Dodaj do ulubionych

wynajem bus party na wieczór kawalerski/panieński

15.06.11, 21:44
Jesteśmy zainteresowani zorganizowaniem wieczoru kawalerskiego kolegi (6 kulturalnych gości wiek 28-30), szukamy 6-8 dziewczyn organizujących wieczór panieński.
koszt wynajmu 125 zł od osoby za 90 min.

miejsce - Kraków, Katowice, Tychy (po busparty odwiedziny jakiegoś klubu)
data 01-07-2011 lub 02-07-2011 do ustalenia.

przykładowa impreza busparty - www.partybus.pl/pl/wieczory-kawalerskie.html

prosimy o odpowiedź od zainteresowanych dziewczyn do 21-06-2011.

wszelkie zapytania prosimy przesyłać na e-mail - busparty@wp.pl lub gg 36375861.

ps jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie dotyczące organizacji imprezy
Obserwuj wątek
    • veritas123 Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 04.02.14, 16:10
      Korzystając z okazji polecamy się na bus party w Krakowie - w cenie jest dodatkowo wejście do klubu, loża i parę innych 'bajerów'
      www.kawalerskie.pl/wieczor_kawalerski/krakow/party_bus_gogo_limuzyna_w_krakowie
      • mariiii1982 Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 16.09.15, 11:25
        www.partybus.pl - średnio polecam, miało być wyjątkowo (Kraków) okazało się poniżej standardu, niby czerwony dywan a raczej złożony w rulon kawałek wykładziny, rozłożony na wyraźną moją prośbę - niespodzianka średnio wypaliła.. zero zaangażowania ekipy partybusa z Krakowa!
    • gobus1 Wynajem busa na wieczór kawalerski panieński 10.06.14, 16:18
      www.GoBus.pl - tani wynajem busa na wieczór kawalerski, autobus na wieczór panieński. Transport gości weselnych na terenie całej Polski.

Tel. (22) 389 6866, (12) 394 2424, (61) 624 6426
      • Gość: Jack's Wynajem pub/ Organizacja imprez ! Jack's Pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.14, 20:50
        Zapraszam do Jack's Pub !!
        www.jackspub.pl/
    • Gość: gregi Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.15, 14:18
      polecam partybus naprawde zaje*** imprezka! i sliczne tancereczki z jedna mam nawet fotke na
      www.partybus.pl
    • polinx Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 02.10.15, 10:24
      Następnym razem jak będziecie w Warszawie to ja mogę Wam polecić fajny autobus piętrowy. Taki Londyński autobus który ma firma double-decker.pl
      Dwa piętra. Na obu impreza lub tylko na jednym piętrze szaleństwo a na drugim odpoczynek i catering. Wersje Cabrio i z dachem. Tak więc możecie sobie spokojnie zapalić papieroska w trakcie jazdy autobusem cabrio. Poza tym jeszcze możecie zaprosić tancerkę która może zrobić priva młodemu :)
    • sale_do_wynajecia Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 12.08.16, 15:13

Wynajem SAL NA wymarzoną 18tkę ! urodziny, wieczór kawalerski i panieński W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu tel. 500 400 406 e-mail taniec-fen@wp.pl Sprawdź Nas również na instagramie - FEN_szkola_tanca i FB I SNAPCHACIE !
    • sylwunikakk Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 28.04.23, 11:27
      Bardzo fajnie zorganizowany wieczór panieński miała moja koleżanka. Wybraliśmy się na balety z Krakowa do Wrocławia. Byłą miło i sympatycznie. Zorganizowaliśmy sobie busa z firmy Oes Transport. Kierowca obwiózł nas po całym Wrocławiu i bezpiecznie przywiózł do domu. I co najważniejsze komfortowo i przystępnie cenowo.
    • krzysiekkristi Re: wynajem bus party na wieczór kawalerski/panie 02.06.23, 11:26
      Mój kolega organizowała wieczór kawalerski (wyjazdowy) i wynajął busa w AJM Transport. Było spoko. Kierowca zabrał nas spod domu kolegi i pojechał z nami w miasto. Po imprezie przyjechał po nas i rozwóz nas do domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka