Dodaj do ulubionych

Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.11, 18:46
Witam.
Jestem mężczyzną po 55 roku życia. Szukam dla siebie oraz mojej partnerki sklepu internetowego w którym moglibyśmy zaopatrywać się w akcesoria erotyczne. Liczę na wasze opinie dotyczące dyskrecji sprzedawcy, jego umiejętności doradczych oraz zaufania jaki budzi wybrany sklep.
Pozdrawiam, Mariusz
Obserwuj wątek
    • Gość: KAJ Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 18:54
      Allegro. Od cholery tego. Zawsze pakują dyskretnie.
      • Gość: Mariusz Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 13:06
        Niestety nie jestem zarejestrowany na portalu Allegro. Pomimo promowania uczciwych sprzedawców boję się o rzetelność transakcji. Dlatego prosiłbym jednak o zaproponowanie sklepu internetowego. Szukam suplementu diety Vialafil. Czy ktoś zna ten środek i może się o nim wypowiedzieć?
        • zawsze_lelo Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 12.11.11, 07:50
          polecam rozkosznie.otwarte24.pl
        • devilia Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 14.11.11, 20:52
          Od jakiegoś czasu na rynku istnieje sklep internetowy hotlady.pl. Sklep jest nastawiony na bardzo subtelną i elegancką erotykę (w tym kosmetyki erotyczne oraz gry), więc myślę, że przypadnie Panu do gustu. Suplementu diety, o którym Pan wspomina nie widziałam w ich ofercie, ale myślę, że jeśli się Pan z nimi skontaktuje będą w stanie doradzić coś odpowiedniego. Kupowałam u nich już dwukrotnie i wg mnie transakcja przebiegła w bardzo dyskretny sposób - osobiście byłam zadowolona.
      • Gość: diva Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 23:32
        www.czekoladowymotyl.pl
    • olalala_pl Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 27.07.11, 21:35
      Witam,

Kupowałam na allegro i wcale nie jest tak dyskretnie, przynajmniej nie wszędzie. Ostatnio kilka gadżetów kupowałam tutaj: sklepikseniora.pl/seks-i-erotyka-c3739.html

Co do VIALFILU niestety nie znam:( Polecam jednak sklepy internetowe w przeciwieństwie do do allego - ja się kilka razy nacięłam na delikatnie mówiąc "źle zapakowane przesyłki"!
    • rozkosznie_otwarte24 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 14.08.11, 13:33
      Witam serdecznie.

Zapraszamy do naszego nowo otwartego sklepu rozkosznie.otwarte24.pl/

W domach aukcyjnych znajdziecie nas Państwo pod nickiem rozkosznie_pl

Zapraszamy!!!

Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> Witam.
      > Jestem mężczyzną po 55 roku życia. Szukam dla siebie oraz mojej partnerki sklep
      > u internetowego w którym moglibyśmy zaopatrywać się w akcesoria erotyczne. Licz
      > ę na wasze opinie dotyczące dyskrecji sprzedawcy, jego umiejętności doradczych
      > oraz zaufania jaki budzi wybrany sklep.
      > Pozdrawiam, Mariusz
      • Gość: diva Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.opera-mini.net 31.01.14, 23:34
        polecam www.czekoladowymotyl.pl
    • Gość: Alvaro Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.11, 17:02
      Ja bardzo często kupuję w sex shopie Motylek,podaje Ci adres www.sex-shopy.com.pl ich dużą zaletą jest dyskretna i szybka przesyłka.
    • porucznik.rzewski Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 12.11.11, 12:09
      Czy to naprawdę taka filozofia skorzystać z google i wyszukać sklep???
    • samuela_vimes Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 14.11.11, 21:20
      www.anitaberg.pl/
      www.dyskrecja.pl/
      www.dominatrix.pl/
    • Gość: Kasia W. Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.agora.pl 22.11.11, 17:46
      Ja ostatnio znalazłam ten sklepik: sexshop-dlakobiet.pl
      Niby dla kobiet, ale myślę, że każdy może kupić. Miałam problem z wyborem i napisałam najpierw mail. byłam zaskoczona rzetelnością odpowiedzi. Nie wiedziałam, że tak można w sex shopie :) W sensie taką pomoc uzyskać. A paczuszka przyszła bardzo dyskretnie zapakowana! Myślę, że i Panu coś doradzą :)
    • Gość: jarel Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.12, 13:36
      Bardzo polecam www.sex-shopy.com.pl/
      ja tam nabyłem kilka artykułów i za każdym razem byłem bardzo zadowolony,
      • Gość: julinkaaa Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.root.com.pl 13.11.12, 09:13
        Jak kogos jeszcze interesuje temat to tutaj jest sklepach internetowych w tym tez o trzech z gadzetami erotycznymi. Można poczytac o nich komentarze.
    • zagubionaa219 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 06.12.12, 16:32
      My z moim partnerem byliśmy klientami wielu internetowych sexshopów zanim znaleźliśmy dla nas odpowiedni. Zdarzały się przypadki, że towar kupiony np. przez Allegro przychodził oznaczony, że pochodzi z sexshopu- myślałam, że spalę się ze wstydu przy kurierze.
      Później kupiłam mojemu M. na urodziny masażer prostaty ze sklepu dirtydiana.pl i jakie było moje zdziwienie, kiedy zamówiłam towar w poniedziałek wieczorem, a w środę z rana paczka była już u mnie. Od tego momentu kupowaliśmy już tam sporo rzeczy- bieliznę erotyczną, żele do masażu, prezerwatywy smakowe, wibrator i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić DirtyDianę. Przesyłki są w 100% dyskretne, obsługa sklepu bardzo miła, a produkty solidnie wykonane.
      • charlotte1991 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 19.07.13, 07:14
        Będąc na mieście postanowiłam wejść do sex shopu pech chciał że wychodząc stamtąd natknęłam się na siostrę mojej babci... ;) Ale miałam kazanie... he he. Od tamtej pory kupuję w internecie, najlepszym sklepem na jaki trafiłam w sieci jest intymność.pl przesyłka jest szybka i pudełka nie mają naklejek z napisem SEX SHOP także można spokojnie kupować:)
    • sabin-ka36 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 30.07.13, 08:16
      Jeśli szukacie dyskretnego sklepu z akcesoriami erotycznymi zajrzyjcie do sklepu świat rozkoszy
      • Gość: nelka Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.14, 23:29
        ja polecam taki wibrator www.kinkywinky.pl/akcesoria-erotyczne/wibratory/wibrator-lily-rozowy.html.

w sklepie kinky winky znalazłam wiele fajnych gadżetów, które umilają życie mi i mojemu partnerowi. bardzo fajne są też świeczki do masażu. zrobiona jest ze specjalnych olejków które rozgrzewają się gdy zapalisz świeczkę a potem nic innego jak zaaplikować partnerowi parę kropel i masować masować i masować :D
    • Gość: TadziuB Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.13, 08:07
      Witam Panie Mariuszu, swego czasu miałem podobny problem i zdecydowałem się wybrać do sklepu zmyslovezakupy.pl, lecz przed zakupem zadzwoniłem do nich i porozmawiałem sobie z miłą Panią, która oczywiście doradziła mi co nieco na początek. Ten sklep uważam za profesjonalny, tu w każdym razie chińszczyzny nie kupisz, wysyłka również jest bardzo szybka i dyskretna a i przez telefon jest miło pogadać.
    • 3mariusz1981 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 17.10.13, 15:38
      Ja ostatnio przerzuciłem się na sexgadzet.pl - moim zdaniem najlepszy sex shop w sieci. Ładny, estetyczny, dobry kontakt ze sprzedawcą, dyskretna przesyłka, no i zawsze znajdę odpowiedni prezent dla mojej żony!
    • emily-w Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 07.04.14, 15:42
      Również niedawno zdecydowałam się na zakupy w takim sklepie, mimo dorosłego wieku nie mogę się przełamać i nadal zawstydzenie nie pozwala mi wchodzić do sex shopu w mieście.
      Swoją zabawkę kupiłam na www.fonita.pl Wszystko przebiegło szybko, dyskretnie, jestem bardzo zadowolona w jakości produktu - naprawdę wart swojej ceny. Zdecydowanie mogę polecić sklep www.fonita.pl :)
      • magnolia1986 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 12.05.14, 14:41
        Jeśli chodzi o polecenie dobrego i sprawdzonego sklepu erotycznego to będzie to na pewno www.toys4sex.pl/ dyskrecja na najwyższym poziomie i obsługa również! Już wiele razy coś stamtąd zamawiałam (i nie tylko ja) i wszystko było jak najbardziej ok!
    • Gość: mr9in Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 00:37
      Ja polecam sklep www.go2sexshop.pl ostatnio robiłem zakupy przez ceneo i się na nich natknąłem można kupić i w sklepie i przez ceneo.
      Pozdrawiam
      mr9in
    • Gość: para jaki sklep internetowy wybrac IP: *.leon.com.pl 03.06.14, 21:32
      wraz z małżonką lubimy fascynujace zbawy w sypialni, kupowaliśmy już w kilku sklepach internetowych nasze zabawki jednak jeżeli chodzi o jakość i duży wybór szczeże polecamy www.reddream.com.pl

;
    • Gość: anna Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.leon.com.pl 03.06.14, 21:34
      polecam reddream.com.pl/
      • 6zebra Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 03.12.14, 17:07
        Jeśli nadal ktoś poszukuje to ja polecam shop-erotic.pl/ dyskretna paczka miła obsługa mają dużo promocji a to najbardziej lubię zresztą jak każda kobieta :)
    • Gość: aniamarek Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.leon.com.pl 04.06.14, 21:01
      Witaj jeżeli poszukujesz sklepu z naprawde dobrym asortymentem a nie z chińszczyzną to proponowalibyśmy wam sklep www.eddream.com.pl my sie tam zaopatrujemy i naprawde jestesmy z tego zadowoleni.
      pozdrawiamy ANIA I MAREK
      • jajarska Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 17.06.14, 16:52
        Ja kupuję na ErotyczneFantazje.pl , bo mają bardzo szeroki asortyment od bielizny, po najbardziej wymyślne gry i akcesoria. Najczęściej kupuję to, co najpotrzebniejsze i szybko się zużywa, czyli olejek poślizgowy: www.erotycznefantazje.pl/olejek-poslizgowy-slide-30-ml-ef481.html
        • 27mania Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 12.05.15, 10:33
          Witam jeżeli ktoś poszukuje dobrych gadżetów polecam sklep kokotka.pl, mają bardzo duży wybór i dobrej jakości asortyment, obsługa bardzo miła.
    • Gość: www.pozytywne-wibr www.pozytywne-wibracje.pl IP: *.play-internet.pl 29.06.15, 17:49
      www.pozytywne-wibracje.pl
    • Gość: Amerita Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.microchip.net.pl 18.08.15, 22:37
      Do niedawna nie miałam swojego ulubionego sklepu. Jeśli miałam ochotę, szukałam po prostu interesujących mnie produktów, a niestety nie znalazłam sklepu, który miałby w 100% asortyment odpowiadający moim fantazjom i potrzebom ;) Niedawno trafiłam na sexownysklep.pl tutaj znalazłam towar naprawdę dobrej jakości, a dodatkowo wybór mają bardzo fajny :) Kilkukrotnie robiłam już zakupy w tym sklepie i nigdy nie było żadnych problemów :)
    • Gość: lukardis Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.09.15, 16:44
      Polecam Ci sklep www.lukardis.pl. Ja z moim mężem w podobnym wieku do Ciebie znajdujemy tam dla siebie idelane przedmioty. Ja dla siebie szukałam kulek gejszy i zadzwoniłam na dział obsługi Klienta, żeby się dopytać jakie mam wybrać itd i dostałam świetne propozycje. Bardzo duży wybór różne kształty i rozmiary do tego lubrykanty, które powodują że przez cały stosunek się jest mokrym (ale nie klejącym bo sa na bazie wosy) tylko ciało się ślizga co daje świetne efekty. Mąż wybrał sobie nakładke wibrująca na penisa (pierścień wibruący) za jedyne 9 zł!!!! A radości z tego mamy co niemiara :D

Dodatkowo dyskrecja!!!! Przedmioty sa świetnie zapakowane, że w ogóle nie widać co jest +w środku i są wysyłane pod nazwą firmy, która nie łączy się ze sklepem erotycznym.

POLECAM WWW.LUKARDIS.PL
    • mado-28 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 26.11.15, 17:29
      Ja kupuję na intymna24.pl, bardzo bogaty asortyment, przesyłki zawsze dyskretnie opakowane, towar zgodny z zamówieniem. Polecam
    • Gość: sprosniczek Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.222.227-249.eturbo.pl 27.11.15, 09:57
      A ja polecam www.skleperotyczny.eu
    • Gość: Kaja Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi IP: *.183.225.28.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.03.16, 17:20
      Polecam figlarni.pl
      Dla mnie jest to najlepszy sklep.
      • blondyneczka_83 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 29.04.17, 14:45
        Dobrze wyposażony i niedrogi jest www.yeasexshop.com
        Zakupione przedmioty wysyłają w ciągu 24 godzin, a przesyłki są dobrze i dyskretnie zapakowane.
    • majma89 Re: Internetowy sklep z akcesoriami erotycznymi 09.04.16, 12:11
      www.fabrykarozkoszy.pl/ polecam , sa nowi maja duzo produktow w dobrej cenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka