Dodaj do ulubionych

Fotograf ślubny i dziecięcy :-)))

27.01.12, 15:46
Witajcie,
chcielibyśmy zaprosic Was do zapoznania się z naszą ofertą zdjęc ślubnych i rodzinnych.
Zajmujemy się profesjonalnie reportażami z uroczystości już kilka lat. Mocno popularny "fotograf ślubny" odpowiada na potrzeby rynku i prezentuje nowy dział fotografii "fotografia dziecięca i rodzinna". W Polsce coraz bardziej porządane stają się zdjęcia noworodków, chcieliśmy wyjśc na przeciw wszystkim, którzy odpowiedniego fotografa szukają. Nasza oferta jest bogata, dostosowujemy się do potrzeb klienta.
Zapraszam do odwiedzenia blogu
fotopozytywni.blogspot.com/
tu zobaczycie fragmenty reportaży i słodkie dzieciaczki.
Zapraszamy :-)
Obserwuj wątek
    • adtwinzz Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) 29.02.12, 12:34
      Zapraszam także na naszą stronę, również zajmujemy się szeroko :) pojętą fotografią rodzinną w tym dziecięcą :) Zapraszam serdecznie do zapoznania się z naszym portfolio Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 22:55
      Wszystkim poszukującym sprawdzonego i godnego zaufania fotografa dziecięcego oraz ślubnego polecam www.studio-milla.com Milla to pani fotograf, która gościła w mojej rodzinie z okazji ślubów, chrzcin, urodzin, sesji dziecięcych.. uwielbiamy ją i polecamy gorąco:) zdjęcia dzieci można obejrzeć tu www.baby-milla.com bądź tu www.youtube.com/watch?v=xUcRjjUHsz4&feature=youtu.be Wspaniała atmosfera, zdjęcia bardzo oryginalne, naturalne, nam się bardzo podobają:)
      Marta
    • carol_85 Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) 21.06.12, 18:15
      Zapraszam na naszą stronę: fotografia ślubna Kraków

Oferuję:

- fotoreportaż ślubny, który obejmuje:

zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin;

sesja plenerowa w dowolnym terminie;

- indywidualne sesje zdjęciowe;

- portfolio dla modelek;

- obsługa fotograficzna imprez firmowych;

- fotografia mody, reklamowa i produktowa.
    • 1959teresa Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) 16.03.15, 15:23
      Nam zdjęcia ślubne robił fotograf Rafał Bil, polecamy
      www.facebook.com/rafalbil.eu
      fotografnawaszslub.pl/
      www.rafalbil.eu
    • jowkakotka Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) 08.11.16, 11:11
      Ja mogę polecić panią Magdalenę Frys. Robi różne rodzaje zdjęć, u mnie akurat zajęła się sesją dziecięcą. Tutaj można obejrzeć jej portfolio: kolorowafotografia.com/
    • fotostory Re: Fotograf ślubny i dziecięcy :-))) 26.01.22, 16:36

Zapraszamy do kontaktu :)
      Oferujemy:
      - Fotografię ślubną
      - Fotografię okolicznościową
      - sesje noworodkowe
      - sesje dziecięce
      - sesje narzeczeńskie
      - chrzciny
      - fotografia produktowa/ kulinarna

Zapraszamy na nasza stronę internetową oraz do kontaktu
      www.foto-story.pl