malysz_10 08.12.14, 23:50 Witam, poszukujemy fotografa na ceremonię ślubną, wesele, który uwieczni nasze chwile w niezapomniany sposób. Termin-27.06.2015, Iława Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sureshotphoto Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 15.12.14, 09:44 Prosze o odres email - chetnie wysle oferte. Zapraszam tez do odwiedzenie strony www.facebook.com/sureshoteventphoto Pozdrawiam, Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
studio_sfinks Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 12.01.15, 11:36 Witam, Z chęcią podejmiemy się realizacji zlecenia. Jeśli to możliwe, prosiłabym o podanie większej ilości informacji odnośnie oczekiwań co do usługi. Zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio na stronie www.sfinksfv.pl/ Pozdrawiam Paulina Płocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcelona Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.opole.hypnet.pl 12.01.15, 17:17 Zapraszam - profesjonalne zdjęcia ślubne. Kontakt, galeria i wyczerpujące informacje poprzez mail: bezar@op.pl Kilkuletnie doświadczenie w fotografii ślubnej, dobre ceny i piękne oryginalne zdjęcia. zapraszam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
lutry_5 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 12.01.15, 23:24 To się dopiszę z ofertą:) Proszę o przysłanie maila na lutry@wp.pl - odeślę ofertę:) Odpowiedz Link Zgłoś
jw.videostudio Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 19.01.15, 12:52 Witam zapraszam serdecznie do mnie na stronę: jw.videostudio.xaa.pl termin jeszcze wolny. Pozdrawiam i proszę o kontakt na jwvideostudio@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
dfoto Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 22.01.15, 23:49 Zapraszam do zapoznania się z portfolio na www.dawidmarkiewicz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.15, 18:54 Polecam: www.facebook.com/portfolioA.Leszczynska wolne terminu, profesjonalizm, przystępne ceny i świetny kontakt z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4ades Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.internetia.net.pl 28.01.15, 17:22 Zapraszam do kontaktu, wolny termin. www.adelasurowiecka.com www.facebook.com/surowieckaadela?pnref=lhc Odpowiedz Link Zgłoś
olga.apon Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 28.01.15, 19:07 www.facebook.com/PhotographyLovelyMoments/photos_stream?tab=photos_albums zapraszam, 1500zl za pakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07photo Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.torun.mm.pl 30.01.15, 15:02 Witam. Jestem dyplomowanym fotografem, mam certyfikat upoważniający do fotografowania podczas ceremonii oraz posiadam 5-letnie doświadczenie w fotografowaniu ślubów . Obecnie pracuję na wysokiej klasy sprzęcie co przekłada się na jakość usługi. Posiadam również możliwość wydruku kilku zdjęć podczas trwania wesela dla gości. Zapraszam na 07photo.wix.com/fotografia oraz do kontaktu 792-902-007 | 07photo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djmosquito Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 30.01.15, 21:59 Witam, Polecam z czystym sumieniem Kubę, znakomitego fotografa; pełny profesjonalizm. Wiele razy z nim współpracowałem. www.fotoreportazslubny.com Proszę powołać się na DJ-a Mosquito. Jeżeli Szukacie też oprawy muzycznej to proponuję rozważyć moją ofertę: - kilkunastoletnie doświadczenie w prowadzeniu wesel - bogaty repertuar i umiejętność doboru tego repertuaru “pod” konkretnych gości - elastyczność i otwartość na współpracę z Parą Młodą i gośćmi - poczucie humoru Kontakt ze mną: - tel: 602-302-301 - formularz kontaktowy na stronie: www.dj-na-wesela.pl - mail: dj@dj-na-wesela.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramish Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.15, 21:09 Właśnie zwolnił mi się ten termin www.ramish.pl Zapraszam Fotograf Dojazd bez ograniczeń Odpowiedz Link Zgłoś
vascoimages Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 23.04.15, 07:51 Jestem z Warszawy, ale dojeżdżam wszędzie. Vasco Images specjalizuje się w tworzeniu reportaży ślubnych: www.vascoimages.pl/reportaz-slubny-warszawa/ Jeśli podobają Wam się reportaże ślubne na moim blogu, chętnie wykonam dla Was zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka66 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 29.12.15, 22:38 witam, zapraszam do obejrzenia zdjęć www.soreastudio.pl świeże spojrzenie na fotografię, oferta dostosowana do możliwości finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidlerstudio Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.16, 22:08 zapraszam www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotostory Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 26.01.22, 16:37 Zapraszamy do kontaktu :) Oferujemy: - Fotografię ślubną - Fotografię okolicznościową - sesje noworodkowe - sesje dziecięce - sesje narzeczeńskie - chrzciny - fotografia produktowa/ kulinarna Zapraszamy na nasza stronę internetową oraz do kontaktu www.foto-story.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fotostory Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 21.02.22, 17:33 Hej polecamy bardzo firmę fotograf ślubny nowy sącz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joan35 Re: Poszukuję fotografa - ślub+wesele Iława 27.06 IP: *.96.147.42.ipv4.supernova.orange.pl 29.04.22, 12:15 Serdecznie polecam Kameralowe fantastyczni ludzie, gwarancja zadowolenia. Odpowiedz Link Zgłoś