Dodaj do ulubionych

Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06.2015

08.12.14, 23:50
Witam, poszukujemy fotografa na ceremonię ślubną, wesele, który uwieczni nasze chwile w niezapomniany sposób. Termin-27.06.2015, Iława
Obserwuj wątek
    • sureshotphoto Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 15.12.14, 09:44
      Prosze o odres email - chetnie wysle oferte.

Zapraszam tez do odwiedzenie strony

www.facebook.com/sureshoteventphoto

Pozdrawiam,

Maria.
    • studio_sfinks Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 12.01.15, 11:36
      Witam,
      Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia.
      Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi.
      Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/

Pozdrawiam

Paulina Płocha
    • Gość: barcelona Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.opole.hypnet.pl 12.01.15, 17:17
      Zapraszam - profesjonalne zdjęcia ślubne.
      Kontakt, galeria i wyczerpujące informacje poprzez mail: bezar@op.pl
      Kilkuletnie doświadczenie w fotografii ślubnej, dobre ceny i piękne oryginalne zdjęcia.
      zapraszam Beata
    • lutry_5 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 12.01.15, 23:24
      To się dopiszę z ofertą:) Proszę o przysłanie maila na lutry@wp.pl - odeślę ofertę:)
      • jw.videostudio Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 19.01.15, 12:52
        Witam zapraszam serdecznie do mnie na stronę: jw.videostudio.xaa.pl termin jeszcze wolny. Pozdrawiam i proszę o kontakt na jwvideostudio@gmail.com
    • dfoto Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 22.01.15, 23:49
      Zapraszam do zapoznania się z portfolio na

www.dawidmarkiewicz.com

• Gość: aleksandra Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.15, 18:54
      Polecam: www.facebook.com/portfolioA.Leszczynska
      wolne terminu, profesjonalizm, przystępne ceny i świetny kontakt z klientem.
    • Gość: 4ades Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.internetia.net.pl 28.01.15, 17:22
      Zapraszam do kontaktu, wolny termin.
      www.adelasurowiecka.com

www.facebook.com/surowieckaadela?pnref=lhc
    • olga.apon Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 28.01.15, 19:07
      www.facebook.com/PhotographyLovelyMoments/photos_stream?tab=photos_albums zapraszam, 1500zl za pakiet.
    • Gość: 07photo Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.torun.mm.pl 30.01.15, 15:02
      Witam. Jestem dyplomowanym fotografem, mam certyfikat upoważniający do fotografowania podczas ceremonii oraz posiadam 5-letnie doświadczenie w fotografowaniu ślubów . Obecnie pracuję na wysokiej klasy sprzęcie co przekłada się na jakość usługi. Posiadam również możliwość wydruku kilku zdjęć podczas trwania wesela dla gości. Zapraszam na 07photo.wix.com/fotografia oraz do kontaktu 792-902-007 | 07photo@wp.pl
    • djmosquito Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 30.01.15, 21:59
      Witam,
      Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm.
      Wiele razy z nim współpracowałem.
      www.fotoreportazslubny.com
      Proszę powołać się na DJ-a Mosquito.
      Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę:
      - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel
      - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości
      - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi
      - poczucie humoru
      Kontakt ze mną:
      - tel: 602-302-301
      - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl
      - mail: dj@dj-na-wesela.pl
    • Gość: ramish Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.15, 21:09
      Właśnie zwolnił mi się ten termin www.ramish.pl Zapraszam Fotograf Dojazd bez ograniczeń
    • vascoimages Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 23.04.15, 07:51
      Jestem z Warszawy, ale dojeżdżam wszędzie. Vasco Images specjalizuje się w tworzeniu reportaży ślubnych:
      www.vascoimages.pl/reportaz-slubny-warszawa/
      Jeśli podobają Wam się reportaże ślubne na moim blogu, chętnie wykonam dla Was zdjęcia.
    • czytelniczka66 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 29.12.15, 22:38
      witam, zapraszam do obejrzenia zdjęć www.soreastudio.pl świeże spojrzenie na fotografię, oferta dostosowana do możliwości finansowych.
    • Gość: fidlerstudio Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.16, 22:08
      zapraszam www.fidlerstudio.pl
    • fotostory Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 26.01.22, 16:37

Zapraszamy do kontaktu :)
      Oferujemy:
      - Fotografię ślubną
      - Fotografię okolicznościową
      - sesje noworodkowe
      - sesje dziecięce
      - sesje narzeczeńskie
      - chrzciny
      - fotografia produktowa/ kulinarna

Zapraszamy na nasza stronę internetową oraz do kontaktu
      www.foto-story.pl
    • fotostory Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 21.02.22, 17:33
      Hej polecamy bardzo firmę fotograf ślubny nowy sącz
    • Gość: Joan35 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.96.147.42.ipv4.supernova.orange.pl 29.04.22, 12:15
      Serdecznie polecam Kameralowe fantastyczni ludzie, gwarancja zadowolenia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka