Dodaj do ulubionych

Szkolenie okresowe

14.10.14, 19:24
Szkolenie okresowe dla kierowców
Jeśli szukasz doświadczonego ośrodka szkoleniowego, oferującego kompleksowe szkolenia okresowe, pozwalające uzyskać świadectwa kwalifikacji zawodowej dla kierowców, skorzystaj z naszej oferty. ABC Szkolenia zapewnia:
• kompleksowy program zajęć, nastawiony na poszerzenie wiedzy teoretycznej oraz umiejętności praktycznych kierowców,
• doświadczoną kadrę wykładowców z pragmatycznym podejściem,
• możliwość skorzystania z e – learningowej wersji szkolenia (dogodnej dla zapracowanych),
• szeroki wybór terminów szkoleń,
• możliwość elastycznego dopasowania zagadnień omawianych podczas szkolenia do potrzeb Klientów,
• konkurencyjne stawki.
Nasze szkolenia okresowe to nie tylko szansa na uzyskanie lub przedłużenie kwalifikacji do wykonywania pracy w charakterze zawodowego kierowcy, ale także szansa na realne poszerzenie umiejętności jazdy i zwiększenia bezpieczeństwa wykonywanej pracy. Zapisz się na nasz kurs jeszcze dziś. Dzięki naszej pomocy znacznie zwiększysz potencjał na rozwój kariery w branży transportowej.
ABC Szkolenia
Modlińska 6
Warszawa
tel. 531-700-182
abc-szkolenia.com/
Obserwuj wątek
    • adam1478 Re: Szkolenie okresowe 28.09.15, 11:50
      Kursy ADR przeznaczone są zarówno dla kierowców indywidualnych, pragnących wzmocnić swoje kompetencje i kwalifikacje zawodowe, jak również dedykowane są firmom spedycyjnym, dbającym o stały rozwój oraz systematyczne doskonalenie swojej kadry. W celu odbycia takiego szkolenia warto zgłosić się tutaj: www.adr-help.pl
    • mietekmor Re: Szkolenie okresowe 14.12.15, 19:09
      Witam serdecznie. Szukając w necie firm szkoleniowych napotkałem się na stronkę takiej firmy szkolenia-semper.pl. Czy ktoś mógłby mi coś więcej powiedzieć na temat tej firmy?! Może ktoś korzystał z ich szkoleń?! Czy warto? Bo z tego co widać ceny mają dość wysokie?! A może macie jakieś inne propozycje jeśli chodzi o firmy szkoleniowe?! Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam.
    • andrzejkoziol11 Re: Szkolenie okresowe 01.09.16, 13:01
      To bardzo istotne szkolenia zwiększające bezpieczeństwo na drodze. Powinno się je przechodzić co jakiś czas.
    • mirekwich Re: Szkolenie okresowe 08.05.17, 09:27
      Ja wszystkie kursy dotyczące kierowców zawodowych robię u nich www.oes.krakow.pl/. Bardzo podoba mi się ich system pracy i podejście do klienta. Do tego mają prawie wszystko na miejscy (badania psychotechniczne kursy dodatkowe itp). Także kompleksowo wszystko załatwiam w jednym miejscu
    • mirkowik Re: Szkolenie okresowe 31.07.19, 08:51
      Oes jest ok. Też tam robię szkolenia okresowe i nie tylko (psychotesty, i Adr) Bardzo fajny ośrodek. Pracują tam mili i kompetentni ludzie.
    • irekmaro Re: Szkolenie okresowe 03.10.19, 12:20
      Wszystkie kursy (na prawo jazdy na wózki widłowe adr) i szkolenia okresowe zawsze robię w Oesie. Super poukładane i przygotowane kursy. Wszystko jasno wyjaśniane. I co ważne dobre przygotowują do egzaminów i mają wysoką poznawalność. spokojnie mogę ich polecić bo kompleksowo można wszystkie potrzebne dla kierowcy zawodowego rzeczy u nich załatwić nawet psychotesty mają w ofercie
    • szymekkow Re: Szkolenie okresowe 06.12.19, 11:01
      Wszystkie kursy i szkolenia robię tutaj www.oes.krakow.pl/. I jestem zadowolony. Robiłem i=u nich prawko kat c, kw i szkolenia okresowe oraz psychotesty.Zawsze miłą i z dobrym rezultatem.
    • tomekmomek Re: Szkolenie okresowe 27.01.20, 09:56
      W poznaniu bardzo dobrze robią szkolenia okresowe w tym ośrodku autodrive.com.pl/. Nie ma problemów z terminami. Szkolenia prowadzone są sprawnie i przystępnie.
    • michalekmisiek Re: Szkolenie okresowe 26.06.20, 17:25
      W Autodrive w Poznaniu robię szkolenia okresowe i nie ma nigdy problemu. Są elastyczni jeżeli chodzi o terminy maja dobrych instruktorów.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka