Dodaj do ulubionych

Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem

07.08.11, 13:30
Tak zylam ja, muj syn Jan i tak nakazuje Pismo Swiente
Obserwuj wątek
    • bartoszzzambrowa Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 13:31
      Jest Pani jedyną sprawiedliwą Chrześcijanką na tym sodomickim forum
      • ca.melia Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 14:40
        ja bym bardzo chciała ale ni hu hu nie idzie

może jeszcze pani powie jak to zrobić, żeby się tym poczęciem skończyło?
      • zuza_m_zuza_m Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 22.08.11, 22:21
        Może zaproszę na: http://krytycznieokosciele.blox.pl
    • bluebo-zenka5 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 15:09
      muj - pisze się mój
      Świente - pisze się Święte

.... a kto później da im jeść....Pani, czy Jej Bóg?
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 15:56
        wiecej children = wiecej pracujoncech = wieksze renty
        • bluebo-zenka5 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 16:17
          jeśli już , to emerytury
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 17:56
            ja stara ju jestem to ji nieodruzniam
        • Gość: passionplace2 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.11, 00:31
          Ludzie, dajcie spokój. to jest ewidentna prowokacja.

Park Fontann poznań forum
    • oxf Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 15:47
      zakladajac ze przecietna para ze starzem robi to 2- razy w tygodniu szybko stalibysmy sie chinami. rozumiem ze sofia katoliczna sexu wogole nie uprawia albo ma gromade dzieci i kase na ich utrzymanie.
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 15:56
        ja miala 8 children ale mnie 3 umarlo w niemowlenctwie bo byla II wojna
        • oxf Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 16:06
          ty masz 200 lat?
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 17:56
          damy sie o wiek nie pyta
          • ad-infinitum Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 13:51
            Może ktoś z PIS-u pomógł szanownej nestorce odpowiedzieć na to pytanie o wiek
        • zona-ex Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 22:21
          Tak trzymać, Zocha! ja tam robię ,,czildreny,, codzień prawie, a że mi nie wychodzą.......to grzech? hehe
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 16:01
            nie kazden morze to znak ze bylbys zlem rodzicem
            • ewa.zeromska Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 19:31
              Proszę państwa, nie szkoda wam czasu na takie dyskusje? Zresztą jeśli macie ochotę, to bardzo proszę.
              Dla mnie jest to podpucha, troll i co tam jeszcze.......
              • zona-ex Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 20:32
                No przecież widać, ze podpucha, niektórzy sie nabierają. Popisać każdy może dla rozrywki, jak sie facetowi nudzi, to niech i Zochę poudaje :)
              • od.czasu.do.czasu Uwielniam Panią :) 08.08.11, 21:12

• zona-ex Re: Uwielniam Panią :) 08.08.11, 21:32
                  o, mateńko kochana! kogo uwielbiasz? Czyzby mnie? Aż sie zaczerwieniłam... |A moze Zoche?
                  • od.czasu.do.czasu Re: Uwielniam Panią :) 09.08.11, 18:17
                    A pod czyim postem napisałam?
                    Komu odpowiedziałam?
              • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 11:12
                Pani sama trolluje bo niewnosi nic do dyskusji
    • salma75 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 17:00
      Amen.

Buahahaha :)))))))))).
      • ad-infinitum Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.08.11, 18:43
        Ciekawe ile razy starsza Pani współżyła podczas swojego życia. Biorąc pod uwagę jej radykalne poglądy mniemam, że tylko 8 razy. W innym przypadku trąci tu hipokryzją.
        • Gość: gość24 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 20:32
          Pani Zofia chętnie się udziela na portalach o tematyce seksualnej pomimo, że ma ponad 80- lat. Dla mnie to bardzo dziwne. Jak czytam te jej farmazony więcej dzieci, więcej pracujących to sobie dopowiadam "więcej biedy i ciemnoty". Pani Zofia chce nawracać nas Polaków siedząc w Ameryce. Zawsze myślałam, że Ameryka to wyzwolony kraj, ale jak czytam wypowiedzi starszej Pani, to mam wrażenie, że ja żyję w kraju wyzwolonym, Cenię sobie wolność. Uważam, że każdy może robić co chce i żyć jak chce i nic do tego szanownej starszej Pani.
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 16:01
          Tak
    • Gość: gość Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 20:28
      a pani"zofiakatoliczka" jest facetem i zabawia sie zakładaniem idiotycznych wątków na różnych forach,ot takie hobby...........
      • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 13:08
        zauważcie że osoba co do zasady pisze bardzo złym językiem polskim, ale tylko 1 raz napisała inaczej tj poprawną polszczyzną - gdy padło pytanie co do wieku. Bardzo ciekawe mam wnioski
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 16:02
          bo tam niebylo zadneh Polskich zankow a jak ja na amerukanskiej klawiaturze mam stawiac Polskie znaki
          • od.czasu.do.czasu Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 08.08.11, 21:12
            Masz się ośle nauczyć pisać :D
            • ca.melia Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 09.08.11, 18:38
              ale ja nadal nie dostałam odpowiedzi jak doprowadzić do tego poczęcia
              • zona-ex Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 09.08.11, 19:21
                Zocha ma 80 lat i nie pamięta jak sie "poczyna" ani jak wygląda "poczynadło" ;) Poczynała wszystkiego 4 razy w życiu, pewnie częściej widziała akcję <sztuczne oddychanie> i może jej sie pomylić.
              • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 11:13
                To nawet ja wiedziala kiedy nie mialam internetu dawno teu a wy disiaj niewiecie
    • pumperka801 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 09.08.11, 23:13
      tak pismo świente??? nie znam takiego, święte znam! niesforne.pl rozładowują stres związany z przynaleznością partyjną, pozdrawiam, pa
    • czarny4u Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 10.08.11, 18:32
      W Piśmie Świętym nie ma mowy o tym, że stosunek musi kończyć się wytryskiem w pochwie.
      W Piśmie Świętym nie ma też mowy o tym, że facet może mieć na raz tylko jedną żonę.
      W Piśmie Świętym nie ma też mowy, że seks trzeba uprawiać tylko z partnerem, z którym ma się ślub.

To tak dla wyjaśnienia.
      • zacna-zachlanna Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 10.08.11, 19:39
        Zosiu - ty jestes podstawiona! Dobra robota.
        Polece Ci niesamowita lekture, ale chyba nie wezmiesz do raczek, bo Rosjanka napisala te ksiazke:
        wspoczesna choroba milosna w ksiazce Rosjanki Svetlany Savrasovej MASZ TYLKO DZIADKA, LENINA i BOGA, wydanej w czerwcu WAZA-RYTM w nakladzie tysiac sztuk. Empik podobno odmowil spojzec na te ksiazke! Dostrzegl ja tylko Pan Leszek Bugajski w Newsweeku. Polonia na Wyspie zas rozpisuje wszedzie - Nowy Czas, Kurjer, Dziennik, Ekspress, Opinia. www.wydawnictworytm.pl/index.php?s=karta&id=500&k=&idd_1=133
        Polecam kazdemu kto zbiera walizki lub poprostu chce zrozumiec o co chodzi w tej calej zadymie emigrantskiej. Lub poprostu lamie glowe nad stosunkami w spoloczenstwie i w lozku.
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 11:15
          tak obrzydliwego tytulu niewezne do my hands
          • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 14:17
            zofiu ale co slychac, powiec wrescie
            • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 15:27
              prosze nie zmieniac topic
              • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.08.11, 15:36
                sofiu ale powiec mi co slychac, a cy pogoda ladna
                • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 12.08.11, 10:28
                  nie prowokuj mnie
                  • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 12.08.11, 10:39
                    dlacego sofiu sie na mne gnewas, przecies nie powiedziala nic slego
                    • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 12.08.11, 16:48
                      bo mnie prowokujesz i obrazasz ten powazny subject
    • jaro-12 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 13.08.11, 13:21
      co za pieprzony debil lub debila, zaśmieca to forum.
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 17.08.11, 10:42
        oto wyborca P.O. i tuska
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 17.08.11, 10:49
          sosiu wrucilas, jak se ciese jak sie cujes
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 18.08.11, 19:57
            czy tobie sie naprawde hce mnie tak prowwokowac?!
            • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 19.08.11, 08:50
              sosiu dlacego ty zla, cy ja byla niegzecna
    • bartoszzzambrowa Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 19.08.11, 09:50
      popieram zdanie Cioci poniewąz bez tego damy podbić Naszą Ojczyzną ruskim a tak to my ich jak w 1920
      • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 19.08.11, 09:59
        baltek powiec tioti sosi seby sie nie gniewala
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 20.08.11, 18:02
          czy Pani Modernator moze zablokowac tego prowokatora i trola
          • kaszebe12 Koham ciem ,Zofijo ! 20.08.11, 22:30
            Tyla ,ze zaczniemy od poczecia , a potem bedziem siem stosunkowac.
            • zofiakatoliczka Re: Koham ciem ,Zofijo ! 21.08.11, 09:23
              zboczenie i pederasta
              • Gość: gość Re: Koham ciem ,Zofijo ! IP: 212.160.172.* 21.08.11, 15:03
                Droga Pani Zofijo, zachowuje się Pani na forum jak prawdziwa katoliczka. Właśnie katolicy tak się zachowują - zioną wielka nienawiścią. A gdzie miłość do bliźniego. I jeszcze te poparcie dla Prawa i Sprawiedliwości - oni też deklarują wiarę a innych nienawidzą. Myślę, że powinna Pani pomodlić się za siebie. Pozdrawiam
                • zofiakatoliczka Re: Koham ciem ,Zofijo ! 21.08.11, 19:28
                  ja sie codzien modle za takich jawnogrzesznikow jak wy a my z PiS nie ziejemy nienawiscio po prostu czasem mogo czloweikwoi nerwy puscic jak widzi przesladowania opozycji w Poland wiezniow politycznech i falszerstwa w wyborach a nienawiscio zionio niesioloscy i tusk i sikorski i Брoниcлaв Кoмoрoвcкий
                  • kuszakuszek11 Re: Koham ciem ,Zofijo ! 22.08.11, 08:52
                    sosiu dlacego ty taka zla na mne, ja tyko hciala tebe posluhac
    • jaro-12 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 21.08.11, 19:04
      kochana , Zoofiilijo', czy możesz, się łaskawie wypie....ić. pomodlę się za to....
      • kaszebe12 Zofijo pszeslotka... 21.08.11, 21:07
        Mof tak do mnie jeszcze , ja proszem.-Wyzywaj mnie od zboczencow i pedetegotam...rasty , bom ja prawdziwy rastaman.-Dyc to bedzie bez grzechu...-Ty i ja...pierf poczecie , potem stosunek.
        • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 22.08.11, 18:24
          ja nazywam tak tylko teh co zaslugujo
          • jaro-12 Re: Zofijo pszeslotka... 22.08.11, 18:36
            zasługujoo , [zoofiilija] , zeby jooo wydupcyć - bez mydła, co by wiedziała ze poceła.....
            • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 22.08.11, 19:46
              prosze ze mnie zejsc
              • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 23.08.11, 09:07
                sosiu dlacego ty to mnie nic ne muwis ja tk cekam a ty nic
                • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 23.08.11, 14:50
                  ty sie we mnie zakochal?
                  • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 23.08.11, 15:41
                    jo nima casu na kohani ja tyko hciala posluhac co muwis
                    • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 23.08.11, 19:07
                      no coz dzieki temu ze tu pises mojej tematy so na goze i edukujo GRZESZNIKOW
                      • kaszebe12 Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 08:29
                        Edukuj mie Zofijo , edukuj ,wyzywaj od ruznyh takih ,a biczuj co bym poczul zem nie obojentny tobie !
                        • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 09:21
                          jak w 21 century mozna byc takim zatwardzialym grzeszniko ateisto
                          • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 10:41
                            jo tes uzywam bateli century do ladia ale tyko tsy a do cego pocebujes 21 bateli
                            • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 13:32
                              ja mialana mysl ze tak jak byl 13 century to tez jest 21 century a ja juz nie pamieta jak to po Polish
                              • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 13:41
                                to ty poli papilosy o bose nie lub teko bo bedzies hola
                                • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 18:32
                                  jakie papierosy
                                  • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 25.08.11, 08:51
                                    tos ty powidiela ze polish
                                    • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 26.08.11, 08:46
                                      Ja jestem Polko wiec muwie w Polish
                                      • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 26.08.11, 10:13
                                        no wlasnie przecies muwis ze palis a psecies to skodzi
                                        • blackglass Re: Zofijo pszeslotka... 26.08.11, 10:17
                                          kuszakuszek11 napisał:

> no wlasnie przecies muwis ze palis a psecies to skodzi

a nie mówiła polis :P
                                          wiec nie wiadomo czy chodzi o palenie czy ze masz ja polizać :P
                                          • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 27.08.11, 14:13
                                            Polish to muj jezyk ojczysty
                                            • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 29.08.11, 10:52
                                              jak muj mons pali to mne tes boli jesyk
                                              • zofiakatoliczka Re: Zofijo pszeslotka... 29.08.11, 17:19
                                                muj monz nie zyje od lat a ja nie pale on tez
                                                • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 30.08.11, 08:43
                                                  ale dlaceg boli cie jesyk skolo nie palis
                      • kuszakuszek11 Re: Zofijo pszeslotka... 24.08.11, 08:57
                        łoj ty mas dobze ze juz mas tieple gzejniki u mni simno w nocy
    • margie89 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 30.08.11, 12:30
      Babciu idź lepiej posłuchać ojca Rydzyka (który jeździ sobie Maybachem za pieniążki wierzących) a nie wypisuj swoich religijnych przekonań, które przez normalne społeczeństwo jest odbierane jako piep...nie kocopołów. Poza tym skoro każdy stosunek powinien według Pani kończyć się poczęciem to co mają zrobić pary, które próbują począć a im nie wychodzi? Poza tym są jeszcze inteligentni ludzie, którzy najpierw chcą ułożyć sobie życie (żeby dzieciom się lepiej żyło) a później się o nie starać.
      • margie89 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 30.08.11, 13:01
        jak się tak poczyta to jest lepsze niż niejedna komedia ;D Bóg jest w nas i wokół nas - nie w domach z drewna i kamienia (tak się zawsze wykręcałam przed pójściem do kościoła gdy mama nalegała, w końcu zrozumiała, że mnie tam więcej na siłe nie zaciągnie ;) i w dupie mam tą wielką instytucję zrzeszającą przeważnie starszych ludzi, którzy fałszują te cudownie inaczej kościelne smuty, księdzów pedofilów lub dupczących parafianki (ich stosunki czasem kończą się ciążą a potem chłopcy mówią, że chcą zostać księdzem - jak tata ;D)
        • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 31.08.11, 18:15
          czy masz jakies udowodnione bezstronnie and jasno dwoody na pedofilstwo Ksiezy?
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 31.08.11, 18:13
        od razu po slubie trzeba starac sie o children a Ojciec Doktor Tadeusz Rydzyk nie jezdzi maybachem a only audi
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 01.09.11, 08:47
          a nas dohtor w osrotku tes jedi auti i un taki mily i do dieti se usmeha
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 02.09.11, 21:02
            nie implikuj Ksiezom pedofilstwa
    • margie89 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 01.09.11, 13:47
      Nie każdy ksiądz to pedofil, ale nie raz już wyszła taka afera w Twojej ukochanej instytucji. Najlepsze jest to, że i tak wszyscy spotkamy się w piekle (zofię katoliczkę też ;) - przynajmniej będzie tam tylu znajomych ;D
    • mirtillo25 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 02.09.11, 12:55
      Czyli mówisz, że się w życiu tylko raz bzykałaś, skoro masz jednego syna? Nie zazdroszczę takiego życia ;)
      A "Pismo Świente" proponowałabym zamienić na "Pismo Święte", Zdewociały Trollu ;)
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 02.09.11, 21:04
        ja miala duzo bo 8 children ale 2 zmarli w nimeolwelwnctwei
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 05.09.11, 08:47
          to duso dieti ty miala ja mam 10 dieti i hciala wiecej ale muns mne bil mocno i cos mne w bsuhu polamalo i ne bede jus wicej mniala ale to tobse bo un mne w lusku mecyl i teras spi s moja sestra i mam spokoj
    • zdenerwowanyprezespis Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 21.04.12, 19:47
      No właśnie - z MOJĄ OSOBĄ - bezapelacyjnie !
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 25.04.12, 17:37
        Do kogo pijesz szyderowniku?
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 26.04.12, 11:55
          sosia ty napsala wlesce a ja tak cekala
    • arth1987 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 02.05.12, 10:03
      Ortografia trochę szwankuje (Swiente). Dobra czepiam się, wracamy do tematu. Ja nie wierzę, więc dla mnie PŚ jest po prostu jedną z wielu lektur których nie przeczytałem (dużo tego nie było ale jednak...). Poza tym to co kto robi w łóżku powinno być jego i TYLKO JEGO sprawą i żadne zofie-katoliczki nie powinny wsadzać nosa w nie swoje sprawy, bo pewnie taka pani zofia ma więcej za uszami niż niejeden ateista. Jeśli Pani zofia uważa, że tak trzeba - proszę bardzo, winszuję samozaparcia i szczytnego celu - jestem pełen podziwu... ale od innych ludzi "paszoł won!"
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 30.08.12, 23:44
        Obowionzkiem kazdego Katolika jest napominac grzeszne life other people bez malech children i ciebie nie byloby na swiecie im nas Polakow wiencej tym leipej dla Poland ale nie POland
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 04.09.12, 13:03
          nalescie sosia ty se odeswala ja tak cekala
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 04.09.12, 18:11
            Spadaj trolu
    • gs.x Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 04.09.12, 22:03
      musisz miec chyba ze setke dzieci w takim razie.
      • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 04.09.12, 22:16
        ja mam 6 children bylo 8 ale dwoje zmarlo
        • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 06.09.12, 12:56
          sosia o co to tlol cy to jakas sabawka dla deti
          • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 06.09.12, 22:01
            I see ze tobie to mother za duzo zabawek dawala a zamalo tlukla w dupe
            • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.09.12, 11:19
              mne motola nie dawali ja byla dziecynka
              • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 07.09.12, 15:52
                Jestem zazenowana twojem poziomem child
                • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 10.09.12, 12:42
                  psecies my juz rosmawili a ja potem cekala i ty nie pisala dlugo a tera napisala i tak pises ty mne nie posnala
                  • zofiakatoliczka Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 10.09.12, 16:04
                    Ja mam swoje years i mam problems z memory
                    • kuszakuszek11 Re: Kazden stosunek winien konczyc sie poczeciem 11.09.12, 11:48
                      jaki smory jak mi sie sni cos stlasnego to pije tloche mleka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka