Dodaj do ulubionych

Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech

05.06.11, 10:01
I naturalna i chemiczna i sztuczna doprowadza do niepowstania zycia i do smierci ilionow plemnikow ktore mogo byc potencjalnym zyciem co by bylo gdyby to Pani Moderator albo inni uzytkownicy nie zostali poczenci???? na pewno wienc nie powiinniscie byc za antykoncepcjom. Ja jestem bo to slowa wyraza ze ja jestem przeciwna jakiejs koncepcji a ja nie moge byc anty jakiejs koncepcji co o tem sadzicie?????
Obserwuj wątek
    • oxf Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 10:06
      to nie stosuj zadnej antykoncepcji skoro tak uwazasz...twoja sprawa
    • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 10:56
      A ja się wypowiem: zanim zaczniesz pisać posty, postaraj się nauczyć pisać...
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 11:28
        Ja mieszkam w Czikago i mam ponad 80 lat wienc mogie popelniac blendy
        • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 12:56
          Hmmm... 80-latka w boju a antykoncepcję i to z Czikago? ;p dobre sobie. A błędów nikt nie powinien popełniać. Jeśli nie umiesz pisać po polsku, to wejdź na anglojęzyczne forum. Tam dostaniesz rozgrzeszenie.
          • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 20:03
            to WSTYD żeby 80letnia kobieta nie znała swojego ojczystego języka!!!! i jeszcze się tłumaczyła, że jej wolno, bo jest z "Czikago"... swoją drogą nie ma takiego miasta... czy to jakieś Państwo??
            nie ma czegoś takiego, jak naturalna antykoncepcja...
            a grzechem jest wciskać nos w nie swoje sprawy i włazić innym ludziom do łóżka.,..
            • Gość: katoliczkaaaa Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 13:06
              Owszem nie ma czegoś takiego jak antykoncepcja naturalna ale jest naturalne planowanie rodziny. Stosuję metodę termiczną od wielu lat, niedawno kupiłam monitor cyklu - cyclotest który również dozwolony jest przez kościół. Mam jedno planowane dziecko, także można uznać, ze metoda jest skuteczna
      • potwor_z_piccadilly Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 11:33
        Gość portalu: 36-latka napisał(a):

> zanim zaczniesz pisać posty, postaraj się nauczyć pisać...

Daruj jej.
        To moherowa babina z "czikago".
        Ona w Boga już nie wierzy, lecz w ojczulka Rydzyka i Jarosława Kaczyńskiego i o ile Jarosław na głupocie ludzkiej zbija póki co majątek polityczny, to ojczulek już idzie na całość i pewno za nie długo kupi pół kraju by móc swoim Bentlejem przemieszczać się bez korków.

Dla zofii by złagodzić skutki uwiądu starczego mam jedną taką scenkę.
        Mam nadzieję ze będzie się podobała.
        www.youtube.com/watch?v=uLCUT_Wiolo&feature=fvwrel
        • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 11:47
          Do mnie nie trafia taki idiotyczny chumor
          Ja wierze w Pana Boga prawdziwie bo nie rozmieniam sie na drobne jak wy co was matki ado chsztu raz w zyciu zaniosla po sniegu na bosaka a wy Judase teraz bruzdzicie niewierne Tomase relatywne implikacje
        • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 12:58
          Daruję, bo wątpię, aby ten post był "prawdziwy". Jak to mówi młodzież: zwykła ściema;p Pozdrawiam :)
          • potwor_z_piccadilly Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 13:50
            Gość portalu: 36-latka napisał(a):

> Daruję, bo wątpię, aby ten post był "prawdziwy". Jak to mówi młodzież: zwykła ś
            > ciema;

Albo cię zmartwię, albo ubawię.
            Jedno z dwojga.

To nie jest ściema.
            To rzeczywistość, bo odmóżdżonych naiwniaków na tej ziemi mamy masy.
            Pozdrowienia.

• Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 13:59
              Jeśli jest tak jak mówisz, to strach się bać ;)
              • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 14:37
                Ja jestem praktykujonco Katoliczko i sie nie wstydze swojich poglondow w przeciwienstwie do was!!! POlityczna poprawnosc wam rozum zastompila jak mozna godzic sie na mordowanie nienarodzonech children to jak Holokaust tyle sie mowi ze gdzies w England jakies glupie lisy zabijajo a oni zabijajo zeby miec co jesc a u nas matki mordujo swoje dzieci musi dla wlasnej przyjemnosci jakos sie Murzynow nie czepiacie ze zabijajo nosorozce a ja wam powiem ze to oni wlasnie so blizejj Pana Boga bo u nich nie ma in witro antykoncvepcji czy aborcji i eutanazji
                • potwor_z_piccadilly Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 14:59
                  A nie mówiłem ?
                  • Gość: stop przeciez sobie jaja robi IP: *.multinet24.pl 05.06.11, 16:04
                    wakacje idą, będzie coraz więcej takich akcji.
                  • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 17:04
                    Przestań, przecież tego się czytać nie da! Ani zrozumieć. Nawet gdybyś się bardzo starał, nie wiadomo jakie treści chce przekazać autorka tego postu. Pewnie to po czikagowsku jest napisane;p I ja jeszcze raz powtórzę, że to zwyczajna ściema. Każde słowo za tym przemawia.
                    • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 17:36
                      Ja pisze na prawde to tylko wy nie chciecie uwioerzyc bo wiecie ze jestescie skazani na potempienie za morderstwa ale odrzucacie to ja tchuze bo tak wam latwiej nie jestescie Katolikami a jak jestescie to przefarbowanymi i wstydzicie sie swojej wiary za ktorno wasze Ojce i Matki gineli w wojnach i powstaniach i nie dawali germancom i ruskim pluc sobie w twarz jak wy dzisiaj przyjmujecie wszelkie obce wzorce Heloweeny jedne czy walentyknki nawet nie wiecie ze to was oglupia zyjecie chwilo zamiast pujsc do Swiontyni i przymyslec swoje zahcowanie spotkac sie z Ukochanem Duszpasterze bo On was pocieszy i wspomoze dobro rado
                      • oxf Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 17:40
                        czyli jak jakis facet sobie "gruche trzepie" to dopuszcza sie holokaustu??
                        • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 17:44
                          Przciez zabija miliony plemnikow a w Bibli ktorna jwest skarbico Madrosci Bozej jest jasno potempiony onan (celowo z malej litery) bo to zatwardizly grzesznik. Temat ten poruszyl w temacie Masturbacja ciezki grzech kolega Zlota_20
                          forum.gazeta.pl/forum/w,1182,120682676,120682676,Masturbacja_ciezki_grzech.html
                          • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 20:06
                            Jestem luteranką... obie wiary opierają się o to samo Pismo Święte... i jakoś moi księża nie włażą mi do łóżka i nie interesują się rodzajem antykoncepcji, jaki stosuję... nawet sami ją stosują ;-)
                            a pojedź do klasztoru z okolic Sandomierza, ostatnio po wypadku komunikacyjnym z 15 zakonnic, którym wykonano rtg miednicy 10 miało założoną spiralę domaciczną ;-)
                            • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 07:28
                              Protestanci to heretycu naciongajo Pismo Swiente do swojech propagandy bo im zycie w Kosciele Swientym i zasadach jest zbyt trudne
                              • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 16:46
                                Buhahahah... to się teraz uśmiałam...
                                ale u nas w kościele nie ma afer pedofilskich i innych chorych akcji ;-)

Naucz się poprawnie pisać, bo się tego czytać nie daje...
                      • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 19:33
                        No jak nic do piekła pójdę...;p wracaj z tego Czikago i na kolanach do Swiontyni na Jasną Górę w intencji wszystkich potempionych dusz;p
                        • potwor_z_piccadilly Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.06.11, 19:49
                          Jasna Góra to już dla nich miejsce mało święte.
                          Teraz tylko krzyż smoleński, a zamiast mszy, prowokowane przez Kaczyńskiego i Rydzyka zadymy pod pałacem prezydenckim w W-wie.
                          • Gość: 36-latka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.play-internet.pl 05.06.11, 20:25
                            No fakt, chyba nie jestem na czasie ;)
                            • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 07:27
                              Kazden Polak powinien raz w zyciu nawiedzic Swiente Miasto Czestocowa
                        • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 15:58
                          Ja jwedena stara biedna woman nie moge zbawic wszystkiech grzesznikow ale mopge starac sie otwaorzyc wasze oczenta
                      • Gość: balbinka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 12:45
                        Przydałby się słownik tej Pani, aczkolwiek jestem katoliczką i antykoncepcji hormonalnej nie uznaję. Sam kalendarzyk jest rosyjską ruletką owszem ale jak już ktoś pisał o tym są komputery cyklu np cyclotest które są dozwolone przez kościół
                        • szara.wdowa Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 26.10.11, 15:20
                          ja właśnie stosuję ten komputer i polecam. Nie tylko zdrowo ale i skutecznie :) Pisałam już zresztą o tym w innym wątku
    • Gość: yhy no. IP: *.multinet24.pl 05.06.11, 13:47
    • janinazsochaczewa Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 16:16
      Te prezerwatywy spirale to takie obrzydliwe, niechigieniczne. Paskudztwo. Trzeba być upośledzonym aby to stosować
      • Gość: xyz Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.retsat1.com.pl 06.06.11, 16:32
        No nareszcie fachowa diagnoza! jestem upośledzona! Ależ mi ulżyło - sądziłam że to tylko rozsądek, uff.
        • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 17:22
          ufff... a ja zdrowa jestem, bo tabletki łykam ;-)
          • Gość: xyz Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.retsat1.com.pl 06.06.11, 20:11
            Widzisz ile masz szczęścia w życiu;)))
            • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 20:17
              normalnie ulżyło mi, jak nie wiem co ;-)
              skoro tylko to czyni z kogoś umysłowo chorego to może i Ty zmień antykoncepcję na inną formę?? nigdy nie wiadomo, jak żółte papiery mogą zaszkodzić w życiu ;-)
              • Gość: xyz Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.retsat1.com.pl 06.06.11, 22:03
                Chętnie bym zmieniła, ale ze względów zdrowotnych mogę używać tylko tych "niechigienicznych" (pisownia by zofiakatoliczka):))) Z rozrzewnieniem wspominam czasy "pigułkowe". Trudno, najwyżej będę się musiała tłumaczyć z tych żółtych papierów;)
          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 07.06.11, 16:02
            Tabletki rozstrajajo twojo tarczyce
            • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 07.06.11, 17:59
              nic mi nie rozstrajają... badania robię regularnie i są ksiązkowe...
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 07.06.11, 16:03
        Zgadzam sie bo takie kondomy to po palcach chodzili u tych co je produkowali
    • tehuana Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 06.06.11, 19:35
      trolica albo szurnieta
      • Gość: lkghkkgl Czypsy IP: *.e-wro.net.pl 07.06.11, 02:30
        ja duzo slucham radia maryja i tam istotnie takie panie dzwonio ale ten topic to ewidendna prowokacja
        • zofiakatoliczka Re: Czypsy 07.06.11, 16:10
          Jaka prowokacja - ja poprostu zaglondam szmoku w gardlo walcze o wasze dobro jak Swienty Jezy
      • shadowd Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 14.08.11, 22:04
        Uważam, że ta kobieta dziwne poglądy.
    • evee1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 07.06.11, 08:44
      > W ogóle księża mają nierówno pod sufitem. Według nich mamy za każdym razem dzieci robić?
      I to miliony dzieci! Zeby sie plemniki nie marnowaly ;-).
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 07.06.11, 16:10
        Dokladnie
        • evee1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 08.06.11, 03:49
          Rence opadajom.....
          • tygrysiatko1 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 08.06.11, 09:09
            żeby tylko "rence"... mi to i cycki opadły...
            • filesharing Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 09.06.11, 13:31
              A tak na serio żyjemy w zakłamanym świecie. Antykoncepcja wg Kościoła jest grzechem tylko ile osób z tego się spowiada?
              • zofiakatoliczka Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 09.06.11, 16:16
                ci co sie nie spowiadajo to jawno grzeszniki i ichPan Bog mimo milosierdzia bezgranicznego pokara
                • Gość: gość Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... IP: 212.160.172.* 09.06.11, 19:09
                  Zofia katoliczka udziela się w wielu wątkach o tematyce związanej z seksem i pokrewnych. O ile dobrze pamiętam jest osoba w podeszłym wieku. Skąd ta zajadła polemika potępiajaca ludzi wolnych pod względem wyznaniowym. Kazdy człowiek ma prawo żyć jak chce, wierzyć w co chce i robić co chce. Chce to żyje bez ślubu, chce to stosuje antykoncepcję i nic Pani Zofi do cudzych plemników. Droga Katoliczko, swoje poglady zachowaj dla siebie. Powodzenia
                  • zofiakatoliczka Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 10.06.11, 19:09
                    Ja walcze o waszo wolnosc sumienia
                • tygrysiatko1 Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 09.06.11, 20:06
                  Bóg zna wszystkie moje grzechy i nie człowiek jest do rozliczania mnie z nich...
                  a jak moja koleżanka przed ślubem poszła do spowiedzi i powiedziała, że współżyje z narzeczonym to ksiaz w podeszłym już wieku zapytał ją czy jest szcześliwa z tym, bo skoro tak to on ją rozgrzesza do dnia ślubu włącznie, bo Bóg chce, żebyśmy bili szczęśliwi...
                  a Ty spowowiadasz się z tego, że czytasz posty o strasznym seksie?? o seksie oralnym i analnym również?? skoro tu jesteś znaczy, że to lubisz i że Cię to kręci?? nie podchodzi to już czasem pod dołączanie się do seksu innych ludzi i tworzenie wirtualnego trójkąta??
                  wyspowiadałaś się z tego, że jako polka nie potrafisz poprawnie pisać po polsku?? Bo to jeszcze większy grzech niż udane współżycie przynoszące radość człowiekowi....
                  • zofiakatoliczka Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 10.06.11, 19:10
                    Trzeba dobrze poznac wroga aby z nim walczyc ten obrzydliwy seks ci calkiem mozg zjadl
                    • Gość: Gość Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 20:00
                      Droga Zofio, skąd w Tobie tyle jadu. Seks jest piękny:) Zamiast tutaj ludzi nawracać, weź słowniczek ortograficzny i ćwicz pisanie w języku polskim. Na naukę nigdy nie jest za późno. Powodzenia
                    • tygrysiatko1 Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 11.06.11, 20:16
                      jak możesz mówić, że coś jest obrzydliwe sokoro najprawdopodbniej nie próbowałas??
                      seks jest cudowny i daje dużo radości...
                      • zofiakatoliczka Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 13.06.11, 15:50
                        Ja urodzilam cztery children w tym Janka mojego ale nigdy nie uzywalam prezerweatyw bo to grzech w Pismie stoji ze kazdy stosunek seksualny winien konczyc sie zaplodnieniem co by bylo gdyby rodzice Maryji uzywali antykoncepcji - nie byloby Pana Jezusa paskudne stosunkowanie sie pozenie jak zeby w stawie jest obrzydliwe i powinno odbywac sie jak najzadziej bo to kala naszo ludzko godnosc i wolno wole dary od Pana Boga
                        • Gość: gość Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... IP: 212.160.172.* 13.06.11, 17:03
                          No to wszystko jasne. Jesteś taka zgorzkniała, bo tylko 4 razy spalaś z facetem. Ponawiam w takim razie propozycję. Zacznij się uczyć polskiego.
                        • tygrysiatko1 Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 13.06.11, 17:14
                          Skoro tylko cztery stosunki w życiu miałaś to ja się nie dziwię Twojemu zdrowiu psychicznemu...
                          zechciej mi podać cytat z Biblii nt zakończenia każdego stosunku ciążą, bo mimio dobrej jej znajomości, jakoś nie umiem sobie przypomnieć....
                          Nie była by Maria byłaby inna... nie do końca chyba rozumiesz przekaz...
                          ja osobiście, tak jak Ty, nie lubię prezerwatyw, bo niszczą cały romatyzm... preferuję tabletki antykoncepcyjne...
                          • zofiakatoliczka Re: Lepiej sobie ulzyć przed komputerem... 14.06.11, 12:45
                            Od antykoncepcji w tabletkach niszczy sie ukysl a skoro Pan Bog powiedzial ze nie zabijaj wienc kazden stoasunek powinien konczyc sie zaplodnieniem
    • Gość: almostunreal Ludzie, po co karmicie tego trolla? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 13:20
      Przecież to prowokator od dawna buszujący na forach :/ Co widać na pierwszy rzut oka (chyba).
      • zofiakatoliczka Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 23.06.11, 11:53
        Tak wam z PO leawakom najlatwiej obrazac a nioe dyskutowac
        • Gość: gość Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 13:34
          Kobieto, jakiej Ty mówisz dyskusji. Masz poglądy fanatyczki. Zamknij się w domu i żyj z tym. Daj nam spokój. Czego Ci brakuje, że buszujesz po takich portalach. Według ideologii, która głosisz to grzech.
        • Gość: Patryk Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? IP: *.acn.waw.pl 09.08.11, 13:33
          Zofia jestem z tobom!
          dzienkuje ci!
          • potwor_z_piccadilly Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 09.08.11, 17:45
            Gość portalu: Patryk napisał(a):

> Zofia jestem z tobom!

Z nieba starowinie spadłeś.
            Pomożesz jej szorować klozety w murzyńskich knajpach.
            To dla analfabetów robota że palce lizać.
            • zofiakatoliczka Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 11.08.11, 11:16
              oto szacunek dla straszeh people jaki reprezentuje rozwydrzona mlodziez z pokolenia Ofsiaka
              • kuszakuszek11 Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 11.08.11, 14:13
                zofiu ale co slychac doblego
                • zofiakatoliczka Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 11.08.11, 15:32
                  nie spmuj kobieto tylko ic sie pomodl
                  • kuszakuszek11 Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 11.08.11, 15:35
                    ja by hciala ale tloch glupia i nie wiem co, sofiu pomuzta mi tloche
                    • zofiakatoliczka Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 12.08.11, 10:28
                      z debilami nierozmawiam i juz
                      • kuszakuszek11 Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 12.08.11, 10:41
                        sosiu dlecego tak do mne muwis, plose powiec mne cos milego
                        • zofiakatoliczka Re: Ludzie, po co karmicie tego trolla? 12.08.11, 16:47
                          niedam sie wam sprowokowac antypolacy wy hcexcie zebym ja obrazala swojeh rodakow ale nie!
    • jaro-12 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 13.08.11, 13:27
      co za pieprzony debil lub debila, zaśmieca to forum.gwoli ścisłości,jedyny ratunek dla /ciebie/, to modlić się o zdrowie bo o rozum, podejrzewam , jest po czasie.
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 14.08.11, 09:27
        ja sie modle codzien za takich jak ty bezbozneh
        • Gość: kinguś :P Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.11, 04:20
          ej, zośka, pomódl się i za mnie. jem koty, stosuje prezerwatywy, ba, jedną używamy z chłopakiem przynajmniej przez tydzień i na dodatek mieszam bigos krzyżem :<!
          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 17.08.11, 10:37
            ja sie co dzien modle za takiech jawnogrzesznikow jak ty i tecy wszytkich bideksulalistow i innych pederastow przeceiz kondony wynalazl pederasta aby nie zarazic sie wirusem od AIDS
            • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 17.08.11, 10:51
              witaj sosiu jak se ciese ze sie modlis, ja tes by hciala ale nict mi nie kce pomuc
              • ladiaa Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 17.08.11, 11:05
                Oczywiście nie stosujmy antykoncepcji!!!
                "A potem mamy w TV przykłady jak to Pan Zdzisław ze sparaliżowaną lewą stroną ciała nie daje rady ze swoim 14-ściorgiem dzieci i żyje z naszych podatków" - ta oczywiście

Ciemnogród!!!!
                • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 18.08.11, 19:56
                  Pan Bog go pokaral za grzechy
                  • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 19.08.11, 08:49
                    sosiu dlacego nie pisala tak dlugo, tak cekala ja bidna, napis jak zyjes
                    • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 20.08.11, 18:04
                      ostatni raz ci otpowiadam my child idz do Kosciola i zmow modlitwe Pan Bog ci wybaczy
    • jaro-12 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 21.08.11, 19:07
      kochana , Zoofiilijo', czy możesz, się łaskawie wypie....ić. pomodlę się za to....
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 21.08.11, 19:25
        czy swojem children tez taki przyklad zachowania dajesz co oni potem lejo ceglami starech ludzi bo ci mojo inne poglondy od was
        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 22.08.11, 08:57
          dlecego ty taka zla sosia ja by hciala by ty byla zadofolona
          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 22.08.11, 18:22
            czy a netm forum niema people na moim poziomie
            • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 23.08.11, 09:10
              sosiu a co to te pleple, muoje dietsko tak gawozom jak je sadowolone
    • Gość: mik Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.jjs-isp.pl 23.08.11, 13:38
      to dlaczego nie zapładniasz każdego jajeczka którym Bóg Cie obdarował?...
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 23.08.11, 14:48
        sztuczne zaplodnienie to jeszcze gorszy grceh jak aborja na przyklad
        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 23.08.11, 15:43
          jo tes nie moge tego stucnego jesc bo mnie boli puznej bsuh
          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 23.08.11, 19:06
            pomodle sie za ciebie grzesznik

Duchu Swienty
            ktury oswiecasz serca and umysly nasze
            dodaj nam ochote i zdolnosci
            aby tak nauka byl dla nas
            pozytek wieczny
            Przez Chrystusa Pana naszego
            AMEN
            • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 24.08.11, 09:06
              a cym ty sgsesyla bo ni luzumie
              • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 24.08.11, 13:34
                ty grzeszysz nabijajon c sie z osoby prawdziwe wierzoncej
                • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 24.08.11, 13:44
                  bedes mni bila a cym bo muj mons paskem i se boja ze bede bolalo, sosia ne bij mne
                  • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 24.08.11, 18:31
                    to ty kobieta a czemu sie children nie zajmujez
                    • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 25.08.11, 08:49
                      a co to so te cildreny mose jakis swiezaki
                      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 26.08.11, 08:48
                        children to so syny albo curki lub te oba naraz
                        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 26.08.11, 10:11
                          a tfoje culki to gzecne
                          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 27.08.11, 14:14
                            ja don't have curki
                            • twydra321 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 27.08.11, 17:42
                              Myślałem, że tylko słońce rozwala mi dziś głowę , ale jednak nie chikagowskie laski też :)
                        • spicy_orange Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 27.08.11, 18:23
                          Pani Zofio, czemu pani tylko 8 razy współżyła z mężem? Przez panią nie urodziły się następne pani dzieci! Pani stosowała antykoncepcję polegającą na zaniechaniu współżycia! Kobieta do 45 roku życia może śmiało rodzić. Pani, jako osoba żyjąca przed wojną, zapewne wyszła za mąż koło 16 roku życia, zatem powinna mieć co najmniej 29 dzieci. Wstyd!
                          • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 27.08.11, 19:44
                            because muj maz zmarl po tem jak urodzilam 8 child a ja sama oddalam swoje zycie dla Boga jako swiecka
                            • jaro-12 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 27.08.11, 23:08
                              because -[ muj]- tfuij, maz zmarl po tem jak urodzilam 8 child a ja sama oddalam swoje zycie dla Boga jako swiecka proponuje zamienic, swiecka, na gromnica,psyjemnosc węksa,totalny odlot cego sobie i tobe zyca..hej.
                              --
                            • spicy_orange Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 28.08.11, 00:38
                              fakt-tej wersji nie przewidziałam - punkt dla ciebie. poddaje się ;)
                              • twydra321 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 28.08.11, 09:52
                                Tak się zastanawiam skąd Pani pisze bo i błędy po polsku i po angielsku :)

Ten post to poranny rozweselacz i usypianka wieczorna
                                • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 28.08.11, 12:02
                                  ja mam swoj wiek i moge sie mylic a po Polish to ja sie mylam bo nie mam Polskiej klawiatura
                              • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 28.08.11, 16:34
                                czy sie teraz nawrocisz?
                                • klara-poisencja Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 29.08.11, 07:07
                                  boski wąteczek:D
                                  w sam raz na poniedziałkowy poranek :D
                                  • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 29.08.11, 10:50
                                    o bose sosia a dlacego tfuj mons smal
                                    • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 29.08.11, 17:26
                                      zamordowali go gangsters we Frankilin Park pod Czikago
                                      • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 30.08.11, 08:42
                                        oj a moji diecko oglada franclina w tefisose a to taki gankstel
                                        utiekaj s tej pseklentej ameliki u nas nad buhiem tak spokojne
                                        • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 31.08.11, 18:17
                                          zamiast wyhowac children to ty im bajki z przemoco puszczaszx
                                          • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 01.09.11, 08:42
                                            u nas duso lasu jak lubis pusce to psyjed nad boh
                                            • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 02.09.11, 21:01
                                              a gdzie ten boh w ukrainie
                              • Gość: gość Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: 212.160.172.* 31.08.11, 19:03
                                Dajcie sobie spokój i nie dyskutujcie z tą świętoszką. Czegoś jej w życiu brakowało, dlatego buszuje po forach o tematyce seksualnej
    • margie89 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 01.09.11, 13:50
      Grzechem jest twoje istnienie ;D Tak mi powiedział sam Belzebub, buahahah ;D
    • mirtillo25 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 02.09.11, 13:00
      A ja jestem ateistką, połykam pigułki jak szalona i jedyne, co mnie złego na drodze spotyka, to tacy ludzie jak Ty! :D Pozdro! :)
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 02.09.11, 21:02
        ja ci mojej liver nie dam jak twoja podnie o nie bo ty sama sobiem winna bez zasad kobieta spszedajna
    • chorwacja2 Re: Wszelka antykoncepcja Polskie Procenty 04.09.11, 15:28
      Badanie wśród Polaków - Polsie Procenty
      • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja Polskie Procenty 05.09.11, 08:38
        sosia ty ne srosumila boh to psecies zeka a u nas pod wlodawom duso seki i lasu
    • margie89 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.09.11, 11:16
      Ta nasza zofia to jednak BEZBOŻNICA jest bo nienawiścią swoją do bliźniego chce innych nawracać ;D
      • margie89 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 05.09.11, 11:18
        i tylko o rodzeniu dzieci zboczuch swe opinie wypowiada wypowiada ;P
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 18.12.11, 15:28
        Ja przypomniala sobie otem topic i ja see ze tu kolejne antyPOlaki sie wpisujo wiec musze przejsc do akcji i zaczonc was nawracac niezaleznie czy kropidlem czy toporem.
        • Gość: KaKa Prośba o ratunek dla naszego umęczonego narodu IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.12.11, 17:27
          Pani Zofio,

Tu nie ma miejsca na żadne półśrodki. Przerażony wizją tego, że mogłoby mnie i Pani Moderator tego forum nie być na skutek holokaustu miliardów plemników pobiegłem do Proboszcza, aby mi wskazał metodę, dzięki której mógłbym "strzelać" w święte łono mojej żony po jednym plemniku na raz, a nie jak dotychczas grzesznie po kilkaset milionów (Czym kilkaset milionów minus jeden skazywałem na pewną śmierć!)

I on, ten Proboszcz, okazał się anty-polakiem. Bo nie chciał mi powiedzieć.

Dlaczego ksiądz katolicki ukrywa przed Polskim narodem metodę, dzięki której na każdego chińczyka mógłby przypadać miliard Polaków? Dlaczego obawia się takiej chwały i potęgi naszego narodu?

Mam nadzieję, że Pani okaże się inna i ujawni skuteczną metodę, która uratuje miliardy naszych plemników przed śmiercią, nas przed wiecznym potępieniem, a naród Polski przed degradacją i zniewoleniem!
          • zlota_20 Re: Prośba o ratunek dla naszego umęczonego narod 18.12.11, 23:28
            Pozwolę się wtrącić - wśród Księży są czarne owce jak na przykład pieronek albo życiński, o bonieckim już nie wspomnę.
            • Gość: KaKa Re: Prośba o ratunek dla naszego umęczonego narod IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.12.11, 20:42
              Po świecie krąży wiele wilków w owczej skórze, którzy w słowach deklarują miłość do Boga i do naszej zagrożonej Ojczyzny (która w naszych trudnych czasach objawia się najpełniej w trosce o los skazanych na zatracenie plemników) a w rzeczywistości uchylających się od czynu!

Już ponad 24 godziny minęły od zadania Zofi fundamentalnego pytania o metodę pozwalającą ulżyć w tragicznym losie niemal wszystkich plemników, które przyjęło bądź nie przyjęło kobiece łono.

Jeżeli policzyć, ile w tym czasie plemników zostało skazanych na męczeńską śmierć, rodzi się pytanie: jak ważkie mogą być powody, dla których Zofia milczy? Dlaczego milczy? Co się za tym kryje?
        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 22.12.11, 11:30
          sosia nalesce ty cos napisala a ja tak cekala
          co tu budes topic u tyebe dusa zeka u nas boh dusy i seloki
          i ty byla w koscele a ja tes
          • Gość: gość Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 17:51
            Trole znowu uaktywniły się - uwaga:) Święta katoliczka chce nawracać toporem hahaha. Dzięki antykoncepcji jestem zdrowsza, bo co miesiąc nie przeżywałam dramatu, że zajdę w niechcianą ciążę.
    • 1_monterro Marna prowokacja 23.12.11, 11:52
      mająca na celu przedstawienie katolików jako średniowiecznych głupków.
      Komu na tym zależy ?
      Dobrze, że myślący unikają takich sztucznych konwersacji.

Wesołych Świąt
    • jaro-12 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 23.12.11, 21:02
      a już myślałem, że Sosia pomarła, a ta, jak upiór cholera .......
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 10.01.12, 13:59
        Jakbys tyle przezyl co ja to bys wiedzial ze cie nie umrze tak easy bo ja wiele lat walczyla against stalinowcy
        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 10.01.12, 15:37
          sosia dlaceho ty to mne ne pises ne lubys mne, jak tak cekala
          • beatkaa32 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 15.01.12, 17:51
            ło matko, skąd się ten troll tutaj wziął?
    • rollerka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 12.04.12, 15:21
      Ja stosuję metody naturalne, które są przez kościół dozwolone, pytałam się o to księdza. Nie tylko ze względu na wiarę, ale i na zdrowie. Używam komputera cyklu cyclotest czyli metoda objawowo-termiczna.
      • zofiakatoliczka Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 25.04.12, 14:26
        My syn Jan tez stosuje takie metody
        • kuszakuszek11 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 26.04.12, 11:54
          sosia to nalesce napisala a ja tak cekala
    • 1kreatywny Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 17.04.12, 16:51
      a mi sie wydaje ze Pani wyglada tak dl4.pl/photo0031784 i nic nie wie o prawdziwych zwiazkach i potrzebach nowoczesnego swiata
    • zlota_20 Re: Wszelka antykoncepcja to smiertelny grzech 25.04.12, 17:35
      Ja nigdy wraz ze swoją pierwszą i drugą małżonką nie uskuteczniałem. Jak tylko o takim czymś myślę, to we mnie coś aż bulgocze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka