Dodaj do ulubionych

gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolicach??

16.05.07, 10:26
Witam,

W przyszłym roku z moja narzeczoną planujemy ślub. Czy możecie nam polecić
jakieś ciekawe miejsce na weselisko w samej Białej lub okolicach.Byłoby
dobrze, gdyby istniała również na miejscu możliwość przenocowania części
gości.Wesele dla około 100 osób, może trochę więcej. Będziemy wdzięczni za
wszelkie porady na podstawie Waszych doświadczeń.Mile widziane również
informacje na temat zespołów lokalnych godnych polecenia( przestudiowałem już
wcześniejszy wątek na ten temat, ale może coś się zmieniło od tego czasu?)

Pozdrawiam wszystkich foreumowiczów

Obserwuj wątek
    • mariuchna1 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 16.05.07, 12:18
      Podobno najlepiej jest w Roskoszy, Kasynie Wojskowym, Radziwille. W Radziwille
      mozna tez przenocowac, nie wiem jak w Roskoszy z noclegiem. Z tego co wiem to
      jak na przyszly rok to trzeba juz rezerwowac. Pozdrawiam
    • penicylina81 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 16.05.07, 13:36
      A jeżeli chodzi o okolice BP to polecam pensjonat w nietypowym stylu Uroczysko
      Zaborek, tuż pod Janowem Podl.Wspaniałe miejsce, możesz zobaczyć na sytronie.
      Dokładnie nie pamiętam adresu.Ale klikniesz w google nazwę i gotowe.Nocleg
      zapewniony w wspaniałych obiektach.Miesca sporo,staropolska kuchnia i nie
      tylko,git miejsce na sesję fotograficzną.Podobny klimat jest u Pana Wróbla w
      miejscowości Łukowiska, nazwa to chyba dworek Łukowiska.
      • aga9001 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 16.05.07, 16:42
        jak na wesele to polecam Roskosz, a to z prostej przyczyny: miejsce na nocleg i
        niezle jedzenie. Zaborek jest ok, ale nie każdy lubi wiejskie klimaty. I nie
        wiadomo czy gościom by to odpowiadało, znam takich, ktorzy jak mieli tam
        nocowac to narzekali
    • ewa_warszawa Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 17.05.07, 20:26
      my wesele robimy w stylowej. do restauracji wchodzi max 120 osob, jest tanio i
      swietne jedzenie. fajne miejsce to dukat (160 osob) przy wyjezdzie z BP ale tam
      duzo wczesnoej sie rezerwuje. w serbince na orzechowej robia wesela (100 osob).
      moj ojciec byl tam na jakiejs imprezie, podobno uroczo jest tam teraz. jak co to
      moge ci jeszcze jakies info na priva wyslac.
      • piotrekszy Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 18.05.07, 07:39
        odnośnie Ducata to popieram poprzedną wypowiedź, byłem tam w wakacje na weselu
        ok 80-95 osobowym, jak na takie wesele to sala idealna, tańczyć w miarę luźno,
        obsługa też dość dobra, a i z noclegiem nie powinno być problemu. :)
        • karolinka115 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 18.05.07, 11:45
          Witam,
          Polecam hotel DELFIN. Dobre jedzenie fajna sala(mam na myśli mniejsza salę). Na
          naszym weselu bawiło sie tam świtnie 85 osób a na weselu mojej siostry 70.
          Wszyscy byli bardzop zadowoleni.
          • ewa_warszawa Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 20.05.07, 23:03

co do jedzenia w delfinie to bym polemizowala. zwlaszcza ze widzialam na zywo
            jak przechowywane.
            • krescencja Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 21.05.07, 23:49
              Ostatnio otwarty został dom weselny w Czosnówce. Nie byłam tam . Z zewnątrz
              wygląda pięknie.
      • szymanski.piotr Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 15.08.07, 16:24
        Witam
        Ewo ja troche w innej sprawie
        Poszukeje kontaktu do jerzego tomasika,spotkalem do w janowie
        podlaskim w ten weekend i wstepnie uzgodnilem transport do
        slubu ,niestety w pospiechu zle zapisalem numer,wiem ze ma dwa auta,
        mercedes ponton z 50 roku i brązowy powiedzmy ze z 70 roku,prosze o
        pomoc w namierzeniu wlasciciela tych aut
        pozdr piotr

• e_syla78 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 24.08.07, 11:08
          Czy ja moglabym tez prosic na namiary tego Pana od samochodow
          (Jerzego Tomasika)

pzdr
    • danioklops "Jolanta" Czosnówka 26.07.07, 14:52
      Bylismy pierwszą para , która miała tam przyjecie :) Na gościach niesamowite
      wrażenie robi już sama sala, profesjonalizm przygotowania. Z tego co wiem to
      terminy zajete duuuzo do przodu , ale wiesz zawsze jakieś "słabiaki" mogą sie
      wykruszyć! Wczesniej marzyłam o dworku w Rozkoszy.
      • marinna123 Re: "Jolanta" Czosnówka 14.08.07, 18:52
        Ja jestem zachwycona i pod wrżeniem sali w Czosnówce,Zajazd jolanta.
        Robiliśmy tam wesele i ostatnio byłam też tam jako gość weselny.
        Już samo miejsce jest przepiękne.Sala jest cudna,szczerze mówiąc
        ładniejszej nie widziałam w Białej.Wszystko nowiutkie,bardzo dobrze
        rozplanowane,klimatyzacja,duży parking,staw i spoooro zieleni.Jest
        bardzo czysto.Stoły uginaja sie od pysznego jedzonka (nawet nasi
        zagraniczni goście byli zachwyceni:) Wszystkie potrawy świetnie
        doprawione,a jakie dekoracje!!!!MISTRZOSTWO.Świetna obsługa.
        Ogólnie sala jest bardzo elegancka noi z zewnątrz super.
        My jesteśmy ZACHWYCENI,bardzo polecamy.
        Gospodarze bardzo mili.Wielki podziw i ogromne Gratulacje:))).Tak
        trzymać.
        Jeśli wesele, to tylko u Jolanty.
        Bywaliśmy już chyba wszędzie,ale tam jest CUDNIE.
    • bjkor Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 27.07.07, 07:47
      byłem ostatni w Dukacie (wyjazd na Warszawę) na weselu obsługa była OK polecam
    • litwiniuk0 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 03.08.07, 13:58
      Polecam Porosiuki (jadąc z Białej do W-wy w Sławacinku obok Relaxu skręcic
      należy w lewo). Jeśli planujecie ślub za ok 1-1,5 roku to to miejsce będzie
      najlepsze gdyz bardzo duzo sie tam robi i za rok bedzie bardzo ładnie. Staw,
      łodka, molo, w nocy pochopdnie wokół stawu, specjalnie zaprojektowany ogródek i
      bardzo miła właścicielka. Sam tam zarezerwowałem....
      • dorina04 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 06.08.07, 12:28
        Nasze wesele bylo w Woskrzenicach w Chacie Kalina - bardzo dobre jedzenie, sala
        na ok 80 osob, Obsluga super.
        POLECAM
        • em-biz Ja doceniam doświadczoną kuchnię i dobre spanie w 15.08.07, 21:27
          "MERKURY" restauracja,hotel nad restauracją,przy ul.Kolejowej.
          A Pani Joanna ,to takie frykasy serwuje,że tylko tam można je smakować!
          Forszmak z bażantów !!!
          Kuropatwa pieczona w kremie z rydzów!!!!
          A pierś indycza w żurawinie i borówkach z chrupiącymi kuleczkami-kluseczkami/Bóg wie z czego!/
          A "szaleństwa " grzybowe których nazw nie pomnę!
          Ilekroć ze Szczecina jadę na wschód,zatrzymuję się w "Merkurym".
          Polecam !
      • aishajb Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 18.08.07, 22:42
        Hej litwiniuk0 mozna prosic o jakies namiary na ta sale bo nie
        potrafie znalesca niestety mieszkam bardzo daleko od Bialej.
        pozdrawiam i dziekuje
        • litwiniuk0 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 20.08.07, 13:45
          Właścicelem sali weselnej jest Pani Helena Melaniuk, nr tel. 602-331-
          869. Na dzień dzisiejszy chyba nie mają jeszcze strony internetowej.
          P.S. Oststnio z ciekawości pojechałem w sobotę wieczorem zobaczyć
          jak to wszystko wygląda i muszę przyznać że jeszcze bardziej mi się
          spodobało (szczególnie duże wrażenie robi oświetlenie wokól domu
          weselnego).
          • aishajb Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 21.08.07, 13:54
            Wielskie dzieki, juz dzwonilam ale niestety wszystko zajęte, jeżeli
            będzie ktoś słyszał o sali na 16-17 sierpień 2008 roku, że jest
            wolna lub będzie ktoś chciał odstąpić to bardzo proooooszę o info.
            Bo ja niestety nie znam aż tylu sali w okolicach Białej, bo jak już
            pisalam mieszkam 450 km od Was. Mój nr gg 7642549. Wielkie dzięki,
            pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    • beaata25 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 21.08.07, 14:56
      Ja miałam wesele w Grabanowie.Tylko zarządzała tam jeszcze Pani
      Jolanta z Czosnówki wiec teraz może jest tam innaczej, ale miejsce
      ładne.
    • malinmm Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 21.08.07, 22:20
      W Porosiukach. Bardzo fajny nowy dom weselny. Jeziorko, lasek,
      mozna nawet na dworze sobie zrobić pod zadaszeniem.

Przy Relaksie skręt w lewo na porosiuki i po około kilometrze bedzie
      sala po prawej stronie.
      • aisa-2 opinie o porosiukach 14.01.08, 17:46
        Hej! poszukuje pilnie informacji na temat wesel w porosiukach. ja mam tam wesele
        19.lipca 2008 i jezeli jest cos co sie wam tam nie podobało np.menu to może uda
        mi się dogadać z włascicielką i troszke to uleprzyć. Swoją drogą mam nadzieje że
        ogród do tego czasu tez jeszcze sie troszke zmieni.pozdrawiam i czekam na
        informacje
        • aankaf Re: opinie o porosiukach 05.02.08, 17:38
          aisa-2 napisała:

> Hej! poszukuje pilnie informacji na temat wesel w porosiukach. ja mam tam wesel
          > e
          > 19.lipca 2008 i jezeli jest cos co sie wam tam nie podobało np.menu to może uda
          > mi się dogadać z włascicielką i troszke to uleprzyć. Swoją drogą
          mam nadzieje ż
          > e
          > ogród do tego czasu tez jeszcze sie troszkę zmieni.pozdrawiam i czekam na
          > informacje
          podczepiam się do pytania o salę w porosiukach- mój slub co prawda jest
          później ale jestem ciekawa opinii osób które już miały okazje się tam bawić
          • m-marecki Re: opinie o porosiukach 04.03.08, 21:59
            Na weselu to tam nie byłem, ale byłem na sylwestra 2008 i muszę szczerze
            powiedzieć, że po zapłaceniu od pary 350 zł spodziewałem się czegoś lepszego.

1. Przystawki - tyle co kot napłakał - wystarczyło by dwie osoby spróbowały i
            reszta już nie miała szans na daną przystawkę.

2. obsługa - warto by na wesele - zwłaszcza jeżeli będzie 150-180 osób poprosić
            o dodatkową osobę, bo podczas roznoszenia dania gorącego pierwsi zjedli a reszta
            jeszcze czekała.

3. Jeżeli robicie na więcej niż 180 osób to współczuję na sylwestra było ok 190
            i przy tańczeniu były duże problemy z miejsce zwłaszcza jeżeli będzie dużo
            młodych ludzi.

4. Co do potraw to wybierzcie sobie co ciekawego bo jak dla mnie to było takie
            sobie, ale to może tylko dlatego, że to sylwester.

życzę powodzenia

• aisa-2 Re: opinie o porosiukach 26.07.08, 16:09
              Witam. Od niedawna jestem szczęśliwą mężadką a moje wesele było
              właśnie w Porosiukach. Goście byli zachwyceni otoczeniem i samą
              organizacją wesela. Jedzenie naprawde smaczne, dużo przystawek,
              stoły były naprawde bogato zastawione. co do obsługi to kelnerzy są
              naprawde niesamowici, w ekspresowym tępie podawali posiłki więc
              goście nie czekali długo na ciepłe dania. Jeśli ktoś planuje duże
              wesele to ta sala jest naprawde idealna. U mnie było 180 osób i nikt
              nie narzekał na brak miejsca.Poza tym zawsze otwarty jest duży taras
              który też jest swego rodzaju atrakcją. Jeśli ktoś zastanawia się
              gdzie urządzić wesele z pełną odpowiedzialnością polecam Porosiuki
    • narzeczonap Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 23.10.07, 19:45
      Co myslicie o sali w Grabanowie? Kto juz miał tam wesele niech sie
      wypowie? Prosze o wasze opinie na temat jedzenia oraz sali. Z góry
      dzieki.
      • evikat Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 02.11.07, 09:29
        Byłam raz na weselu i raz na imprezie firmowej, jedzenie ok, obsługa
        ok. myśle ze max. 120 osób to bedzie akurat, zeby scisku nie było
        itd. Generalnie polecam.
      • xhardcorex Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 25.11.07, 23:58
        Super moja siostra miała Jak chcesz to zwalniam moje miejsce na 19.04.2008 Do
        tego zespół Return
        • gapcia08 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 10.12.07, 16:00
          Ja poszukuję fajnej restauracji, nie chcemy wesela a jedynie
          przyjęcie weselne na tak max. 30 osób, z miłą obsługą i muzyczką w
          tle bez zespołu.
          Może coś poradzicie.
          Zaciekawiła mnie wyżej wspomnia restauracja "Merkury", może jeszcze
          jakieś pomysły??
          • malinmm Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 10.12.07, 19:43
            gapcia08 napisała:

> Ja poszukuję fajnej restauracji, nie chcemy wesela a jedynie
            > przyjęcie weselne na tak max. 30 osób, z miłą obsługą i muzyczką w
            > tle bez zespołu.

Moim zdaniem Werona albo Dukat (lub były Dukat nie pamiętam) przy
            wylocie na W-wę
            • mona-24 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 17.12.07, 18:24
              Mam pytanie czy miał ktoś wesele w Delfinie? jak wrażenia? Czy sala
              bedzie odpowiednia dla 200os?
              • dorotkabp DELFIN 19.12.07, 11:02
                Zdecydowanie polecam! Zamówiliśmy piękną dekorację sali, wszyscy
                byli pod wrażeniem, jedzenie bardzo dobre, dużo miejsca, goście
                bawili się super!!
                Naprawdę polecam.
                • evikat Re: DELFIN 20.12.07, 08:30
                  Byłam dwa razy na weselu w delfinie, Raz było prawie 200 osób, i
                  powiem szczerze ze było ciasno, zwłaszcza jak się poszło
                  tańczyc,owszem jedzenie ok, wystruj tez moze byc, ale jak bym robiła
                  na 200 osób to bym sie ostro zastanowiła czy tam, bo naprawde troche
                  ciasno. No chyba ze będzie towarzystwo raczej siedzące- to spoko.
                • mona-24 Re: DELFIN 21.12.07, 19:13
                  Dzięki Wam za odpowiedź ;) Pod względem estetycznym sala jest super.
                  Zastanawiałam się tylko jak jest z jedzeniem bo zaniepokoiły mnie
                  niektóre negatywne opinie, ale uspokoiłas mnie dorotka trochę. A
                  gdybyś mi mogła jeszcze powiedziec ile płaciliscie od osoby (czy w
                  to wliczone są poprawiny) i czy apartament dla nowożeńców jest
                  gratis?;)
                • jimbeam01 Re: DELFIN 08.01.08, 21:03
                  Wygląda to tak:

-200os moze byc troche ciasno na parkiecie jezeli wieksza liczba os
                  zacznie tanczyc.

-Sala jest ladnie udekorowana (ha ha ha )- po piesze to nie sala
                  tylko byly pasaz handlowy jest ladnie udekorowany jak sie za to
                  zaplaci dla kwiaciarni (Frezja)(lecz obecnie Frezja odwala lipe
                  pierwsza para placi za dekoracje a ta zostaje na nastepne wesela a
                  kazda nastepnapara za nie placi)

-Smaczne jedzenie (to jest loteria)bywa smaczne ale zalezy od zalogi
                  ktora je przygotowuje (najczesciej wciska sie kilka rodzaji sledzi,
                  saletke, galantyne z kurczaka)

- dlaczego jedzenie jest zimne - bo kuchnia miesci sie w drugiej
                  czesci hotelu i nalozenie go na wozek i przewiezienie przez caly
                  hotel i zniesienie po schodach troche zajumuje- efek koncowy zimne
                  jedzenie

- zima i lato - zimo jest zimno bo jest za malo grzejnikow na tko
                  powierzchnie a laten goraco bo kimatyzacja nie dziala na 3
                  klimatyzatory 1 dziala

- Cena - zalezy od ustalonego menu + kupujemy wlasny alkohol,napoje,
                  ciasta, tort

- apartament dla mlodych jest w cenie wesela (o jakosci nie bede
                  pisal to trzeba zobaczyc na wlasne oczy)

-warto tez porozmawiac z wlascicielem (obieca wam wszystko co
                  chcecie)a jak przyjdziecie i to nie bedzie zrobione w cudowny sposob
                  zniknie i bedzie niedostepny.

Gdzie warto zrobic wesele:
                  - tam gdzie juz na 2008 nie ma wolnych miejsc i na 2009 juz sa w
                  polowie zarezerwowane z tego moga wynikac 2 rzeczy
                  1)odbywaja sie tam fajne i porzadne wesela
                  2)lub jest to nowe miejsce i jeszcze sie ludzie nabieraja
                  ta 2 opcja tyczy sie nie wielu miejsc.

Pozdrawiam i zycze powodzenia:
                  Jim Beam
                  ps. przepraszam za bledy pisalem na szybko.
                  • mona-24 Re: DELFIN 09.01.08, 00:27
                    No dzięki jimbeam. Pisałeś to z perspektywy organizatora czy gościa?
                    No masz rację to jest były pasaż handlowy ale i tak ładniejszy niż
                    sale gimnastyczne z drabinkami. Co do klimy lepsza jedna niż wcale.
                    Interesuje mnie jednak lipiec 2008 więc zbyt dużego wyboru nie mam.
                    Co do kuchni też się zgadzam- zła lokalizacja, właściciel nie
                    przewidział że zamieni pasaż na salę weselną. Co do apartamentu-
                    hmm... zwykłe pokoje widziałam nie są duże ale łóżko, tv i łazienka
                    jest ;) tragicznie nie jest. A co mają powiedziec młodzi po weselu w
                    remizie? No cuż termin na wszelki wypadek mam ale rozglądam się
                    nadal. Jak by ktoś rezygnował z Czosnówki, Porosiuk lub Grabanowa 19
                    lipca niech da znać ;)
              • oniona24 Re: DELFIN 28.12.07, 20:38
                Zdecydowanie odradzam Delfin!! Wielu znajomych mówiło, że posiłki,
                które powinny być gorące, kelnerzy donoszą już wystygnięte. A poza
                tym to nie jest pomieszczenie dla 200 osób!! Wyobrażasz sobie
                ciasnotę połączoną z zimnym jedzeniem? To chyba nie jest wesele
                marzeń!!
    • ry_b_ka Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 30.12.07, 20:01
      Witam,
      a czy ktoś może organizował przyjęcie weselne w zajeździe Szeleścianka pod Rossoszem? Jakieś opinie....?

Byłabym bardzo wdzięczna:)
      Pozdrawiam
      • mona-24 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 09.01.08, 08:45
        Co so Szeleścianki słyszałam tylko opinie kamerzystów. Według nich
        sala nie jest zbyt dobra do kręcenia z powodu oświetlenia
        punktowego. Ogladając film też widać że w jednej części sali jest
        bardzo jasno a w drugiej ciemno- ale pewnie dałoby się nad tym jakoś
        popracować.
        • malinmm Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 15.01.08, 18:49
          > Co so Szeleścianki słyszałam tylko opinie kamerzystów. Według nich
          > sala nie jest zbyt dobra do kręcenia z powodu oświetlenia
          > punktowego. Ogladając film też widać że w jednej części sali jest
          > bardzo jasno a w drugiej ciemno- ale pewnie dałoby się nad tym jakoś
          > popracować.

Nie dajmy sie zwariować. Czepiając się szczegółów to żadna sala nie jest
          przygotowana do kamerzystów i zespołów.

Pozdrawiam
          Marek "Malin" Maliszewski
          • ry_b_ka Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 15.01.08, 20:44
            Mona 24 - dziękuję za Twoją cenna uwagę. faktycznie - przypominam sobie, że w
            głównej sali jest oświetlenie punktowe i dość jasno, a przy barze ciemno. Będę
            musiała porozmawiac o tym ze swoim kamerzystą:)

A, Tobie, malinmm, także dziękuję za głos rozsądku:)

pozdrawiam Was serdecznie
            Może ktoś wie coś nt. obsługi, jedzenia w Szeleściance?
            • m-marecki Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 17.02.08, 11:32
              Kamerzysta tak jak i fotograf biorą kasę za swoją pracę i to ich problem by mieć
              odpowiednie oświetlenie. Wiem trochę na ten temat więc jak sala słabo oświetlona
              to niech kamerzysta obejrzy salę przed weselem i się przygotuje.
            • karolinka_kb Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 05.04.08, 13:09
              bylam tam we wrzesniu na weselu szwagra i bylo ok. jedzienie spoko,
              mile otoczenie, bardzo fajna wlascicielka zajazdu, obsluga super,
              niczego nie brakowalo. Ogolnie polecam
    • annia159 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 05.03.08, 15:31
      A był ktoś (na weselu czyimś) lub organizował przyjęcie w Witulinie w Sknasenie? Być tam jeszcze nie byłam, widiałam tylko stronkę chataskansen.pl/ ale może miał z tym styczność. Jak tak to proszę o info czy warto tam coś kombinować?

Pozdrawiam Ania
    • atiaga Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 07.04.08, 09:22
      polecam dwa miejsca
      1. Porosiuki pod Białą (było tam wesele mojego brata)jest tam nowa
      sala bardzo duża jedzenie bardzo smaczne sa pokoje mozna przenocować
      i okolica śliczna jeziorko
      2. Zajazd u Radziwiła (tam było wesele moje) sala bardzo elegancka
      robiliśmy na 100 osób wiec wszyscy sie zmieścili spokojnie co prawda
      do tańczenia nie ma miejsca na 100 osób ale przecież nie wszyscy
      razem wychodza na parkiet.
      Bardzo dobre nagłośnienie, jedzenie super-smaczne, obsługa idealna,
      dla młodych daja pokój na noc gratis i ze zniżka jak sie chce cos
      dla gości wynająć lub np ze dwa pokoiki dla dzieci
      polecam
      • gapcia08 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 07.04.08, 21:41
        Jeżeli chodzi o Zajazd u Radziwiłła to nie wiem za bardzo o co
        chodzi, ale miła Pani dzisiaj przez telefon powidziała mi że w
        najbliższym czasie zajazd zostanie zamknięty :( wielka szkoda...

My zdecydowaliśmy się na Karczmę Regionalną Kalina w Woskrzenicach,
        jakie macie wrażenia z wesela w tym miejscu??
        • atiaga Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 08.04.08, 11:01
          może kolejny remoncik przed głównym sezonem
          • evikat wesele w Czosnówce -Zajazd u Jolanty 08.04.08, 11:44
            Hej! Czy może Ktoś tam sie bawił na weselu bądź innej imprezce?
            Poprosiłabym o opinie- obsługa, wystrój, jedzenie, miejsce do
            tańczenia generalnie wszystko.
            Dzięki.
            • kolinka09 Re: wesele w Czosnówce -Zajazd u Jolanty 13.04.08, 17:37
              Cześć,ja polecam tylko ZAJAZD JOLANTA U pani JOLI DAWIDZIUK W
              CZOSNÓWCE.Miałam tam swoje wesele i raz byłam jako gość 2 tygodnie
              temu.Sala jest piękna,dostojnie i z klasą zaprojektowana(jak reszta
              również:),obsługa szybka,miła i elegancka.A dania są pyszne i zawsze
              gorące,dekoracja dań jest na wysokim poziomie,Wszystko takie
              czyściutkie,aż przyjemnie patrzeć i być tam.Wiem,że jest tam również
              restauracja,czynna codziennie.Od czerwca bedzie oddany do uzytku
              hotel,podobno elegancko pokoje urządzone mają być.W sumie to nowy
              obiekt.Duzo tam sie zmienia i szybko,widac,ze gospodarze ulepszaja i
              sa ze wszystkim na bierzaco.MAM NUMER TEL. PANI JOLANTY
              DAWIDZIUK,moge podac.
              • misi-ek27 Re: wesele w Czosnówce -Zajazd u Jolanty 14.04.08, 15:49
                Małem wesele w Czosnówce.Jesteśmy z małżonką bardzo zadowoleni,naprawdę nie ma
                do czego się przyczepić.Wszystko zrobione tak elegancko i na wysokim
                poziomie.Nasi gośćie bardzo chwalili ogólny wygląd zajazdu jak i menu(to prawda
                jest bardzo smaczne:)))))Z całą odpowiedzilnością podpisuję się pod poprzednią
                wypowiedzią kolinki09.Wszystko w najlepszym porządku i na czas.Aha,Pani Jolanta
                to bardzo miła i z klasą kobieta,zna się na rzeczy,chyba wcześniej była szefową
                w Grabanowie.
                Podam namiary 602 462 560,jakbyktoś potrzebował. Bardzo POLECAM
                • evikat Re: wesele w Czosnówce -Zajazd u Jolanty 21.04.08, 10:51

Dzieki za info kolinka09 i misi-ek27. Też tylko pozytywne opinie
                  słyszałam o tym lokalu, więc powinno byc fajnie :) POzdr.

• kasia270219888 Re: ile kosztuje pokój nowożeńców w jolancie??? 17.11.09, 13:46
        • karolinka_kb Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 26.04.08, 21:28
          Mialam zarezerwowana sale u Radziwilla, ale ten lokal zostaje do
          odwolania zamkniety, przeniewaz miasto przejelo sale i wypowiedzialo
          wlascicielowi dzierzawe czy cos tak. Wszytskim zaproponowano nowa
          sale na ul Dokudowskiej. Maja ja do polowy maja skonczyc. ktoś cos
          wie na ten temat?
          • m-marecki Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 28.04.08, 21:24
            Z tego co wiem prace juz sa prawie skonczone, ma byc calkiem duza
            sala tylko okolica nie zabardzo.
      • aisa-2 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 08.04.08, 20:19
        A na ile osób,było wesele w Porosiukach? Będe miała tam swoje wesele,
        zaproszonych będzie ok.200 osób i szczerze mówiac boje się żeby nie było za mało
        miejsca:(.
        • szudzia7 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 01.05.08, 14:57
          moje wesele będzie w Grabanowie, więc polecam:), gości można przenocować w
          hotelu, pokój hotelowy dla pary jest gratis, no i sesja zdjeciowa w ładnej
          okolicy (coś na kształt parku, więc we wrześniu powinny być ładne kolory jesieni
          w tle). Nie wiem tylko jak z menu, bo słyszalam różne opinie, że zmieniły się
          kucharki i ludzie mają zastrzeżenia w porównaniu do poprzednich... ale to
          jeszcze ponad rok czasu, więc wszystko się może zmenić.
    • szudzia7 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 01.05.08, 15:06
      co sądzicie o Grabanowie, może ktoś był tam ostatnio na weselu lub miał swoje...
      proszę o opinie, na co zwrócić uwagę przy uzgadnianiu menu, jakie robią
      dekoracje sali itp, jak z obsługą, czy kelnerzy zdążają z "donoszeniem" ciepłych
      dań na czas wszystkim gościom i jak ogólne wrażenie.
      • m-marecki szukam sali bez obsługi tylko sala 28.06.08, 21:35
        Witam, może ktoś wie gdzie można wynająć samą salę bez jedzenia tak na 150-180
        osób by było można zatrudnić własną kelnerkę?
    • gonzo24 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 30.06.08, 17:47
      A co sądzicie o motelu "Pod Dębami" w Kobylanach albo o tej nowej sali przy obwodnicy na przeciw Izby Celnej???
      • mi.m Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 09.07.08, 17:15
        słyszałem, że z motelu pod dębami rezygnują ponieważ im bliżej do
        wesela to pojawiaja się jakieś dodatkowe koszty. A sala ogólnie jest
        fajna.
        a o sali obok izby to jeszcze nie słyszałem
        • blondyna172 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 11.07.08, 19:59
          hej mam pytanie co do tego zajazu jolanta w czosnowce. wie kots moze jak tam sie
          placi za wesela jaka jest stawka od osoby??
          • supermotylekk Zajazd Jolanta-Czosnówka 13.07.08, 15:04
            Cześć,mieliśmy wesele w Zajeżdzie Jolanta w maju.Jesteśmy bardzo
            zadowoleni,wszystko było w porządku.Długo się zastanawiałam skąd o Zajeżdzie
            Jolanta tyle jak najlepszych opinii i n forum i ogólnie wśród ludzi,ale już
            wiem bo też tam robiłam wesele.Naprawdę jest super lokal i kulturalna,miła
            obsługa.Wszystko gustownie podane i udekorowane.Smakuje równie pszepysznie.Z
            Panią Jolantą łatwo się dogadać,jest bardzo miła i wszystko dokładnie
            tłumaczy.Nasza rozmowa dotycząca ustalenia menu i ogólnych wątków trwała ponad 3
            godz i Pani Jola wszystko cierpliwie tłumaczyła.Spoko.Naprawdę bardzo
            polecam.Acha ceny zależą od ustalonego menu.Myślę,że trzeba zadzwonić i pogadać
            ,tak będzię najlepiej,bo może coś się zmieniło.My jesteśmy zadowoleni i polecamy
            szczerze:)))
            • evikat Wesele w Zajeździe "Jolanta" w Czosnówce 21.08.08, 13:49
              Jak wesele to TYLKO w Czosnówce u Pani Joli!!!!!! Generalnie pełna
              klasa. Jedzonko smaczne i ładnie podane, obsługa szybka i sprawna,
              duzo miejsca do tańczenia- my robilismy na około 115 osób, a nad
              wszystkim czuwa Pani Jola, która zawsze dobrze doradzi i pomoże.
              Naprawdę polecam, choc wiem ze z terminami cięzko. POLECAM w
              100% !!!!!
    • jolanta8778 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 03.08.08, 13:35
      U p. Joli w Czosnówce :)
    • jolanta8778 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 03.08.08, 13:38
      Dwa lata temu syn miał wesele u p. Joli w Grabanowie. Było super.
    • klio_7 Sala weslena na Polnocnej 20.08.08, 16:21
      WItam wszystkich! Czy wiecie cos o sali na Polnocnej przy
      obwodnicy...W sumie sala jest od niedawna a moze jednak ktos juz
      mial tam wesele czy byl gosciem?... Jakia opinia i tej sali???
      • lwica511 JAKA powinna byc sala marzeń? 15.09.08, 12:24
        Mam pytanie do przyszłych małzonków.W jakiej sali chcielibyście aby
        odbyło sie wasze wesele?.Czy bardziej interesujące jest nowoczesne
        wnętrze, czy tez biesiada w karczmie?
    • aboutech Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 10.10.08, 22:54
      a ja polecam "Dom Partii", czyli warsztaty szkolne ZSZ. Miałem tam swoje wesele 7. czerwca i jesteśmy bardzo zadowoloeni. KLima działa, krużganki dają schronienie gościom, którzy wyszli zapalić. PO remoncie ta sala ma zupełni nowy urok.
    • mikami23 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 12.10.08, 20:39
      Witam,
      Czy był ktoś może na weselu w Ranczo Felix ?
      Bardzo proszę o opinie, na temat sali, jedzenia, ilości miejsca i ogólnego wrażenia.Czy wie ktoś jak wyglada koszt od osoby?
      Z góry dziekuej za informacje.
    • bjkor Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 08.11.08, 10:24
      podobno reaktywowano szkołę tzn teraz knajpa w Horoszkach. Punkt bardzo fajny ale tam nie byłem . Jedzenie OK tak mówią znajomi. rano można poleciec na plażę do Serpelic dla tych z mocną głową . Czy ktoś tam był ?

• agnieszka2181 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 18.12.08, 10:43
        Byłam na weselu w Grabanowie w październiku. Ogólnie rewelacja!!! Jedzenia
        pycha, sporo, szybko podane, gorące. Naprawdę nie ma się nawet do czego
        przyczepić :-)

Czy ktoś z Was ma numer do Grabanowa? Mam jeszcze pytanie odnośnie Czosnówki i
        Roskoszy- jakie tam są sale, na ile osób i ile za osobę???
        • dziska23 Re: gdzie wesele w Białej Podlaskiej lub okolica 18.12.08, 11:31
          ja polecam Serbinke na małe przyjecie tak do 80 osob!
    • dirty.joe Cena sali weselnej 26.12.08, 18:32
      Hej,
      Ile teraz kosztuje wynajecie sali weselnej w BP/okolicach ??
      Slyszalem, ze ok. 100 PLN/os. To jest juz z jedzeniem ??

Napiscie jakies konkretne ceny, w konkretnych miejscach.
      Bede bardzo wdzieczny ;)
      • m-marecki Re: Cena sali weselnej 27.12.08, 10:54
        Sala na Pólnocnej to od 90 zł od osoby za 5 dań, Ranczo Feliks to było 100 zł za
        4 dania, reszty nie pamiętam, ale niestety 90-100 trzeba zapłacić
        • janosik412 Re: Cena sali weselnej 30.12.08, 11:02
          Witam wszystkich.
          Poszukuję sali na wesele, tak na ok.100 osób, ładnej z dobrym
          jedzeniem, bez ekstrawagancji cenowych, itp.Macie jakieś kontakty?
          za wszelkie info bede wdzięczny.
          pozdrawiam,
          • martita_r sala na 180 osob? 12.02.09, 00:50
            Szukam sali na 2010, myslalam o Jolancie ale juz dawno nie ma
            terminow. Najlepiej jakis zajazd z hotelem dla gosci
            • evikat Re: sala na 180 osob? 17.02.09, 14:55
              Moim zdaniem 180 osób w Czosnówce to ciutek za duzo... 150 to tam
              max żeby nikt na siebie nie właził. Co do sali na 180 osób to sala w
              Porosiukach i podobno nowa Sala Balowa- czy jakos tak przy
              obwodnicy, przy ul Północnej, obok jest jakis hotel czy zajazd wiec
              nocleg prawie na miejscu.
              • motylek.6 Re: sala na 180 osob? 19.02.09, 15:11
                evikat napisała:

> Moim zdaniem 180 osób w Czosnówce to ciutek za duzo... 150 to tam
                > max żeby nikt na siebie nie właził. Co do sali na 180 osób to sala
                w
                > Porosiukach i podobno nowa Sala Balowa- czy jakos tak przy
                > obwodnicy, przy ul Północnej, obok jest jakis hotel czy zajazd
                wiec
                > nocleg prawie na miejscu.

Co Ty Evikat opowiadasz!!! w Jolancie spokojnie wejdzie 180 os.Byłam
                tam ostatnio na weselu na 200 os i bylo super:)!!jedzenie
                przepyszne, stoły aż się uginały, nie tak jak w innych lokalach w
                ktorych jeden polmisek od drugiego stoi pol metra od siebie!Lokal
                jest przesliczny,wszedzie czyściutko az sie blyszczy, a jakie hotele
                pokojowe:)!jesli bede robila wesele to tylko tam! co do porosiuk to
                tez mialam okazje tam byc...i nie podobalo mi sie, sala jakas
                taka "zimna" bez gustu, a jedzenia tyle co kot naplakal i nie bardzo
                smaczne.
      • sand123 Re: Cena sali weselnej 18.02.09, 08:03
        Witam wszystkich
        Czy ktoś robił wesele w Habibi (lub był jako gośc na weselu lub
        innej większej imprezie). Poszukuję opinii nt tego lokalu.
        Zastanawiam się nad organizacją wesela właśnie tam. Będę bardzo
        wdzięczna za wszelkie informacje :)
        • sand123 Habibi 18.02.09, 10:55
          Witam wszystkich
          Czy ktoś robił wesele w Habibi (lub był jako gośc na weselu lub
          innej większej imprezie). Poszukuję opinii nt tego lokalu.
          Zastanawiam się nad organizacją wesela właśnie tam. Będę bardzo
          wdzięczna za wszelkie informacje :) Przepraszam za post pod postem,
          ale niestety nie da się edytowac
          • ordon780 JOlanTA!!!!!! 22.02.09, 19:34
            Zgadzam sie,że w Jolancie jest najlepiej i jak dotąd tylko tam polecam.Jedzenie
            jest pyszne,dosmaczone i dekoracja potraw na wysokim poziomie(okiem żony i
            reszty kobiet:)))To prawda,że jest czysto i elegancko,kelnerzy chodzą jak w
            zegarku.Wszystko na czas i dobrze podane.Dokładają jedzenia na stoły cały
            czas,niczego nie żałują.Kobietka-szefowa też spoko,miła i da sie poogadać i
            pośmiać:)całe wesele jest na miejscu i służy pomocą.Byłem już 3 razy na imprezie
            w czosnówce.Naprawdę mogę szczerze polecić.Osób też wejdzie do 200.Polecam!!!
            • szafirek25 zajazd Jolanta czosnówka 23.02.09, 16:47
              Ja też polecam Zajazd Jolanta w Czosnówce.Sala jest super,piękna i gustowna.W
              każdym szczególe jest wszystko dopilnowane przez samą szefową.Robiłam córce
              wesele w styczniu i jestem zachwycona calością przygotowań.Menu jest
              pyszne,dekoracja potraw również i stoły są pełne przystawek.Obsługa miła i
              grzeczna dla gości.Pani Jola wita osobiście młodą parę bukietem kwiatów i
              życzeń(a to się również liczy!)Poprawimy też bez zastrzeżeń,co zostaje wszystko
              oddawane jest.Naprawdę lokal na wysokim poziomie.Hotel jest nowy i pięknie
              urządzony(nawet czuć nowością).czysto jest wszędzie i całe wesele jest to
              dopilnowane.Może coś pomogłam niezdecydowanym,naprawdę nie ma nad czym sie
              zastanawiać jeśli chodzi o wesele w Jolancie.Mnie i rodzinie bardzo się
              podobało,dlatego też polecam.
              • jo_asiam Re: zajazd Jolanta czosnówka 06.08.13, 10:29
                Mieliśmy wesele Syna w Zajeździe Jolanta w Czosnówce 3 sierpnia 2013r. Jesteśmy megazadowoleni. Już na etapie planowania pani Jolanta służyła dyskretną radą i pomocą we wszystkich dziedzinach dotyczących przyjęcia weselnego. Przyjęcie weselne w przepięknej sali bardzo elegancko udekorowanej. Otoczenie równie piękne, z tyłu sali staw wszystko to zadbane. Samo przyjęcie bardzo dobrze przygotowane . Potrawy smaczne, bardzo duża ilość dań na zimno smaczne potrawy na gorąco. Czas podawania potraw na gorąco pięknie rozplanowany. Nad wszystkim czuwa pani Jolanta. Panie kelnerki i pan kelner bardzo mili, w swoim działaniu bardzo sprawni, uśmiechnięci. Pani w recepcji dba o czystość i ład na zewnątrz. Przez cały czas utrzymuje porządek jest czysto pachnąco i świeżo. Możliwość zakwaterowania gości weselnych w eleganckich pokojach. Podsumowując czuliśmy się otoczeni troskliwą opieką. Nasze przyjęcie weselne było również przyjęciem pani Jolanty. We wszelkich wątpliwościach zdajcie się na Jej doświadczenie . Oczywiście. zrobicie jak chcecie ale warto korzystać z jej rad Jeszcze raz gorąco polecam.
                • kaskajarecka Re: zajazd Jolanta czosnówka 11.03.14, 00:31
                  jo_asiam napisał(a):

> Mieliśmy wesele Syna w Zajeździe Jolanta w Czosnówce 3 sierpnia 2013r. Jesteśmy
                  > megazadowoleni. Już na etapie planowania pani Jolanta służyła dyskretną radą
                  > i pomocą we wszystkich dziedzinach dotyczących przyjęcia weselnego. Przyjęcie w
                  > eselne w przepięknej sali bardzo elegancko udekorowanej. Otoczenie równie piękn
                  > e, z tyłu sali staw wszystko to zadbane. Samo przyjęcie bardzo dobrze przygoto
                  > wane . Potrawy smaczne, bardzo duża ilość dań na zimno smaczne potrawy na gorąc
                  > o. Czas podawania potraw na gorąco pięknie rozplanowany. Nad wszystkim czuwa pa
                  > ni Jolanta. Panie kelnerki i pan kelner bardzo mili, w swoim działaniu bardzo s
                  > prawni, uśmiechnięci. Pani w recepcji dba o czystość i ład na zewnątrz. Przez c
                  > ały czas utrzymuje porządek jest czysto pachnąco i świeżo. Możliwość zakwatero
                  > wania gości weselnych w eleganckich pokojach. Podsumowując czuliśmy się otoczen
                  > i troskliwą opieką. Nasze przyjęcie weselne było również przyjęciem pani Jolan
                  > ty. We wszelkich wątpliwościach zdajcie się na Jej doświadczenie . Oczywiście.
                  > zrobicie jak chcecie ale warto korzystać z jej rad Jeszcze raz gorąco polecam.

Jeśli się pisze taką reklamę na zlecenie to warto postarać się, by chociaż trochę brzmiało to przekonywująco... Każdy, kto ten tekst przeczyta wie, że to nie pisze 'matka syna' co brał tam ślub. Chyba kryzys weselom nawet zagląda, skoro tak trzeba się posiłkować kryptoreklamą. Po prostu wstyd.
            • justyska1806 Re: JOlanTA!!!!!! 10.03.09, 10:00
              Wszyscy chwalicie zajazd Jolanta, a jaka jest tam cena za osobę??
              • clea777 Re: JOlanTA!!!!!! 10.03.09, 14:17
                powiem ci ze cena kształtuje sie na poziomie 95-105 zł za osobe i
                wzystko zalezy od menu jakie wybierzesz. problem tkwi jednak ze
                obecnie juz prowadzone sa zapisy na 2011 rok i m-ce z "R" czerwiec,
                sierpien czy wrzesien sa juz praktycznie zrezerwowane- jednakze dla
                pewnosci zadzwon i zapytaj. u nas w BP albo czeka sie na ulubiona
                sale albo bierze sie pierwsza lepsza salę pod wymarzony
                termin....niestety. weselna panika daje znac. pozdrawiam!
                • m-marecki Re: JOlanTA!!!!!! 10.03.09, 18:50
                  "ulubione sale" i "pierwszą lepszą" tu trochę przesadziłaś. Kwestia gustu, wybór
                  jest średni a że ludzie a raczej wyż robi swoje to jeszcze trochę tłoku jest,
                  ale bez przesady.
                  • clea777 Re: JOlanTA!!!!!! 13.03.09, 13:05
                    mysle ze nie przesadzilam. jestem w temacie bo jeszcze m-c temu z
                    narzeczonym szukaliśmy sali i naszą opcją była 'Jolanta' jednakże ze
                    względu na brak terminu wesele urzadzamy w sali balowej, ktora nie
                    jest nam znana (tak jak pozostale z imprez) aczkolwiek zrobila na
                    nas wrażenie.
                    • blondi88 Re: JOlanTA!!!!!! 13.03.09, 22:02
                      a ja mam pytanie odnośnie ogólnie sal weselnych w białej . chodzi mi o to czy
                      ktos moze polecic jakaś dobrą i sprawdzoną salę ??? pomijajac Jolante gdyz tam
                      juz dawno nie ma miejsc. a chodzi mi o terminy na 2010 jeszcze jak jest wogóle
                      to mozliwe
                      • clea777 Re: JOlanTA!!!!!! 15.03.09, 21:37
                        Hej! podpowiadam- w ubieglym tyg. jak dzwonilam 2 terminy na 2010 rok w czerwcu
                        na pewno są w sali balowej na Korczaka przy dawnej E30. Sylwester moi znajomi
                        chwalą nie wiem jak wesela - bo ani ja ani nikt ze znajomych tam nie był.
                        popytaj tez w restauracji rota przy dokudowskiej moze i tam są wolne terminy-
                        nie wiem czy szczegolnie zalezy ci na którymś m-cu czy wazny jest tylko rok.
                        zadzwon, popytaj-dla mnie powiedziano ze bywaja tygodnie kiedy nikt nie
                        interesuje sie konkretna salą, bywają i takie kiedy w przeciagu jednego tyg.
                        jest kilkanascie rezerwacji.pozdrawiam!
                        • justyska1806 Re: JOlanTA!!!!!! 17.03.09, 09:00
                          A czy ktoś się orientuje odnośnie sali weselnej w Witulinie??? Na stronie
                          internetowej wygląda ciekawie, tylko nie wiem jaka tam jest cena... No i w grę
                          wchodzi jeszcze Grabanów...
                          • m-marecki Witulin i Grabanów 17.03.09, 17:32
                            Cena przede wszystkim zależy od menu, po nowym roku mogą się trochę zmienić,
                            najlepiej zadzwoń to Ci wszystko powiedzą, ale minimum to 80-90 zł osoba, jak
                            wszędzie.
                          • klaraaa12 Re: JOlanTA!!!!!! 19.03.09, 09:51
                            Mnie również bardzo spodobała się sala u Pani Joli Dawidziuk w
                            Czosnówce.Robiliśmy tam chrzciny synka i byłam tez na weselu w sierpniu zeszłego
                            roku.Mogę szczerze polecić ten zajazd.Pokoje hotelowe są nowe i pięknie
                            urządzone.Jedzenie smaczne i wszystko ok.Polecam bardzo.
                            • blondi88 Re: JOlanTA!!!!!! 20.03.09, 18:58
                              no tak tyle ze tam z terminami jest bardzo cieżko :(
                              • haniaa22 Re: JOlanTA!!!!!! 25.08.09, 14:09
                                Witam,
                                odstąpię termin 2.10.2010 r. w Czosnówce.Tel.506977958.
                            • kasia270219888 Re: JOlanTA!!!!!! 09.12.09, 13:39
                              Czy ktoś może mi powiedzieć ile kosztuje pokój dla nowożeńców w jolancie
                            • anetaa35 Re: JOlanTA!!!!!! 10.03.10, 18:18
                              Czytam wasze posty i same pozytywy. Zastanawiamy się nad salą w
                              Czosnówce, rzeczywiście jest bardzo ładna, ale z wielu źródeł słyszę
                              więcej negatywów niż pozytywów. Proszę więc o naprawde szczere
                              opinie;]
                              • m-marecki Re: JOlanTA!!!!!! 10.03.10, 21:33
                                Naprawdę szczere opinie to można by było uzyskać od gości zaraz po wesele bo
                                młodzi nigdy nie mają czasu by wszystko zobaczyć, za dużo się dzieje w tym dniu
                                dla nich. Jeżeli naprawdę chcesz uzyskać informacje z pierwszej ręki to udaj się
                                po jednym z wesel lub dwóch różnych w niedzielę na poprawkę i podejdź do
                                stojących przed salą gości tylko muszą stać pojedynczo by się krępowali i poproś
                                o ocenę, 2-4 osoby. Jak powiesz im o co chodzi nie powinno być problemu. gośćie
                                z pewnością dużo więcej Ci powiedzą. Pozdrawiam
    • clea777 Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 28.03.09, 20:08
      Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r -ile płaciliście za
      osobę? czy cena wyjściowa-umowna za osobę zmieniła się radykalnie???
      • ineska.pl Re: Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 27.04.09, 13:30
        W Sali Balowej ceny wynoszą od 90zł/os. Sala jest ładna bawiłam się
        tam w sylwestra było super. Co do kuchni miałabym trochę zastrzeżeń
        ale myślę że to kwestia doboru menu. Nie wiem jak z weselami jest
        ale myślę że dobrze do to nowy lokal i zapewne będzie dbał o
        klientów.
        • zawsze-madalena Re: Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 15.05.09, 10:54
          Witam!
          Apropos Twojego pytania? Czy ta sala znajduje się przy obwodnicy?
          Taka troszkę zabunkrowana betonowym płotem? Tak się składa, że
          wczoraj zrobiliśmy tam sobie rezerwację na przyszły rok i w
          najbliższych dniach chcemy podpisać umowę. Telefonicznie wszystko
          wypadało bardzo atrakcyjnie ;o)
          • blondi88 Re: Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 15.05.09, 21:59
            hej mam pytanie odnosnie tej sali balowej przy obwodnicy . czy mozesz powiedziec
            jakie wasze wrazenia co do tego miejsca , jakie ceny i jak z terminami?? bo ja
            chcialabym zarezerwowac tez na przyszly rok??
            • redjessi Re: Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 18.05.09, 21:36
              Słyszałam dobre opinie o tej sali, sama też chyba się na nią
              zdecyduję, zrobiłam już wstępną rezerwację na przyszły rok i tylko
              zostało podpisać umowę. W środku jest naprawdę ślicznie, a z
              zewnątrz to myślę, że kwestia czasu, urosną roślinki i będzie super.
              Właścicielka chce jeszcze rozbudować gorę i zrobić pokoje noclegowe.
              Ceny na przyszły rok to od 100 zł, tak jak wszędzie. Chciałm mieć
              wesele w Czosnówce albo Porosiukach, ale nie mają terminów, z tego
              co się orientuje to właśnie Sala Balowa jest zbliżona standardem.
              Ciekawe tylko jak z jedzeniem...?
              • konshens Re: Kto robił wesele w Sali Balowej w 2008/2009r? 02.03.10, 16:30
                W Tomaszowie Lubelskim jest świetny Zajazd Arkadia. Byłam tam na weselu siostry.
                Myślę, że to świetne rozwiązanie, okolica super, zajazd bardzo przyjemny, pyszne
                jedzenie i naprawdę dobre warunki. Z tego co wiem nie zapłaciła kokosów. To
                chyba niedaleko od Białej Podlaskiej? (ja z południa):)
            • zawsze-madalena Ceny w Balowej 19.05.09, 23:37
              Tak się składa,że na miesiące letnie mają jeszcze kilka terminow.
              Wystrojem pryzpomina wlasnie sale w Porosiukach. Jest elegancko,
              gustownie. Cena od osoby to95- 100 zl za osobe. 100 to już
              przewidywana cena na 2010 rok. W tym jest 5dan gorących i 12
              przystawek oraz szampan. Za dekoracje można zapłacic 500 zl, ale
              możesz i swoją. Stół wiejski 200zł i obsługa stołu z ciastami.
              Kelnerzy w cenie. Wszystko donoszą do godz 23.30. Poprawiny 25 zł +
              5 jeśli chcesz nowe danie gorące. W sali jest czysto i pachnie
              nowością! Przed wejściem będą budowali jakiś tunel, albo coś w tym
              rodzaju.Na zewnątrz stoją stoły z parasolami. Małe są jeszcze ich
              roślinki, ale... Myślę, że warto skoczyć i obejrzeć z ciekawości!
              Najlepiej w piątek pod wieczór, wtedy jest już przygotowana do
              wesela! Robi wrażenie! Ogłądaliśmy jeszcze Grabanów, ale na mój gust
              przydałby się remont... Niestety nie wiem nic na temat kuchni...
          • clea777 Re: Pomózcie-Kto robił wesele w Sali Balowej? 19.05.09, 21:39
            Hej jeszcze raz-zależy mi na faktycznych kosztach za osobę ponieważ
            kolezance rok temu podpisując umowę -w innym lokalu mowiono o kwocie
            90-105zł za osobę ale jak przyszło ustalić menu to oszacowano jej
            koszt 122zł/os. więc obawiam sie ze w 2010 roku również bedzie
            podobnie i pomimo ze podpisujac umowe ustala sie koszt na te
            100zł/os. to kwota moze byc znacznie wyzsza a jesli ktos udzieli mi
            odpowiedzi na to pytanie da mi to szacunkowy koszt na przyszly rok.
            • zawsze-madalena Re: Pomózcie-Kto robił wesele w Sali Balowej? 19.05.09, 23:39
              Myślę, że trzeba koniecznie zapytać o menu przy podpisywaniu umowy!
              A te podniesione ceny to gdzie? W balowej, czy u Jolanty? Tam
              właśnie słyszałam o takich akcjach.
              • clea777 Re: Pomózcie-Kto robił wesele w Sali Balowej? 21.05.09, 11:58
                Nie, choć podobno u Jolanty obecnie też najpierw ustala się menu a
                za kilka dni zainteresowani dowiadują się o faktycznych kosztach na
                osobę. .chodziło mi o zajazd w Rogoźniczce-byłam na weselu tam i
                powiem tak-stylowe miejsce i jesli komuś nie przeszkadza odległosc
                to warto również tą salę wziąć pod uwagę. Jedzenie ok, ciepłe podają
                i długo nie trzeba czekać bo nie noszą a obsługują z wózkiem.warto
                jednak dogadac sie odnośnie owoców, wędliny na stół, czy napojów- bo
                kolezanka miała przeboje w tej kwestii-chciała sama to zakupić a
                postawiono na tym, ze umowa była i gwarantuje to lokal. a wiec warto
                o wszystkim rozmawiac i jak cos okreslic to w umowie chocby przez
                dopisanie. pozdrawiam
                • kurkuma12 Re: Pomózcie-Kto robił wesele w Sali Balowej? 03.06.09, 19:27
                  witajcie,Napewno nie ma tego u Pani Jolanty w Czosnówce.Miałam wesele m-c temu
                  wszystko było zgodne z umową i ceną.Pani Jolanta nie przekracza ani nie
                  podwyższa ceny.Jakie są ustalone takie są realizowane.Nawet upusty daje.To jest
                  kobieta w porządku i nie mogę nc złego powiedzieć.Całe wesele było przepiękne i
                  be pomocy fachowej Pani Joli by takie nie wyszło.To jest naprawde w porządku
                  kobieta.Wspomnienia tylko pozostały...
          • karolinaja0 Odstąpie zespół 13.08.12, 13:19
            Odstąpie zespół weselny w terminie 18 maja 2013r. Kontakt: 696 558 658
            • kasiaszkd Re: Odstąpie zespół 5 lipca 2014 29.12.13, 12:50
              odstapie zespół rewers .kontakt 507198425
    • emilan79 wesele w serpelicach - urocza 15.05.09, 13:03
      Witam,

Czy ktos mial lub slyszal opinie o weselu w Serpelicach w Osrodku
      Urocza albo w Restauracji Osmiornicy w Białej Podl?
      Z góry dziękuję za informacje!

Pozdrawiam,
      Edyta
      • m-marecki Re: wesele w serpelicach - urocza 15.05.09, 21:32
        Ośrodek "Urocza", w którym to jest miejscu? Ja byłem jakieś dwa lata temu na
        weselu w tym ośrodku sportowym, ale to chyba nazywało się Relax czy jakoś tak i
        tam akurat było jak dla mnie trochę mało miejsca. Zależy na ile osób.

• emilan79 Re: wesele w serpelicach - urocza 16.05.09, 10:58
          Urocza jest 100m od Bugu i blisko kosciola; (pierwszy osrodek przed
          tym znanym zakretem w serpelicach). Wesele ma byc na ok. 70-80 osob.
          • mar-bas Serpelice Urocza czy Zajazd Leśny w Horoszkach? 03.08.09, 18:23
            Bardzo proszę o opinie i informacje o restauracji Urocza oraz Zajazdu Leśnego w
            Horoszkach.
    • globtroter76 Polecam Porosiuki było wspaniale ! :) 19.05.09, 18:37
      Polecam to miejsce i zespól muzyczny TIIM ;-)
      • isabelee Re: Polecam Porosiuki było wspaniale ! :) 22.07.09, 20:50
        Bardzo się cieszę, że Ci się spodobało to miejsce. Mam tam swoje własne wesele
        ale dopiero w 2011 roku. Mam nadzieję, że do tego czasu nic się tam nie zmieni.
        a jeśli zmieni to na lepsze:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka