Dodaj do ulubionych

gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białej?

26.01.06, 16:32
jak w temacie; kiedy wyjeżdzałam to była Jedynka, Miś czy Titanic, Siódemka,
Osjan, Night Club; coś się zmieniło?
Obserwuj wątek
    • browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 26.01.06, 19:52
      jeszcze "Verona" doszła.
      • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 10:02
        a ty browanx,gdzie chodzisz :>
        • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 13:02
          O właśnei browanx - gdzie piwko popijasz :)
          • browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 22:24
            Oczywiście w domku:) i czasami właśnie w "Veronie" lub kumpli, znajomych itd...
            • zielony_beret aguś! 27.01.06, 22:36
              od dziś siedzimy w veronie :>

• aga9001 Re: aguś! 28.01.06, 06:26
                OK
                • browanx Re: aguś! 28.01.06, 13:10
                  hehe a jak się poznamy?
                  • browanx Re: aguś! 28.01.06, 13:35
                    po kwiatku w butonierce:P
                    • aga9001 Re: aguś! 28.01.06, 13:43
                      no no , to juz od tej pory jak bede w tam to poszukiwać Cie bedę.:):):):
                      Ostatnio jak byłam w środę do Ciebie nie widziłam :)
    • jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 27.01.06, 13:58
      to zalezy ktora czesc mlodziezy ...

jako starsza mlodziez jak wpadam do BP przed dlugim weekendem lub swietami, to
      zawsze ze znajomymi spotykamy sie w 'siodemce' .. taka swiecka tradycja ;)

PS
      'siodemke' zamykaja o 3-ej ... hehe ... tzn o tej godzinie juz wypraszaja tych,
      ktorzy jeszcze leza na stolach
      • browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 13:09
        taaa tylko że tam dużo małolatów i jest wielka rozpierducha:)
        • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 13:44
          Ja kiedyś jeszcze chodziłam do Rudego Kota, ale to było dawno :(
        • jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 19:26
          no zartujesz chyba .. a gdzie jest mniej malolatow?
          'seven' to jedno z nielicznych miejsc gdzie srednia oscyluje w okolicy 17-20 lat
          ... a to jest jeszcze znosne

a co do rozpierdziuchy ... to co masz na mysli? dobra muzyke, stalych bywalcow,
          specyficzny rockowy klimat? bo nie wiem co rozumiesz pod pojeciem 'rozpierdziucha'

a ze nie ma miejsc w weekend juz od 19 ... to juz inna bajka
          • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 19:54
            ykhmm...że nieśmiało zapytam - a gdzie jest ta siódemka?
            • jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 21:16
              hmmm ... zakladajac ze nie zartujesz to odpowiem ..

na szkolnym dworze, schodkami w dol po prawej stronie wejscia do sklepu z
              rowerami i sprzetem turystycznym ...
              • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 22:09
                jerry.s jak bum cyk cyk nie żartuje :/
                rzadko "bywam" na saloonach,(praktycznie wcale ) wiem gdzie verona -bo
                do "sawko" chadzam :P wiem gdzie "jedynka" bo trudno nie wiedzieć,w oczy kole
                na srodku placu wolności ,wiem gdzie muzyczna apteka- bo mi aguś
                powiedziała:P ,a reszta?? reszta jest milczeniem :( ....
                na imprezy nie chodzę (do lokali) odkąd mi telefon ukradli.Chadzam do znajomych-
                tak bezpieczniej.A ! czasem na pizze do romy i na "tureckie" żarcie na zamkowej-
                pycha.A drinka pijam wieczorem przy kompie ,i nikt ze stolika obok mi do ucha
                nie krzyczy :>
                • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 28.01.06, 22:11
                  zapomniałam dodać,że młodzieżą też juz nie jestem:P
                  • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 10:12
                    zielona witaj w klubie "tych starszych" :(
                    Ale browanxa w Veronie przyfilujemy :)
                  • jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 12:55
                    nie przesadzaj ... ja tez w siodemce czuje sie jak dinozaur jak wpadamy z
                    kumplami ... hehe ... to niestety nie sa juz czasy beztroskiego ogolniaka ;)

• aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 19:07
                      Ale czasami , żal że to nie czasu ogólniaka, takie fajne były :(((
                      • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 29.01.06, 20:07
                        kurcze.aż mnie w środku ścisnęło.
                        nie mam wogóle kontaktu z "tamtymi" osobami.Porozjeżdżaliśmy się po innych
                        miastach,a nawet swiecie.Ja jestem tego dobitnym przykładem :/
                        fajnie kiedyś było...ech
                        • jerry.s Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 19:12
                          My tez sie porozjezdzalismy ... ale poki co zawsze z okazji wszystkich swietych
                          a czasami z okazji wielkanocy spotykamy sie w kilka osob ... to jedyne chyba
                          swieta, kiedy mozna wiekszosc zastac w domach rodzinnych .. jeszcze

ostatnio nawet udalo sie skrzyknac w jeden dzien 7 osob z klasy z podstawowki
                          ... hehe ... naprawde warto sie spotkac po paru (LO) lub nawet nastu (SP) latach
    • d.blue Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 20:57
      gdzie jest verona? serio nie wiem...
      • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 30.01.06, 21:11
        Verona jest po Sawkiem ( no wiesz dom handlowy PSS Społem ) na Janowskiej
        • d.blue Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 31.01.06, 12:16
          nie wiedziałam... świat sie zmienia...
          • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 10:02
            to jest nas dwie :D ja nie wiedziałam gdzie jest "seven"
    • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 13:47
      a ja ide w piątek się zabawic pewnei do Verony, może spotkam browanxa?
      • browanx Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 02.02.06, 21:51
        hehe może, ale jeszcze nie wiem gdzie będę.
        • zielony_beret Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 03.02.06, 07:38
          a ja niestety wiem gdzie będę ...

<bijąca głową o scianę>
          • aga9001 Re: gdzie się teraz spotyka/bawi młodzież w Białe 04.02.06, 16:43
            i z planó wyjściowych dupa wyszła:( Dziecko zachorowało :( Ale jest juz
            lepiej :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka