Dodaj do ulubionych

Mały penis, wypadanie, miekkosc i brak dojscia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 12:14
Witam, jestem z obecnym partnerem juz jakis czas i w koncu postanowilismy wspolzyc. Nie to jest to moj pierwszy partner, z wczesniejszym nie bylo tego typu problemow. Z tym partenrem jest problem zlozony, otoz jego penis jest naprawde dosc maly, podczas stosunku kiedys jestem dosc mocno nawilzona wypada z pochwy, probowalismy rozne pozycje i jest tak samo, poza tym ja nawet go nie czuje w sobie -mimo ze jest w srodku. Dodatkowo zaraz po wlozeniu go do pochwy robi sie miekki, mimo ze sekunde wczesniej byl twardy, i nici z seksu. Poza tym partner jezeli go pieszcze oralnie b dlugo to trwa do godziny, i sam musi dojsc. Nie wiem co z tym robic, na poczatku myslalam ze to stres, albo moze to prawiczek? Ale moze to jakies zaburzenie? Dodam ze go podniecam, na moj widok robi sie twardy, niestety jezeli jest w pochwie to juz miekknie.
Obserwuj wątek
    • Gość: focus30 Re: Mały penis, wypadanie, miekkosc i brak dojsci IP: *.era.pl 07.01.11, 16:22
      To prawdopodobnie nawyki masturbacyjne. Przyzwyczaił się do większego ucisku. Prawdopodobnie on też nic nie czuje.
    • michal.lew-starowicz Re: Mały penis, wypadanie, miekkosc i brak dojsci 15.01.11, 14:10
      Pani opis wskazuje złożony problem niedopasowania anatomicznego, zaburzeń erekcji występujących podczas stosunku pochwowego i trudności z osiąganiem orgazmu (opóźnienie wytrysku) u partnera. Żeby obiektywnie ocenić problem anatomiczny, konieczne jest przeprowadzenie badania przez lekarza. Erekcja zanikająca w pochwie i trudności z wytryskiem mogą także wynikać z niewystarczającej stymulacji w związku z opisaną dysproporcją. Zachęcam Panią do wizyty u lekarza seksuologa wspólnie z partnerem celem weryfikacji rozpoznania i ustalenia optymalnego postępowania (ewentualne leczenie zaburzeń erekcji i wytrysku, ćwiczenia i zmiany techniki współżycia umożliwiające zwiększenie przyjemności podczas współżycia).
    • Gość: Damski Krawiec Już chyba nie urośnie IP: *.aster.pl 21.01.11, 21:28
      Biedna, biedna taka jedna... Doktor radzi wizytę, ale techniki powiększania członka są żmudne i trudne. Po prostu wymień go na "lepszy model". takie niedopasowanie nic dobrego nie wróży. Szkoda życia (intymnego). A on - niech znajdzie taką co to tylko po ślubie i dla przysporzenia nowych wiernych... Wysili się ze dwa razy, zmajstruje parkę i dalej niech leci na ręcznym
      • freswat Re: Już chyba nie urośnie 26.01.23, 14:50
        Gość portalu: Damski Krawiec napisał(a):

> Biedna, biedna taka jedna... Doktor radzi wizytę, ale techniki powiększania czł
        > onka są żmudne i trudne. Po prostu wymień go na "lepszy model". takie niedopaso
        > wanie nic dobrego nie wróży. Szkoda życia (intymnego). A on - niech znajdzie ta
        > ką co to tylko po ślubie i dla przysporzenia nowych wiernych... Wysili się ze d
        > wa razy, zmajstruje parkę i dalej niech leci na ręcznym
        można jeszcze inaczej ja miałem podobnie i pomogły takie tabletki Maxorman
    • Gość: mirek Re: Mały penis, wypadanie, miekkosc i brak dojsci IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.13, 20:35
      Kupuję 2 zestaw. Po pierwszym penis urósł o kilka centymetrów. Jak wynik po 2gim zestawie będzie podobny to będę bardzo zadowolony :D:D
    • zrelaxowanaaanka Re: Mały penis, wypadanie, miekkosc i brak dojsci 11.12.13, 15:50
      ma problemy z psychiką i pewnie boi się, że dojdzie w Tobie.

Idźcie do seksuologa, albo zmień faceta ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka