kokozuza Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 07.01.12, 20:17 zajrzyj na www.lejdisstudio.pl,dziewczyna maluje i czesze Sprawdzona ,zajmuje się moimi włosami od dwóch lat.Wiem że uczy też w szkołach artystycznych. Moje dwie znajome przygotowywała do ślubu ,były zachwycone :),dlatego mogę polecić z czystym sumieniem . Mam nadzieję że choć trochę pomogłam . Pozdrawiam Zuza Odpowiedz Link Zgłoś
kurczako Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 08.01.12, 11:19 ja z mogę polecić Ci Agatę Sasin,jest świetną makijażystką przyjeżdża do domu. Jest świetna w tym co robi a przede wszystkim fantastycznie potrafi rozładować napięcie przed ślubne,ma super poczucie humoru :) ceny też ma przystępne tutaj masz Jej stronę: www.agatasasin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka_p Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 08.01.12, 18:02 ja polecę Olgę Staniewską www.olgastaniewska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hele123 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 08.01.12, 19:03 Dzięki! Będę teraz testować makijaże :) Odpowiedz Link Zgłoś
tvpiaseczno Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 14.01.12, 13:13 Anna Kujaszewska tel. 502 709 522. Profesjonalny wizaż. strona www.studiomakeup.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klosinska4 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 17.01.12, 02:58 Współpracuję z wizażystką jako fotografik , dlatego polecam www.facebook.com/profile.php?id=676070419#!/profile.php?id=100003031486133 a oto przykładowe makijaże www.youtube.com/watch?v=S8GDlmggZZo&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
charakteryzator Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 05.01.13, 23:28 Zajrzyj i zapytaj o ofertę. www.facebook.com/charakteryzator www.maxmodels.pl/charakteryzator.html Odpowiedz Link Zgłoś
www.natalialepkowska.pl Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 26.01.12, 20:52 Witam, Jestem wizażystką z doświadczeniem i polecam swoje usługi - makijaż ślubny, makijaż na wieczór panieński i inne makijaże! Zapraszam na swoją stronę www.natalialepkowska.pl. Makijaż ślubny w pakiecie z próbnym taniej! Pozdrawiam serdecznie, Natalia Łepkowska Odpowiedz Link Zgłoś
lili88-3 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 27.01.12, 21:45 Z czystym sumienie polecam:) www.abram-makeup.com Makijaż dopasowany do wszystkiego - typu u rody, sukienki, kwiatów, ale co ważne b.trwały! a jednocześnie lekki i rozświetlajacy. No polecam polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_lespak Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 06.03.12, 15:40 A ja z czystym sumieniem mogę polecić Ci Panią Anię Stachniak, świetną wizażystka, do tego zajmuje się też robieniem fryzur więc kompleksowo przygotuje Cię do ślubu, nie trzeba biegać bo salonach fryzjerskich ;/. Przyjedzie do domu zrobi makijaż i fryzurę a do tego jest stylistką ślubna więc zna się na rzeczy mi sporo doradziła i podpowiedział jak wszystko zgrać itp., bardzo pomocna i fachowa, a do tego szalenie miła i sympatyczna babka. Przygotowywała do ślubu mnie i kilka moich znajomych i wszystkie była mega zadowolone. tutaj masz Jej stronę: www.annastachniak.pl powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
makeupbeauty.pl Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 11.03.12, 13:27 Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio na www.makeupbeauty.pl oraz na FB: makeupbeauty.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina100881 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 20.03.12, 16:49 Zapraszam na swoją stronę www.artwizaz.com Konkurencyjne ceny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanula05 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 08.01.13, 13:10 zapraszam na makijaże ślubne, wieczorowe, studniówkowe pracuję na profesjonalnych kosmetykach, które gwarantują trwałość i naturalność makijażu prowadzę własną pracownię makijażu przy ul.Ogrodowej 11, www.aniakrzyzanowska.pl info@aniakrzyzanowska.pl zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pyby Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 18.03.13, 20:18 polecam moją znajomą, posiada wiele lat doświadczenia. Zerknijcie sobie tutaj wizażystka warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 11:25 Piękny i trwały makijaż ślubny z dojazdem na terenie Warszawy? Zapraszam! www.kruszewska-zelman.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agnieszka Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.securex.cc 07.01.14, 16:02 Polecam Magdę Michalską bardzo dobra profesjonalista, malowała mnie oraz dwie moje koleżanki. Świetnie dobrany i wykonany makijaż, lekki a przy tym bardzo trwały. Wytrzymał do rana bez żadnych poprawek. Ważne że dobiera do typu urody, kreacji, kształtu twarzy. Tel do niej to 502187302. Na terenie Warszawy dojeżdza bezpłatnie do klientki. Ma tez profil na FB www.facebook.com/pages/Magda-Michalska-Make-up-Artist/711903862152989 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aneta P. Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.14, 19:21 Ja polecam Olgę Staniewską www.olgastaniewska.pl . Malowała mnie na ślub i jestem bardzo zadowolona! Makijaż utrzymał mi się do poprawin, nic się nie świeciłam a zawsze mam z tym problem :) Do tego bardzo miła i fajna i umie rozładować nerwową atmosferę przed ślubem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kokozuza Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 18.01.14, 22:25 makeuphair24.pl Pani Wioletta nie tylko doskonała makijażystka ale również świetna stylistka fryzur . szkoda że zdjęc nie ma tu jak wrzucić :( Odpowiedz Link Zgłoś
elizka30 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 26.01.14, 19:42 Pani Magda Michalska świetnie maluje. Robiła mi makijaż na sylwestra, a trafiłam do niej z polecenia koleżanki która wcześniej malowała na slub, świadkową i mamę. Z czystym sumieniem polecam:) mozna zobaczyc jej prace na facebooku. dojeżdza do domu wiec oszczędza się czas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.14, 18:24 www.gumtree.pl/cp-pielegnacja-i-uroda/srodmiescie/cala-warszawa-makijaz-z-dojazdem-580611744 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkas2 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 16.04.14, 13:13 mnie na ślub malowała Magda Michalska 502187302 - polecam. makijaz delikatny ale trwały. dobrała go do tego jak się lubię malować, do fryzury i sukienki. Dojezdza do domu wiec i czas się oszczędza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joasia12-14 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.108.152.81.wlantech.pl 19.07.15, 01:03 mnie malowała taka dziewczyna ze studia Makeuphair24 - Pani Ola. Byłam zadowolona. Delikanie i subtelnie tak jak chciałam. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-smolich Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 17.09.15, 11:52 ja po przeczytaniu całego internetu malowałam się do ślubu u wizażystki, która malowała mnie kiedyś już do studniówki. Bałam się że wtopię kasę na próbach u innych. Byłam bardzo zadowolona. Oczy zrobiła mi tak jak pokazałam na zdjęciu. Podobał mi się makijaż Natalii Siwiec. Miałam dokładnie taki na ślubie. Polecam moją makijażystkę - tel . 600237813. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania8 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.15, 16:10 Bardzo polecam Irenę Gayny - to link do fanpage'a www.facebook.com/irenagayny/?fref=ts , super profesjonalna i tanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika05 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 13.01.16, 09:30 Na mój ślub malowała mnie wizażystka z salonu Extravaganza (ulica Rudzka). Profesjonalna obsługa i świetny efekt! Z usług salonu korzystam do teraz (właśnie zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi). Polecam sprawdzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelialak Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 26.01.16, 00:23 Mój ślub już tuż tuż- 23 kwiecień <3 Ale dopiero teraz, po makijażu próbnym upewniłam się przy swoim wyborze. Zarezerwowałam MOBILNĄ makeupistkę. Makijaż wyszedł przepięknie. W ogóle sposób pracy tej kobiety- to wymarzony styl obsługi. Pełna profeska. Juuuuuuuuuuuuuż się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karrrla Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.play-internet.pl 20.02.16, 16:11 Ja polecę świetna makijazystkę. Oczywiscie zaraz bedzie ze spamuję itd ale naprawde nie zawiodla ani mnie, a znam ja z polecenia od innych. Zapraszam: paulinamichlinska.pl Ona ma mnóstwo klientek z polecenia a stronę rzadko ma czas uaktualniać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bahamama Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.nette.pl 20.10.16, 16:36 Ja korzystałam z wizażystki z seizo.pl zamówiłam wizytę do domu i byłam mega zadowolona, a make up trzymał się prawie całą noc. Odpowiedz Link Zgłoś
makra21 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? 21.10.16, 18:18 Dziewczyny ja długo szukałam makijażystki i dlatego trafiłam na to forum, a teraz chcę się z Wami podzielić kontaktem do dziewczyny, która wykonała mój ślubny makijaż - Magda Jurczyszyn, na facebooku MaKra Make Up. Zrobiła mi tak genialny makijaż, że prawie się popłakałam z zachwytu. Byłam na 3 próbnych, już miałam dość, do niej też szłam zrezygnowana, ale miło się zaskoczyłam - fajnie dobrała makijaż do mojej urody i oczekiwań, wytłumaczyła co i jak. Bardzo sympatyczna dziewczyna, cena też spoko, a w makijażu byłam nawet na drugi dzień. Wszystko było utrwalone, nawet do sztucznych rzęs się przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Carmen2222 Re: Makijaż ślubny Warszawa - gdzie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.01.17, 11:51 Ja od pewnego czasu chodzę tylko do Uli z Makijażu Warszawa - jak coś to podaję stronę www.makijazwarszawa.pl Byłam 3 razy i jak na razie jestem zadowolona. Mam nadzieję, że tak zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś