślę nad pięknym tiulowym szalem...
                                      Co myślicie?

Pozdrawiam,
                                      Jola
                                  • Gość: basia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.11, 15:54
                                    Witam czy oferta jest nadal aktualna ? bo jestem zainteresowana kupnem proszę o kontakt na e- maila barbaramarczakk@o2.pl
                                  • Gość: basia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.master.pl 12.05.11, 22:34
                                    Bradzo proszę o kontakt gdyż suknia jest moich wymiarów a ślub mam w lipcu 30 , chciałabym ją odkupić mój e- mail barbaramarczakk@o2.pl
                                  • Gość: basia Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.master.pl 12.05.11, 23:20
                                    Witam igor 0101 bardzo proszę o kontakt czy oferta jest nadal aktualna ? barbaramarczakk@o2.pl pozdrawiam
                                  • Gość: mdb Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.rdsnet.ro 18.05.11, 15:45
                                    hello, oferta aktualna? mozna ja zobaczyc?
                                    moj email mara.baidoc@gmail.com - mozez mi zdjecia wyslac?
                                    dzieki!
                                  • Gość: Natalia W Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.research.novo.dk 06.07.11, 10:56
                                    Witaj!
                                    Jestem zainteresowana odkupieniem sukienki Nuria. Prosze o info na nw38072@sgh.waw.pl / 501470565. Pozdrawiam Natalia
                              • Gość: Marta Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.v49.interkam.pl 10.02.11, 11:50
                                Witam,
                                zamówiłam NURIĘ w listopadzie w salonie Carmen.
                                Ślub biorę 9 lipca, po tym terminie chętnie ODSPRZEDAM suknię.
                                Zamówiłam suknię w rozmiarze 38 (polskie), chociaż noszę 36, ale tak mi doradziła Pani w salonie. Moje wymiary: biust: 88 cm, pas: 68 cm, biodra: 90 cm.
                                Zaineresowanych proszę o kontakt: wojcik_marta@wp.pl
                                • Gość: Marta Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.v49.interkam.pl 10.02.11, 11:57
                                  Witam,
                                  zamówiłam NURIĘ w listopadzie w salonie Carmen.
                                  Ślub biorę 9 lipca, po tym terminie chętnie ODSPRZEDAM suknię.
                                  Zamówiłam suknię w rozmiarze 38 (polskie), chociaż noszę 36, ale tak mi doradziła Pani w salonie. Moje wymiary: biust: 88 cm, pas: 68 cm, biodra: 90 cm, wzrost: 167 cm.
                                  Zaineresowanych proszę o kontakt: wojcik_marta@wp.pl
                            • Gość: Natalia W Re: Nuria - Aire Barcelona - OPINIE!!! IP: *.research.novo.dk 06.07.11, 10:54
                              Witaj!

Jestem zainteresowana odkupieniem sukienki Nuria. Proszę o kontakt na nw38072@sgh.waw.pl/ 501470565. pozdrawiam