donka44 17.12.13, 22:38 Szukam kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkonowol13 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 17.12.13, 23:51 donka44 napisał(a): > Szukam kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 18.12.13, 00:03 Ale to nie jest "polecenie kogoś sprawdzonego", tylko reklama (DARMOWA) własnych usług. Oj, biednie... Odpowiedz Link Zgłoś
rudymichal Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 05.01.14, 12:58 Kamil Sadurski Foto. www.facebook.com/KamilSadurskiFoto?fref=ts Polecamy z żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
myjnie Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 18.12.13, 11:36 Oni ponad 20 lat się sprawdzają fotografia ślubna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mil-ea Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 18.12.13, 13:26 polecam EG PHOTO www.egphoto.pl Dobra cena za super jakość. Sesje plenerowe to przede wszystkim świetna zabawa. Dziewczyna ma masę pomysłów i energii :) , a na samym ślubie nie tylko robi zdjęcia ale potrafi wesprzeć w kryzysowych momentach Odpowiedz Link Zgłoś
wojtas720 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 27.12.13, 18:08 Polecamy fotografa z Warszawy, Wojtek ma wiele pomyslow i bardzo ma duza wiedze na temat fotografi oraz przekazuje doskonalem wskazowki dotyczace samego slubu. Portfolio mozna obejzec na www.slubny-kadr.com Ceny ma bardzo dobre jak na fotografa z takim doswiadczeniem. Polecamy Ania i Wojtek donka44 napisał(a): > Szukam kogoś sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzegorz Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.stansat.pl 20.01.14, 21:33 Mam wolne cena zależna od wybranej opcji www.gm-studio.pl CENA OD 1000-1800 Odpowiedz Link Zgłoś
eeepc1 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 30.12.13, 10:57 to ja polecam the diamond fotografia ślubna Warszawa, zapoznaj się z portfolio i sama zdecyduj, czy Ci odpowiada styl, ja ze swojego reportażu jestem mega zawodolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
suworow173w41 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 06.01.14, 06:20 fotograf Krzysztof Skorupka - www.krzysztofskorupka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 06.01.14, 16:00 od siebie mogę polecić Darka Ślusarskiego zapoznaj się z jego zdjęciami www.fotografia-slubna-ds.pl i www.darekslusarski.pl ma niesamowite pomysły, ale to Twój ślub i Twój wybór :) Odpowiedz Link Zgłoś
star_24 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 08.01.14, 11:21 Witam, Zapraszam do zapoznania się portfolio [url=http://www.oneperfectmoment.pl/]One Perfect Moment[/url]. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-doln Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 08.01.14, 15:37 Polecam delicious-studio Wzięliśmy go również z polecenia, zdjęcia są piękne, w ogóle fotograf ma bardzo dużo pomysłów na zdjęcia, dużo nam proponował opcji odnośnie sesji plenerowej, więc nie jest ona oklepana i w jednym miejscu jak większość. Z czystym sumieniem polecamy. Podaję namiar www.delicious-studio.eu fotograf Piotr 793-586-661 i mail do niego biuro@delicious-studio.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
idalia5 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 09.01.14, 13:02 mi koleżanka poleciła fotografkę stąd fotografowie Odpowiedz Link Zgłoś
dfoto Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 15.01.14, 16:44 Zapraszam na www.dawidmarkiewicz.com/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fidlerstudio Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.14, 08:50 Witam. Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grzegorz Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.stansat.pl 20.01.14, 21:36 witam wolny termin cena zależna od wybranej opcji www.gm-studio.pl CENA OD 1000 Do 1800 Odpowiedz Link Zgłoś
jezyjerzy Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 27.01.14, 11:20 witam, też jestem na etapie poszukiwań "ekipy" na moje wesele. potrzebuję opinii na temat pana Dałki fotografia ślubna Warszawa ktoś z Was korzystał z jego usług albo ktoś z waszych bliskich lub znajomych? zdjęcia mi się podobają, ale jakoś wolałbym mieć dodatkowy argument na plus przy podjęciu decyzji. Większy problem mam natomiast z kamerzystą - albo mi się filmy nie podobają, albo jak już wyglądają w miarę profesjonalnie to ceny mają tak wysokie, że zwyczajnie mnie nie stać - nie macie może dobrych, tanich filmowców do polecenia - też z warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
star_24 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 27.01.14, 14:51 Witam, proszę się nie obrazić, ale albo coś jest dobre albo tanie. Chcąc mieć film ślubny dobry i tani, to myślę, że trzeba zamówić 2 ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
hryb Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 27.01.14, 22:27 Zapraszam do oglądania mego portfolio, www.hryb.pl Oddaję 400 obrobionych zdjec na pendrivie, plener może być w inny dzień. Proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
martynaciepielaphotography Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 31.01.14, 13:30 Dokładnie wiemy, jak to jest, kiedy szuka się fotografa ślubnego, który zrobi dokładnie to, czego się od niego oczekuje. Same przez to przechodziłyśmy. Pochłania to mnóstwo czasu i energii. Dlatego postanowiłyśmy ułatwić Wam zadanie. Macie przede wszystkim do dyspozycji dwójkę doświadczonych fotografów. Dwie kobiety, które zwracają uwagę na to, czego mężczyźni nie widzą. Które dotrą wszędzie i uchwycą niemożliwe do uchwycenia. Które nie reżyserują Waszego ślubu – chwytamy chwilę! Takie zdjęcia są najpiękniejsze. Nie wprowadzamy nerwowej atmosfery – jesteśmy dwie w dwóch miejscach jednocześnie, dzięki czemu mamy możliwość łapania momentów z dwóch różnych perspektyw. Jesteśmy profesjonalnie przygotowane do wykonywania tego zawodu. To nasz pasja. To nasza praca. I nie wyobrażamy sobie bez niej życia. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i do ponownego kontaktu. Posiadamy trzy pakiety oraz szeroką gamę dodatków, które można dowolnie łączyć. Zachęcamy do obejrzenia portfolio na naszych stronach: www.martynaciepiela.pl oraz www.phototeam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
videoeffect1 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 21.03.14, 12:48 Zapraszam do kontaktu, szczegóły na e-mail. Oferuję usługę foto i video w atrakcyjnej cenie. videoeffect1@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matysphotagraphy Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.14, 22:26 Ogłoszenie aktualne? Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio i ewentualny kontakt w celu ustalenia szczegółów matysphotography.flog.pl/pf/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monika R Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 03.02.14, 11:44 Witam serdecznie i zapraszam do siebie: ww.monikarphotography.wordpress.com Jestem fotografem z doswiadczeniem amerykanskim, mam na swoim koncie sluby i sesje narzeczenskie w Nowym Jorku. Prosze o kontakt I podanie daty slubu. Dziekuje, Monika R Photography Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejlazarz.pl Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 12.02.14, 14:31 Witam, zapraszam do kontaktu pod telefonem 535 353 008 lub mailowo: kontakt@andrzejlazarz.pl Moje portfolio znajdzie Pani pod adresem: www.andrzejlazarz.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fotograf Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.14, 11:50 Witam Panią. Zapraszam na moje portfolio www.fotoirena.pl tel.783 425 655 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.14, 14:16 polecam Grzegorza Grzejszczaka z Łodzi ale z tego co wiem jeździ po całej Polsce. www.fotofive.pl/blog/category/fotografia-slubna/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fotograf Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.14, 15:19 www.fotoirena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
www.filmpro.pl Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 25.02.14, 23:38 Zapraszam na stronę www.filmpro.pl Posiadamy niektóre wolne terminy na rok 2014. Pozdr www.filmpro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: www.fotoirena.pl Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.14, 11:56 Mam jeszcze parę terminów wolnych na 2014 :) Zapraszam na stronę www.fotoirena.pl Pozdrawiam, www.fotoirena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pelon Photography Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.03.14, 22:13 Diabelsko dobrze: www.pelon-photography.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fotoirena.pl Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.14, 15:42 Polecam się i zapraszam. www.fotoirena.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marb1234 Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa 26.03.14, 20:20 Proszę obejrzeć moje zdjęcia - fotograf Warszawa pozdrawiam, mariuszbodnar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz Kasprzak Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.protonet.pl 02.04.14, 09:05 Witam i zarazem zapraszam do dowiedzenia mojej strony! Mam nadzieję że moja oferta panią/ pana zainteresuje [url=http://www.mariuszkasprzakfotograf.pl]Fotografia ślubna/url] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mariusz Kasprzak Re: Szukam fotografa na Ślub - Warszawa IP: *.protonet.pl 02.04.14, 09:06 Witam i zarazem zapraszam do dowiedzenia mojej strony! Mam nadzieję że moja oferta panią/ pana zainteresuje Fotografia ślubna Odpowiedz Link Zgłoś