Dodaj do ulubionych

Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restauracji

23.08.10, 08:05
Witajcie,
Domyślam się że było wiele wątków na ten temat, ale chciałabym pozbierać
wszystko w kupę (wybaczcie za wyrażenie ;))
Tak jak w temacie, poszukuję może nie tyle sali, co miłej, przytulnej, w
fajnym klimacie restauracji w okolicach Warszawy (najchętniej południe). Sala
potrzebna na rok 2011.
Powoli się rozglądam i w oko wpadły mi takie restauracje jak:
1. Hotel Cyprus - Książenice
2. Siedlisko Jasminum - Brwinów (jakieś referencje, opinie? nie znalazłam nic
w necie)

Będę wdzięczna za namiary.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiek7755 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.01.11, 21:02
      Byłam kilkakrotnie w Jasminum w Otrębusach i zdecydowanie polecam. Lokal jest nowy, otwarty jakieś pół roku temu, z bardzo miłym spokojnym i eleganckim wystrojem. Kuchnia bardzo dobra, wszystko co tam jadłam było naprawdę smaczne. Nie byłam na organizowanym tam weselu, ale dancingi i Sylwester były bardzo udane. Dobra muzyka czy to na żywo czy DJ, obsługa w porządku, bez problemów. Pokoje wygodne i, ponieważ nowe, czyste i eleganckie. Mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce.
    • megidoaga Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 25.01.11, 13:41
      w hotelu Cyprus graliśmy 2 razy i mam miłe wspomnienia, właścicielka miła i konkretna, ma dobry gust i dba o wszystko osobiście, trochę się przechwalała ale tak sympatycznie:P UWAGA: sala jest bardzo duża więc 100 a nawet 150 osób na niej "zginie" - jak pokazuje nasze doświadczenie śmielej ludziska tańcują jeśli wielkość parkietu jest dopasowana do liczby gości;)

w okolicach Warszawy zwiedziliśmy mnóstwo sal więc jakby coś polecam się z opiniami, nasza czołówka:
      Królewska w Jabłonnie
      Hotel Windsor Jarchranka
      Magnacka w Nieporęcie (choć do grania układ sali jest bardzo niewdzięczny)

pozdrawiam
      megido
      • koliberek15 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.02.11, 15:37
        to zależy do jakiej kwoty i na ile osób

polecam w Józefowie www.nadjeziorem.pl/ - zapiera dech w piersiach, zwłaszcza taras i widoki.

tekże oranżeria w Wesołej

albo dwór pod Kasztanami w Józefowie ale tam maks. 80 osób
    • sajgonetka Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 25.01.11, 22:00
      my dostaliśmy zaproszenie do sali Aleksandra w Zielonkach (koło Starych Babic); jak tam jest - to zobaczymy w maju, ale podobno bardzo przytulnie i dobre jedzenie..

w tych samych okolicach - bawiliśmy sie w Sali w Klaudynie (nie pamiętam, jak się nazywa), bardzo milo, sympatycznie, super jedzenie, i dużo świeżego powietrza ;)

no i prawie Warszawa - ale ten sam rejon: Restauracja Krasnodwór, duże przestronne sale, jedzenie bardzo dobre, styl klasyczny..

no i jest jeszcze "sławna" Restauracja Broniszówka, w której pani Gessler robiła rewolucję ;) ale nie korzystałam osobiście..
      • marlenzahara Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 11.07.11, 22:15
        sajgonetka możesz napisac jak oceniasz wesele w Aleksandii??
    • marina111 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 29.01.11, 00:45
      Moim zdaniem siedliko jasminum wygląda super. Fajne ze wjezdza się w podwórko i nic z drogi nie widac ani nie słychac jezdzacych samochodów. zreszta to dość nowe miejsce co ma swoje plusy bo nie jest bardzo zniszczone.
    • chat_chat Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 29.01.11, 16:35
      na mnie ogromne wrażenie zrobiła Villa Julianna w Piasecznie ale dla nas była za mała. Idealna na 80-90 osob; zadbane wnętrze z klasą i pięknym ogrodem;
    • audrey_horne Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 12.07.11, 03:38
      A sama Warszawa cię interesuje? Ja swego czasu zastanawiałam się nad Arkadami Kubickiego, jest tam restauracja Piąta ćwiatrka. Przepiękny lokal!
      • martynabu Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 12.07.11, 23:09
        Na południe od Warszawy polecam Dwór Konstancin: bardzo ładny lokal z pięknym ogrodem, na który wychodzi się bezpośrednio z sali bankietowej. Sala na ok. 100 osób. Byłam na imprezie walentynkowej, bawiliśmy się całą noc, jedzenie było bardzo dobre, ładnie podane i, co ważne, jak się coś skończyło to donosili.
        Sala jest nowa, więc jest szansa, że mają miejsca na 2011 rok.
        • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 13.07.11, 09:44
          Ja polecam salę "Przy lesie" w książenicach. Cena za talerzyk to 190 zł ale WARTO!!! przepiękna sala i teren. Pani bardzo miła opinie czytałam i same pozytywne. Jeśli chciałabyś robić wesele na 2013 to polecam salę w Czystym/okolice Sochaczewa. Jest tam przecudowny pałacyk. Za sam wynajem sali koszt 5 tysięcy + media (po obejrzeniu sali zapłaciłabym dużo więcej ale nie mają miejsc na 2012 :((). Organizują chyba też sami z jedzeniem, ale nie wiem jak wygląda. fajna sala też jest w Radziejowicach ale tam termin w 2012 jest tylko na 16 czerwca i październik. Akurat jestem w trakcie szukania sali dla siebie więc zebrałam trochę informacji :))
          • nat10 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 13.07.11, 11:05
            Madzirek,a kiedy planujesz slub?Kurcze,troche mnie zdołowałaś,że w niektórych miejsc juz brak na 2012.Ja chcę w sierpniu 2012 i dopiero powolutku zaczynam szukac:(
            • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 09:26
              Planujemy na wrzesień. Jeszcze będę oglądała jedną salę w Jaktorowie. A Ty szukasz sali z cateringiem czy już ze wszystkim?? My chcemy tańszym kosztem przygotować swoje wesele dlatego szukamy samej sali do wynajęcia. Bardzo się opłaca. Mam panią, która za przygotowanie jedzonka bierze 80zł do tego wynajem sali. Jak liczyłam tzw. "talerzyk" wyniesie mnie ok 135zł/os :))
              A jak byś chciała to mogę Ci polecić remizę strażacką w Bożej Woli nie wiem jak tam jest z terminami ale jest po remoncie. Wynajmuje od wtorku do wtorku. Jak chcesz to ma swoje kucharki. Jak na remizę jest bardzo fajna i przygotowana na 180 osób.

nat10 napisał:

> Madzirek,a kiedy planujesz slub?Kurcze,troche mnie zdołowałaś,że w niektórych
              > miejsc juz brak na 2012.Ja chcę w sierpniu 2012 i dopiero powolutku zaczynam sz
              > ukac:(
              • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 09:29
                A z tym powolutku to radzę się pośpieszyć nie wiem gdzie chcesz robić wesele ale niestety w okolicy Błonia (powiat warszawski zachodni) jest już mały wybór. I na dniach trzeba się decydować. Jak jutro będę w Jaktorowie to napiszę jak wrażenia :))
                > nat10 napisał:
                >
                > > Madzirek,a kiedy planujesz slub?Kurcze,troche mnie zdołowałaś,że w niekt
                > órych
                > > miejsc juz brak na 2012.Ja chcę w sierpniu 2012 i dopiero powolutku zaczy
                > nam sz
                > > ukac:(
                • nat10 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 11:37
                  U nas problemem jest liczba osób-ok60,w wielu miejscach nie chcą robic tak małego wesela,proponują piątek no i cena jest wyższa.Jako,że u nas sytuacja nie jest typowa(mieszkamy razem 10 lat,mamy 4 letniego synka i bedzie tylko slub cywilny)to nie chce nam sie tak do końca bawic w te wszystkie weselne ceregiele:)
                  dlatego spodobała mi sie ta salka na górze w Lordzie.Mają tarasy z widokiem na miasto i na lotnisko-a my z lotnictwem związani od daaaawna:)
                  Cena tez jest ok-225,nie ma limitu na napoje w sumie 3 pokoje gratis,nie trzeba raczej tej sali dekorować.Wolałabym tylko okragłe stoły a tu może byc problem-zobaczymy.
                  Dzisiaj jade do Lorda i hotelu Gaja na Połczyńskiej-tam tez miejsce na niewielkie imprezki.
                  Pozdrawiam
                  • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 11:50
                    Jeśli chcesz małe wesele i w formie obiadu itp. to fajne wesela widziałam w kompani piwnej na starówce. Są grajkowie a jedzenie poezja :) Wiem, że mają tam zamykaną sale gdzie są goście weselni, a klienci odseparowani. Z czystym sumieniem mogę polecić :)
                    • nat10 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 12:06
                      Jednak wole takie wesele do rana:)Nie mam czasu na organizowanie transportu,kwiatów,tortów itd,chociaz powoli się wciągam:)a o tej Gaji coś słyszałas?
                      • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 14:19
                        Nie słyszałam, a gdzie ona jest?
                      • nat10 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 14:32
                        Hotelik z salą na ul.Połczyńskiej,ale to max na 90 osób podobno.
                        • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 15.07.11, 09:17
                          Nie widziałam :( Więc się nie wypowiem.
                    • kamisiek26 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 15.07.11, 21:41
                      Ja moge polecić 4 sale, które mi sie podobały:
                      1. Hellada -Marki - hellada.waw.pl/oferta.html
                      sala ma swój klimat, wszystko w cenie, jedzienie podobno dobre - ja tam będe miała wesele ;)
                      na żywo wygląda ładniej niż na zdjeciach ;)
                      2. Arabella - Zielonki - www.arabella.pl/galeria.html
                      sala fajna, do tego ogrodzony duży ogród z atrakcjami dla dzieci, jedzenie podobno też dobre, jedyny minus to niestety wjazd na salę - podwórko nie zachwyca, ale podobno ma być odnowione z lekka ;0
                      3. Hotel Babice - www.hotelbabice.pl/galeria_sala.html
                      2 sale do dyspozycji, odnowione, recepcja odnowiona, teren ładny,wjazd wyłożony kostką, ogródek z atrakcjami dla dzieci, jedzenie prezentowało sie apetycznie jak oglądaliśmy salę przed weselem, ogólnie OK
                      4. Sala na Jelonkach - www.imprezyjelonki.pl/
                      sala ładna, wjazd wyłożony kostką, OK, minus to nieduży parkiet

• mama_gabrysi_0 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 22.04.12, 17:40
                        dość efektownym rozwiązaniem jest Hotel Lord na Al. Krakowskiej. co prawda to Warszawa ale ceny bardzo przystepne. Mają wsrodku dwie bardzo fajne sale, wiekszą i mniejszą, mozna troszke ponegocjować z dekoracją. Obsługa bardzo sprawna. Jedzenie jest smaczne ale uprzedzam że dla fanów wielkiego "biesiadowania" to jednak nie ten klimat. tutaj porcje sa tak przemyslane żeby goscie mieli okazję sprobowac wszystkiego co będzie w zaplanowanym menu i nie wyjść z przyjęcia głodnym :) Dla mnie miejsce godne polecenia :)
    • khumbamelala Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 13.07.11, 11:45
      A ja polecam "U Pietrzaków" w Zielonce, gdzie miałam ślub. Było idealnie, z reszta mój wątek o tym miejscu gdzieś na forum można jeszcze odnaleźć.
    • w_miare_obyczajnaa Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.07.11, 20:00
      Sledze ten wątek, Warszawianki dajcie znac gdzie byłyście/brałyście ślub!
      • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 15.07.11, 09:20
        Ale określ położenie sal :) W Warszawie czy poza nią?
        • w_miare_obyczajnaa Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 16.07.11, 16:36
          interesują mnie sale tu i tu, specyfika wynika z "malej" ilosci gosci, oczekujemy ok 80 osob.
          Przegladam każdą Waszą propozycję :)
          • madzirek85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.07.11, 10:42
            Mam salę :) Za Grodziskiem w Jaktorowie. Sala na 200 osób /ja będę miała 110. Wystrój fajny, wielkie lustro na ścianie dzięki czemu optycznie powiększa salę. Bajka a nawet tania :)) Wynajem sali 4000,00 + media + 500zł kaucja zwrotna ( na wypadek stłuczek itp.) Polecam :)
            Właścicielka mało sympatyczna, ale dzięki temu, że wyczytałam opinie o niej wcześniej w internecie uspokoiłam narzeczonego, że tak ona ma i tyle.
      • marina111 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.07.11, 11:50
        "Esencja" Kolonnia Lesznowola (duża sala)
        "Ojcowizna" Magdalenka (da się zrobic i duża i małą impreze bo dzielą sale)
        "Villa Pasja" Magdalenka (na nie wielka imprezę)
      • chat_chat Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.07.11, 22:04
        Polecam Art Impression House, ul.Karczunkowska 170. Pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa, piękny ogród, elastyczni właściciele; jest opcja z tańcami w ogrodzie, w specjalnym dużym białym namiocie.
    • madzi1 Dworek w Kaputach 18.07.11, 11:31
      Czy ktoś z was zna Dworek w Kaputach? Robi super wrażenie z zewnątrz, wewnątrz też fajne, duży ogród, stawy. Właściciel też w rozmowie robie dobre wrażenie, ale kompletnie nie mogę w necie znaleźć żadnych opini o weselach tam się odbywających.
      Ktoś coś wie?
    • paul_ina Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 26.08.11, 23:37
      Warszawianki, podbijam.
      Siedlisko Jasminum należy do mojej koleżanki ze studiów Anki. Bardzo się stara rozkręcić biznes, do wszystkiego przykłada wagę.
    • ilkas2 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 14.03.12, 14:02
      W październiku byłam z chłopakiem na ślubie naszych znajomych. Wesele robili w hotelu Mistral pod Warszawa - jak się jedzie na Białystok - jakieś 15 km od centrum. Bardzo mi się podobało miejsce! Wszystko dopięte na ostatni guzik, widac było, że dobra organizacja ekipy. W pokojach bardzo elegancko i przytulnie, bo zostawaliśmy tam na noc.
      • yaks Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 24.04.12, 17:25
        ilkas2 napisała:

> W październiku byłam z chłopakiem na ślubie naszych znajomych. Wesele robili w
        > hotelu Mistral pod Warszawa - jak się jedzie na Białystok - jakieś 15 km od cen
        > trum. Bardzo mi się podobało miejsce! Wszystko dopięte na ostatni guzik, widac
        > było, że dobra organizacja ekipy. W pokojach bardzo elegancko i przytulnie, bo
        > zostawaliśmy tam na noc.

A wiesz może jak tam cenowo sprawy wyglądają ? ;)
        • ilkas2 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 07.05.12, 13:23
          wiem, że 200 zł od osoby, ale o noclegach nie wiem. ceny mają na stronce, ale możliwe, że jak wesele i pokoje są brane hurtem to mają jakąś drobną obniżkę ;)
    • nowy_login123 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.03.12, 18:07
      Znalazłaś coś? Bo ja też szukam/
      • maraviella Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 25.04.12, 01:07
        Na 2011 to ciężko będzie.
      • panna.b Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 19.11.12, 12:49
        My zdecydowaliśmy się ostatecznie zrobić w markach w mistralu.
        Termin mamy na sierpień. Jeszcze tyyyle czasu mi się wydaje...
        Znajomi nam polecili, poczytaliśmy w necie, potem pojechaliśmy sami na żywo zobaczyć i bardzo dobre wrażenie zrobiło na nas miejsce.
    • gegol3x [...] 21.11.12, 10:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mimi78 Cyprus w Książenicach :) 28.11.12, 20:31
      Nie moge zlego slowa powiedziec o tym miejscu.
      Przestraszyla mnie jedynie dekoracja ale wszystko pozwolono mi zmienic
      by firma dekoracyjna mogla dzialac sama.
      Jedzenie bez zarzutow, nawet moglam sobie sama wymyslec dania i dodac do tego opcje wegetarianskie.
      Kelnerzy bardzo na miejscu - wyczucie czasu i okolicznosci.
      Pani Agnieszka ktora zarzadzala wszystkim na wszystkie propozycje byla na TAK
      i na kazde zmiany tez byla na TAK. Nie robiono nam z niczego problemu.
      Same plusy. Serdecznie polecam kazdemu i ze wzgledu na obsluge i na jedzenie!
    • lillyofvaley82 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 28.12.12, 18:06
      Jesli blisko Warszawy i interesuja Was ewentualnie rejony północne, polecam Restaurację Carską w Legionowie, zabytkowy budynek, duzy teren zielony wokół, kuchnia polska i rosyjska, ale na wesela , chrzciny itp menu raczej tradycyjne
    • citizen87 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 03.01.13, 11:28
      a czy ktoś może wypowiedzieć sie na temat Domu Weselnego Korono okolice Nadarzyna i Hotelu Groman ?
    • megidoaga Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 11.01.13, 15:16
      cyprus super, gralismy tam 2 razy, właścicielka jest perfekcjonistką. tylko ze sala jest bardzo duża więc ponizej 100 osób będziecie się szukać na parkiecie, polecam Królewską w Jabłonnie
    • izak31 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 12.01.13, 07:04
      Ranczo pod bocianem w Przypkach koło tarczyna. Super mijesce, cisza, przepiękne plenery do zdjęc.
      • podolskakrysia Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 28.12.13, 15:30
        Serdecznie polecam Willę Zagórze koło Warszawy. Obiekt jest godny uwagi szczeólnie ze względu na klimat jaki w nim panuje, bardzo smaczną kuchnię oraz profesjonalizm obsługi kelnerskiej.

Pozdrawiam
        Krysia
    • ilka1986 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 15.01.13, 14:58
      Zapraszam do Businessman Institute w Warszawie.
      Dysponujemy dużą 400 m/kw zadaszoną pergolą oraz salą balową.
      Zajmujemy się organizacją przyjęć od kilku lat i wiemy, jak ważny jest komfort naszych Gości.
      Nasza sala balowa jest kompleksowo przygotowana do organizacji takich imprez. Do tego smaczna kuchnia i profesjonalna obsługa.

Gorąco polecam.
      Zachęcam do odwiedzenia naszej strony www. Znajdziecie tam Państwo zdjęcia zarówno sali balowej jak i pergoli.

Ilona Drejka
      Event & Conference Manager
      502 704 834
      i.drejka@businessmaninstitute.pl
      www.bi.waw.pl
      • marieco Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 17.01.13, 16:00
        Witam,
        Poszukuję sprawdzonej Sali weselnej(na 2013) w okolicach Łomianek, Babic, Czosnowa. Mam kilka na oku ale może z doświadczenia możecie mi jakieś urokliwe miejsce polecić. Nie ukrywam, że cena jest ważna...
        Z góry dziękuję!
        • citizen87 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.01.13, 07:32
          Ja mogę polecić Seville w Izabelinie oglądaliśmy ja miesiąc temu i byliśmy tam na weselu, wybór nie padł na nią bo okazała się ciut przy mała. Ogólnie Sala ok fajna opcja z grą świateł, właściciel pomocny i otwarty na różne propozycje, jedzenie super, w cenie talerzyka można powiedzieć że jest już wszystko prócz alkoholu.
          • marieco Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.01.13, 13:54
            Dziękuje za pomoc, ale niestety Sevilla odpada.Byłam tak kiedyś na weselu i nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia. Mam jeszcze na oku dwie sale : Chorwacką i Sala Kokarda w Dziekanowie Leśnym. Spotkam się z właścicielami i zobaczymy.
            • basiakk85 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.01.13, 15:43
              Salę Kokarda serdecznie polecam! Byłam tam dwukrotnie, raz na weselu raz na chrzcinach. Za każdym razem miło i profesjonalnie. Stoły zastawione, jedzenie pyszne i ładnie podane. Sala ma swój klimat ;)
              • iza6891 [...] 24.02.13, 02:42
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zakochana_monia82 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 26.02.13, 17:14
      ja znalazłam fajna stronkę www.salenawesela.pl/miejsca/wojewodztwo_mazowieckie gdzie wszystko jest właśnie tak fajnie ułożone województwami, podane wielkości sal i dane teleadresowe, a to naprawdę znacznie przyśpiesza proces poszukiwania idealnej stronki :)
    • mitozaur7 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 26.12.13, 18:24
      Polecam Dom Weselny Orient do 300 osób koło 30 km od Warszawy www.domweselny.biz.pl Bardzo ładny wystrój sali, oczko wodne, murowany grill, pokoje gościnne w cenie, parking strzeżony.
      • Gość: kamila Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.14, 13:35
        Polecam salę w Hotelu Willa Zagórze koło Warszawy. Piekny teren wkoło, las, cisza i jest też możliwość zorganziowania ślubu w plenerze!!!!! Coś cudownego. Niesamowite przeżycie. Wyśmienita kuchnia, bardzo dobra i miła obsługa. Lokal piękny i gustownie wykończony. Piękne wnętrza dajace swoisty klimat.
        • Gość: maryśka9137 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.14, 13:45
          Restauracja Elita - wg warta uwagi, lokalizacja : Otrębusy pod Warszawą, urządzenie przyjęcia na świezym powietrzu nie jest dla nich problemem, catering ustalany indywidualnie, w 1005 polecam :)
          • jacek2929292 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restaur 16.03.14, 17:53
            Gość portalu: maryśka9137 napisał(a):

> Restauracja Elita - wg warta uwagi, lokalizacja : Otrębusy pod Warszawą, urządz
            > enie przyjęcia na świezym powietrzu nie jest dla nich problemem, catering ustal
            > any indywidualnie, w 1005 polecam :)

ale pewnie mają tam jakieś ograniczenie, do kiedy urządzają wesela na dworze?
    • saszka-86 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 06.06.14, 20:40
      ja zrobiłam przegląd sal weselnych, może komuś się przyda :)

saszka86.blogspot.com/2014/06/sale-weselne-okolice-warszawy-przeglad.html
      • Gość: maszka Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: *.centertel.pl 15.07.14, 09:34
        Nie wiem, czy już ktoś tu polecił, bo nie czytałam wszystkich wpisów, ale mi się podobało na moim własnym weselu, które miałam w Weselnej Biesiadzie w Jastrzębiu. Z właścicielami jest świetny kontakt, warunki rewelacyjne. Gdybym miała drugi raz robić wesele (mężu, nie bierz tego do siebie ;)), to też właśnie tam!
      • Gość: ojinka8 Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: *.dynamic.mm.pl 15.09.14, 08:07
        Ja jestem bardzo zadowolona z mojej imprezy weselnej.
        Postanowilismy z mężem nie urządzać jej w samym centrum miasta ale raczej pod. Wybraliśmy Promenadę nad Jeziorem Zegrzyńskim. Naprawde przyjemne miejsce, bardzo fajna atmosfera i przede wszystkim smaczne jedzenie.
        Z trafieniem na miejsce problemu nie ma. Każdy wie gdzie jest Zalew ;) Jechało się może z pół godziny. ...
    • shamb-alla Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 01.07.14, 14:02
      A ta sala weselna pod Warszawą? Widzę, że nikt nie pamiętał o przepięknym i położonym w malowniczej scenerii Dworze Konstancin. A tam jest naprawdę cudownie! Do tego kuchnia pyszna i wszystko wytworne, na poziomie, z klasą. Jak na taki standard, ceny też są naprawdę przystępne. Polecam wszystkim to miejsce.
      • monisiaandtomasz Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 08.01.15, 15:11
        Witam serdecznie my z mężem z kolei zdecydowaliśmy się na sale w Radości , kontaktowaliśmy się raczej niechętnie gdyż właścicielem jest bardzo młody chłopak i obawialiśmy się że mało doświadczony , ale ku naszemu zdziwieniu dostaliśmy nie tylko świetne jedzenie wystrój, muzykę ale także przepiękną dużą sale z cudownym ogródkiem , nie było absolutnie żadnych problemów ponadto pan Maciej posiada świetną obsługę i zespół kucharzy , głównie polecam jako dodatek fontanne czekoladową ekstrawagancja ale stylowa i niedroga :) z tego co wiem posiadają również sale na Puławskiej oraz na Pradze , tak też z czystym sumieniem polecam . Nie wiem czy posiadają jakąś stronę internetową więc zostawiam numer kontaktowy : 570705700
    • Gość: Aga Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.14, 14:06
      Ja zarezerwowałam wesele na przyszły rok w Klepisku w Nieporęcie. Miejscem jestem zauroczona i apartament i 6 pokoi gratis delikatnie wpłynęły na moją decyzję ;)
      • Gość: Ewa Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau IP: 91.212.223.* 25.05.15, 07:29
        Mam pytanie na temat Klepiska. Też mam zamiar zrobić tam wesele ale nie mogę znaleźć żadnej opinii na temat tego miejsca. Mogłabyś mi coś więcej powiedzieć ? Jesteś już po ślubie, czy jeszcze przed ?
        Dzięki za każdą informacje :)
      • wesele_warszawa Re: Wesele okolice Warszawy-poszukuję sali,restau 18.04.16, 09:48
        Polecam organizować wesele w Pałacyku Otrębusy pod Warszawą: www.palacykotrebusy.pl/ . Byłam tam i jest naprawdę super. Kuchnia, obsługa restauracji i hotel są bardzo dobre. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka