Dodaj do ulubionych

Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 14:31
Witam!
właśnie zaczynam swoją przygodę z aparatem fotograficznym, zastanawiam się przy tym nad skorzystaniem z jakiegoś kursu grafiki komputerowej. Na razie nie wiąże z tym swojej przyszłości zawodowej, chodzi mi tylko o taki kurs dla siebie do nauki obróbki zdjęć. Słyszał ktoś z Was albo może brał udział w kursie oferowanym przez GoWork.pl? Zastanawiam się nad nim, gdyż ważna jest dla mnie cena takiego kursu, a ta jest dosyć atrakcyjna i miałabym też dobry dojazd do centrum. Poza tym oferta wydaje mi się atrakcyjna.

Czy jest ktoś, kto był na tym kursie, albo się wybiera? I może mi doradzić?

Będę wdzięczna za każdą opinię.
Obserwuj wątek
    • kazikwalesa Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? 21.10.10, 15:06
      Witam,
      GoWork.pl myślę że to dobry wybór zważywszy na cenę i zakres programu.Jeśli nie masz doświadczenia w grafice komputerowej,lepiej żebyś zaczęła od podstaw. Uważaj wiele firm próbuje wciskać kit swoim kursantom oferując im program niedopasowany do ich poziomu zaawansowania, patrząc na stronę i opinie o kursach firmy gowork.pl myślę że zapowiada się ciekawie....
      • Gość: neo Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 10:42
        Ja jestem po szkoleniu u nich z flasha i byłem bardzo zadowolony. Myślę również o skończeniu grafiki u nich zwłaszcza, że na drugie szkolenie otrzymałem 10% zniżki.
        • Gość: Alek Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 12:21
          No ja też byłem na kursie Grafiki komputerowej organizowanym przez Gowork. Dla mnie spoko, duzo sie nauczylem i bardzo mi sie to przydalo. Z tego co slyszalem do 26 listopada kurs kosztuje tylko 300zl. Polecam.
    • czytelniczkaa Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? 17.11.10, 17:51
      Ja znowu dowiedziałam się, że fajną szkołą która oferuje taki kurs jest szkoła axon. Działają w wielu miejscach w Polsce, w Warszawie również :) Słyszałam o tej szkole dużo dobrych opinii. Na ich stronce będziesz miała szczegóły ;) Z tego co się orientuje to uczą pracy na programie Corel Draw i Photoshop ;)
      • Gość: 12ra3litka Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 14:33
        Polecam GoWorka - naprawdę warto:-) nie tylko cena ale i jakość kursu jest bardzo atrakcyjna
    • rybalady Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? 03.12.10, 12:50
      PONIŻAJĄCE! Cały dialog - oprócz użytkowników z jednego IP przeprowadzony - wstyd GO WORK - po pracownikach widać, że z komputerkiem to lewą ręką tylko, czego się nie zrobi by nową szkołe rozreklamować - taki dialog z samym sobą - klasa
      • Gość: sylv Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? IP: *.tk.dk 07.12.12, 15:04
        WSYTD. Ustawka jak nic. Wiadomo z czego nie korzystać.
    • Gość: MaliSwoboda Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 11:28
      Mój chłopak brał udział w kursie Goworku :) Chwalił go sobie i zawsze jak wracał do domu po kursie grzebał jeszcze w komputerze ćwicząc :) Ogólnie był bardzo zadowolony, więc chyba mogę polecić:) Pozdrawiam!
      • bartek8999 Re: Kurs Grafiki Komputerowej - Warszawa? 08.01.15, 21:47
        Ja ze swojej strony polecam kurs w Studio BT w Warszawie. Jest to kurs indywidualny, więc nie musisz martwić się o to, że czegoś nie rozumiesz jak to bywa w dużej grupie. Cena jest bardzo przystępna jak na kurs indywidualny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka