Dodaj do ulubionych

Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za rok!

21.10.12, 23:09
Witam
Szukam jakiegoś fotografa ślubnego z Gdyni. Wesele odbędzie się za prawie rok, czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego i profesjonalnego?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: MMPhotography Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.jmdi.pl 23.10.12, 20:21
      WItam i serdecznie zapraszam do zapoznania się moją ofertą
      www.fotografia-warszawa.eu oraz na blogu gdzie są najnowsze reportaże www.slubna.fotografia-warszawa.eu
      • Gość: Krystyna Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.ists.pl 24.10.12, 01:11
        Pracuję fotografem już 3 lata, sama jest Ukrainką i niedawno przejechała do Polski. Jestem jaźń jest poważna, kreatywna, punktualna, wiele swoich idei wcielała na fotografii(przeważnie stylistą)
W Ukrainie pracowała fotografem w różnych formach: fotografia mody, portfolio, konceptualne foto,wnętrze, wesele. tu proszę spojrzeć portfolio

www.flickr.com/photos/makeawed/
      • Gość: kamil Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.beyond.pl 08.02.13, 12:28
        Korzystałam z moją siotrą z oferty YourWeddingDay z Poznania, miałyśmy śluby miesiąc po sobie i do dzisiaj mamy niesamowitą pamiętke-albumy ślubne i płyty, w prezencie dostałyśmy też oprawione foty w dużym formacie i wiszą nad łóżkiem :)
        o ile dobrze pamiętam: yourweddingday@op.pl. Płaciłyśmy 900zł każda, myślę że z dojazdem nie wyniesie Cię to więcej niż 1100zł :)

pozdrawiam, Kam.
    • sebastiankaczorowski Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 23.10.12, 20:48
      Zapraszam
    • Gość: fidlerstudio Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 08:09
      Witam.
      Zapraszam do zapoznania się z portfolio www.fidlerstudio.pl
    • Gość: marika Polecam wspaniałą Panią fotograf ;) IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.12, 21:36
      Cześć
      polecam Ci Panią Agnieszkę Pietrzak ( portfolio: www.agnieszka-pietrzak.pl )
      Współpracowało nam się rewelacyjnie! Pani jest bardzo wyrozumiała, cierpliwa i twórcza. Proponuje bardzo ciekawe miejsca, gdzie wychodzą naprawdę świetne zdjęcia.

Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług tej Pani i ją polecamy!
    • Gość: Nika Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.12, 19:22
      My mieliśmy www.es-fotografka.pl, tylko Kobieta jest z Gdańska. Ja wesele organizowałam 2 lata wcześniej :-) A niektóre zespoły i makijażystki i tak już były zajęte. A fotograf to bardzo ważna sprawa więc nie zostawiaj tego na ostatnią chwile, bo nie będziesz miała dużego wyboru. My byliśmy bardzo zadowoleni, plener był na zamku w malborku, a zdjęcia wyszły cudowne!
    • naszdzien Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 31.10.12, 20:10
      Witam,
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą studia NaszDzień.eu. Z chęcią odpowiemy na wszelkie pytania :)
      Pozdrawiamy.
    • maarccinno Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 11:52
      Ja też szukam ale mam więcej czasu na szczęście:) Tutaj można poszukać są opinie, punkty i wyróżnienia, galerie zdjęć. Zawsze można się spotkać i zobaczyć czy odpowiada fotograf nam czy nie. www.fotograf-wesele.pl/index.php?module=search&woj_id=&s_miasto=Gdynia&s_data=
    • studiofotoart Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 13:42
      Zapraszam do odwiedzenia naszej strony: fotografia ślubna Kraków
    • carol_85 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 14:10
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: fotografia ślubna Kraków oraz na facebooku: Studio-Fotografii-Artystycznej
    • twojewymarzonewesele Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 14:11
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: fotografia ślubna Kraków oraz na facebooku: Studio-Fotografii-Artystycznej
    • amazing_nails Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 15:15
    • radziej13 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 08.11.12, 15:24
      Polecam wejść w ten link: www.favore.pl/search/?q=fotograf&city=gdynia&pid=0&dist=10km&mp=0&addr=&lat=0.0&lon=0.0. Znajdziesz tutaj oferty wielu fotografów i na pewno znajdziesz coś odpowiedniego!
      • Gość: Jacek Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.maxnet.biz 15.04.13, 17:19
        Jeśli szukasz fotografa na ślub lub inną uroczystość, zapraszamy: fotografia Gdynia: www.fotografia-gdynia.pl
        • fotokutkowska Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 20.05.13, 10:01
          Zapraszam :)

www.facebook.com/pages/Fotokutkowska/272536036116203
          www.youtube.com/channel/UCRwLbKUjzQQfbZYbtitgwEg/videos?flow=grid&view=0
          fotokutkowska.pl/
          694 000 235

kontakt@fotokutkowska.pl
    • maarccinno Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 14.11.12, 07:48
      znalazłem cos takiego: www.fotograf-wesele.eu/index.php?module=search&woj_id=&s_miasto=gdynia&s_data= ktos fotografa miał z tej strony? Duży wybór tam jest ale tak w ciemno...hmm niby są opinie klientów to chyba sprawdzeni sa?
    • studiofotoart Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 14.11.12, 14:08
      Zapraszam do obejrzenia naszego portfolio oraz do kontaktu: fotografia ślubna Kraków facebook: Studio Fotografii Artystycznej
    • Gość: www.wdniuslubu.pl Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.12, 18:00
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na www.wdniuslubu.pl
      Fotografowaliśmy wesela Kamila Glika
    • Gość: Ti Amo Foto Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: 109.95.202.* 16.12.12, 13:13
      Zapraszamy na www.ti-amo.com.pl ! Fotografia ślubna Katowice, Tychy, Gliwice, Kraków, Polska i cały świat!
    • Gość: Fotograf ślubny Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.12, 22:27
      www.fotografia-anetaden.com/
    • michal_grzanka Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 23.12.12, 23:26
      Fotograf ślubny Kraków cała Polska

BLOG fotografa ślubnego
    • kuzniawspomnien Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 07.01.13, 22:46
      Witam, zapraszam do zapoznania się z moim portfolio oraz cennikiem dostępnym na stronie www.kuzniawspomnien.pl
      W razie jakichkolwiek pytań jestem do Państwa dyspozycji:)

Serdecznie pozdrawiam Ewelina
    • Gość: Photoflower Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: *.tvk.torun.pl 08.01.13, 10:00
      Fotografia ślubna - Trójmiasto/ Toruń
      www.photoflower.pl

tel.: 783-274-111
      katarzyna@photoflower.pl
    • Gość: Anka1988 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za IP: 91.233.136.* 11.01.13, 16:12
      polecam moja znajoma Agate (www.kobiece-atelier.com) bedziesz zadowolona
    • piotrzawada.pl Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 13.01.13, 11:01
      www.piotrzawada.pl
    • julia770 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 13.01.13, 12:50
      Witam, moja siostra ostatnio brała ślub i znalazła fajną firmę która zorganizowała jej wszytko : fotografa, kwiaty, wystrój, kosmetyczkę itd.

www.greatdays.pl

Zadzwoń może coś znajdą dla Ciebie bo z tego co wiem to mają duży wybór.

Pozdrawiam.
    • carol_85 Re: Szukam fotografa ślubnego z Gdyni - wesele za 16.01.13, 15:00
      Zapraszam na naszą strone: fotografia ślubna Kraków
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka