d.blue 26.01.06, 16:32 jak w temacie; kiedy wyjeżdzałam to była Jedynka, Miś czy Titanic, Siódemka, Osjan, Night Club; coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 26.01.06, 19:52 jeszcze "Verona" doszła. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 10:02 a ty browanx,gdzie chodzisz :> Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 13:02 O właśnei browanx - gdzie piwko popijasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 22:24 Oczywiście w domku:) i czasami właśnie w "Veronie" lub kumpli, znajomych itd... Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: aguś! 28.01.06, 13:43 no no , to juz od tej pory jak bede w tam to poszukiwać Cie bedę.:):):): Ostatnio jak byłam w środę do Ciebie nie widziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 13:58 to zalezy ktora czesc mlodziezy ... jako starsza mlodziez jak wpadam do BP przed dlugim weekendem lub swietami, to zawsze ze znajomymi spotykamy sie w 'siodemce' .. taka swiecka tradycja ;) PS 'siodemke' zamykaja o 3-ej ... hehe ... tzn o tej godzinie juz wypraszaja tych, ktorzy jeszcze leza na stolach Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 13:09 taaa tylko że tam dużo małolatów i jest wielka rozpierducha:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 13:44 Ja kiedyś jeszcze chodziłam do Rudego Kota, ale to było dawno :( Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 19:26 no zartujesz chyba .. a gdzie jest mniej malolatow? 'seven' to jedno z nielicznych miejsc gdzie srednia oscyluje w okolicy 17-20 lat ... a to jest jeszcze znosne a co do rozpierdziuchy ... to co masz na mysli? dobra muzyke, stalych bywalcow, specyficzny rockowy klimat? bo nie wiem co rozumiesz pod pojeciem 'rozpierdziucha' a ze nie ma miejsc w weekend juz od 19 ... to juz inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 19:54 ykhmm...że nieśmiało zapytam - a gdzie jest ta siódemka? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 21:16 hmmm ... zakladajac ze nie zartujesz to odpowiem .. na szkolnym dworze, schodkami w dol po prawej stronie wejscia do sklepu z rowerami i sprzetem turystycznym ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 22:09 jerry.s jak bum cyk cyk nie żartuje :/ rzadko "bywam" na saloonach,(praktycznie wcale ) wiem gdzie verona -bo do "sawko" chadzam :P wiem gdzie "jedynka" bo trudno nie wiedzieć,w oczy kole na srodku placu wolności ,wiem gdzie muzyczna apteka- bo mi aguś powiedziała:P ,a reszta?? reszta jest milczeniem :( .... na imprezy nie chodzę (do lokali) odkąd mi telefon ukradli.Chadzam do znajomych- tak bezpieczniej.A ! czasem na pizze do romy i na "tureckie" żarcie na zamkowej- pycha.A drinka pijam wieczorem przy kompie ,i nikt ze stolika obok mi do ucha nie krzyczy :> Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 22:11 zapomniałam dodać,że młodzieżą też juz nie jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 10:12 zielona witaj w klubie "tych starszych" :( Ale browanxa w Veronie przyfilujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 12:55 nie przesadzaj ... ja tez w siodemce czuje sie jak dinozaur jak wpadamy z kumplami ... hehe ... to niestety nie sa juz czasy beztroskiego ogolniaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 19:07 Ale czasami , żal że to nie czasu ogólniaka, takie fajne były :((( Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 20:07 kurcze.aż mnie w środku ścisnęło. nie mam wogóle kontaktu z "tamtymi" osobami.Porozjeżdżaliśmy się po innych miastach,a nawet swiecie.Ja jestem tego dobitnym przykładem :/ fajnie kiedyś było...ech Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 19:12 My tez sie porozjezdzalismy ... ale poki co zawsze z okazji wszystkich swietych a czasami z okazji wielkanocy spotykamy sie w kilka osob ... to jedyne chyba swieta, kiedy mozna wiekszosc zastac w domach rodzinnych .. jeszcze ostatnio nawet udalo sie skrzyknac w jeden dzien 7 osob z klasy z podstawowki ... hehe ... naprawde warto sie spotkac po paru (LO) lub nawet nastu (SP) latach Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 20:57 gdzie jest verona? serio nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 21:11 Verona jest po Sawkiem ( no wiesz dom handlowy PSS Społem ) na Janowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 31.01.06, 12:16 nie wiedziałam... świat sie zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 10:02 to jest nas dwie :D ja nie wiedziałam gdzie jest "seven" Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 13:47 a ja ide w piątek się zabawic pewnei do Verony, może spotkam browanxa? Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 21:51 hehe może, ale jeszcze nie wiem gdzie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 03.02.06, 07:38 a ja niestety wiem gdzie będę ... <bijąca głową o scianę> Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 04.02.06, 16:43 i z planó wyjściowych dupa wyszła:( Dziecko zachorowało :( Ale jest juz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś