crazygirls123 21.10.12, 23:09 Witam Szukam jakiegoś fotografa ślubnego z Gdyni. Wesele odbędzie się za prawie rok, czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego i profesjonalnego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: MMPhotography Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.jmdi.pl 23.10.12, 20:21 WItam i serdecznie zapraszam do zapoznania się moją ofertą www.fotografia-warszawa.eu oraz na blogu gdzie są najnowsze reportaże www.slubna.fotografia-warszawa.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystyna Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.ists.pl 24.10.12, 01:11 Pracuję fotografem już 3 lata, sama jest Ukrainką i niedawno przejechała do Polski. Jestem jaźń jest poważna, kreatywna, punktualna, wiele swoich idei wcielała na fotografii(przeważnie stylistą) W Ukrainie pracowała fotografem w różnych formach: fotografia mody, portfolio, konceptualne foto,wnętrze, wesele. tu proszę spojrzeć portfolio www.flickr.com/photos/makeawed/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamil Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.beyond.pl 08.02.13, 12:28 Korzystałam z moją siotrą z oferty YourWeddingDay z Poznania, miałyśmy śluby miesiąc po sobie i do dzisiaj mamy niesamowitą pamiętke-albumy ślubne i płyty, w prezencie dostałyśmy też oprawione foty w dużym formacie i wiszą nad łóżkiem :) o ile dobrze pamiętam: yourweddingday@op.pl. Płaciłyśmy 900zł każda, myślę że z dojazdem nie wyniesie Cię to więcej niż 1100zł :) pozdrawiam, Kam. Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiankaczorowski Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 23.10.12, 20:48 Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fidlerstudio Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 08:09 Witam. Zapraszam do zapoznania się z portfolio www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marika Polecam wspaniałą Panią fotograf ;) IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.12, 21:36 Cześć polecam Ci Panią Agnieszkę Pietrzak ( portfolio: www.agnieszka-pietrzak.pl ) Współpracowało nam się rewelacyjnie! Pani jest bardzo wyrozumiała, cierpliwa i twórcza. Proponuje bardzo ciekawe miejsca, gdzie wychodzą naprawdę świetne zdjęcia. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług tej Pani i ją polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nika Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 19:22 My mieliśmy www.es-fotografka.pl, tylko Kobieta jest z Gdańska. Ja wesele organizowałam 2 lata wcześniej :-) A niektóre zespoły i makijażystki i tak już były zajęte. A fotograf to bardzo ważna sprawa więc nie zostawiaj tego na ostatnią chwile, bo nie będziesz miała dużego wyboru. My byliśmy bardzo zadowoleni, plener był na zamku w malborku, a zdjęcia wyszły cudowne! Odpowiedz Link Zgłoś
naszdzien Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 31.10.12, 20:10 Witam, Zapraszam do zapoznania się z ofertą studia NaszDzień.eu. Z chęcią odpowiemy na wszelkie pytania :) Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
maarccinno Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 11:52 Ja też szukam ale mam więcej czasu na szczęście:) Tutaj można poszukać są opinie, punkty i wyróżnienia, galerie zdjęć. Zawsze można się spotkać i zobaczyć czy odpowiada fotograf nam czy nie. www.fotograf-wesele.pl/index.php?module=search&woj_id=&s_miasto=Gdynia&s_data= Odpowiedz Link Zgłoś
studiofotoart Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 13:42 Zapraszam do odwiedzenia naszej strony: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 14:10 Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: fotografia ślubna Kraków oraz na facebooku: Studio-Fotografii-Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
twojewymarzonewesele Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 14:11 Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: fotografia ślubna Kraków oraz na facebooku: Studio-Fotografii-Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
amazing_nails Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 15:15 Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: fotografia ślubna Kraków oraz na facebooku: Studio-Fotografii-Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
radziej13 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 15:24 Polecam wejść w ten link: www.favore.pl/search/?q=fotograf&city=gdynia&pid=0&dist=10km&mp=0&addr=&lat=0.0&lon=0.0. Znajdziesz tutaj oferty wielu fotografów i na pewno znajdziesz coś odpowiedniego! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jacek Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.maxnet.biz 15.04.13, 17:19 Jeśli szukasz fotografa na ślub lub inną uroczystość, zapraszamy: fotografia Gdynia: www.fotografia-gdynia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotokutkowska Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 20.05.13, 10:01 Zapraszam :) www.facebook.com/pages/Fotokutkowska/272536036116203 www.youtube.com/channel/UCRwLbKUjzQQfbZYbtitgwEg/videos?flow=grid&view=0 fotokutkowska.pl/ 694 000 235 kontakt@fotokutkowska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maarccinno Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 14.11.12, 07:48 znalazłem cos takiego: www.fotograf-wesele.eu/index.php?module=search&woj_id=&s_miasto=gdynia&s_data= ktos fotografa miał z tej strony? Duży wybór tam jest ale tak w ciemno...hmm niby są opinie klientów to chyba sprawdzeni sa? Odpowiedz Link Zgłoś
studiofotoart Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 14.11.12, 14:08 Zapraszam do obejrzenia naszego portfolio oraz do kontaktu: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: www.wdniuslubu.pl Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 18:00 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na www.wdniuslubu.pl Fotografowaliśmy wesela Kamila Glika Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ti Amo Foto Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:13 Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fotograf ślubny Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.12, 22:27 www.fotografia-anetaden.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal_grzanka Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 23.12.12, 23:26 Fotograf ślubny Kraków cała Polska BLOG fotografa ślubnego Odpowiedz Link Zgłoś
kuzniawspomnien Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 07.01.13, 22:46 Witam, zapraszam do zapoznania się z moim portfolio oraz cennikiem dostępnym na stronie www.kuzniawspomnien.pl W razie jakichkolwiek pytań jestem do Państwa dyspozycji:) Serdecznie pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Photoflower Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.tvk.torun.pl 08.01.13, 10:00 Fotografia ślubna - Trójmiasto/ Toruń www.photoflower.pl tel.: 783-274-111 katarzyna@photoflower.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka1988 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: 91.233.136.* 11.01.13, 16:12 polecam moja znajoma Agate (www.kobiece-atelier.com) bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
piotrzawada.pl Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 13.01.13, 11:01 www.piotrzawada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
julia770 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 13.01.13, 12:50 Witam, moja siostra ostatnio brała ślub i znalazła fajną firmę która zorganizowała jej wszytko : fotografa, kwiaty, wystrój, kosmetyczkę itd. www.greatdays.pl Zadzwoń może coś znajdą dla Ciebie bo z tego co wiem to mają duży wybór. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
carol_85 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 16.01.13, 15:00 Zapraszam na naszą strone: fotografia ślubna Kraków Odpowiedz Link Zgłoś