Dodaj do ulubionych

Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warszawa

29.07.14, 13:48
Witam. Tak jak w tytule poszukuję zespołu weselnego na wesele 26 czerwca 2016
na terenie Warszawy. Interesuje mnie zespół który zabawi gości , będzie wstanie
grać na wesele 12 godzinnym od 17 do 5. Nie interesują mnie zespoły disco polowe.
Poszukuję zespołu grające fajne, taneczne kawałki z różnorodnym repertuarem, potrafiącym rozbawić gości tych młodych jak i starszych. Jeżeli ktoś ma doświadczenia z takimi zespołami proszę o pomoc. Info do reklamujących się zespołów , jeżeli już się będziecie ogłaszać i podawać mi wasze strony to przeczytajcie mój post abym poźniej podczas kontaktu z wami nie otrzymał wiadomości "gramy max 10 godzin" bo takie się zdarzają. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • lkp79 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 29.07.14, 14:41
      Polecamy się i zapraszamy na stronę: www.stella-musicband.pl
      • hanna90 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 24.05.15, 21:43
        izbaprzyjec.com
    • dj523 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 29.07.14, 23:14
      jeżeli propozycja oprawy muzycznej jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć, demo, skrótów dvd.
      Skład 4 osoby, wokalistka, 2 wokalistów, klawisze, gitary, akordeon, saksofon. Na ,życzenie gramy również w składzie 3 osobowym, robimy wyprowadzenia z domów Państwa Młodych przy dźwiękach marsza, prowadzimy liczne zabawy i konkursy, karaoke, biesiadę z akordeonem przy stołach
      Prezentujemy repertuar praktycznie każdego gatunku od lat 50 po współczesne przeboje zarówno polskie jak i zagraniczne
      Świadczę również usługi jako grający na klawiszach, akordeonie i śpiewający dj-wodzirej
      tel 784035169
      email: zesp7@wp.pl
    • nova-q Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 01.08.14, 13:30
      Bardzo proszę o podanie adresu mailowego. Prześlę pełną ofertę.

Pozdrawiam
      Tomasz
      novaq13@gmail.com
    • adamlysy Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 01.08.14, 18:18
      Zapraszam na stronke

www.dejavu.strefa.pl
    • michael.tp83 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 01.08.14, 19:41
      zespół muzyczny BrassBand
      www.zespol-brassband.pl
    • newtransformation1 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 18.08.14, 21:20
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą zespołu New Transformation :)
      Jesteśmy 5 osobową grupą profesjonalnych muzyków. Wszyscy śpiewamy, w składzie znajduje się saksofon ;)
      newtransformation.com.pl
      www.facebook.com/NewTransformation
      Zapraszamy do współpracy :)
      • kowalowa Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 21.08.14, 16:17
        na czerwiec 2015???
        • kowalowa Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 21.08.14, 16:18
          tfuuu 2016????
    • mixband mixbandlublin.pl Zapraszamy! 22.08.14, 13:16
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego zespołu na stronie internetowej: http://www.mixbandlublin.pl/.
      Mamy nadzieję, że nasza oferta przypadnie Państwu do gustu.
    • zespolpasjonata77 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 28.08.14, 15:16
      Witam,
      Post przeczytany spełniamy wszystkie wymagania
      Termin wolny, zapraszamy do współpracy
      Pozdrawiam serdecznie
      Justyna Juraszewska
      Zespół Pasjonata
      506 328 648
      zespolpasjonata@wp.pl
      www.zespolmuzycznywarszawa.pl
    • uslugi_foto-video Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 28.08.14, 15:21
      No dobrze, to zaczynamy. Jestem fotografem i mam styczność z różnymi zespołami. Uważam, że jeśli bierze się zespół grający na żywo, to powinna być to kapela, która wie o co chodzi w muzyce. Najlepiej ludzie po studiach muzycznych lub pasjonaci, którzy grają na instrumentach od kilkunastu lat. Dla mnie nieporozumieniem są występy zespołów, które zatrudniają "muzykantów", a nie muzyków. Zwykle są to osoby, które uczą się grać lub ich staż przy instrumencie wynosi 2-3 lata. W takim czasie nie da się przyswoić wiedzy i umiejętności grania jakiejkolwiek muzyki. No chyba, że gra się z playbacku...

Podobnie zresztą jest w branży fotograficznej. Jak słyszę, że ktoś ma staż 2 lata, to śmieję mu się w twarz. Ale do rzeczy. Rozumiem, że wesele na terenie woj. Mazowieckiego. Z takich lepszych zespołów, które wpadły mi w ucho (mam ukończony 2 stopień w liceum muzycznym, także trochę się znam):

Drugi tydzień - fajni, ale cena to coś koło 8-9tys + zapewnienie we własnym zakresie oświetlenia, nagłośnienia i realizatora dźwięku, prowadzenie ograniczają do minimum, ale robią to na poziomie, skład 6 osób, na bank na żywo
      www.drugitydzien.com/
      Marina Band - są z Gdańska, ale dojeżdżają do Warszawy, bo tam ich usłyszałem. Cena to coś koło 5 tys. Dobrze prowadzili i mieli świetne nagłośnienie, też 6 osób, absolwenci AM z Gdańska, także też cisną na żywca
      marinaband.pomorskie.pl/
      Jak mi się coś jeszcze przypomni z fajniejszych kapel to dam znać.
      z pozdrowieniami

• poszukiwacz123 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 20.09.14, 17:02
      Witam
      Chciałbym zaprezentować Państwu nasz zespół.Strona jest jeszcze w trakcje modernizacji ale serdecznie zapraszam do jej odwiedzenia selenes.planujemywesele.pl/
      Darek
    • kapelanawesela Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 30.09.14, 18:46
      Zespół muzyczny KAPELA NA WESELA 100% na żywo

- Jesteśmy zespołem grającym w 100% na żywo czyli nie używamy żadnych podkładów czy pół-playbacków (ŻADNEJ ŚCIEMY - MY GRAMY I ŚPIEWAMY).
      W zespole jest pięć osób, instrumenty na których gramy to:
      - gitara elektryczna,
      - instrumenty klawiszowe,
      - gitara basowa,
      - perkusja,
      - akordeon,
      - gitara akustyczna,
      - śpiewa wokalistka, która jest też wodzirejem
      - wokalista.
      Nasz repertuar można by określić słowami: DLA KAŻDEGO COŚ MIŁEGO, dobieramy go do nastroju bawiących się gości. Rozpiętość repertuaru jest duża, same przeboje od lat -60tych, aż po najnowsze piosenki z list przebojów. W trakcie imprezy proponujemy różne zabawy, które integrują gości, wśród tych zabaw są: wężyk, pociąg, kaczuszki, itp. Proponujemy także bloczek biesiadny i/lub bloczek dla dzieci - wszystko oczywiście do uzgodnienia
      W czasie przerw możemy odtwarzać również muzykę z płyt.
      Serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie można nas obejrzeć i posłuchać:
      kapelanawesela.republika.pl
      tel.606-499-194
      marcin.knw@gmail.com

KAPELA NA WESELA - laureat grand prix w drugim gminnym konkursie zespołów weselnych JÓZGRABY 2010.
    • karoloo4 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warszaw 06.10.14, 18:43
      polecam w takim razie www.zespol-flores.pl/
    • przemosax Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 07.10.14, 12:21
      zapraszam do zapoznania sie z ofertą

[img]https://www.dream-art.pl/images/przemek%20testy%20url/Baner%202014%20Dream%20Art%20800%20x%20600.jpg[/img]

youtu.be/q51M10HRIzc
      youtu.be/vSbpI6gl0bk
      youtu.be/LbFjmBYM160

zapraszamy do posłuchania nas na stronie
      www.dream-art.pl
    • djgass Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 08.10.14, 11:48
      Witam, zagram dla Państwa przyjęcie weselne, jestem dj i wodzirejem muzycznym prowadzimy rożne zabawy oczepinowe,zabawy przy stołach z akordeonem,przyśpiewki weselne itd,posiadamy swoje nagłośnienie i oświetlenie sali,jak rowniez bogaty repertuar muzyczny. Możemy zagrać dla państwa w zestawieniu takim Dj wodzirej,wokalistka,akordeonista albo poprostu sam dj,wybór należy do państwa,zapraszam na moją stronę djgass.wix.com/djgass,moge wysłać filmiki z ostatniego naszego wesela. tel.663836085 pozdrawiam.
    • dobry75 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 08.10.14, 17:52
      Serdecznie polecam www.free-band.pl
    • krzagolec Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 09.10.14, 10:19
      Witam :) polecam nasz zespół : www.krzagolec-band.pl

tekst przeczytałem uważnie :)
      • damiancz03 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 22.10.14, 00:04
        rosze Państwa .. tylko muzyka z gór zaspokoi oczekiwania Państwa Młodych oraz Gosci .. zapewniam..
        prosze o kontakt na 795 997 273:)
    • djmosquito Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 30.10.14, 12:34
      Witam serdecznie,
      Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl
      Kontakt ze mną:
      - telefon (602-302-301)
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - email: dj@dj-na-wesela.pl

• jurek9182 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 25.12.14, 03:05
      Zespół Veto, to pięcioosobowy zespół oferujący swoje usługi na różnego typu imprezach okolicznościowych(wesela, bankiety, imprezy firmowe, studniówki i inne). Gramy muzykę "na żywo", w skład instrumentarium wchodzi: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, saksofon i klawisze.Śpiewa dwóch wokalistów. Zespół wykonuje muzykę disco-polo, biesiadną, a także z pogranicza pop-rocka. Skład zespołu jest młody w związku z czym nie obce są mu największe przeboje zarówno muzyki polskiej jak i zagranicznej.
      W naszym kalendarzu mamy jeszcze wolne terminy na 2015 rok!!!
      Zależy Ci, aby Twoja impreza, była niepowtarzalna, niebanalna, zadzwoń!!! 728-578-474 (Jurek)
      Skład:
      Mateusz - sax/wokal
      Grzesiek - elektryk/wokal
      Michał - instrumenty klawiszowe
      Damian - bas
      Jurek - perkusja

Cena 2700zł/wesele
      Dojazd darmowy do 100 km od Krakowa
      Możemy dojechać praktycznie wszędzie, cena za dojazd to ok 2 zł od kilometra do indywidualnego ustalenia!!!

www.planujemywesele.pl/30211-zespol-weselny-veto

www.facebook.com/zespolmuzycznyveto/timeline
    • ziwmeteor25 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 13.01.15, 08:00
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą zespołu METEOR z Koronowa, obejrzenia naszej strony www.meteor.koronowo.com.pl oraz współpracy. Jesteśmy składem 5cio osobowym, wszyscy gramy i śpiewamy. Gwarantujemy konkurencyjne ceny i świetną zabawę przy muzyce granej 100% na żywo!

www.youtube.com/watch?v=z1Pj4vottug

www.youtube.com/watch?v=mgbLvxRP6lw

www.youtube.com/watch?v=KmH3D6Dqpto
    • Gość: Anonim Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.15, 21:44
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą www.zespoltender.manifo.com lub www.facebook.com/zespolmuzycznytender
      Gramy muzykę 100% na żywo, w składzie mamy perkusję, gitarę elektryczną, akustyczną, instrumenty klawiszowe, bas, saksofon, akordeon, trąbka, bębenek ludowy, instrumenty perkusyjne, 3 wokale męskie + 1 damski, wodzirej. Gramy różnorodną muzykę, w naszym repertuarze każdy znajdzie coś ze swojego gatunku. Prowadzimy biesiadę przy stołach, witamy marszami nadjeżdżających gości w domu Pani Młodej jak również przed salą. Prowadzimy różnego rodzaju konkursy dla dorosłych jak również dla dzieci. Możliwość zabaw dla dzieci z udziałem klauna bez żadnych dodatkowych kosztów.
      Zapraszamy do współpracy

Czekamy na odpowiedź czy jest Pani zainteresowana współpracą z naszym zespołem.

Więcej informacji pod nr tel 601-249-221 lub GG 15700155, tender25@wp.pl
    • garnysz Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 03.03.15, 11:57
      Zawodowy dj wodzirej na wesele. www.djslawek.pl tel. 603 168 747 Zapraszam do kontaktu.
    • joel1991 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 06.03.15, 15:07
      Witamy, zespół Granda to kapela grające wyłącznie na żywo, w skład wchodzi 5 osób, instrumenty to: skrzypce, akordeon, gitara elektryczna/akustyczna, gitara basowa, instrumenty klawiszowe, perkusja oraz dwa wokale. Oferujemy także tradycyjną biesiadę przy stołach również ze skrzypcami, akordeonem oraz gitarą. Zapraszamy do odwiedzenia naszego kanału youtube oraz strony internetowej:
      www.youtube.com/user/Joello1991
      zespolgranda.pl/
      Pozdrawiamy!!!
    • djmosquito Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 06.03.15, 20:07
      Witam,
      Jeżeli są Państwo skłonni rozważyć alternatywną (i najprawdopodobniej tańszą) propozycję oprawy muzycznej to polecam swoje usługi jako DJ-wodzirej. Po więcej informacji zapraszam na stronę: www.dj-na-wesela.pl
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
      • Gość: MASHA Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.10.15, 18:53
        Witam Serdecznie .
        Wyjątkowa PROMOCJA!!!!
        Zespół www.ladiesandboys.pl tel :669688568 mashabit@wp.pl
      • karoloo4 Re: Poszukuję zespołu na wesele 25.06.2016 Warsza 14.11.15, 18:59
        polecam zespol Flores tu można posłuchać dema www.zespol-flores.pl/demo-mp3/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka