Gość: inesska IP: 62.148.79.* 16.08.10, 15:12 kto zna jakiegoś korepetytora z Torunia ww przedmiotów??? Najchętniej, by to był nauczyciel, nie student! Zależy mi na solidnym przygotowaniu do matury i egzamu na studia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotherevolution Re: WOK, Historia Sztuki TORUŃ - szukam korepetyt 19.08.10, 11:07 Jeśli mogę Ci coś doradzić... Kup sobie książkę pt. "Epoki i kierunki w kulturze" ksiegarnia.pwn.pl/produkt/7251/epoki-i-kierunki-w-kulturze-encyklopedia-pwn.html pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: WOK, Historia Sztuki TORUŃ - szukam korepetyt IP: *.torun.mm.pl 24.08.10, 17:17 Polecam bardzo solidne korepetycje do matury z historii sztuki przygotowane w oparciu o stare arkusze, doświadczenia maturzystów i bardzo dokładny research tematu. Lekcjom towarzyszą prezentacje i testy. Można bardzo dokładnie "opatrzyć" się z materiałem. Do tego obowiązkowo wizyty w muzeach, kościołach, zajęcia na Starówce, bardzo żywa i intensywna nauka [współpraca, a nie wykład]. W razie czego kontakt na GG 5806137, podam dalsze namiary i szczegóły. p.s. gratuluję myślenia o maturze już w sierpniu :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: WOK, Historia Sztuki TORUŃ - szukam korepetyt IP: *.torun.mm.pl 24.08.10, 21:15 polecam zajrzeć tu: alternatywnezwiedzanie.pl/oferta /na dole strony hist. sztuki dla zdających maturę/ Odpowiedz Link Zgłoś