clea777 11.03.08, 18:26 szukam dobrego salonu fryzjerskiego gdzie doradzą i fajnie zetną włosy. a może ktos slyszal o salonie na piłsudskiego oraz o fryzjerze na janowskiej obok stacji Lotos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciepan Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 12.03.08, 09:08 słyszałem że na prostej jest dobry fryzjer w takim dużym gmachu, nie sposób nie znaleźć, na przeciwko biedronki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_warszawa Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 18.05.08, 20:09 ja chodze na szkolny dwor. tam pod sklepem rowerowym Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 20.05.08, 12:13 Z tego co wiem, to salon na Janowskiej został otwarty dopiero niedawno ale prowadzi go doświadczona fryzjerka z wieloletnim stażem. Korzystałam z jej usług w tym miesiącu i muszę przyznać, że same plusy: dobre, profesjonalne kosmetyki, wprawna ręka i oko, bo dziewczyna trafnie doradza fryzurki(przynajmniej w moim przypadku), czysto, schludnie no i cenowo przystępnie-polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 21.08.08, 11:04 a masz moze namiary na ta fryzjerke ?jakis tel? Odpowiedz Link Zgłoś
evikat Fryzjer na ul. Janowskiej 21.08.08, 14:16 Tez polecam ten salon na janowskiej, koło Lotosu, niedawno czesałam sie u pani Anety na wesele, nie lubie koków i takich upięc, a raczej luz i swoboda, i naprawde fajnie jej to wyszło. Miło, czysto i niedrogo. Fajna babka:) telefonu niestety nie mam. A poszłam do niej w ciemno czytając tylko opinie na naszym forum, więc naprawde pozytyw zaskoczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulka8225 Re: Fryzjer na ul. Janowskiej 10.02.09, 17:35 Witam mam pytanko gdzie dokładnie jest ten salon koło lotosu na janowskiej jak mozna o dokładny adres:) Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 23.08.08, 12:01 Dla wszystkich zainteresowanych podaję telefon do p. Anetki: 668-117-292 Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 25.08.08, 10:26 a gdzie to dokładnie jest?gdzie jest ulica janowska?ile bierze za ściecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 25.08.08, 22:40 dziska23 napisała: > gdzie jest ulica janowska? No wiesz, Janowska tak popularna ulica w Białej P. Ja zawsze korzystam z www.mapa.szukacz.pl Wpisujesz ulice i miasto i masz jak na dłoni. Pozdrawiam Malin MM Odpowiedz Link Zgłoś
ciepan Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 26.08.08, 11:09 a znacie jakiś męskich - znaczy fryzjerki :) które zrobią coś takiego aby można było pójść do pracy ale nie było za bardzo banalne? Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 26.08.08, 11:16 Również polecam p. Anetkę. Ostatnio widziałam u niej większość panów:) Odpowiedz Link Zgłoś
clea777 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 29.08.08, 12:37 Wczesniej sie pytalam ale wybrałam sie od tamtego czasu do obu zakladów. Na Pilsudskiego juz dwukrotnie scinalam wlosy (u Moniki) i jestem zadowolona poniewaz fryzjerka doradza i przede wszystkim mozna przyjsc w/w na lekka poprawe fryzury po kilku dniach za free. Odnosnie fryzjerki na Janowskiej-tu robilam fryzure na wesele-jestem zadowowlona bo swietnie sie trzymala.Polecam oba zaklady:) Odpowiedz Link Zgłoś
zzoltan Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 14.12.08, 23:56 najlepszy fryzjer jest na ul kopernika (tel 504645114) jest tam też kosmetyczka i solarium Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 20.02.09, 16:57 Spróbuj u p. Gieni na ul. Warszawskiej, koło apteki i samu Społem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2552 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 25.12.09, 14:48 ostatnio też szukałam fryzjera żeby na Święta jakoś wyglądać i dużo kasy nie wydać więc poszłam do tego nowego salonu Universal-Studio na Brzeskiej 32 w podwórku i powiem że dlamnie git dziewczyna bardzo miła zrobiła z włosami to co chciałam jeszcze mi nawet doradziła kolory balejażu a strzyżenie było fachowe tak jak chciałam spróbuj może Tobie też się spodoba bo ja już tam będę napewno chodzić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziuula83 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 14.01.10, 08:18 Tu też są opinie na temat fryzjerów w BP wizaz.pl/forum/showthread.php?t=233473 Odpowiedz Link Zgłoś
tritace303 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 26.02.10, 16:29 ja chodze do pani iwony na orzechowa34. bardzo dobra fryzjerka mimo ze mloda. to jest zaklad pani kowalik anny. naprawde godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
clea777 Gdzie mogę zmienić fryzurę bez obaw ??? 22.07.10, 10:35 Przydałaby się lekka zmiana wizerunku bo wkrótce wesele znajomych. Jestem młodą osobą i mam włosy dłuższe niż ramiona. Gdzie bez obaw mogę powierzyć swoje włosy do lekkiego liftingu ;)??? Dzięki za przydatne wpisy info. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 17.03.10, 18:56 Na ul. Warszawskiej, koło apteki, u p. Beatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tofikxxx Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 03.07.18, 23:26 Magia Fryzur u Pani Agaty - Nie polecam. Byłam tam raz i bo ktoś polecał ale nie pójdę nigdy więcej. Zniszczone włosy. Powycinane prześwity. Powrót na poprawkę i nadal koszmar. Z włosów o długości za ramiona teraz ledwo uszy zakrywają. Chce mi się płakać jak na to patrze. Stażysta myje głowę, a potem podchodzi fryzjerka która patrząc na mokre włosy i nie wiedząc jaki kształt miała poprzednia fryzura pyta się " to co dziś robimy". Musze czekać pół roku żeby odrosło i żeby mi ktoś poprawił. Mówię fryzjerce że same końcówki dla odświeżenia, a brakuje 6 cm z długości + kolejna poprawka również nieudana. Masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek237 Re: Dobry fryzjer...gdzie??? 15.11.22, 13:59 www.pasjonacifryzjerstwa.pl/index.html Pasjonaci Fryzjerstwa Odpowiedz Link Zgłoś