aga9001 09.11.05, 20:06 Mam wrażenie, ze kiedy tu nei zajrzę zawsze to samo. Czy ktoś sie ze mną zgadza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: Czy to forum żyje.... 09.11.05, 20:11 Pewnie że żyje. Ja się nie zgadzam ;)PP Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Czy to forum żyje.... 09.11.05, 20:12 a może jakieś propozycje na rozruszanie tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Czy to forum żyje.... 13.11.05, 15:01 mi tez sie wydaje ze zdecydowanie za maly ruch tutaj panuje ... zagladam regularnie, czasami wrzuce posta od siebie ... ale tematow jest jakna lekarstwo, z userai to samo niestety no ale widze ze niektorzy lapia u pci penej punkty dodatnie za pisanie tutaj .. hehe .. prawda browanxie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Czy to forum żyje.... 13.11.05, 17:20 A może w tym Naszym mieście się nic nie dzieje i My wszyscy jesteśmy małociekawi............. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Czy to forum żyje.... 14.11.05, 13:05 ja nie wiem czy moge BP nazywac jeszcze swoim miastem ostatnio kolega powiedzial mi ze sprzedaje sie w warszawie, ze powinienem wrocic i pracowac dla mojego miasta ... bo w tej chwili nie moge nazywac sie Bialczaninem ... i co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek125 Re: Czy to forum żyje.... 14.11.05, 16:21 "ja nie wiem czy moge BP nazywac jeszcze swoim miastem" no jasne,ze mozesz! ja Ci pozwalam:) a moze kolega jest poprostu zazdrosny...? Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Czy to forum żyje.... 14.11.05, 22:02 Widzę , że moja zaduma nad tym forum pobudziła trochę do myślenia..... Ciesze się bardzo A do kolegi z Wawy nie ważne gdzie jesteśmy ważne kim się czujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Czy to forum żyje.... 15.11.05, 14:20 "A do kolegi z Wawy nie ważne gdzie jesteśmy ważne kim się czujemy :)" i ja tez tak sadze ... te 19 lat to jednak kawal zycia ... hehe a moze jakiekolwiek propozycje na rozruszanie forum ? jak czasami zagladam na chat na WP do pokoju BP to jest przewaznie 20-30 osob ... gdyby tutaj te same osoby pisaly, to bylby ruch az milo ;) pzdr j Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Czy to forum żyje.... 15.11.05, 21:05 Zachęć ich w konstruktywnym dialogu. mnie akurat czt nie specjalnie rusza, ale teraz zajrzę... Z czystej ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: Czy to forum żyje.... 15.11.05, 22:21 Zajrzałam i.......... nie podobalo mi sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Czy to forum żyje.... 16.11.05, 09:57 Masz rację. Czat jest beznadziejny ale młodzież za nim przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: Czy to forum żyje.... 16.11.05, 13:07 nonono ... ja tez uwazam sie za mlodziez ... no ... moze troszke starsza ;) a za chatem tez nie przepadam ... wole fora, gdzie slowo pisane nie jest tak ulotne Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Czy to forum żyje.... 16.11.05, 17:13 jerry.s napisał: > nonono ... ja tez uwazam sie za mlodziez Ja też :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek125 Re: Czy to forum żyje.... 16.11.05, 17:22 nie wszystka mlodziez przepada za czatem! dla mnie to jest beznadziejne! pozdrawiam mlodziez:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: Czy to forum żyje.... 05.04.06, 11:35 czyli ja sie nie powtarzam......Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Czy to forum żyje.... 05.04.06, 14:04 jednak się powtarzasz.... :/ chociażby tym,że wyszukujesz posty z listopada ,aby "coś-komuś" udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: Czy to forum żyje.... 05.04.06, 15:37 Ale stary kotlet odgrzała Kika. Forum żyje i nie zamierza umierać ,a że żyje innym rytmem to zupełnie inna sprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Czy to forum żyje.... 05.04.06, 16:40 ten kotlecik ,to troszeczkę już podśmiardnięty.W listopadzie nie było nawet jeszcze opiekuna forum. Kika ciągle stara się udowodnić,że tu jest nudno.Może i jest. Może są ciekawsze fora? A swoją drogą...że też jej się chciało,grzebać w tylu postach,aby wyciągnąć akurat ten :/ a dlaczego nie ten???!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=118&w=30903014 Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Czy to forum żyje.... 05.04.06, 18:49 chyba wiem co kika ma na myśli i ma trochę racji, nie chodzi o to, że forum nie żyje bo przecież w jakiś tam sposób funkcjonuje, ale tylko kilku osobom chce się to ciągnąć, reszta tajemniczo milczy a przecież jak kiedyś liczyliście się to trochę Was było, i co, nikt nic nie ma do powiedzenia? W tym jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: Czy to forum żyje.... 06.04.06, 09:56 dzieki negev...Pozdrawiam i co z tymi wyborami??? Odpowiedz Link Zgłoś