Dodaj do ulubionych

Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P.

16.04.13, 09:47
Chcę ostrzec przed pracą u Państwa. Panasiuków w firmie Fullchem/Chemxol, mającą siedzibę przy P. Rubina w Białej Podlaskiej.
Więcej infor. przekaże mailem (pw)/ telefonicznie
Obserwuj wątek
    • mart.a84 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 17.04.13, 23:07
      ja też u nich pracowałam, ponad rok, wylądowałam w szpitalu prychiatrycznym. do tej pory nie mogę podjęć pracy.
    • mart.a84 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 17.04.13, 23:10
      bardzo proszę o kontakt telefoniczny, bo również tam pracowałam, i pragnę się skontaktować.
      • adik-one Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 07.08.13, 16:35
        witam o co chodzi z tą firma? jutro mam iść na rozmowe
    • dzidzia-dziunia [...] 17.04.13, 23:46
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • celeronik86 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 18.04.13, 14:17
        pozazdrościć - forum praktycznie martwe od kilku miesięcy, a tu nagle w ciągu dwóch dni 8 postów!!
        Normalnie szok, szkoda że wszystkie napisane przez tą samą osobę, która prowadzi dyskusję sama z sobą i na nikim nie wywołuje to wrażenia.
        Pozdrawiam
        • dzidzia-dziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 19.04.13, 03:11
          BRAWO ZA SPOSTRZEGAWCZOSC.. WIDAC I Z CYFERKAMI KTOS MA PROBLEM. PROPONUJE POWTORZYC SOBIE CO NIE CO Z PODSTAWOWKI . POZDRAWIAM.
          • mart.a84 [...] 19.04.13, 10:44
            • elsea [...] 21.04.13, 20:12
              • mart.a84 [...] 21.04.13, 22:30
                • elsea Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 21.04.13, 23:46
                  Dla mnie Panasiuk i spółka to już przeszłość (na szczęście), co prawda nie tak odległa, ale jednak :)

Napisz do mnie na adres z forum:
                  elsea@gazeta.pl
    • dzidzia-dziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 18.04.13, 00:21
      a na pytanie klientow czemu preparat nie dziala jak ma dzialac odpowiadac "widocznie zle Pan/Pani go uzywa" hahaha Wrażenia Są :P
      • dziuniadzidziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 18.04.13, 00:24
        hahaha i jeszcze pan P kazał mówić ze zadziała na pewno jak beczkę klient kupi:D:D bo takimi 30l to nic sie umyc nie da! hahahahahahahah!!!!!!!!!!!! a więc chcesz kupić?? KUPUJ BECZKĘ!!!!!!!!!
        • dzidzia-dziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 18.04.13, 00:29
          praca to ie jest odbebnienie 8 h w biurze praca to całodobowa czateria na telefonie.. w domu tez musisz podzwonic.. masz sprawe do zalatwieia w dany dniu?? ic nie szkodzi przed sprawa (nie wazne jak istota) zawsze mozesz przyjsc na te 1,5 h do biura i podzwonic.. po zalatwieniu tej sprawy tez przyjdz n1 0,5 h podzwonic .. albo rybki albo pipki
    • mart.a84 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 19.04.13, 10:56
      wiem, mówi tylko za siebie. ja to wsztstko pamietam
    • a.n.n4527 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 12.08.13, 14:33
      proszę o więcej inf. na temat tej firmy, ponieważ zostałam zaproszona na rozmowe.
      z góry dziękuje
    • aktywny13 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 12.08.13, 21:11
      Mam podjąć pracę w tej firmie, ale nie wiem czy warto. Możesz mi podać więcej informacji
      • dziuniadzidziunia [...] 12.08.13, 22:52
    • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 13.08.13, 09:33
      Witam, od jakiegoś czasu obserwuję ten wątek - od 3 miesięcy jestem pracownikiem tej firmy i wcześniej sama chciałam pytać o więcej informacji bo szczerze to wystraszyłam się tych postów i informacji w nich zawartych, ale na moje szczęście zaryzykowałam.
      Teraz wiem już trochę więcej, wcześniej też pracowałam w handlu (może nie na słuchawce co tak jest dosyć trudne ) i trochę wiem o funkcjonowaniu firm handlowych. Wszystkim się wydaje że posiadać firmę to łatwy kawałek chleba, śpi się na kasie i w ogóle jest super. Nikt się nie zastanawia jak trudno jest utrzymać się na rynku w Polsce.
      Chcemy tylko dużo zarabiać i mało robić, bo przecież się należy. Dawno minęły czasy czy się stoi czy się leży tysiąc zł się należy, pracodawca może wymagać a jak się nie podoba to trzeba szukać innego , bo dlaczego miałby płacić za siedzenie , plotkowanie, surfowanie po sieci ???
      Pracuję tu i może nie zarabiam 5 tysięcy na rękę , ale jak na razie jest dobrze , płacą mi , nie muszę siedzieć w pampersie bo w każdej chwili mogę wyjść do WC , w nocy o północy nikt z firmy nie dzwoni, warunki pracy spoko- zapewniają wszystko od klimy po wygodny fotel (w innej firmie na stanowisko pracy czekałam chyba z miesiąc) i może faktycznie firma się dopiero rozwija i nie jest prężnie działającą korporacją , ale dajmy im szanse. Kto powiedział że duża rotacja prowadzi donikąd? Dlaczego trzeba trzymać pracowników nie przynoszących efektów?
      Cieszę się że nie posłuchałam tych negatywnych opinii- aha i byłam na urlopie :) dostałam umowę na czas nieokreślony - czyli chyba się sprawdziłam.
      Możliwe że osoba, która chciała przestrzec przed tą firmą faktycznie miała jakieś problemy, ale pytałam innych pracowników i wcześniejsza ekipa z tego co słyszałam świetnie się bawiła :) w czasie pracy.
      Życzę wszystkim własnego rozumu i nie bójcie się próbować , w internecie jest wszystko i zapewne w mojego posta nie uwierzą wszyscy ale czyż nie warto przekonać się samemu?
      Pozdrawiam
      • elsea Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 13.08.13, 20:36
        Jak to mówią - zdania w doktrynie są podzielone. A faktycznie po czarnym pijarze, musiał pojawić się ktoś wybielaczem :)
        Na wstępie proponuje odrzucić hasła rodem z PRL-owskiego filmu, o wynagrodzeniu tysiączłotowym za siedzenie, itd.
        Nie zamierzam też polemizować z oddaną i wierną pracownicą pana Panasiuka. Tym bardziej, że przedmówczyni za wysoki standard w pracy uznaje "wygodny fotel" (tak, tu się można śmiać :) ) Dalej niedorzeczności wyliczać nie będę, bo walka z trollami internetowymi, to nie jest moje hobby, jakiemu oddaję się po pracy :) A propos zwróćcie uwagę na godzinę publikacji postu. Ja byłam wtedy w pracy, dziewczę z Chemxolu/ Fullchemu powinno również w tym samym czasie dzierżyć w dłoni swe narzędzie pracy (czytaj: słuchawkę telefoniczną i robić to, co tam ma w zakresie obowiązków, czy tam czegoś), tymczasem....publikuje wiadomości na forum....? Uprzednio sama stwierdziła, że łaskawca - dobrodziej nie płaci za surfowanie po sieci, a firma działa prężnie w godzinach 8 -16.

Na tym zakończę swą ostatnią już wypowiedź na forum. Życzę powodzenia! Strzeżcie się ludzi pracy takich jak blair34. Bo oni w pracy chcą tylko pracować ... i ewentualnie w drodze wyjątku korzystać z toalety! :)
        I to by było na tyle.
        Pozdrawiam moich mailowych gości! :)
        • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 14.08.13, 08:40
          Nie pracuję w tych godzinach.

Pozdrawiam
          P/S Jeszcze trochę i usiądę na tym jakże wygodnym fotelu .... a słuchawkę przykleją mi taśmą.
      • elsea Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 13.08.13, 20:42
        I jeszcze tak prywatnie pozwolę sobie dorzucić, tak od serca,
        Blair cieszę się z Tobą, że zaryzykowałaś. Cieszę się nawet Twoim szczęściem.
        Szerokich wód zatem w dryfowaniu donikąd, ważne że z Panasiukiem za sterem :) :)
        Ale nie ważne, że donikąd, ważne że na wygodnym fotelu i ze słuchawką w dłoni! :) :)
    • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 14.08.13, 09:33
      Wiesz nie wiem nie wnikam ale widziałam film z ostatniego dnia pracy pewnej ekipy - impreza na całego i to nie szef płakał tylko pracownicy - kolejnego dnia.
      Zastanawiam się jak trzeba być ograniczonym żeby wiedząc o monitoringu robić imprezę w czasie pracy .
      Nie chce być "wybielaczem" tylko skoro już tak jedziecie po byłym pracodawcy to inni mogą też się dowiedzieć o zachowaniu biednych, wyzyskiwanych pracowników.
      Pozdrawiam
      • dziuniadzidziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 14.08.13, 16:21
        buahahahahahahahahahahahah................. :))))))
        • mart.a84 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 14.08.13, 22:18
          z tą formą zatrudnienia to prawda, już teraz umowa o pracę bo się boją, wcześniej były tylko umowy zlecenie.
          • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 15.08.13, 09:33
            Ja dopiero po okresie probnym. I czego maja sie bac? To ich firma oni zatrudniaja i daja takie umowy jakie im pasuja. Zalozcie swoje firmy jak wam umowy nie pasuja. To Polska a tu sie raczej gnebi niz pomaga wiec dlaczego poczatkujaca firma ma isc w koszta majac niepewnych niesprawdzonych pracownikow?
        • kat.l129 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 15.08.13, 18:53
          Pracuję w tej firmie od stycznia i jestem zadowolna nie ma żadnych problemów z wypłatą , szef jak szef ma swoje wymagania ale w końcu taka jest jego rola
          A tak zwana stara ekipa to niech może wyjaśni dlaczego została zwolniona w ciągu jednego dnia
          za pijaństwo w pracy za zrobienie libacji alkoholowej w czasie godzin pracy (wszystko jest nagrane i bardzo dobrze widac) , za robienie żartów telefonicznych i kilka innych ciekawych rzeczy .
          • dziuniadzidziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 18.08.13, 22:18
            to dawaj Dorotka na youtube.pl i linka podrzuc... to zobaczymy jak to niby wgladało:d
    • takottakot2 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 22.08.13, 14:35
      ja też pracowałem przed tą imprazą i się zwolniłem, bo jak zachorowałem i chciałem zwolnienie, to był wielki problem. może teraz facet się nauczył i wie że nie może kręcić. może zrozumiał, że jak daje śmieciowe umowy, to i pracownicy są śmieciowe. na pewno coś to jego nauczyło. wcześniej kombinował jak się dało, umowa na pół etatu, umowa zlecenie, trzeba było zostawać po pracy i sprzątać w biurze. jak zaczynałem pracę to był normalny, potem coś mu odwaliło. do wszystkiego się czepiał. ja i moja koleżanka też daliśmy spokój. może teraz jest normalnie, jeśli tak to się bardzo cieszę. każdy uczy się na własnych błędach. i niech ci super pracownicy nie będą tak hej do przodu z tym Panasiukiem, bo jeszcze może się różnie okazać. pozdrawiam i życzę sukcesów zawodowych
      • kat.l129 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 22.08.13, 15:24
        aj tam nie macie się czym zająć każdy z was pracował i zakończył współpracę z firmą jednym się podoba innym nie więc nie rozumiem po co takie pisanie obrażanie kogoś nie lepiej zając się przyszłością ;)
        wszystko się zmienia
      • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 22.08.13, 18:43
        Jasne wszyscy sie pozwalnialiscie bo pracodawca byl zly a wy oczywiscie byliscie zajebistymi handlowcami. Bo nikt sie nie przyzna ze byl ch....y i nikt nie chcial z nim przedluzac umowy. Praca w handlu a zwlaszcza na sluchawce dosc szybko sie nudzi, o wypalenie tez nietrudno, wiec nie ma co sie pocic na tym forum tylko szukac innej roboty.
        • dziuniadzidziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 22.08.13, 21:53
        • dzidzia-dziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 23.08.13, 03:50
          masz racje .. bylam cienka jak "nic arianny" .... bo przeciez "teoria" a nie praktyka czyni mistrza :P hahaha a jezeli zrozumialas sarkazm to i zrozumiesz sentencje :)
          • blair34 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 23.08.13, 08:54
            Ariadny !
            • dziuniadzidziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 23.08.13, 12:24
              Rannnyyyyy !!!!!!!!! :P:P:P żal!! Do roboty blair34 bo Cie Piecia ścignie:D chyba że sam siebie nie będziesz ścigał:P
              • dzidzia-dziunia Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 23.08.13, 16:53
                hahaha to wlasnie byl ten sarkazm ale widocznie to za trudne slowo ...
    • aniac0022 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 27.03.14, 08:46
      UWAGA - OSTEN SP Z O O ogłoszenie o pracy
      Witam serdecznie
      piszę dopiero teraz bo nie mogłam wcześniej
      Jak dziś zobaczyłam nowe ogłoszenie to chciałam ostrzec
      nie dajcie się wrobić , to jest uwłaczające praca w tej firmie .

Proszę to nie jest antyreklama to jest ostrzeżenie: szkoda waszego życia
    • dp.80 Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 23.03.15, 10:36
      pora odświeżyć to forum bo państwo P. znowu myślą że mogą poniżac ludzi a później sie zastanawiają dlaczego nikt nie chce u nich pracować ,już wyjaśniam dlaczego jeżeli chcecie zachować godność dajcie sobie spokój z tą firmą , wszystkie informacje dostępne na forum a także te które krążą bo białej są prawdziwe
    • steven-siema Re: Uwaga! Praca - Fullchem - Biała P. 17.11.16, 20:21
      Pracy warto szukać również na www.skow.pl/wojewodztwo/lubelskie/miasto/Bia%C5%82a%20Podlaska
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka