Dodaj do ulubionych

Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012

IP: 79.162.225.* 06.01.12, 20:53
Tak jak w temacie szukam muzykantów ,ale wiem ze chyba wszyscy ten termin maja zajęty,pomóżcie dajcie namiary,weselisko w okolicach Radomska.
Obserwuj wątek
    • picassomgi Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 06.01.12, 21:10
      Party Queens - 3 osoby: na żywo 3 głosy, gitara:

www.youtube.com/watch?v=dfNAdYDLt7k
      demo: picasso.com.pl/galeria/partyq.html

www.facebook.com/pages/Party-Queens/154356807927834#!/pages/Party-Queens/154356807927834?v=wall
      profil głównej wokalistki:

www.youtube.com/user/kamilaosip
      667 432 553
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 08.01.12, 09:53
        Party kens-bardzo ładnie śpiewacie,ale szkoda że nie na żywo ,wokalista trzyma mikrofon zbyt daleko od ust ,na materiale filmowym słychać tylko piękny czysty wokal wcześniej nagrany,bo nie słychać szalejacego tłumu, a na filmie widać że publika szaleje ;-).
    • Gość: Ars band Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 23:00
      Witam serdecznie i zapraszam na naszą stronę www.arsband.pl
      Gramy od biesiady przez disco polo aż po najnowsze przeboje.
      Termin 15.09.2012 mamy jeszcze wolny.
      Na wszelkie pytania chętnie odpowiem pod numerem 668 277 067

Pozdrawiam
      Marek Nowak
      Ars Band
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 08.01.12, 10:17
        Ars bent-Fajna wokalistka ;-),3000zł za odtwarzanie muzyki,młodzi,zdolni a nie chce się im grać ,
        Myzka na wesele jak dla moich gości to bębny,klawisz, bas,gitara i wokal ,to jest to.
        Pisząc "gramy" to trzeba jednak grać a nie odtwarzać muzyke,to tak jak z sokiem,musi byc naturalny z naturalnych owoców,a podróby to mają w nazwie "nektar","napój" itp ;-)
    • Gość: sylwester Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: 80.51.74.* 07.01.12, 00:32
      Bardzo proszę zapoznać się z moim zespołem www.kapelaes.pl
      Szczegółowe informacje na info@kapelaes.pl lub tel. 510 066 338 Pozdrawiam
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 08.01.12, 10:21
        Kapela ES -Zapoznałem się z ofertą,repertuar raczej ok,macie saksofon,akordeon ,najbliższy odpowiednik jaki poszukuje,ale jeszcze poczekam na wiecej ofert,Pozdrawiam
    • iwuszon Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 07.01.12, 21:03
      A może DJ ?
      Polecam DJ Buli ze Śląska. Gra w całym kraju.
      www.djbuli.xwp.pl - zapraszam na stronę internetową.
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 08.01.12, 10:25
        DJ-goście domagaja sie dobrego zespołu,a gdzie go szukać,wszyscy maja ten termin juz dawno zajęty.Pozdrawiam
        • twisttime Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 09.01.12, 16:34
          Cześć. U nas termin 15 wrzesien nie został jeszcze na 100% potwierdziny przez młodych. Kto pierwszy ten lepszy :) gramy na zywo. W skladzie klawisze perkusja trabka sax. Prowadzimy biesiady przy stołach. Zapraszam na strone www.twistime.pl. Niestety na stronie nie umiescilismy jeszcze filmow live z wesel, dostepne sa tylko dema jednak w razie zainteresowania mozemy przesłac płyte cd z filmem.
          pozdrawiam, TT
          • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 17:27
            tłist time-recenzja-wokalistka super-nawet bym ja wymienił na tą swoją "zgage" z która mam brac ślub ;-).Co do grania "nażywo"-nektar i napój ale nie sok ,tak jak juz pisałem wyżej.JESTEM NA NIE.Dynamika zespołu to dobry basista a tego u Was niestety brak.
            Wczoraj oglądałem serial"blondynka" w TVP 1,był tam watek wesela,to była orkiestra na żywo,był gwar weselny,muzyka pod noge -perkusja i bas ,klawisz i gitara-ale ludziska sie bawiły-pełen luz -szkoda ze takie zespoły są tylko w filmach ;-(
    • mar_k2 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 08.01.12, 11:47
      Witam ,

Z tej strony Mullen Band. Gramy tylko i wyłącznie na zywo w składzie: vocal, gitara, bas, perkusja i klawisze. Zapraszam na www.mullenband.moonfruit.com gdzie możesz odsluchać materiału audio i video. Termin teoretycznie mamy zajęty, ale wstepna rezerwacja innej pary trwa już za długo (ponad 3 tyg bez wpłaty zaliczki) - tak wiec szuakmy kogoś innego na ten termin.

pozdrawiam i czekam na kontakt

Marcin "Mullen Band"
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 17:54
        mullen band-piknie grocie ;-)Wasza muzyczka to kilka lat ciężkiej pracy, SOK albo nawet naturalne owoce,ale na moje wesele potrzebuje coś w innym stylu.To nie koncert a zwykłe weselicho.
        Pozdrawiam goraco i życze wiele sukcesów na estradzie trasach koncertowych.
        • twisttime Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 09.01.12, 20:31
          w takim razie na weselu nie moze zabraknac "co ja zrobiłem ze sie ozeniłem"
          pozdrawiam, TT
          • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 20:42
            TT - DUŻY PLUS za poczucie humoru,;-),jeszcze się nie ozeniłem ;-)
          • arecnowak Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 09.02.12, 01:25
            Witam serdecznie,

Cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led,, cięzki, dym, lasery, scena oświetlenie architektoniczne typu Colorado oraz ruchome głowy.Wszystko na życzenie klienta. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak
    • bazar123 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 09.01.12, 20:40
      www.zespolnawesele.eu
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 09.01.12, 20:58
        Bazar-gitary basowej nie widze i nie słysze -dynamiki brak,Jambalaya -drętwe wykonanie,a reszty nie słuchałem.Wokalistka z TWISTA -i wasz giarzysta to skład na moje wesele,bas i perkusja-nadal poszukuje.
        • anna3420 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 09.01.12, 22:26
          Osobiście polecam bardzo fajną stronkę, każdy znajdzie tam dla siebie zespół weselny . Każdy znajdzie coś dla siebie różnorodne kapele weselne. zespoły weselne . orkiestry weselne .
          Polecam KOMPANIA na prawdę są świetni!

• Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 09:34
            ANNO 3420
            " Anno-nie pisz nic prosze Cie ....";-)
            Zespoł kompania to nie to czego szukam-szukam zespołu weselnego żeby ludziska hulali a nie jakiś majkel dzekson i inne takie co sie nie da przy tym bawić.
            Pozdrawiam i czekam na normalny zespół
            • Gość: Mirex Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 09:41
              www.zespolyweselne.pl
              • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 13:26
                Oj Mirexie Mirexie,tak jak wiekszośc szukających nie mam zamiaru płacić dodatkowe pieniądze za posrednictwo w wyborze zespołu na wesele,a jaka jest pewnośc że przyjedzie ten zespół który sobie wybrałem.Kiedyś w Końskich była a moze i jest nadal spółdzielnia muzyczna i takie numery wykręcali że szok,co innego klient zamawiał a co innego przysłali na impreze weselną,raz było zdarzenie ze na samym początku wesela klawiszowiec dostał zawału i nikogo w zastępstwie nie przysłano,został na scenie gitarzysta,basista i perkusista i sie meczyli bez klawiszowca do rana,a co to za gra na weselu bez akordeonu i instrumentów klawiszowych.
                szukam zespołu a nie pośredników
                • Gość: Mirex Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 14:52
                  Witam
                  Nie pobieramy opłat rozliczamy się z zespołem.
                  A kiedyś była 2 wojna światowa.A porządna firma dba o klienta i nie robi fuszerki.
                  • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 17:53
                    Nie pobieracie opłat?-to znaczy ze za darmo reklamujecie "swoje zespoły"?
                    Czy taka porządna firma posiada w ofercie agragat prądotwórczy w przypadku braku energii elektrycznej podczas imprezy?
                    • Gość: M Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 18:24
                      Panie przyszły Młody wyraźnie było napisane rozliczamy się z zespołem.
                      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 19:12
                        Wyraźnie było napisane że rozliczamy się z zespołem,ale prosze wyjaśnić kto z kim się rozlicza?
                        bo naprawde nie rozumiem,prosze wyjasnić forumowiczom.

dajcie namiary na jakiś konkretny zespół na weselicho
                        pozdrawiam.
                        • Gość: Mirex Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 20:50
                          Wolny zespół z naszej strony www.zespolyweselne.pl
                          to zespół nr. 23 skład 6 osób cena za wesele 4500 zł
                          zespół nr.20 skład 4 osoby cena 2900 zł
                          zespół nr.4 skład 6 osób cena 5000 zł.
                          Ale czytając Pana posty chyba nie szuka Pan zespołu tylko jest to Pana zabawa z braku innego zajęcia.
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 10.01.12, 22:24
                            Ten zespół z duzymi skrzypcami ,nie pasuje mi
                            nr 20 -kiepski i za drogi
                            nr 23-ok,nawet mi sie podoba ,wokalistka troszke za ostro śpiewa-,ale za drogo,bez pośrednictwa to może bym sie skusił,ale nie wiem z kim sie rozliczać bo nie napisano tylko nr podano ;-)
                            pozdrawiam,szukam dalej zostało jeszcze troche czasu

• Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.12, 07:14
                    Kiedyś była 2 wojna swiatowa,zgadzam się i to bardzo niesmaczny pomysł aby nadawać zespołom "numery",od razu przychodzą mi na myśl obozy KL.(koncetration lager)
            • Gość: Paulina Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.nplay.net.pl 17.04.12, 13:20
              www.zespolvotum.pl

Polecam i gwarantuje dobra zabawę! ;)
              • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 28.07.12, 00:18
                bałbym sie wystawić gwarancje na taka usługę-to wielka niewiadoma,tego nikt nie wie jak goscie sie bedą bawić ;-(
            • smerfetka210 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 16.07.12, 16:01
              Polecam zespół AVANTI ! :)
              Wystarczy się z Nimi skontaktować by dowiedzieć się szczegółów :)
              Wesele z Nimi to wspaniała impreza, pełna humoru, atrakcji i świetnej muzyki :)
              W razie pytań proszę pisać :)

nk.pl/#profile/38549185
    • Gość: Zespół Feniks Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.internetunion.pl 10.01.12, 23:42
      Witam

Zapraszamy na strone zespołu "Feniks" www.zbynekstudio.com.pl

Pozdrawiam
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 11.01.12, 10:33
        Zespół Feniks-podziwiam za odwage,bo na stronie napisaliście prawde że muzyka jest z podkładu a dodajecie swoje wokale,bo wiekszość bendów kłamie i pisze ze na żywo grają,a to mija się z prawdą.
        gorąco pozdrawiam,dziękuje za złożenie oferty.
        • Gość: Promotorka Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.12, 17:33
          Witam!
          Z tego co zdążyłam zauważyć ma Pan bardzo sprecyzowane wymagania co de zespołu m.in. w skład zespołu mają wchodzić bębny,klawisz, bas,gitara i wokal. Jestem w stanie taki zespół Panu załatwić, oczywiście będzie miał Pan możliwość przesłuchania ich demo, prosiłabym jednak o podanie maila na który mogłabym przesłać szczegółową ofertę.
    • Gość: ;lkadf Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.connectic.pl 11.01.12, 22:10
      nie szukasz zespołu, ale możesz napisać co myślisz...

... krytycznie..

www.dejvu.strefa.pl

pozdro
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 13.01.12, 18:14
        Zespołu nie szukam tylko muzykantów ;-)
        A DEŻAWU - pewnie termin ma zajęty a jest ciekawy mojej opinii ;-)
        To zaczynam
        Niestety macie też duże skrzypce ;-(
        Odnośnie skrzypiec dużych,nie tyle mi chodzi o skrzypce a o duży futerał,od razu przypomina mi sie film Smarzowskiego "wesele" i mam przed oczami tego dziadka zamknietego w futerale ;-)
        Waszego dema nie otworzyłem-coś nie tak z moim komputerem,chyba robi wysiadke za bardzo go katuje , za skomplikowane te dema , powinniście przerobić sobie stronke i zrobić coś takiego jak Mirex-klikasz w play i odsłuchujesz demo,a nie jakieś ściaganie,więc muzyczki nie sktytykuje.
        Wygladacie porządnie
        Myślałem że jestem pijany bo was tam za dużo widziałem na głównym zdjęciu,myslałem że widze podwójnie ;-)
        Basisto -ten saksoklarnet troche za mały dla Ciebie,B byłby w sam raz.
        pozdrawiam,do zobaczenia na jakiejś imprezce
    • pop113 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 16.01.12, 20:36
      witam serdecznie zapraszam nan naszą stronę www.zespol-casablanca.za.pl termin póki co mamy wolny gramy w skladzie 2 lub 3 osoby, a co najważniejsze mozna nas posluchać u mnie w domu po uzgodnieniu i proszę nie sugerować się nagraniem na stronce. Pozdrawiam!
    • Gość: Kasia Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.204.67.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.01.12, 18:28
      polecam zespół M-Art Band, grali na weselu mojej siostry i było świetnie! :)

Całą noc przetańcowałam aż bolały mnie nogi!

www.m-artband.pl
      • Gość: Karolina Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: 91.208.10.* 28.05.13, 13:12
        Cześć Kasiu,

mój narzeczony chce ten zespół ale ja go nie widziałam...macie może jakąś płytę z wesela żeby pożyczyć ? Bardzo by mi zależało :)

Z góry dziękuję za pomoc :)
        KArolina
    • Gość: ppp Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.devs.futuro.pl 23.01.12, 15:46
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/?pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
    • zbynek1964 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 24.01.12, 22:56
      Witam

Termin 15 wrzesień 2012 mamy wolny
      Zapraszamy na stronę zespołu "Feniks" www.zbynekstudio.com.pl

Pozdrawiam
    • metropolisgroup Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 28.01.12, 14:35
      Spróbujcie z zespołem Metropolis z Wrocławia.
      www.metropolisgroup.pl tel. 607399305
    • Gość: ReBus Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.astral.lodz.pl 01.02.12, 11:01
      witam,
      gram w zespole ReBus termin 15 09 12 mamy jeszcze wolny, jeśli jesteście jeszcze zainteresowani proszę o kontakt
      rebusband@op.pl 609070898
    • klimatt866 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 03.02.12, 17:23
      Zapraszamy zespół www.zespółklimat.com.pl jesteśmy 4- osobowym składem grającym na żywo z instrumentami dętymi. Zapraszamy:)
    • agabzyk1 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 03.02.12, 21:32
      Zespół muzyczny DIVERTIMENTO serdecznie wita Państwa i pragnie zaoferować swoje usługi muzyczne.

Gramy w składzie 5 osobowym (perkusja, klawisz, akordeon, saksofon altowy, flet poprzeczny, gitara elektryczna i basowa, 3 wokale w tym wokal damski). Muzyka przez nas grana jest w 100 % na żywo, możliwość przesłuchania zespołu na żywo podczas prób.

Posiadamy profesjonalny sprzęt nagłośniający(dwa zestawy) oraz oświetlenie (gobo, oświetlenie LED, lasery) i dodatkowe efekty (wytwornice dymu i baniek).

Prowadzimy wszystkie zabawy, a także konkursy. Gramy przeboje polskie
      i zagraniczne, stare i nowe.

Zapraszamy na naszą stronę internetową divertimento.com.pl. Znajdą na niej państwo kilka utworów do przesłuchania, opis posiadanego sprzętu, galerie zdjęć z zagranych imprez a także repertuar.

DLA PAR SZUKAJĄCYCH ZESPOŁU NA WESELE:
      Dodatkowo istnieje możliwość oprawy błogosławieństwa, a także marszy weselnych w domu Pana Młodego i Pani Młodej.

Gramy głównie : bankiety, studniówki oraz wesela ( dodatkowy repertuar biesiadny oraz utwory disco- polo dla zainteresowanych wyślemy na maila).

Serdecznie zapraszamy: gwarantujemy profesjonalną obsługę imprezy na najwyższym poziomie.

Kontakt telefoniczny: 792-433-669 lub mailowy przez stronę internetową.
    • Gość: Drag Queen Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: 87.204.173.* 18.02.12, 17:31
      www.dianne.pl

W razie zainteresowania proszę o kontakt
      Teodorowicz Robert
      603 135 317

Pozdrawiam
    • arecnowak Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 20.02.12, 23:16
      Witam serdecznie,

Cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led,, cięzki, dym, lasery, scena oświetlenie architektoniczne typu Colorado oraz ruchome głowy.Wszystko na życzenie klienta. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.12, 20:03
        arecnowak-bijesz tu wszelkie rekordy w popularnosci na tym forum,"ścisle wg oczekiwań klienta..."czy ty czytać nie umiesz?nie odróżniasz zespołu od DJ,?NAPISAŁEM WYRAŹNIE SZUKAM ZESPOŁU A RACZEJ MUZYKANTÓW ;-)nie życze sobie dymów,parów,laserów,ledów i innych perdoł,to jest dobre może na zabawe choinkowa dla dzieci a nie na poważna impreze
        SZUKAM ZESPOŁU nażywo max 4 osoby żeby grał nie udawał bez zadnych świateł dymów itp...
        Nie mam zamiaru zapłacić więcej niz 2400zł za jeden dzień,nie mam zamiaru też płacić za nocleg,zespoły z Poznania,Krakowa,Warszawy Wrocławia za daleko-nie mam zamiaru płacić za dojazd(paliwo drogie).Wirtuozom,muzykom po studiach też dziekuje,a dlaczego bo gracie to czym lubicie szpanować "dzeksona" ,kokera,i takie tam co się nie nadaje na wesele.Jak to określił Wojnar w filmie WESELE -"gwiazdory je....ne " ;-)
        Potrzebuje normalny niedrogi zespół na żywo który wie co grac na weselu np. Cyganeczke Zosie,kaczuchy,miała matka syna,szalonom,lekkie przyjemne do ucha z przytupem utworki.
        Nie bede stawiał wódki muzykantom poo godz.23 tylko od samego poczatku,dobry zespół wie ile może wypić żeby dobrze bawic gości,żarełka też będzie wystarczająco dla gości,kamerzysty i myzukantów.
      • Gość: arecnowak.pl Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 14:52
        Panowie nie widzę powodu by sobie tak tu wymyślać. Do Pana młodego mam uwage żeby nie atakował ludzi i nie ubliżał, bo forum jest publiczne i każdy może sie na nim zaoferować i wypowiedzieć. Nie jest to Pana prywatny folwark. Kolego dj -u uspokój sie bo to nie Nasz wątek a prawo wyboru ma każdy. Pozdrawiam obu Panów i życzę dużo spokoju.
    • Gość: ppp Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.unknown.vectranet.pl 21.02.12, 15:15
      Tutaj znajdziesz porady ślubne na temat : jak wybrać zaproszenie na ślub,jak wybrać najlepszy zespół na wesele, wymarzony bukiet ślubny, eleganckie obrączki i wszystko, czego możesz potrzebować przed najważniejszym dniem w życiu.

www.forum.abcslubu.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
      • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.12, 20:05
        SZUKAM ZESPOŁU nażywo max 4 osoby żeby grał nie udawał bez zadnych świateł dymów itp...
        Nie mam zamiaru zapłacić więcej niz 2400zł za jeden dzień,nie mam zamiaru też płacić za nocleg,zespoły z Poznania,Krakowa,Warszawy Wrocławia za daleko-nie mam zamiaru płacić za dojazd(paliwo drogie).Wirtuozom,muzykom po studiach też dziekuje,a dlaczego bo gracie to czym lubicie szpanować "dzeksona" ,kokera,i takie tam co się nie nadaje na wesele.Jak to określił Wojnar w filmie WESELE -"gwiazdory je....ne " ;-)
        Potrzebuje normalny niedrogi zespół na żywo który wie co grac na weselu np. Cyganeczke Zosie,kaczuchy,miała matka syna,szalonom,lekkie przyjemne do ucha z przytupem utworki.
        Nie bede stawiał wódki muzykantom poo godz.23 tylko od samego poczatku,dobry zespół wie ile może wypić żeby dobrze bawic gości,żarełka też będzie wystarczająco dla gości,kamerzysty i myzukantów.
        • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.12, 20:08
          Zapomniałem dopisać że bańków mydlanych też nie życze sobie.
          • Gość: gość Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.12, 21:31
            Polecam dobrego psychiatrę.
            • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 22.02.12, 22:29
              Daj namiary na tego psychiatre-ale pewnie sie okaże że on leczy inne schorzenia ;-),bo co niektórzy nie potrafia czytać ze zrozumieniem,zamiast
              grania oferują zjawiska atmosferyczne,mgły,pary,dymy.albo djwanie-wesele to nie dyskoteka,światełka nie potrzebne na weselu,filmowiec zastrzegł to sobie w umowie,bo po obejrzeniu filmu z wesela widać tylko błyski i mruganie a nie osoby tańczące i bawiące się i pretensje są do niego że źle nagrał.
        • Gość: dj Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 22:57
          Szanownie Panie mlody za max 2400 nie wiem czy moze Pan nawet wymagac mandoliny. No ale na psychiate to tylko dwie wizyty bo w tej kwestii potrzebuje Pan fachowca. Po wypowiedzi widze ze albo jest Pan nie zorientowany w cenach zespolow albo na prawde potrzbuje zle sie Pan czuje.Brak kultury z Pana strony swiadczy o 100% sukcesie Panskiego wesela. Skromnosc cenowa jaka pan posiada to chyba wrodzona zaleta. Nie wiem kto u Pana zagra ale cena jaka sie Pan sugeruje jest na poziomie Panskich wypowiedzi. Proponuje laptopa i magnetofon typu jamnik. Po stwierdzeniach typu" BANKOW" oraz Pana nerwowej reakcji Ciesze sie ze nie szukacie dj tylko zespolu. Czytajacy te formu watpie czy beda chcieli pracowac z Takim zlosliwcem dlatego polecam dac ogloszenie w wieczornym wydaniu miejscowych faktow. Mimo przykrych docinek zycze Panu udanej zabawy i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Przepraszam jednoczesnie iz zasmiecilem Panski watek.
          • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 23.02.12, 08:50
            Pierwszy obrażalski w tym wątku i to didzej,co do cen to Ty nie jestes zorientowany,nie jestem złośliwcem,jestem niespotykanie spokojny człowiek ;-),a Pan dj RACZEJ "WYRYWNY ;-).Prawie ze juz znalazłem zespół bez bańków,dymów,parów ;-)światełek i perdół niepotrzebnych.cena 2400 do negocjacji.Dobry zespół sie nie obraża,a jezeli chodzi i didzejów to goście powiedzieli ze nie przyjdą jak nie bedzie zespołu,a zespół sie bierze nie dla siebie tylko dla gości zeby byli zadowoleni.Co do pieniędzy,jest takie powiedzenie"tak krawiec kraje jak materiału staje".
            Nie należe do tych co się rzucaja że na wszystko ich stać a póżniej płacą połowe ustalonej kwoty.A wymagań nie mam dużych,zwykły zespół grający skoczne i przyjemna dla ucha kawałki.
            • Gość: dj Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 10:28
              Jak to mowia sa ludzie i parapety... Prosze Panie wyrywny mlody nie oceniaj wszystkich swoja miarka. Co do zespolu to potem sie pojawiaja kometarze nie bierz zespolu" a.....z"bo popsuli mi wesele. Powiem tylko tyle nie wszystko zloto, co sie swieci,ale wesele to jedyny dzien w zyciu w ktorym warto sie bawic dobrze i nie martwic sie o nic,a to ze Ci nie staje na nic to Twoj problem. Polecam "jamnika i laptopa" wyjdzie jeszcze taniej. Nie gniewam sie, bo takich klientow, co chca obrocic g... W sensie nic w cos to milem wielu. I tak bez podtekstu podobnie jak koledzy zycze udanego wesela. Super Kapela za 2400 i to jeszcze do negocjacji buahhhhhaha
              • Gość: Pan Młody Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.cdma.centertel.pl 23.02.12, 12:08
                Są ludzie i" parapety",zdadzam się z didzejem,i polecam okuliste i to drogiego,a stać cie (bo jak kasujesz 1500zł za nocke) bo juz zaślepłeś od tych migajacych swiatełek i padło na wzrok,jezeli ktos czyta ze zrozumieniem to odróżnia co to jest zespół a co didzej,ale ty niedowidzisz a wtracasz się,Jezeli ktoś szuka zespołu to szuka zespołu ale jak to nazwałeś sam siebie "parapet" tego nie rozumie i ładuje sie w wątek z zespołem,i tu odezwała sie twoja kultura ;-).
                Znam osobiscie jednego didzeja aly ty mu do piet nie sięgasz,ale szukam zespołu.
                A co do cen zespołów,wejdź na portal planujemywesele i zobaczysz jakie sa ceny,zespoły które 2 latat temu kasowały po 5000 za wesele pisza ze cena na ten rok to 3500zł,przecież wszystko podrozało,a widzisz imprez niema i nie obrażaj ludzi którzy są uczciwi i mniej zamozni.Nie pisze ze wesele bedzie w jakims hotelu,albo zamku,remiza OSP-najważniejsze aby zabawa była udana.Nie pisałem ze na nic mnie nie stać zaoferowałem 2400zł-ale dla ciebie to żadne pieniadze.Piszesz "nie oceniaj wszystkich jedna miarką"a ty oceniasz,dla ciebie wszyscy powinni być piekni,zdrowi i bogaci.
                • Gość: dj Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 14:29
                  Jednak rozniacy nas poziom intelektualny nie pozwala mi dalej komentowac tej blazenady. Nie prowadzi ona do niczego konstruktywnego poniewaz przeprosilem za wypowiedz na Pana watku ale do Ciebie o nie dociera. Nie atakuj ludzi ltorzy chcieli dac Ci alternatywe. Dziekuje za plytkosc wypowiedzi
    • Gość: tk Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: 78.133.210.* 20.03.12, 22:52
      Witam, polecam zespół www.zespolbeerland.pl
    • Gość: gość Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.12, 15:42
      jeżeli w dalszym ciągu szukasz zespołu, zobacz naszą ofertę; www.zespolrodeo.pl
      pozdrawiam
    • Gość: EVANS Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.toya.net.pl 26.04.12, 09:18
      Witamy!
      Jesteśmy zespołem muzycznym z Kutna. Chcielibyśmy zaoferować Państwu swoje usługi w zakresie oprawy muzycznej wszelkiego rodzaju imprez. Posiadamy wieloletnie doświadczenie. Zapraszany na naszą stronę internetową www.evans.kutno.pl .
      Pozdrawiamy i zapraszamy do współpracy. Tel. 607808111 ZESPÓŁ EVANS
    • smerfetka210 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 11.05.12, 14:17
      Polecam zespół AVANTI (Częstochowa/Wieluń) :)

nk.pl/#profile/38549185
      • Gość: mirex Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.12, 08:32
        http://<a href="www.youtube.com/watch?v=_EtFOFcaf38&feature=colike[/video]" target="_blank" rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=_EtFOFcaf38&feature=colike
    • kicia226 Re: Poszukuje zespołu na wesele 15 wrześień 2012 14.05.12, 10:14
      Nie wiem czy mają wolny termin, napisz do nich: ambitzespol@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka