Dodaj do ulubionych

Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie

20.02.13, 15:44
Witam czy by mógł ktos pomóc wyrazic swoja opinie o zespole concret zespolnawesele-kielce.pl/ czy u kogoś grał jak było i w ogole? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowana par Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.13, 22:37
      U nas nie grali tylko u brata i było pięknie, dlatego teraz będą grać u nas i co ci moge powiedziec - grają bardzo żywo do tańca, nie piją, bo kto ma pić jak w troje graja i jeszcze dwoje młodzi. Dają sobie znakomicie rade i co ważne nie udaja gwiazd tylko wyjdą do ludzi za stoły w fajnych strojach, pograją, pośpiewają z gośćmi to nam sie tez bardzo spodobało i przede wszystkim mają bardzo ciekawy repertuar.
      Ledwo żeśmy ich złapali. chcieliśmy na termin sierpień lub wrzesień, alu już mieli pozaimowane, ale w lipcu sie udało, termin spasował. Powiem ci krótko, mozesz szukać długo jak brat ponad 40 zespołow zjeździł i wybrał concret wiec jak tylko mają wolny jakis termin to sie długo nie zastanawiaj, bo teraz graja jeszcze lepiej
      • mlodael7 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 21.02.13, 09:41
        a czy mógl bym prosić o jakis kontakt do Cb moze dało by rade jakis filmik z wesela przeslać?
        • Gość: Ania Paweł Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.13, 23:51
          Hej Młoda, a kto ci da swoje wesele ,żeby cała wieś oglądała?
          Ja też sie wybieram do zespołu concret ale na wysłuchanie, maja zagrać na żywo jade jutro, to wieczorem ci napisze jak było, biorę z sobą szwagra muzyka niech oceni.
          bo strasznie nam sie podoba jak słucham tych utworów na ich stronie.
          zespolnawesele-kielce.pl/
          • Gość: Ania Paweł Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 23:30
            Yes Yes Yes
            To już mamy to co najważniejsze
            Sala, Zespół
            Byliśmy i grają o wiele wiele ładniej niż to co mają na stronie
            Na żywo to jest na żywo, teraz już jesteśmy pewni ze mamy super zespół, chyba popije z radości. Teraz możemy śmiało polecić zespół Concret
            zespolnawesele-kielce.pl/pozdr.Anka
            • Gość: Ania Paweł Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.13, 23:32
            • walery1234 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 29.07.13, 09:21
              Szukałem dobrych opinii o tym zespole no widzę że są tu zadowoleni użytkownicy. Nie widzę przeszkód aby się zapytać zespołu o wolne terminy :)
              • Gość: Polska Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.centertel.pl 07.03.18, 20:10
                Zespół Marzenie. Polecam piękne wykonanie mega dopasowane stroje.
            • Gość: Agnieszka R. Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 91.233.185.* 09.09.13, 20:57
              Jestem w SIÓDMYM Niebie - byłam w tą sobotę na weselu grał Zespół Concret w 3 osoby zrobili taką robotę że każdy z gości po mimo zmęczenia, jak tylko zagrali biegł na parkiet, ta muzyka potrafi bawić , piekne wykonanie i jakie niepowtarzalne brzmienie.
              Mieliśmy szczęście bo udało nam się podpisac umowę, mieli akurat wolny termin na listopad.
              Polecamyyyy przy nich to jest zabawa i można sie wybawić.Supeeeeer.
      • Gość: Fajny Zespół Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.15, 19:58
        Polecam Bardzo Fajny Zespół
        Zespół muzyczny Concret świętokrzyskie
        Posłuchajcie
        Tekst linka
    • Gość: T. Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 14:09
      Jak dla mnie świetna oferta. Gwarantują naprawdę solidną oprawę muzyczną. Zespół w samym Jędrzejowie jest po prostu bezkonkurencyjny.
      • Gość: nowa Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 194.181.245.* 23.06.13, 10:23
        dla mnie szału nie robią nic specjalnego
      • Gość: Kacper W. Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 13:27
        Popieram. Zdecydowanie zespół przypadł mi do gustu. Bardzo spodobało mi się show w ich wykonaniu na zabawie weselnej.
        • Gość: Karolina Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 194.181.245.* 24.06.13, 13:31
          byl juz u mnie mieli grac doką bedą goście a na koniec po 4 to goscie sie musieli prosic by grali. odradzam
          • hit_roku Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 27.06.13, 13:05
            Są bezkonkurencyjnie, choć jak widać konkurencja próbuje dołki kopać
            Świetnie grają i rewelacyjnie bawia gości.
            u nas grali i możemy coś powiedzieć, że nie znamy lepszego Zespołu Jak Concret.
            Goście po 4 tej to już byli wykończeni, tak sie wytańczyli , że na poprawinach już nie mieli siły do tańca,
            Wiec śmiało możemy powiedzieć ze zespół gra żywo, pod nogę, jak mało który.
            Dziękujemy za wspaniałą Muzykę na naszym weselu-Zespołowi Conc
        • kromerek17 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 12.07.13, 09:22
          Ja chciałbym się spytać o repertuar tego zespołu jak grają i co grają :) Chyba się na niego zdecyduje :)
          • Gość: Martini Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 81.219.209.* 09.08.13, 10:57
            Grają wszystko! od biasiad po discopolo. Jak byłam zamawiać termin u tego zespołu powiedział, że jeśli nie mają jakiejś piosenki co byśmy chcieli, podchodzimy do niech w czasie wesela, mówimy jaką chcemy i dla nich nie ma problemu żeby zagrać i zaśpiewać. Grają na żywo. Zamówiłam ten zespół ponieważ grają cudownie. z skąd wiem? u nas ten zespół jest brany z pokolenia na pokolenie. :) w mojej rodzinie każdy go ma. Gwarantuję miłą zabawę z zespołem Concret, przyśpiewki i granie przy stołach. Jedź się przekonaj sama. Pozdrawiam i życzę miłego wyboru :)
          • Gość: Martini Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 81.219.209.* 09.08.13, 11:00
            Poza tym dziewczyna jest po szkole muzycznej, chłopak również. a Pan Jarosław gra już ponad 20lat.
            • kromerek17 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 18.09.13, 10:30
              Dzięki za fajną odpowiedź :) Wiele tutaj pożytecznych informacji jest :)
              • Gość: Ania Concret na żywo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 18:20
                Gdzie można ich usłyszeć na żywo, może jakieś andrzejki albo sylwester? Czy ktoś wie coś na ten temat?
                • Gość: Kamilar Re: Concret na żywo - Grają i śpiewają -Posłuchaj IP: *.ejedrzejow.pl 30.10.13, 18:05
                  Z tego co pisze na stronie Concret proponuja demonstracje na żywo więc jaki problem jechać posłuchać na żywo!!!
                  Link_do_Zespół_Concret
                  • Gość: Ania Re: Concret na żywo - Grają i śpiewają -Posłuchaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 12:25
                    Ale ja chcę zobaczyć jak graja, prowadzą imprezę na żywo. Byłam juz na spotkaniu z zespołem
                    • Gość: Poślubna niezadowo Re: Concret na żywo - Grają i śpiewają -Posłuchaj IP: *.ejedrzejow.pl 31.10.13, 20:13
                      Obys się za długo nie zastanawiała jak my szukaliśmy niewiadomo czego, aż nam sprzątneli zespół z przed nosa i musielismy wziać drozszy i o wiele gorszy zespół 5-ciu facetów ,bez wokalistki to nie zespół, do tej pory nie możemy wyżałować, lepiej był jednak zmienić termin ślubu i mieć zespół który potrfafi bawic, a ci szału nie zrobili!!!!!!
                      Przekonaliśmy sie bo los chciał i pół roku później byliśmy na weselu gdzie grał Zespół Concret, Ci potrafią pięknie bawić, są bezkonkurencyjni i pięknie śpiewają, teraz to wiemy.
    • Gość: gosia i emil Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 213.77.117.* 30.04.14, 18:59
      Jesteśmy bardzo zadowoleni , że na naszym weselu bawił gości właśnie ten zespół. Chcielibyśmy podziekowac za swietna zabawe :-) Pozdrawiamy!
    • Gość: edzia Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 109.255.211.* 30.05.14, 19:37
      Zespol gral ladnie na naszym weselu. Duzym minusem bylo to ,ze nie zagrali przy stolach.Prosilam ich o to przy podpisywaniu umowy ,zeby bylo biesiadnie. W poprawiny zapytalam o muzyke przy stolach a oni ,ze nie maja sprzetu z soba :(
      Zaplacilismy jak chcieli za wszystko. Na stronie jest napisane,ze nie biora za dojazd do 50 km.
      Jak potem okazalo sie -biora. Cena na necie za zagranie przy blogoslawienstwie 200 zl od nas wyciagli 400:( Moze zespol jest dobry,ale my nie jestesmy zachwyceni.
      • Gość: dziewczyna Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.onlinesc.net 05.06.14, 14:23
        witam, czy ma ktos plytke z wesela gdzie ten concret gral? bardzo zalezy mi zeby posłuchac i zobaczyc jak grają na weselu.....będę wdzięczna za pomoc :)
        • Gość: karolka Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.onlinesc.net 05.06.14, 14:25
          "edzia" jeśli przeczytasz ten post, proszę o kontakt na maila, gdyż również mam ten zespół na swoim weselu i mam kilka pytań do Ciebie, z tego co napisałaś, nam mówili to samo.....ciekawe czy też tak postąpią.....mój mail : karolka2310@o2.pl
        • Gość: Agnieszka Rafał Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.leaseweb.com 06.06.14, 11:21
          Wiecie co?
          Coś wam powiem.
          Weszłam tutaj zupełnie przypadkowo, a dokładnie jakies 18m-cy roku temu tez byliśmy na etapie poszukiwania zespołu również, trafiliśmy na forum, dlatego dostałam informacie na email ze jest nowa odpowiedz z ciekawości weszłam , czytam, same totalne bzdury, wymysły, podobnie było jakiś czas temu, gdy podpisaliśmy kontrakt z zespołem, poczytalismy tych głupot!!!
          Sami nie wiedzieliśmy co mysleć?
          Jednak byliśmy bardzo mile zaskoczeni, Zespół gra bardzo ładnie, pięknie śpiewają, grali również za stołami, i nie musieliśmy sie prosić żeby zagrali, sami wyszli do gości to nie było dawno bo w Październiku 2013r.
          A teraz w sierpniu grają u mojej siostry i wiem że również będzie znakomita zabawa.
          Dlatego nie szukajcie opini w internecie, bo to jedno zakłamanie, zwykle jeden zespół na drugi wymyśla historyjki, taka jest konkurencja, po trupach do celu.
          Jesli chcesz przyjedz obejrzeć płyte z nasza przyjęcia, żaden problem.
          My jesteśmy Mega zadowoleni i wiemy że to nic innego tylko ochydne wymysły.
          Zal mi takich ludzi, nie wezmą sie do roboty, tylko wypisują głupoty, na innych.
          Pozdrawiam; Agnieszka i Rafał Gliwice.
          email:agnieszkakowalczyk80@wp.pl
      • Gość: VideoFilmowanie Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 21.04.17, 23:30
        Jak ktoś niema zajecia, a zżera go od środka ze siedzi w domu a inni grają to właśnie takie głupoty wypisują.
        Akurat bardzo dobrze znamy zespół Concret, wiele razy spotkalismy sie z nimi ponieważ mamy VideoFilmowanie i Foto i ani razu nie było tak ze nie poszli za stoły, o ile sobie oczywiscie ktoś zyczy, to mówi i zawsze grają a takie sprawy jak wyprowadzenia z domu wiem że maja uzgodnione wczesniej, komu pasuje płaci i zespół gra a kogo nie stać bierze DJ.
        Chyba to jasne ze zespół nie pojedzie 100-czy 200km zagrać wyprowadzenie za Free, bo nagle ktoś miał taki kaprys a u innych jak nie chcą wyprowadzenia policzy tak samo? To by było chyba nie wporządku?
        Mogę tylko tyle powiedzieć że z zespołem Concret byc ta imprezie to sama przyjemnosć, młodzi ludzie i bardzo miła atmosfera. Tyle w temacie Pozdrawiam VideoFan
    • Gość: edzia Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 109.255.211.* 10.06.14, 22:29
      Ja nie robie nikomu kryptoreklamy. Stwierdzam tylko fakty. Powiem tyle ,ze jest mi bardzo przykro,bo moj ojciec kiedys gral po weselach. Moj chrzestny na saksofonie- teraz go juz nie ma. Ja specjalnie wybralam ten zespol,bo graja na zywo. Myslalam ,ze zagraja tak jak chcilismy.
      Czlowiek we wlasne wesele jest taki zakrecony,ze nie jest w stanie wszystkiego dopilnowac.
      I jeszcze jedno.Ja nie jestem z innego zespolu.
      • Gość: ediza Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.leaseweb.com 11.06.14, 21:41
        A było nas wziać.
        Zagrali by my z Mini Dysku i byście byli zadowoleni, nawet z wokalem byśmy wam puścili, to byście mieli oryginały. No wyprowadzenia by my wam co prawda nie zagrali, to byście se z magnetofonu puścili, albo tatus by sam zagrał i by było tanio, bo jak słyszę z twoich wywodów to bys chciał czy chciała oszklic.
        Wiem z mojego doświadczenia, a gram juz 3rok
        Choćbys Serce wyjął to takim nie dogodzisz.
        Więc moja prosta zasada Pley i poleciało, bo dla takich nie warto.
        • Gość: Gradzik Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.leaseweb.com 11.06.14, 23:02
          A ja dla takich co nie wiedza czego chcą to na grzebieniu gram.
          A wyprowadzenia sie zwykle kojarzą z wyprowadzeniem zwl.k
      • Gość: Poślubna Happy Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 21.04.17, 23:12
        Ale wymyslona historyjka masz ty Rafał fantazję
      • Gość: Poślubna Happy Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 21.04.17, 23:14
        Masz ty Rafał fantasję, zazdrosć ludzka nie zna granic.
      • Gość: IrenaKamil22 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.bestalluringpleasure4u.com 02.08.18, 07:40
        Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa bo wszyscy goście chwalą zespół, że na weselu z tak fajną orkiestra jeszcze nie byli.
        A my Jestesmy zachwyceni.
        Dziękujemy Panie Jarosławie za Super Fajne Oczepiny i Zawodowe Wodzirej owanie.
        POLECAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • tel507300897 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 22.06.14, 14:04
      ja polecam swoje usługi ;)

tel.: 507-300-897
      www.najlepszeautodoslubu.pl
    • cojoty1967 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 26.03.15, 10:50
      Polecamy Państwu niepowtarzalne auto NESTOR BARON do ślubu i na inne okazje. Samochód jest 5 osobowy, posiada skórzaną tapicerkę, felgi szprychowe oraz liczne elementy chromowane. Składany dach i ogrzewanie umożliwiają komfortową przejażdżkę również w czasie niepogody. Przejazd tym samochodem sprawi, że Państwa uroczystość pozostanie na długo w pamięci uczestników. Zajmuję się też Fotografią Ślubną za połączenie usługi fotograficznej z usługą wynajęciem samochodu RABAT 200 złotych moje zdjęcia można zobaczyć na fotografdurlik.kielce.pl/
      www.youtube.com/watch?v=L9O3z96dzuI
      • Gość: Kasia & Piotr Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 104.255.67.* 27.03.15, 11:34
        Śmiało możemy polecić Zespół Concret.
        Grają znakomicie, przemyślane zabawy, wspaniałe wokale.
        Dziękujemy Zespołowi za Wspaniała oprawę na naszym Weselu.
        • Gość: Kasia & Piotr Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 104.255.67.* 27.03.15, 11:35
          A tu można ich posłuchać.
          • Gość: Aga Mirek Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 94.75.206.* 08.06.15, 11:42
            Super i jeszcze raz SUPEEER, Dziękujemy za piękną muzykę na naszym Weselu, wszyscy byli bardzo zadowoleni i zabawy bardzo fajne, takie jak chcieliśmy.
            Dziękujemy i Polecamy innym.
            • Gość: Pawełko Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.ip-151-80-132.eu 08.06.15, 11:48
              Polecam potrafią bawić na maxa!!!!
    • Gość: Krzysztof i Agata Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.home-whs.pl 17.08.15, 12:13
      Concret z Kielc Polecamy; to naprawdę dobry Zespół, wypróbowany, grają bardzo ładnie, muza dla wszystkich, piękne wokale, zabawy oczepinowe przemyślane.
      Polecamy.
      • Gość: Krzysztof i Agata Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.home-whs.pl 17.08.15, 12:17
        Nawet mają swoją stronę WWW
        Posłuchajcie muzy Concret
      • Gość: To my Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.centertel.pl 18.01.18, 14:09
        Polecamy wszystkim co się znają na muzyce. To jest to.
    • Gość: Aga i Mati Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 94.75.206.* 21.08.15, 22:19
      Pozdrawiamy z Sandomierza (27.06.2015) Super zespół :) polecamy!
      • Gość: Kindla Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.wirt-16.biznes-host.pl 10.09.15, 21:28
        Polecam tylko najlepszych!!!!!
        A Zespół muzyczny Concret do takich właśnie należy.
    • Gość: Zbyszek i Gosia Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.netdc.pl 31.08.15, 19:53
      Zespół muzyczny Concret Polecamy bo są PRZE SUUUPER.
    • Gość: Zespół Concret Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.ejedrzejow.pl 17.09.15, 20:55
      Witamy Serdecznie.
      Informujemy o zmianie strony WWW na:
      zespolconcret.pl/
      • Gość: Zakochani Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.play-internet.pl 18.09.15, 13:53
        Ja niestety nie mogę dobrze się wypowiedzieć na ich temat. Podczas pierwszego tańca został całkiem pomylony tekst, inne piosenki ni tak ni tak.. mieli chodzić między stołami i grac- nie grali. Umowa była podpisana na 2500zł. Przy rozliczeniu powiedzieli 3100zl. Powod: zakup nowego sprzętu który muszą teraz sobie zwrócić. Naszym gościom niestety się nie podobało i ... w sumie nam też. . Jeśli ktoś zainteresowany nagraniem z wesela z udziałem tegoż zespołu proszę o osobisty kontakt .
        • Gość: Ania i Kamil Poślu Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 104.255.67.* 18.09.15, 22:30
          Ha ha ha uśmiałam się
          Zazdrosna konkurencja jest do wszystkiego zdolna.
          Zespół Concret grał tydzień temu na naszym weselu, wszystko na najwyższym poziomie.
          Widzę że słabo jesteś poinformowany, bo konkurencje mają daleko za sobą.
          U nas było dokładnie tak jak ustaliśmy, u mojej siostry tak samo super nie cały rok temu.
          My jesteśmy Mega zadowoleni, goście zachwyceni, wybawieni na maxa.
          Obydwa dni grali przecudnie.
          Dlatego BARDZO DZIĘKUJEMY Zespołowi Concret za super zabawy, muzyka i przepiękne wokale.
          Jesteśmy pod wrażeniem.
          Nie przejmujcie się wredną konkurencją, bo to biedni nieudacznicy nudzi im się bo nie mają roboty i wypisują brednie!!!
          Myślę że będziemy mogli udostępnić płytę z naszego wesela, ale to gdzieś za miesiąc, jak będzie gotowa.
          Gorąco polecamy innym Zespół Concret, bo to najlepszy Zespół jaki można znaleźć.
          email:anusia122@onet.pl
          Pozdrowienia dla Zespołu Concret; Ania i Kamil
          • Gość: spectator Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.centertel.pl 21.11.17, 06:25
            Czemu z Twojego komputera są wysyłane wiadomości jako: "Ania i Kamil poślu" i "Kasia & Piotr"? :D
            Zastanów się chłopie kim jesteś, czy Anią i Kamilem czy Kasią i Piotrem :D
      • Gość: Fajny Zespół Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.15, 20:09
        Polecamy
        Zespół na wesele Concret-Oferta
        Zespół muzyczny Concret-Repertuar
        Zespół muzyczny Concret-Muzyka MP3
        Zespół muzyczny Concret-Wesela-Studniówki-prymicje.
        Zespół na wesela Concret-Pytania i odpowiedzi
        Zespół weselny-Concret-Zabawy weselne
        Zespoły weselne -Concret -Video
    • djmosquito Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 01.11.15, 21:19
      ... a może DJ?
      DJ Mosquito ? DJ na wesela (nowa strona)
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar
      - zaskakujące, niebanalne zabawy i konkursy
      - riderowe nagłośnienie - klarowny dźwięk
      Więcej informacji o mnie oraz galerie FOTO i VIDEO na stronie: www.djnawesele.org.pl
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.djnawesele.org.pl
      - email: dj@djnawesele.org.pl
    • agatamarc Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie 02.11.15, 16:38
      Najwspanialszy Zespół jaki znamy, przepatrzyliśmy ponad 80 zespołów zanim padł wybór właśnie na Zespół Concret. Jesteśmy mega zadowoleni, zespół spisał się dużo lepiej niż oczekiwaliśmy.
      Zagrali stare najlepsze przeboje jak i najnowsze utwory 2015 roku.
      Było fantastycznie, zabawy mega fajne.
      Polecamy Zespół muzyczny CONCRET naszym znajomym.
      Mają strone jak by ktos nie wiedział
      Zespół na wesele Concret-Oferta
      Zespół muzyczny Concret-Repertuar
      Zespół muzyczny Concret-Muzyka MP3

Zespół muzyczny Concret-Wesela-Studniówki-prymicje. Zespół muzyczny Concret-Wesela-Studniówki-prymicje.
      • agatamarc Re: Zespół concret z Jędrzejowa, Kielc? Opinie 02.11.15, 16:41
        Telefon;511-500-868
        Bardzo Fajny Zespół Concret -dlatego mocno Polecamy!!!
        • Gość: Karolina Re: Zespół concret z Jędrzejowa, Kielc? Opinie IP: *.proneteus.pl 25.09.16, 13:03
          Polecam Zespół na żywo.
          zespolconcret.pl/
    • Gość: rozczarowani zespo Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: 194.165.48.* 11.09.17, 10:54
      Nie polecam, trzeba na nich uważać przy podpisywaniu umowy i zrobić to w miarę możliwości na swoich warunkach nie ich. Parę dni przed weselem byliśmy zmuszeni szukać nowej orkiestry, ponieważ Ci zażyczyli sobie bardzo wysokiej dopłaty do wykonania usługi... mimo że nie było wzmianki o tym w zawartej umowie. Towarzyszyła przy tym oczywiście bardzo nie miła wymiana zdań która tylko pokazała nie słowność , mówią jedno po czym zapierają się swoich słów, że tego nie powiedzieli.
      Jeszcze nigdy nie spotkaliśmy się z takim brakiem profesjonalności i nieludzkiego podejścia do ludzi zwłaszcza do Pary Młodej parę dni przed weselem, bo proszę uwierzyć bezsilność jaka w takiej sytuacji następuje nie da się opisać słowami.
      • Gość: Zespół Concret Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 11.09.17, 16:55
        Szanowni Państwo na umowie jest wyraźnie napisane od której do której godziny będzie grał Zespół za ustaloną kwotę, zamawiający zawsze przed podpisaniem musi przeczytać warunki całej umowy. Jeżeli było uzgodnione (napisane wyraźnie od godziny 16-tej) a tu nagle Pan młody sobie życzy aby Zespół przyjechał na godzinę 11.tą bo Ślub nagle zrobili o 13 tej, mimo że umowę mieli podpisaną od 16-tej i mówi że nic nie będzie dopłacał, za dodatkowe poza umowne godziny tj. 5 godzin więcej, był przy tym bardzo wulgarny więc powiedzieliśmy, jeżeli teraz nagle Panu nie odpowiada, nie chce Pan abyśmy grali to Proszę sobie szukać takich co zagrają od rana charytatywnie.
        Na takie coś ŻADEN ZESPÓŁ SIĘ NIE ZGODZ ŻEBY OD RANA GRAĆ ZA FRIKO, BO KTOŚ CHCE KOSZTEM ZESPOŁU PRZY JEDNYM PLACKUZROBIĆ W JEDNYM DNIU WESELE Z POPRAWINAMI!!!
        • Gość: Niekonkret [...] IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.17, 17:34
          Treść postu jest niedostępna.
          • Gość: zespółConcret Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 23.09.17, 08:27
            Witam. Nikt w internecie nie jest anonimowy. Co Dobroczyńco (R.) biznes nie wypalił siedzisz w domu a My GRAMY CO TYDZIEŃ, więc z nudów tylko głupio myślisz jak dopiec innym Zespołom, lepiej się zastanów nad swoją kapelą, co źle robisz bo zostaniesz z niczym... Wszyscy wiedza że nie pochlebne opinie pisze tylko zazdrośnie CHORA KONKURENCJA!!!
            Pozdrawiamy Wszystkich; Zespół CONCRET.
    • Gość: Dominika i Adrian Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 21.11.17, 14:15
      Dziekujemy za Wspanała oprawe muzyczną na naszym Weselu.
      Było SUUPER FAJNIE.
    • Gość: ja Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 22.11.17, 22:43
      ok
    • Gość: lato Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 22.11.17, 22:46
      Yes.
      Tylko Najlepsze Przeboje
    • Gość: tako Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 22.11.17, 22:47
      tak
    • Gość: hit Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 22.11.17, 22:48
      Hity lata z radiem
    • Gość: Piotr i Gosia Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.centertel.pl 18.01.18, 14:03
      Tak znamy Zespół Concret bardzo dobrze bo grali na naszym Weselu 2dni. Niezapomniana Impreza. Mega udana a to wszystko zasługa Zespołu. To nam się podoba. Profesjonalne podejście super zabawy. Wszystko dokładnie jak ustaliliśmy. Pięknie Dziękujemy i Polecamy.Bo są Grzechu Warci.
    • Gość: Weselny Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 25.03.18, 18:02
      Polecam Nowy CONCRET
      Profesjonalny zespół na wesela, Studniówki, Prymicje.
      • Gość: rafal ce Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.18, 01:19
        stary sklad lepszy byl zdecydowanie
        • Gość: gosć Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.proneteus.pl 12.04.18, 00:12
          Teraz to jest mega fajny skład.
    • Gość: Kamila Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 11.07.18, 08:15
      Concret jestescie Mega Fajni, a ten Nowy sklad jest Rewelacyjny.
      Dziekujemy Wa z Całego Serca
    • Gość: Kamilaa Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 11.07.18, 08:48
      Pozdrowiamy Z warszawy. Dziękujemy Concret zespolconcret.pl/
    • Gość: Magda125 Re: Zespół concret z Jędrzejowa? Opinie IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 12.07.18, 09:52
      BARDZO dziękujemy, bo wesele się udało i to w dużej części dzięki Wam zespołowo CONcret

Wszyscy goscie bardzo bardzo bardzo zadowoleni. Fajnie bawicie Cholera fajnie bawicie!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka