Dodaj do ulubionych

Cześć macie nowego rozmówcę.

04.02.07, 02:47
Witam uroczo i jeszcze bardziej serdecznie całościowe grono forum.Bardzo się
cieszę, że mogę porozmawiać z fantastycznymi ludźmi z Białej Podlaskiej.
Dochodzi właśnie 02: 40 a mnie się nie chce jeszcze spać.W telewizji podają
prognozę na jutro. Jakie ono bedzie, zobaczymy.Mam nadzieję ,że miłe.
Dalszy ciąg nastąpi...
Obserwuj wątek
    • negev56 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 04.02.07, 08:43
      No cześć.
      Co by nie było, że nikt nie mówił, tu się nie rozmawia, tu się monologuje, ale
      nie trać nadziei, spróbuj.
      • aga9001 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 05.02.07, 06:28
        czesc.
        Neg czasami sie rozmawia :)
        • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 11.02.07, 12:15
          Witam.Jeżeli chodzi o rozmowę bezpośrednią to podejżewam, że po prostu trzeba
          umówić się z kimś na klikanie o określonej godzinie.Co ty na to ? Nie mam innego
          pomysłu.
          Pozdrawiam.
      • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 11.02.07, 12:06
        Ja monolog również uważam za rozmowę jeżeli na wypowiadane przeze mnie treści
        otrzymuję odpowiedzi, nawet odroczone (tak jak w tym przypadku). Stwierdzenie
        " ale dobrze mi się z nim/nią rozmawiało " jest spowodowane prostą techniką,
        mianowicie wystarczy uważnie kogoś słuchać.
        Możesz mieć własne zdanie na ten temat. Serdecznie pozdrawiam.
    • martimax Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 05.02.07, 09:55
      witam witam
      podpowiem Ci że możesz rozbudowac swoją wizytówkę, np zielony beret ma bardzo
      fajną :):) pozdrawiam
      • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 11.02.07, 12:11
        Jestem osobą "bardzo" początkującą i nie mam pojęcia o budowie wizytówek, także
        nie wiem jak podejżeć wizytówkę zielonego bereta. Dzięki za radę.
        Pozdrawiam.
        • athropos Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 12.02.07, 20:57
          kwaczka15 napisała:

> nie wiem jak podejżeć wizytówkę

Ja tez bym nie wiedziala. Dlatego na poczatek sugeruje podejrzenie slownika ort ;)
          • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 18.02.07, 09:07
            Pochylam głowę z powodu moich błędów ortograficznych i posypuję ją popiołem.
            Niestety nie jestem ani polonistką ani też zbyt dobrą w dziedzinie ortografi
            (dobrze napisałam ?). To co piszę na powyższym forum nie jest moją pracą naukową
            i nie powinno podlegać tak krytycznej i cynicznej ocenie.Oczywiście jest to
            bardzo znaczący błąd, ale jeżeli nawet to zwracanie uwagi osobie nieznajomej
            jest po prostu dużym nietaktem. Nie bądź moim cenzorem :). Wszak zielony beret
            zakładaąc to forum nie zaznaczył " Wyłącznie dla osób piszących bezbłędnie "
            Czytujesz czasami biografię znanych ludzi, wielu z nich było dyslektykami i
            dysgrafikami.To nie jest powód aby przekreślać ludzi.
            Pozdrawiam.
            • zielony_beret Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 18.02.07, 17:27
              kwaczka15 napisała:
              >Wszak zielony beret
              > zakładaąc to forum nie zaznaczył " Wyłącznie dla osób piszących bezbłędnie "

primo:
              Drugi raz zaznaczam Ci,iż jestem KOBIETĄ....
              secundo:
              Nie trzeba być omnibusem,aby na głównej stronie przeczytać iż "Tym forum
              opiekuje się zielony_beret." Opiekuje-zaznaczone na czerwono.A opieka nad forum
              nie jest jednoznaczna z założeniem forum:)
              Wystarczy skierować oczęta(nie głowę-więc wysiłek nie duży) w -->prawy górny róg
              ,i oto naszym pięknym oczętom ukazuje się co? napis który oznajmia:
              - "Założyciel: prywatyzacja"
              A prywatyzacja nie oznacza "zielony",Są to dwa rózne słowa.:)))
              Nie chcę ,aby ktokolwiek zarzucił mi ,iż przywłaszczam sobie czyjeś prawo do
              nazwy forum,własności forum,prawa do forum, itp.

>> Niestety nie jestem ani polonistką ani też zbyt dobrą w dziedzinie ortografi
              > (dobrze napisałam ?)
              so.pwn.pl/lista.php?co=ortografii polecam tą stronkę.Przydatna:)

pozdrawiam i życzę miłych ,konstruktywnych dyskusji,
              zielona_berecica:)))
              • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 20.02.07, 12:30
                Witam. Dzięki za wyjaśnienie kwestii założyciela i opiekuna forum, jak pisałam
                wcześniej jestem osobą początkującą, to moje pierwsze forum na, którym piszę.
                Jesteś kobietą, więc przepraszam za określenie "Wszak zielony beret
                > > zakładaąc to forum nie zaznaczył"( zapamietać, zapamiętać, zapamiętać
                ...:).Dzięki też za lekcję ortografii.
                Korzystałam wcześniej z tego słownika, jest dość dobry.
                Pozdrawiam i myślę, że dyskusje będą konstruktywne.
            • athropos Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 18.02.07, 22:03
              Siemanko, ja też nie jestem polonistką, ale zakładam, że każdy po podstawówce i
              szkole ponadpodstawowej podstawowych byków się wystrzega, a jeśli ma
              wątpliwości, umie skorzystać ze słownika.

Jeśli mój post z uśmieszkiem odbierasz jako cynizm, to proponuję spuścić trochę
              powietrza z tego rozdętego balonika, jakim jest twoje ego, bo poczucia humoru na
              temat własnej osoby nie masz za grosz.

Zamiast jechać z patosem i zadęciem, uśmiechnij się do siebie i przyznaj, że
              dałaś plamę. Zamiast wypisywać brednie o "przekreślaniu", zastanów się dwa razy,
              - nie znam cię (inna sprawa, że po takim entree chyba nie chcę zmieniać tego
              stanu rzeczy) i nie interesuje mnie twoja osoba na tyle, żeby cię przekreślać.

Reasumując: więcej poczucia humoru, więcej luzu, mniej patosu i dramatyzmu.
              eot.
              • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 20.02.07, 16:03
                Witam ponownie.Potrafię skorzystać za słownika,potrafię również pisać,czytać i
                nawet sznurować buty :-))).Staram się wystrzegać błędów ale czasami jednak je
                popełniam.
                Niestety z przykrością stwierdzam,że rzeczywiście twoją uwagę odebrałam jako atak.
                Postanowiłam więc się bronić.:-))).Uważam, że dystans do samego siebie jest
                wyznaczony przez wiele rzeczy. Miałam wówczas bardzo ciężki dzień, więc nie
                tylko Twoją, ale obojętnie jakiej osoby uwagę odebrałabym przez pryzmat
                negatywnych emocji, które pojawiły się tego dnia. Nie jestem osobą "toksyczną",
                lubię się śmiać, nawet bardzo.
                Przepraszam za kryczną ocenę Twojego postu. Jesteś błyskotliwa i inteligentna
                (to nie pochlebstwo)i masz duże poczucie humoru.
                Ten post piszę ze słownikiem w ręku, słownikiem ortograficznym języka polskiego
                :-))). Przeczytam to nawet parę razy (zanim wyślę) i nawet przy tym się uśmiechnę.
                Pozdrawiam.
                Może jakiś nowy temat?
                • athropos Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 20.02.07, 16:55
                  Nie no, jak potrafisz sznurować buty, jak Franklin zresztą, którego moje dziecko
                  jest fanem, to musisz być fajną osobą :)

Zgoda :)
                  • zielony_beret Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 20.02.07, 20:41
                    ..i żyli długo i szczęśliwie.jak my się tu wszyscy kochamy.
                    Aż się wzruszyłam:-PPP
                    • negev56 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 20.02.07, 20:46
                      Podać chusteczkę?
                      • aga9001 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 06:02
                        cały kontener :)
                        • athropos Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 06:40
                          mogę sprzedać, dam rabat ;)
                          • zielony_beret Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 08:04
                            i jakie uczynne :DDDD
                            p.s.
                            a tych Waszych chusteczek to mi szkoda na gile:PP
                            Wolę sobie, moimi niezgrabnymi palcyma ,ponaklejać je na cokolwiek,lub gdziekolwiek.
                            hehehe-za efekt nie ręczę:PP
                            • negev56 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 16:18
                              jaja se robisz? Jadłam akurat, kiedy trafiłam na Twój post, mało pawia nie rzuciłam.
                              • zielony_beret Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 21:22
                                negev56 napisała:

> jaja se robisz? Jadłam akurat, kiedy trafiłam na Twój post, mało pawia nie rzuc
                                > iłam.

ale dlaczego? mówiłam przeca o dekupażu:P
                                • negev56 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 21:55
                                  kurna no, o gilach było, już wytarłaś:))?
                  • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 08:35
                    Dzieki za słowa otuchy i za przyjęte przeprosiny.
                    Ja i mój synek również jestesmy fanami Franklina. Teraz uczymy się nocnego
                    siusiania do kibelka :-). W zabawie jesteśmy na etapie Frania i Benia. Ja jestem
                    Franiem a mój synek Beniem. Budujemy domy, łowimy ryby, kosimy trawę i
                    walczymi(szczebelkami od łóżeczka) z pojawiającymi się wrogami(bardzo
                    wciągające) Pozdrawiam.
                    • athropos Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 21.02.07, 09:26
                      O, to zazdroszczę. Moje dziecko nie przyjmuje do wiadomości, że istnieje nocnik
                      lub kibel, niestety. A pielucha już 6!
                      • kwaczka15 Re: Cześć macie nowego rozmówcę. 22.02.07, 00:11
                        Głowa do góry. Mój syn ma już 3 lata. Bardzo długo pracowałam nad tym efektem.
                        Podpowiem Ci co można zrobić.
                        " Pozbądź się złości i bezradności, osiągniesz to dzięki swej cierpliwości.
                        Bunt trzylatka, czasami u dwulatka, dla jego mamy to nie lada gratka.
                        Jak zmuszasz małego, to tak jak dużego, przyłożysz klapsa do pupy jego?
                        Pozwól mu odczuć, że to niemiłe, gdy zimno się robi w malutki ty_ _ _
                        Pozdrawiam, życzę przetrwania "trzęsienia ziemi" :-)
                        To pisałam Ja, Ja ze słwnikiem, słownikiem ortograficznym języka polskiego :-)))

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka