GoĹÄ: incognito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:01 mam pytanie do dziewczyn, ktore probowaly sexu analnego.Czy za pierwszym razem bardzo boli?Czy pozniej jest lepiej?Slyszalam opinie ze bol jest niewyobrazalny.To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ja Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:07 o stosownym nawilżaniu dziurki na pewno słyszalaś... ja używam oliwki zwykłej z johnson&johnson boli przy wprowadzaniu członka. boli. za każdym razem tak samo, przynajmniej mnie. jak jest w środku już jest fajnie. ale każdy odbiera inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katinka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.05.04, 14:42 Pomijając kwestię tego, czy może to być dla kobiety przyjemne trzeba chyba wyjaśnić sprawę higieny. Lekarze kategorycznie nakazują używać przy takim współżyciu prezerwatywy, a to wyklucza stosowanie oliwki. Pozostają lubrykanty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:45 ale chyba ze stalym partnerem mozna bez prezerwatywy?co to jest za roznica czy normalny stosunek ze stalym partnerem czy analny? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katinka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.05.04, 10:28 > ale chyba ze stalym partnerem mozna bez prezerwatywy?co to jest za roznica > czy normalny stosunek ze stalym partnerem czy analny? Ja widzę zdecydowaną różnicę... Po pierwsze nie wiem czy nie mogą się pojawić pewne niemiłe odczucia (dla kobiety), jeśli do takiego zbliżenia dojdzie bez prezerwatywy (tzn jeśli dojdzie do wytrysku).Chyba wiesz, o co mi chodzi? Druga sprawa to higiena twojego partnera - nie bałabyś się, że pojawią się u niego jakieś stany zapalne itp.? No chyba, że lewatywa tuż przed stanowi dla niektórych dodatkowe urozmaicenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zeberr Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 14:57 Wygląda na to, że stanowi, sądząc z wątku o lewatywie dla zdrowia i urody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:14 Mia, zgadzam sie w 100% z Toba.Jak przeczytalam co niektore posty to krew mnie zalala.Ale trudno.Sa ludzie otwarci na swiat i sa tacy, co to az do konca beda tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katinka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.05.04, 09:23 > Sa ludzie otwarci na swiat i sa tacy, co to az do konca beda > tylko po bozemu i przy zgaszonym swietle.. Otwartość na eksperyumenty to jedno, a świadomość konsekwencji jakie się z tym wiążą to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 14:32 Po pierwsze nie wydaje mi sie zeby to bylo wlasciwe pytanie na forum uroda, sa fora o seksie. Po drugie to ja sie wam kobity bardzo dziwie, ze dla zboczonych fantazji swoich facetow zgadzacie sie na anala. No chyba ze jestescie masochistkami i chcecie miec rozjechany odbyt. I puszczac niekontrolowane baki.Ja dla mnie żenada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luka80 Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 14:40 No wiesz, nie tylko faceci są "zboczeni", mamy XXI wiek. A poza tym nie uważam żeby seks analny był jakoś specjalnie zboczony, i że kobiety sa do tego zmuszane. Jeśli 2 osobom nie jest dobrze w łóżku to raczej sie rozstaja a nie zmuszają do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 15:05 Tylko niektore baby sa takie glupie ze godza sie na wszystko czesto wbrew sobie zeby tylko nie stracic faceta. Skoro ktos zadaje takie pytania to znaczy ze jakos mu sie do tego nie pali. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:11 nie chce mi sie z toba dyskutowac czy mnie ktos zmusza czy nie , bo jak widze , nie dociera do ciebie ze mnie NIE ZMUSZA.Wydaje mi sie zato, ze ty masz z tym jakies problemy skoro tak sie bulwersujesz.To wszystko co mam ci do powiedzenia.a jak cie oburza sex analny to po co wlazisz na ten watek i sie udzielasz?Zadalam pytanie bezpruderyjnym dziewczynom a nie dewotkom.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 15:19 Mam prawdo do swojego zdania, ktore jest takie a nie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tess [...] IP: *.aster.pl 25.05.04, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sufin Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.awf.poznan.pl 28.05.04, 13:42 racja Anito! Popieram Cię w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 14:40 ja akurat sama bym chciala sprobowac, nikt mnie do tego nie zmusza.A skoro wiesz, ze sie puszcza niekontrolowane bąki to sama pewnie probowalas anala i puszczalas-zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita [...] IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 15:21 Gość portalu: Anita napisał(a): > Po pierwsze nie wydaje mi sie zeby to bylo wlasciwe pytanie na forum uroda, sa > > fora o seksie. > Po drugie to ja sie wam kobity bardzo dziwie, ze dla zboczonych fantazji swoich > > facetow zgadzacie sie na anala. No chyba ze jestescie masochistkami i chcecie > miec rozjechany odbyt. I puszczac niekontrolowane baki.Ja dla mnie żenada!!! Anita! skad się urwałaś?? ze średniowiecza chyba!! mam stałego partnera, kochamy się na różne sposoby, analnie też i nie dlatego, że ON tak chce, tylko OBOJE. Bolało za pierwszym razem, teraz jest fantastycznie! Oczywiście w grę wchodzi 100% higiena. I nie mam, jak sugeruje średniowieczna Anita, żadnych problemów z niekontrolowanymi bąkami! Kto Ci, biedna, takich głupot naopowiadal!? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.agh.edu.pl 25.05.04, 15:26 A ja mam takie pytanie. Czy rozmawiałaś może z lekarzem o ewentualnyuch skutkach, jakie seks analny może wywrzeć na Twoje zdrowie? I, jeśli można wiedzieć, od jak dawna go uprawiasz i ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.agh.edu.pl 25.05.04, 15:27 Pytanie wyżej napisałam nie z czystej plotkarskiej ciekawości, tylko z zainteresowania medycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 15:34 ile ja mam lat? 24, a uprawiam od roku. A do Anitki: jesli nie rozumiesz przenośni, to co robisz na tym forum, dziewuszko? do szkoły! na język polski! ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 15:36 Jaki login taka wypowiedz papa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bozena Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.chello.pl 25.05.04, 16:54 Gość portalu: Anka napisał(a): > A ja mam takie pytanie. Czy rozmawiałaś może z lekarzem o ewentualnyuch > skutkach, jakie seks analny może wywrzeć na Twoje zdrowie? I, jeśli można > wiedzieć, od jak dawna go uprawiasz i ile masz lat? Niom, skutki sa okropne, idzie się prosto do piekła. A chłopcom jak się masturbują to im włosy na dłoniach rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.agh.edu.pl 25.05.04, 16:56 Pytałam o skutki zdrowotne, nie o życie pozagrobowe :))). Gratuluję poczucia humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:48 ale jak juz wroci to sie bedzie dziac!!!!!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 25.05.04, 15:31 Chyba nie sadzisz, ze anal to odkrycie XXI wieku, a w sredniowieczu tego nie robili? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:43 Zawsze to robili,jeszcze w czasach jaskiniowców! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:33 o Boze!!!Bzdura24-nawet nie odpowiadaj na to, nie ma sensu.Ale tok myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 15:52 Mimo wszystko mam wrażenie, że wiele kobiet zgadza się na seks analny pod wpływem swojego partnera. Też miałam dwóch facetów, którzy usilnie próbowali mnie do tego namówić, co mnie tak irytowało, że tym bardziej się wzbraniałam. Jakoś nie moge sobie wyobrazić, żeby coś takiego sprawiało przyjemność, bo mnie nawet badanie ginekologiczne przez odbyt (dawno temu, jak się było dziewicą ;) sprawiło ból. Poza tym, no cóż, nie ma co zaprzeczać, zbyt częste uprawianie seksu analnego może się skończyć różnymi nieprzyjemnymi rzeczami, które nie wyjdą teraz, ale za ileś tam lat... nie muszę chyba pisać, o co mi chodzi. Podkreślam jeszcze raz, że napisałam tylko swoje zdanie, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 16:07 Pytanie od niedoswiadczonej, ale nie zlosliwie, tylko z ciekawosci. W jaki sposob uprawiajac seks analny mozna osiagnac jakakolwiek satysfakcje, zwazywszy ze 99.9% kobiet nie osiagnie orgazmu bez pobudzenia - bezposrednio lub posrednio -lechtaczki? To jednak daleko do...? Poza tym zgadzam sie, ze watek raczej na forum o seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gucia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.sympatico.ca 26.05.04, 01:38 skad te 99.9 % to jeden z najbardziej falszywych pogladow, jezeli nie dotkniesz lechtaczki nie ma orgazmu, kobity srednia jest moze nie za dobra ale 25% ma orgazm pochwowy i nie daj boze sie dotknac do lechtaczki, po prostu nie wolno ,, lepiej... 10 procent moze miec orgazm masujac tylko sutki, czy wy naprawde zyjecie w ciemnogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:37 Zgadzam sie z Twoja opinia gucia!Czsami czytajac niektóre wypowiedzi myśle,że niektórzy naprawdę żyja w ciemnogrodzie :-(Ludzie,mamy przeciez dwudziesty pierwszy wiek!Spójrzcie na niektóre sprawy bardziej fachowo i nowocześnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:09 Ja zgadzam sie z opinią Charade. Nie mniej jednak uważam, że ,gdy oboju partnerom sprawia to przyjemność - warto sporóbować. Sama mam jednak trochę oporów-kilka razy próbowałam, ale...stchórzyłam w trakcie i nie wiem czy przyczyną tchórzostwa były raczej kwestie bólu fizycznego czy raczej..moralne, (miałam jakiś wewnętrzny, psychiczny opór.) Może któraś z WAS doradzi mi , jak się go pozbyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 16:15 po co na siłę chcesz sie pozbyć psychicznego oporu? Jesli okaze zie, ze jestes gotowa, lub masz na to naprawde ochote, to samo przyjdzie... gdyby ktos mnie do tego zmusil, to raczej w tej chwili nie mialabym z tego takiej przyjemnosci. Nic na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:28 Mój mąż chciałby a ja mam opory...Chyba jestem staroświecka...Ale racja-nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tess Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.aster.pl 25.05.04, 16:28 A u mnie odwrotnie - to ja namowilam mojego faceta na seks analny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 16:31 Tess-podziwiam.Ja jakoś nie umiem się przekonać.Miałaś już wcześniej jakieś doświadczenia w tych kwestaich, czy z obecnym facetem spróbowaliście razem pierwszy raz?Jak zareagował, lubi to?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tess Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.aster.pl 25.05.04, 17:47 Zadnych wczesniejszych doswiadczen w tym wzgledzie. Chcialam sprobowac czegos nowego, chcialam zebysmy chociaz w tym wzgledzie byli dla siebie pierwsi. W ogole, jak teraz pomysle, to mam wrazenie, ze przed obecnym facetem wcale nie mialam seksu! Sprobuj, naprawde warto, to niesamowicie zbliza, trzeba tylko bardzo sie kochac i silnie na siebie dzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: 158.75.30.* 27.05.04, 13:21 Przede wszystkim zaufanie! Szczerze ufam dopiero mojemu obecnemu pertnerowi (duzo razem przeszlismy...), i dopiero przy mim nabralam ochoty wlasnie na te forme. Sama wyszlam z incjatywa...Kasia, jesli nie jestes pewna, czy masz na to ochote, to nie zmuszaj sie. Chec sama przyjdzie, w przeciwnym razie mozesz miec uraz, do tej formy sexu, do partnera i nawet do sexu w ogole...nie spiesz sie... Wszystkiego dobrego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miska Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:47 ja osobiscie bym nigdy sie na takom dewiacie nie zgodziła niech by sobie chłop poszuka chomo. Anie z kobietom takie rzeczy kobieta moze kochac sie piszczotami a nie w zad dziewczyny co wy robicie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: annie Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.77.classcom.pl 25.05.04, 16:46 Myslę że wiekszosc facetów chcialoby sprobowac ich tok myslenia jest taki" im mniejsza dziurka tym wieksza przyjemnosc". Ja raz sprobowalam " MATKO!!! bol byl okropny i nie wyobrazlany przy samym wprowadzaniu. Wiec jedno wiem NIGDY WIECEJ!! Ale moze komus to odpowiada,moze mozna sie przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lola Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.chello.pl 25.05.04, 17:06 kiedy myślę sobie o analu ot tak to mnie to trochę brzydzi ale w trakcie stosunku sama myśl o tym mnie podnieca,już kilka razy próbowałam z moim mężczyzną ale niestety nie daliśmy rady.ale na tym nie koniec-na pewno jeszcze nie raz spróbujemy aż się uda,tym bardziej że moja koleżanka woli anal od zwykłego seksu.nie mam przed tym oporów,tylko poprostu mój mężczyzna nie może wejść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: major Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 17:19 odpowiadając jako doświadczony w tym zakresie(ale tylko z jedną partnerką)muszę przyznać, że czasami jednak boli. często zależy od tego jak się facet "przykłada" - w zadsadzie podobnie jak przy tradycyjnych zbliżeniach. W sumie nasza praktyka z seskesm analnym trwa od ponad ośmiu lat i nie zauważyłem żadnych negatywnych zmian. "niestety" nic chyba nie przyniosło nam większycgh emocji. z pewnoiścią zbyt ostre forsowanie moze okazać się nieco szkodliwe lub bolesne, ale na podstawie innych postów (na jakichś tam wczesniejszych portalach)głoszonych przez przedstawicieli medycznego świata należy stwierdzić, iż musiałoby być to naprawdę "hardcorowe" forsowanie. Nikogo nie namawiam, ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:28 kusicie, normalnie mnie kusicie pozytywnymi opiniami!a co tam!sprobuje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:34 Spróbować zawsze można-miłej zabawy! I koniecznie napisz jak było- może się też skuszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: myszz Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:41 spróbuj, wypij lampke czegoś dla rozluźnienia, i powolutku... sam początek nie jest miły ale później jest super przynajmniej ja mam takie odczucia. Nie wystrasz się jak się pojawi mała krewka później w toalecie. Ja mam tak Ty nie musisz. napisz jak było i pamiętaj nawilżacz, i koniecznie toaleta przed, nie zaraz przed ale wogóle tego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elixya Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.adsl.hansenet.de 25.05.04, 18:38 nieprawda!!!! boli na poczatku pare sekund, a potem jak partner jest delikatny i nie za duzy, to wcale nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:40 A czy to milsze od tradycyjnego seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 18:43 a kobieta moze miec przy tym orgazm?oj chyba nie...powiem, jak bylo, ale to dopiero za 2 miesiace, bo moja milosc jest teraz daleko :( i wraca dopiero wtedy.. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 19:17 Wszyskto fajnie wyglada ze strony tych co lubia, tylko nic tu nie padlo na temat rozmiarow. Chyba nie powiecie mi ,ze kobieta,ktorej partner ma 12 cm czlonka i 11 cm w obwodzie odczuwa to samo co kobieta ,ktorej parnter ma 20 cm czlonka i 15 cm w obwodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: 158.75.30.* 27.05.04, 13:25 Hmm, nie bardzo wiem co chciales/as uslyszec na to pytanie. "Wymiary" mojego partnera to 23cm dlugosci o 5 srednicy. Dba o moj komfort przede wszystkim i jest naprawde wspaniale... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: czy seks analny bardzo boli? 11.08.04, 14:24 moniorek1 napisała: kobieta,ktorej partner ma 12 cm > czlonka i 11 cm w obwodzie oprawia seks z kulką, puknij sie włeb-12 długości i 11 w obwodzie-czyba mikronów twojego mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: czy seks analny bardzo boli? 25.05.04, 19:28 Ciekawe czemu mam wrazenie ze to glownie ta sama osoba wymienia opinie ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KasiaT Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 19:33 Chyba masz złe wrażenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: przeciętna Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:52 Po pierwsze - jeśli się tego nie chce, nie odczówa się potrzeby to nie powinno się tego robić nawet jeśli ktoś namawia.Poza tym sądzę, że jest to "zabawa" dla osób, które mają już pewnien staż w swoim związku i mają do siebie zaufanie. Ja osobiście, sama namówiłam do tego swojego faceta- to on miał opory;) Po drugie, kwestia wrażliwości na ból -u każdego ten próg jest inny więc ciężko obiektywnie stwierdzić czy to boli czy nie. Mnie osobiście bardziej bolał "tradycyjny" pierwszy raz, niż ta druga "fanaberia";)- byłam bardzo rozluźniona i odpowiednio nawilżona, i generalnie niałam ochotę więc żadnych negatywnych odczuć nie doświadczyłam. Po trzecie- kwestia wielkości członka jest istotna - inaczej sprawa wygląda przy mniejszym i przy większym. Po czwarte kwestia częstotliwości tego typu współżycia- generalnie jak dla mnie nie jest to zabawa "na codzień" raczej od czasu do czasu, jak przyjdzie mi ochota. Po piąte- moje osobiste wrażenia- ten rodzaj sexu, zaznaczam- przy dodatkowym pieszczeniu łechtaczki i piersi daje mi szybszy i silniejszy orgazm niż tradycyjnie, ale po te wrażenia sięgam z umiarem. Tyle z mojej strony.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 17:41 Na pewno ma złe wrazenie.Przecież tu nikt nie dyskutuje sam ze sobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 00:42 jak nie ma pozniej zadnych komplikacji z nietrzymaniem stolca i niekontrolowanym puszczaniem baczkow to dlaczego lekarze tyle o tym mowia?Zreszta moim zdaniem odbyt jest stworzony do innych rzeczy:)Sama mialam ochote kiedys sprobowac z ciekawosci ale chyba bym umarla z bolu,chociaz moj partner byl bardzo delikatny. Generalnie uwazam ze to nic przyjemnego. Z tego co wiem to wiele zalezy od mezczyzny,ale i duzo od kobiety,jesli nie bedzie tam wystarczajaco rozluzniona to nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: myszz wątek na forum seksuologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:06 poczytajcie... jest tam bardzo podobny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:25 Witajcie! Ja jestem partnerką pana o nicku major, który to wczoraj wypowiadał się w tym wątku. Od siebie mogę dodać, iż faktycznie taka forma zbliżeń może przynieść niezmiernie dużo przyjemności i satysfakcji dla obojga partnerów. Niezbędna jest przy tym otwartość i zaufanie do partnera.Ja również (a właściwie prawie zawsze) odczuwam ból, ale tylko przez chwilę - na początku. Niezbędne są odpowiednie lubrykanty.I oczywiście nie róbcie nic na siłę - to jest podstawa. Należy być rozluźnionym. Polecam spędzenie miłego wieczoru z partnerem- może być to np.:kolacja przy świecach zakraszona lampką wina.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 14:55 Fitam, Chciałabym się odnieść do zarzutów stawianych przez niektóre panie z tego wątku o robieniu tego, czego chcą ich partnerzy. W moim związku oboje kochamy sprawiać sobie przyjemność. Nie ma dla mnie większej satysfakcji niż świadomość, że mojemu ukochanemu jest ze mną dobrze jak z nikim na świecie. Gdy robię rzeczy, które sprawiają jemu przyjemność nie potrafię odseparować się od zaistaniałej sytuacji i siłą rzeczy mi również jest przyjemnie. Według mnie nie da się oddzielić własnej przyjemności od satysfakcji partnera. Ja i moje kochanie wyznajemy zasadę, że próbujemy wszystkiego przynajmniej raz (zaznaczam, że wszystko oznacza nasze własne pragnienia. Nie będziemy nigdy próbować np. seksu w trzydziestostopniowym mrozie na szczycie Kasprowego tylko dlatego, że musimy zaliczyć wszystko). Nie potrafię zrozumieć oburzenia niektórych dziewczyn, które wypowiadają się o WŁASNYCH facetach jak o kimś obcym. Wielkie nieba czarne i niebieskie! Przecież to jest człowiek, którego ty kochasz i on ciebie kocha. Jeśli czujecie między sobą nić miłości to nie wiąrze się to tylko z faktem bycia obok siebie. Jeśli mój ukochany przychodzi do mnie z nową propozycją to nie myślę od razu "a to zboczeniec! pewnie wypatrzył gdzieś na jakimś pornolu takie świństwa, a teraz ze mną chce dać upust swoim fiksacjom". Myślę sobie "Jeśli na niego to działa to może i mnie się spodoba, w końcu kręci nas wspólny seks i nie chcemy aby stał się rutyną". Nie wszystko zawsze wychodzi. Pamiętam jak mój ukochany miał kiedys ochotę spróbować seksu z jadalną bielizną. Wszsytko byłoby fajnie, tylko, że niestety to coś, z czego była zrobiona ta bielizna było średnio zmaczne dla mojego kochanie, a dla mnie trudne do zmycia, bo cholerstwo poprzyklejało się wcześniej. PO całej sprawie śmialiśmy się ze wszystkiego, odhaczyliśmy jadalną bieliznę jako "niejadalną" i zapomnieliśmy o sprawie. Nikt nikomu nic nie wyrzucał ani nie miał o nic pretensji. Z seksem analnym było tak, że ja go próbowałam już wcześniej, a moje kochanie nie. Rozmawialiśmy o tym i on powiedział, że chciałby spróbować, ale nie chcę sprawić mi bólu, bo jeśli to się skończy bólem to on nie musi wcale tego próbować. Nie umawiając się któregoś razu po prostu zupełnie naturalnie, bez "na miejsca....gotowi....start!" w czasie przytulania się spróbowaliśmy. Moje słoneczko poddało się moim instrukcjom, jak bolało to przestawał, jak było miło to nie przestawał i w ten sposób zaczęliśmy się oswajać z tym rodzajem seksu. A dlaczego w ogóle się oswajaliśmy, skoro mnie bolalo? Bo widziałam do czego dochodzi mój kochanek podczas analnego seksu...a potem udzieliło się i mnie...wzajemnie się nakręcamy bo gdyby nie miłość seks stałby się rutyną po miesiącu. Podejrzewam, że autorka wątku miała odczucia bardziej zbliżone do moich, a nie chodziło jej, o to, że np. jej facet wyznaczył jej datę, do której ona ma się przekonać do seksu analnego, bo tak czy siak się to stanie. wydaję mi się, że ona tego chcę, a jednak jako człowiek ma najnaturalniejsze obawy przed bólem fizycznym, bo taka jest opinia obiegowa na temat s.analnego - ból, brud, zboczenie, etc. Pozdrafiam, Mia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 14:59 masz racje mia-bo ze mna to jest tak, ze chcialabym, ale sie boje :)) Ale bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 15:01 acha-jeszcze wytlumacze dlaczego zadalam pytanie na tym forum a nie na forum o seksie.Bo tu sa kobiety ( i mezczyzni czasem), ktorzy nie sa starymi zbokami i nie odpisza mi zadnych zboczonych odpowiedzi w stylu"umowmy sie w realu to pokaze ci czy boli".Liczylam , ze tu dostane rzetelne, konkretne informacje od ludzi na poziomie i nie zawiodlam sie.Pozdrawiam wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 15:47 "Nie potrafię zrozumieć oburzenia niektórych dziewczyn, które wypowiadają się o WŁASNYCH facetach jak o kimś obcym" Wiesz Mijaczek, można się tak wypowiadać o swoim facecie, jesli ów facet bez zastanowienia się nad uczuciami partnerki naciska na ten rodzaj seksu, który jest jak wiadomo kontrowersyjny, może być też bardzo bolesny oraz mieć nieprzyjemne skutki dla zdrowia. Takie naciskanie jest upierdliwe, beznadziejne i skutecznie zniechęca do seksu jako takiego. Co to w ogóle za partner, który do czegoś zmusza i stawia np. warunki (np. "jak nie chcesz ze mną uprawiać analu, to inna podstawi mi z chęcią swoją odbytnicę")? Nie wiem też, dlaczego niektóre dziewczyny tutaj uważają, że są staroświeckie, bo je boli przy próbach uprawiania seksu analnego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: major Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 16:16 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: major Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 16:20 Chciałem dodać, że nikt nie wspomniał o jedenym małym niebezpieczenstwie, a mianowicie, że seks w dupcię potrafi niesamowicie wciągnąć. Znam to z autopsji;- ). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli?-do majora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 16:24 a ktory sex Ci sie bardziej podoba?Tradycyjny czy analny?I wlasciwie-co mezczyzni w tym widza?To na serio prawda , ze tam jest ciasniej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: czy seks analny bardzo boli?-do majora IP: *.chello.pl 26.05.04, 16:40 Do MAJORA: co ciebie pociąga w posuwaniu w jelito grube??? jezeli lubisz tego typu seks, to w takim razie mógłbyś to robić również z facetem...hm...dupa to dupa. Sorry, moi drodzy ale odbyt służy chyba do innych celów... Tylko człowiek może coś podobnego wymyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: czy seks analny bardzo boli?-do majora IP: *.torun.dialup.inetia.pl 26.05.04, 16:48 Obserwuję ten watek od jego powstania i nie chcę mi się wierzyć - jak traktowany jest sex 1. mistrzostwo - stosunki analne 2. w-ce mistrzostwo - oralne 3. tandeta - waginalne :)))))) Dziewczyny, kazdy robi to co chce i jak chce nie ma przepisów, że po pięciu randkach przechodzi sie do 1 lub 2 stopnia a pozostałe to dla cieniasów lub odwrotnie 1 i 2 dla zboczeńców ;)))) Kontrola stopni w łózku nie jest wskazana ( dla dobrej zabawy )i nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy mój mężczyzna mówi - stań na głowie bo to mnie podnieca a ja nie mając na to żadnej ochoty - staję ;)))) A potem chlipię w kątku, że kazał mi stanąc na głowie a ja sobie kark skręciłam i to bardzo boli ale go kocham i będę stawać tak długo aż się przekręcę :)))) Odwagi, zaufania i SPOKOJU ducha PRZED i PO ( bo wyrzuty sumienia sa czasami bardziej bolesne niz ból fizyczny) PS/ tak dla ścisłości - nie stronię od stopnia 1,2,i 3 ;)))) i jeszcze paru innych :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: major Re: czy seks analny bardzo boli?-do majora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:16 to chyba jakaś podpucha, nie jesteś przypadkiem facetem??. nie mam w zasadzie nic do stracenia więc odpowiem jak kobiecie. mówiąc bezpruderyjnie i w sposób prosty do sprawdzenia to poprostu wystarczy wsadzić palec w cipkę, a po umyciu go wcisnąć w dupkę i pierwsza wątpliwość zostanie rozwiana. Zdecydowanie bardziej pociąga mnie seks analny i czasami mogę nawet "stanąć na głowie" - to własnie to niebezpieczeństewo, o któreym ewspoinałaem. Co faci w tym widzą? - odp:to jest "rzecz" z tych ekstremalnych, poza tym zakazany owoc, który najczęściej bardziej smakuje, ale ja miałem chyba zakodowane to od początku, od kiedy sięgam pamięcią zawsze tamta sfera mniej absorbowała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miksa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:07 Chciałabym Cię zapytać jak zareagował twój obecny partner na więśc o wcześniejszych praktykach z seksem analnym. Ja swojemu jeszcze nie wspomninałam ze względu na to, że może żle "skojarzyć" i pomyśleć o mnie dziwne rzeczy. Generalnie nie potrafię kłamać, więc rozpoczynając temat musiałabym oświadczyć, że to było z trzema poprzednimi facetmi. moje obawy podyktowane sa tym, że na obecnym najbardziej mi zależy. wiem, że można uznać, że jak niezakceptuje tego to trudno bo pewnie nie kocha, lecz ... Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 16:40 Proponuję tym wszystkim otwartym na nowości, niezacofanym, seks analny, ale z penetracją odbytu mężczyzny. Przecież mamy XXI wiek, a skoro to taka przyjemnosć (odbyt kobiety i mężczyzny nie różni się) to radzę wybrać się do seks shopu po odpowiedni sprzęt. Założę się że 90% tych panów którzy nalegają na seks analny nie zgodzi się. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.chello.pl 26.05.04, 16:47 Tak, AREMO - świetny pomysł! Można zaoszczędzić i zamiast kosztownych "penisów na pasku" dla lesbijek, proponuję tym wszystkim kobietom, które biorą ten seks jednostronnie, aby wzięły porządnego ogórasa i wsadziły swym kochankom w ich dupeczki...parę ruchów...ciekawa jestem czy byliby zadowoleni...jeżeli tak, to spokojnie moga robić to z gejami. A tak w ogóle, była tu mowa o Średniwieczu...co niektóre "wyzwolone" panie tu sie wypowiadały...jak im nie wystarcza seks analny niech spróbują z koniem - mamy przecież XXI wiek! (hahahahah!!!!) Do czego to doszło......... Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 17:05 wiem ze nie powinnam ale skrecam sie ze smiechu po twoim wpisie, popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 17:24 Doskonaly pomysl i jaki niestaroswiecki Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 17:45 hahaha :)))) bomba pomysł, tylko czemu kobiety jakoś boją się to proponować ? Trochę asertywności drogie panie, można też zagrać na nutę "ja się strasznie boję, jak tak bardzo chcesz, to najpierw wypróbujemy na tobie i jak ciebie nie będzie boleć i dostaniesz orgazmu, to i ja się zgodzę" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: verusia Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.proxy.aol.com 30.05.04, 16:46 oby tak dalej, takich dowcipasow nie czytalam juz bardzo dawno. Polacy to jednak wspanialy narod Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 18:42 Gość portalu: mika napisał(a): ..jak im nie wystarcza seks analny niech spróbują z koniem - > mamy przecież XXI wiek! (hahahahah!!!!) > Do czego to doszło......... czy ktoś tu nie myli miłości z fiksacjami? ludzie, przeczytajcie swoje teksty!!! czy wy potraficie zrobić krok do przodu zamiast wyszydzać? Cynizm bije na kilometr! Mia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justyna Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 18:17 Masz rację aremo.Skoro kobiety godza sie aby posuwac je w odbyt to dlaczego mają nie zgodzić sie faceci???To prawde,że prawie wszyscy mężczyzni się nie zgodzą aby ich kobieta posuwała ich w odbyt sztucznym penisem..Skoro tak to niby dlaczego kobiety mają sie zgadzac na seks analny????? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 18:39 aremo napisała: radzę wybrać się do > seks shopu po odpowiedni sprzęt. Założę się że 90% tych panów którzy nalegają > na seks analny nie zgodzi się. czy wy naprawdę nie widzicie różnic między kobietą a mężczyzną? Mężczyzna jest od penetrowania, a kobieta od bycia penetrowaną. Idąc dalej tym samym absurdalnym sposobem myślenia może zaczniecie proponować facetom przyprawianie sobie cycków i zakładanie seksownych pończoch (skoro ty się dla niego stroisz to czemu on dla ciebie nie może?) no i jeszcze nie zapomnijcie o przypilnowaniu waszych facetów w łazience - depilacja nóg, klaty, pod pachami (najlepiej wszystko woskiem), regulacja brwi i trwała na włosach! Przestańcie być matronami! Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:17 mijaczek napisała: > > czy wy naprawdę nie widzicie różnic między kobietą a mężczyzną? Mężczyzna jest > od penetrowania, a kobieta od bycia penetrowaną. Kobieca pochwa jest od penetrowania, zgadzam się . Odbyt niekoniecznie. Skoro uważasz, że kobieta jest od bycia penetrowaną w różne dziurki w zależności od fantazji to poczytaj sobie też o nielicznych, ale jednak praktykach penetrowania ...cewki moczowej. Niewyobrażalne , koszmarne, a jednak możliwe i zdarza się. U ludzi którzy myślą tak jak Ty- "kobieta jest od bycia penetrowaną". A różnic w odbytach nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:32 Aremo, z uporem maniaka ciągniesz na tę samą nutę! my nie mówimy o penetracji - cewek moczowych, uszu, nosa, oczodołów, ran postrzałowych i wszystkich innych mniej lub bardziej naturalnych otworów w kobiecym lub męskim ciele! my mówimy o kobiecym odbycie! wiesz co? wydaje mi sie, że nie masz nic więcej do dodania na ten temat i dlatego skaczesz na inne! Coś jeszcze do dodania na temat żeńskiego odbytu? Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:39 mijaczek napisała: > Coś jeszcze do dodania na temat żeńskiego > > odbytu? To, że jest równie dobry do penetracji jak męski. I naprawdę penetracja męskiego odbytu może przynieść dużo satysfakcji facetowi (jeśli się odważy, bo często faceci wzdragają się by nie być posądzonymi o skłonności homo). Piszę jak najbardziej serio, bo nie rozumiem co w tym strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: noc Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.server.ntli.net 26.05.04, 21:32 mijaczek napisała: > Mężczyzna jest > od penetrowania, a kobieta od bycia penetrowaną. normalnie padaka no comments Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 27.05.04, 17:05 Gość portalu: noc napisał(a): > mijaczek napisała: > > > Mężczyzna jest > > od penetrowania, a kobieta od bycia penetrowaną. > > normalnie padaka > no comments proponuję najpierw nauczyć się języka angielskiego, a potem go uzywać. na temat twojego komentarza do mojego postu to ja moge powiedzieć jedno - no comment. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 17:43 dobre,dobre:)) a ja nadal nie wierzę w to że nie ma później komplikacji z wydalaniem kału i puszczaniem bączków. Czyżby wszyscy lekarze jak jeden mąż się zmówili żeby odstraszyć ludzi od analu?hmm, ciekawe jakby mój facet zareagował na wibrator w odbycie/w końcu mamy równouprawnienie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 17:44 zaraz zapytam i wy drogie analooptymistki też to zróbcie,tylko najpierw powiedzcie mu ile to radości,koniecznie. Soryy,ale nie potrafię być niezgryźliwa.Do wszystkiego można się przyzwyczaić:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Justyna Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 18:26 Dobre envi :-))))Pozdro dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 18:49 Wy, które się tu tak sarkastycznie wypowiadacie jesteście albo chore albo sfrutrowane! Współczuje wam. Tego, że wasi faceci was nie szanują (ktoś wspomniał o zmuszaniu nawet wobec sprzeciwu) i tego, że macie takie chore pomysły, żeby facetom sprezentować anal. Jak wy ich musicie nienawidzić... kastrować też byście kazały, żeby poczuli jak to jest bez niczego między nogami? A może przynajmniej obrzezanie (do którego nie mam żadnych zastrzeżeń)? Moje pytanie do was brzmi - co was tak naprawdę boli? Bo coś was boli i winicie za to waszych facetów. Mia ps. odpowiedzialam na kilka postów powyżej i wkleiły się tam, gdzie nie trzeba, więc poczytajcie wsród wcześniejszych postów. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek poczytajcie sobie 26.05.04, 19:04 poczytajcie sobie, właśnie zupełnie przez przypadek znalazłam ja przeczytałam tylko pierwszy post, bo po nim postanowiłam dam wam ten link, więc nie wiem czy podpisuje sie pod całym watkiem czy tylko pod pierwszym postem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=12939660 Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:21 mijaczek napisała: > ) i tego, że macie takie chore > pomysły, żeby facetom sprezentować anal. Jak wy ich musicie nienawidzić... Dlaczego to jest chory pomysł? To normalna sprawa. Tak samo jak próbowanie przez mężczyznę własnej spermy. Ten który szanuje kobietę jeśli ma ochotę by spróbowała sam spróbuje. Wytłumacz mi dlaczego to chore? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:34 SZkoda mi was z postu na post... z jakich wy właściwie powodów jesteście ze swoimi facetami? Po to, żeby samej się lepiej poczuć jak i jemu i sobie udowodnicie, że porozumienie i współżycie kobiety z mężczyzną jest niemożliwe? Ja widzę, że większość z was jest tu na "nie" tak ex catedra, bez wnikania w cokolwiek. bardzo was współczuje. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:43 mijaczek napisała: > > Ja widzę, że większość z was jest tu na "nie" tak ex catedra, bez wnikania w > cokolwiek. bardzo was współczuje. Założę się że jestem 100 razy bardziej wyrafinowana w łózku niz Ty. Czy ja napisałam że jestem na nie? Szkoda mi tych kobiet które nie mają na takie doświadczenia ochoty (ja miałam i mam ), a są zmuszane przez półprymitywów wychowanych na pornosach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mistrz Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:54 Do mjaczek: Aremo to przesiąknięta nienawiścią skrzywdzona "dziewdczynka" lub co może bardzie prawdopodobne lesbijka, nie mam nic przeciwko nim, ale z życia (na dwóch przykładach) wiem, że właśnie w ten sposób traktują facetów. nienawidzą ich bo na ogół najciekawswze kobiety są zainteresowane wyłacznie facetami, co oczywiście wynika z faktu, że większość jest hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa Re: czy seks analny bardzo boli? 11.08.04, 14:32 Gość portalu: mistrz napisał(a): > ale z życia > (na dwóch przykładach) wiem no nie, padaka again Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anita Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.local.pl / 62.233.187.* 26.05.04, 19:31 Kobieto opanuj się, nikt tu nie pisze o nienawiści do facetów, może piszesz to podświadomie. Nie zrozumiem jednego dlaczego wg ciebie propozycja pentracji odbytu faceta jest chora, a kobiety nie? Czym rózni sie odbyt faceta od odbytu kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:45 Gość portalu: Anita napisał(a): > Kobieto opanuj się, nikt tu nie pisze o nienawiści do facetów, może piszesz to > podświadomie. Hihi... wiesz co.. ty mi może o poświadomości nic nie mów, bo akurat piszę pracę licencjacką z teorii osobowości Freuda, więc jak chcesz mogę ci kilka rzeczy powiedzieć o Twoich podświadomych pragnieniach seksu analnego, niestety Twoje superego wyszkolone przez społeczeństwo nie pozwala ci ujawnic się z takimi pragnieniami. Ale pamiętaj, że w energetycznym modelu osobowości panuje zasada zachowania energii i kanał, który prowadzi do przyjemności związanej z seksem analnym ty zablokowałaś nie jest mijscem gdzie libido zniknie. Energia nie ginie, Id dąży do uwolnieia energii i osiągnięcia przyjemności i być może w twoim przypadku energia ta uwalnia się w postaci zewnętrznych oporów przed tymże seksem. Oj, źle ci będzie jak będziesz ukrywać to... hihi... jeszcze chcesz dyskutować o podświadomości? jestem gotowa! Nie zrozumiem jednego dlaczego wg ciebie propozycja pentracji > odbytu faceta jest chora, a kobiety nie? Czym rózni sie odbyt faceta od odbytu > kobiety? czym? hmm... może tym,że faceci nie piszą postów o treści jak powyżej. Wierz mi, że gdybym powiedziała mojemu facetowi, że nie chcę seksu analnego to on by nie nalegał, jeśli wasi faceci nie potrafią szanować waszego zdania to przykro mi za was. A jeśli tak strasznie cie interesuje to powiem ci, że moj facet nie ma nic przeciwko gdy w ekstazie dotykam jego dupci, wrecz przeciwnie, gdy dotkne go w czasie jego orgazmu to wrecz mówi, że bardzo to lubi. Nauczcie się rozmawiać z waszymi facetami. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:48 Takie dyskusje to raczej na poziomie szkoły średniej. Tak ośrodki akademickie podupadły, że student tylko takie banały o Freudzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mistrz Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 16:59 Do Anity: przenieś to na inny grunt i wg twojego toku rozumowania wsadź poprostu cokolwiek swojej koleżance albo najlepiej przypadkowo spotkanej osobie, jażeli każda dzirka ma być w zasadzie taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:35 mijaczek napisała: > Wy, które się tu tak sarkastycznie wypowiadacie jesteście albo chore albo > sfrutrowane! Dziekuję za diagnozę . To typowe na forach. Współczuje wam. A ja Tobie, że brak Ci wyrafinowania skoro dziwisz się że w relacjach partnerskich penetracja odbytu mężczyzny to coś strasznego. Daleka droga przed Tobą i Twoimi koleżankami , które uważają za coś strasznego spróbowanie przez mężczyznę własnej spermy i spenetrowanie odbytu, ale same to robią -wnioskując z rozlicznych postów- ze średnim entuzjazmem. Skoro entuzjazm średni i ochota na to mała to wypada współczuć . Poświęcenie i postawa "kocham mojego misia i zrobię to co zechce, a skoro inne to robią to ja też powinnam , mimo że nie chcę za bardzo" to niedobra droga w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:48 Mijaczku, moja droga. Ależ ja nie jestem z facetem, który mnie zmusza do analu. Byłam z facetem, który do tego dążył, ale szybko się z nim rozstałam. Jesteś jakąś idealistką, jeśli myślisz, że we wszystkich związkach wszystko się odbywa za obopólną zgodą i z obustronnym entuzjazmem. Wbrew temu co piszesz jest sporo kobiet, które ulegają facetom z tym analem, to jest chore. Tylko nie rozumiem, czemu nam wciskasz, że to my jesteśmy tymi kobietami ? Mam zbyt duże poczucie wartości, żeby ktoś na mnie wymuszał taki, czy siaki rodzaj seksu. Poza tym, czemu Cię tak nagle poczucie humoru opuściło, jak zaczęłyśmy żartować z penetracji odbytu u facetów ? A czemu to nie można z tego pożartować ? Może jesteś facetem, jak Cię to tak wkurzyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:54 Charade, to ciekawe zjawisko . Temat anala jest nieśmiertelny na forum i pojawia się jak bumerang i zawsze jest tak kiedy napiszę w sumie banalną rzecz : o penetracji odbytu meżczyzny. Albo wątek kończy sie albo dziwna agresja u zwolenników anala. I zaczynają się opinie (u zwolenników), że to straszne. Dlaczego straszne zwolennicy nie odpowiadają i wątek umiera. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:00 Aremo, na innym wątku o analu przeczytałam wypowiedź kogoś, kto twierdzi, że większość entuzjastycznych wypowiedzi o analu kobiet to tak naprawdę faceci pod kobiecymi nickami. Oczywiście nie twierdzę, że tak na pewno jest i żeby mnie tu nikt o spiskową teorię dziejów nie posądzał, ja tylko podaję jedną z ewentualnych odpowiedzi na pytanie, dlaczego temat penetracji odbytu u mężczyzny wzbudza takie oburzenie :) A swoją drogą, jeśli penetracja odbytu faceta jest straszna, to należy to samo powiedzieć o penetracji odbytu kobiety. Bądźcie konsekwentni moi drodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:09 aremo napisała: > I zaczynają się opinie (u zwolenników), że to > straszne. Dlaczego straszne zwolennicy nie odpowiadają i wątek umiera. Może wątek umiera dlatego, że ludziom ręcę opadają od twojej głupoty i niezrozumienia tematu. A może dlatego, że uważają, że skoro ty zmieniasz temat to nie mają nic do powiedzenia, bo męski anal jest zupełnie czymś innym. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:16 Ty już lepiej pisz ten licencjat. Może kiedyś będziesz tak głupia jak ja. Tylko musisz zmienić uczelnię i trochę wiecej się pouczyć. Bo ani psychologiem ani seksuologiem nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:21 uspokojcie sie, zapytalam czy sex analany boli a wy zeszlyscie na wsadzanie facetom ogorkow w dupe.Litosci!!!!Chcecie schodzic na takie tematy to sobie zrobcie nowy watek na ten temat!A nie prowadzicie wojne podjazdowa na moim watku!!!;((( Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i prosze Was-dosc klotni.Kazdy ma taki sex , jaki chce miec.Ja osobiscie popieram Mie, ale szanuje tez wasze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
seria Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 21:11 szanuje zdanie wszystkich i upodobania, ale dlaczego nagle mowimy o "ogorkach w d", kiedy kwestia dotyczy penetracji meskiej d? tak jakby to bylo cos strasznego i automatycznie nie do przyjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 17:18 uważam, że skoro chciałabyś-cie włożyć coś swojemu parnerowi (jeżeli takowi się przy was jeszcze znajdują, proponuję, aby każda na zasadzie uczciwości pozwoliła przeczytać własne wypowiedzi swojemu kochankowi!!)to wspaniały pomysł. spróbujcie tylko w odpowiedni sposób go przekonać, a waswze pragnienia się spełnią, chyba żeby to były wyłacznie wasze próby zrekomprnsowania nuiedowartościowania. Ps. Niektóre elementy są bardziej preferowane przez facetów, a nie któe przez kobiety i rzecz polega na tym, aby się uzupełniać. Ja generalnie przeżywam orgazm (a stosunkowo często w jej duopci) dopiero w chwili szczytownia mojej parterki więc niech nikt nie wciska ciemnoty, że my zmuszamy. zawsze jest tak,że ktoś do czegoś namawia, lecz nie zawsze trzeba się z tym godzić. w ogole to szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:57 piszę piszę. i ani psychologiem ani seksuologiem nie mam zamiaru zostać. ja mam super związek, nie mogę narzekać na mojego narzeczonego i tylko wszystkim wam życzę tego samego. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:59 Nie, nie jestem facetem :o) . Zdecydowanie preferuję swoja płeć :o). humor mnie nie opuścił. Zgubiono tutaj sens wątku i to mnie wkurzono, bo dziewczyna zapytała o ból przy stosunku analnym, a nie o pozwoleństwo na taki sex, a tu sie posypały gromy na facetów, że oni to stare świnie, którym się powinno żelazka rozgrzane do dup wciskać, żeby wiedzieli jaki ból czujemy my. Nie chcę iśc ze skrajności w skrajność, ale faceci też mogliby się żalić, że ich jądra bolą jeśli przez kilka dni ich ukochane im nie zafundują upojnej nocy. no iz awsze jest druga strona. Ja chciałam tylko pokazać, że dyskusja w związku jest bardzo ważna i jeśli się jej będzie używało zawsze i wszędzie to oszczędzi się wielu konfliktów. Mia -- There is always room for Jello Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:08 Mijaczek, ja także twierdzę, że dialog w związku to podstawowa sprawa. Ale co zrobić, jeśli facet nalega, a kobieta nie chce, a facet dalej nalega ? Jak się taki dialog ma potoczyć ? Masz chyba idealny związek, ja też się takim obecnie cieszę, ale nie wszystkie kobiety mają takie szczęście. Często wygląda to tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=291&w=12615122 W moim przypadku nie wyglądało to aż tak drastycznie, ale facet ciągle poruszał temat analu, ciągle coś próbował, może dlatego temat analu mnie trochę drażni. A już najbardziej mnie drażni, jak ktoś mówi, że kobieta nie godząca się na anal jest pruderyjna i zacofana. Litości ! Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:12 mijaczek napisała: > . Zgubiono tutaj sens wątku i to mnie wkurzono, bo dziewczyna > zapytała o ból przy stosunku analnym, a nie o pozwoleństwo na taki sex, a tu > sie posypały gromy na facetów, że oni to stare świnie, którym się powinno > żelazka rozgrzane do dup wciskać, żeby wiedzieli jaki ból czujemy my. Gdzie o tych żelazkach, bo przeoczyłam chyba. Pisałam o przyrządach z seks shopów które służą przyjemności. Dlaczego jesteś tak bardzo na nie? Zarzucałaś to innym a teraz sama oburzasz się i nie przyjmujesz do wiadomosci, że facet hetero też może być penetrowany w odbyt dla przyjemności. Jednak tabu dla Ciebie, jesteś na nie? Dlaczego taka agresja? Dlaczego piszesz, że to straszne? Może dla innych kobiet penetracja ich odbytu jest straszna, tak jak dla Ciebie penetracja odbytu mężczyzny jakimś małym przyrządem z seks shopu? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:48 Ja nie jestem na nie, juz zreszta napisałam, że mój facet lubi kiedy pieszczę go tam, bo to wzmaga jego orgazm. Mnie sie nie podoba sposób, w jaki zostało to "zaproponowane". bo to nie bylo - hej, a moze próbowałyscie tych pieszczot z waszymi facetami. To było - jasne, jemu wcisnij do dupy wibrator i sie bawcie. ja czułam różnicę w tonie, a ty nie? Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 21:47 mijaczek napisała: > To było - jasne, jemu wcisnij do dupy wibrator i sie bawcie. > ja czułam różnicę w tonie, a ty nie? Nie, kręcisz już strasznie. To ja pierwsza w tym wątku napisałam o tej penetracji meskiego odbytu. Na poważnie i wcale nie takim tonem. Strasznie to wulgaryzujesz. Widać że dla Ciebie to ogromne tabu. Wyśmiewałaś "zacofane", wspołczułaś innym, ale sama jesteś przyblokowana i zrobiłaś się agresywna. I nie zapewniaj tak o swoim bezgranicznym szczęściu w co drugim liście, bo mogą Cię czytać specjaliści:-) To są Twoje idealistyczne marzenia ("oglądał zdjęcia panienek zrobiłam mu swoje i już nie ogląda, jest daleko, ale to wiem na pewno":-) Odpowiedz Link Zgłoś
xx-jupi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 22:02 Wiecie co, niechce nikogo negować za to co zostało już pszed waszym urodzeniem wymyślone, ale mi sie to wydaje co najmniej dziwne że kobiety pozwalają mężczyznom na wyprawianie z nimi czego sie tylko zachce. Kobiety szanując siebie i swojego partnera nie powinny dawać im zbytniej rozkoszy(o ile można w takich momentach o niej wspominać), gdyż wspomniana rozkosz w tym wątku jest obrzydliwa i chyba ten kto uprawia tego typu sex nie ma poczucia swojej osobistej wartości. Mówie co chcecie ale mi sie to osobiście bardzo bardzo nie podoba. Ja bym się wstydziła na waszym miejscu zwierzęcych instynktów okazywanych przed tą wspaniałą osobą która jest godna naszej miłości i którą wybraliśmy na stałego towarzysza naszej ziemskiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kewah Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 26.05.04, 23:42 Zapomnialam dodac - opowiedz nam jutro jak bylo, bo sledzac przebieg forum widac, ze twoje wynurzenia sa baaardzo interesujace... Odpowiedz Link Zgłoś
xx-jupi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 22:13 Może jestem młoda i nie uprawiałam sexu ani po bożemu nawet jak niektórzy o tym pięknie mówią, a na sex analny bym się nigdy nigdy nie zgodziła choćby z tego względu, że gdy pokocham jakiegoś człowieka to dla mnie będzie ważniejszy człowiek - czyli on a nie te głupie pszyjemności które są wymysłem XXI wieku. Ja nieozumiem co za przyjemność w ogóle można mieć z oglądania czyjejś dupy, albo z wtykania wszystkiego tego coniedozwolone do wszystkich dziurek nie tylko w swoim ciele , ale takrze do ciała osoby którą się "kocha" bo niemożna w takich wypadkach jakie wyście uwzględnili pokochać człowieka na zawsze, pięknie i żyć z nim w przyjaźni. Ja bym po tym akcie nie miała śmiałości spojrzeć mu nawet w oczy a codopiero opowiadać komuś ocemu tym co sie wyprawiao w nocy przy świetle świeczek, bo niektórzy lubią stwarzać sobie piękny nastruj do "dorosłych zabaw" , a tym bardziej nie rozumiem i chyba nigdy tego nie zrozumiem jak mi nie wyjaśnicie, co was wszystkich tak kręci sex???????????????? Zawsze uważałam to za obrzydliwe chyba że delikatnie do tego podchodzą dwóch małżonków którzy dbają o dobro drugiej osoby i żeby podkreślić to jak wielki skarb się posiada . Bo przecież niezwykłym największym skarbem może być osoba która się oddaje nam pod przysięgą na zawsze i że jest nam wierna aż do śmierci. Ale się rozpisałam wybaczcie moje poglądy jak sąsprzeczne od waszychale może ktoś mi odpowie o was w tym wszystkim fascynuje, jak sie decydujecie na nowe pole do popisu w strefie sexu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 22:23 xx-jupi napisała: > Może jestem młoda i nie uprawiałam sexu ani po bożemu nawet jak niektórzy o tym > > pięknie mówią, a na sex analny bym się nigdy nigdy nie zgodziła choćby z tego > względu, że gdy pokocham jakiegoś człowieka to dla mnie będzie ważniejszy > człowiek - czyli on a nie te głupie pszyjemności które są wymysłem XXI wieku. > Ja nieozumiem co za przyjemność w ogóle można mieć z oglądania czyjejś dupy, > albo z wtykania wszystkiego tego coniedozwolone do wszystkich dziurek nie tylko > > w swoim ciele , ale takrze do ciała osoby którą się "kocha" > bo niemożna w takich wypadkach jakie wyście uwzględnili pokochać człowieka na > zawsze, pięknie i żyć z nim w przyjaźni. > Ja bym po tym akcie nie miała śmiałości spojrzeć mu nawet w oczy a codopiero > opowiadać komuś ocemu tym co sie wyprawiao w nocy przy świetle świeczek, bo > niektórzy lubią stwarzać sobie piękny nastruj do "dorosłych zabaw" , a tym > bardziej nie rozumiem i chyba nigdy tego nie zrozumiem jak mi nie wyjaśnicie, > co was wszystkich tak kręci sex???????????????? > Zawsze uważałam to za obrzydliwe chyba że delikatnie do tego podchodzą dwóch > małżonków którzy dbają o dobro drugiej osoby i żeby podkreślić to jak wielki > skarb się posiada . Bo przecież niezwykłym największym skarbem może być osoba > która się oddaje nam pod przysięgą na zawsze i że jest nam wierna aż do śmierci > . > Ale się rozpisałam wybaczcie moje poglądy jak sąsprzeczne od waszychale może > ktoś mi odpowie o was w tym wszystkim fascynuje, jak sie decydujecie na nowe > pole do popisu w strefie sexu. > Pozdrawiam Jak sama napisałaś - jesteś młoda. Kiedy jesteś z kimś, kogo kochasz bardziej niz cokolwiek innego na świecie to chcesz mu tą miłość okazywać. Pieszczoty i seks są najwyższą formą fizycznego okazywania miłości. Kiedy się kochasz z kimś to szukasz wilu dróg, które mogą doprowadzić ciebie i twojego partnera do rozkoszy. To, co mnie kręci w seksie to nie tylko sam moment czucia mojego ukochanego we mnie, ale to, co się dzieję przed i po stosunku. Najpiękniejszą rzeczą w sensie fizycznym dla mnie i dla mojego ukochanego jest przytulanie i czułe rozmowy, które potrafimy prowadzić godzinami. Pozdrafiam i życzę tak wspaniałego związku w jakim ja jestem. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kolo Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:02 Ale to nie prawda ze od braku seksu facetów bolą jądra.Jestem facetem(chyba;-))) hihihihi)i z moja dziewczyną kochamy sie dość rzadko bo mieszkamy daleko od siebie i nie doświadczyłem zadnego bólu jeżeli nawet przez parę tygodni nie uprawiam seksu ani masturbacji ;-)Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 22:36 Gość portalu: Kolo napisał(a): > Ale to nie prawda ze od braku seksu facetów bolą jądra.Jestem facetem(chyba;- )) > ) > hihihihi)i z moja dziewczyną kochamy sie dość rzadko bo mieszkamy daleko od > siebie i nie doświadczyłem zadnego bólu jeżeli nawet przez parę tygodni nie > uprawiam seksu ani masturbacji ;-)Pozdrawiam gorąco! No widzisz, nie wszystkich jadra bolą. Znam facetów, których bolą (może dlatego, że zazwyczaj maja bardzo regularny seks i produkcja jest nastawiona na "codzienny" zbytek tegoż hmm... produktu, a jesli zdarzy sie kilka dni abstynencji to potem sa problemy z nadprodukcja - to tylko moje dywagacje :o) ) Mia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 19:49 wiesz co... nie lubię generalnie pisać o swoim prywatnym życiu na forum, ale gdy zobaczyłam ten wątek to mnie jakoś ruszyło takie bzdury tu piszecie. Otóż za każdym razem gdy przytulamy sie z moim kochaniem całujemy sie zawsze po tym jak on mnie liże lub ja jego. Zawsze całuję mojego kochanka po tym jak on skończy w moich ustach i on zawsze odwzajemnia pocałunki. I co? teraz mój facet jest zbokiem, bo jakaś tam ilość jego własnej spermy dostaje się do jego ust? Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:04 mijaczek napisała: > Zawsze całuję mojego kochanka po tym jak on > skończy w moich ustach i on zawsze odwzajemnia pocałunki. > I co? teraz mój facet jest zbokiem, bo jakaś tam ilość jego własnej spermy > dostaje się do jego ust? Nie, właśnie wszystko jest w porządku. Tak mam być. Ale zrozum że w niewielu związkach tak jest niestety. Dziewczątkom są sugerowane różne praktyki, a misio ani myśli spróbować swojej spermy choć "jego dziewczyna powinna". Kompletny brak szacunku (skoro jego brzydzi własna sperma jak może pozwolić by znalazła się w ustach kochanki, skoro wzdraga się na myśl o penetracji odbytu, dlaczego penetruje kochanki). Czytajac forum widać wpływ marnych pornosów i brak prawdziwego wyrafinowania w seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:23 pornosy pokazuja wykrzywione i nieprawdziwe zycie seksualne!!!!!!!!Dlatego NIKT NIE powinien wyłącznie na nich uczyć sie życia seksualnego.Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 21:52 Gość portalu: Marta napisał(a): > pornosy pokazuja wykrzywione i nieprawdziwe zycie seksualne!!!!!!!!Dlatego NIKT > > NIE powinien wyłącznie na nich uczyć sie życia seksualnego. Ale ludzie jak pokazują wątki podobne temu uczą się na pornosach i stąd teksy typu "mężczyzna jest by penetrować, kobieta jest do bycia penetrowaną". Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 22:14 aremo napisała: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > pornosy pokazuja wykrzywione i nieprawdziwe zycie seksualne!!!!!!!!Dlatego > > NIKT > > > > NIE powinien wyłącznie na nich uczyć sie życia seksualnego. > > Ale ludzie jak pokazują wątki podobne temu uczą się na pornosach i stąd teksy > typu "mężczyzna jest by penetrować, kobieta jest do bycia penetrowaną". Jezuuuu! Jaka ty jesteś głupia! Aż mi ciebie szkoda! Co za indoktrynacja! Ty to potrafisz do wszystkiego coś dorobić!!! Tak się zastanawiam - skoro według ciebie mój sąd o tym, że "mężczyzna jest by...." jest świadectwem nauki na pornosach to ja nie wiem czego ty się nauczyłaś w życiu? że facet jest od zarabiania kasy, a ty od gotowania obiadów? No przecież ty jesteś absurdalna kobieto! Mia Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 23:02 mijaczek napisała: > > Jezuuuu! Jaka ty jesteś głupia! Aż mi ciebie szkoda! Wcześniej było Ci szkoda że nie mamy tak udanego związku jak Ty, teraz że jestem głupia. Co za indoktrynacja! Zamiast użalać sie nad moją głupotą radzę sięgnąć po słownik i sprawdzić znaczenia słów których używasz. Ty to > > potrafisz do wszystkiego coś dorobić!!! Tak się zastanawiam - skoro według > ciebie mój sąd o tym, że "mężczyzna jest by...." jest świadectwem nauki na > pornosach Jasne, że tak. Pornosy (te kręcone dla męzczyzn hetero) pokazują wyłącznie fantazje i męskie potrzeby czyli "kobieta jest od tego by być penetrowana a mężczyzna by penetrować". to ja nie wiem czego ty się nauczyłaś w życiu? Dużo:-) że facet jest od > zarabiania kasy, a ty od gotowania obiadów? No przecież ty jesteś absurdalna > kobieto! A skąd taki wniosek? Co to ma wspólnego z moim (poczytaj badania seksuologów:-)) o zależnosci i wpływie pornosów na życie seksualne niektórych ludzi, a szczególnie pokolenia polskich 20-30 latków które nie miało w szkole edukacji seksualnej i całą wiedzę czerpią (czerpali) z porno. Stąd też wulgaryzowanie, specyficzne słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 23:13 Aremo... nie chce mi się z tobą już gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 23:40 I słusznie. Ja na Twoim miejscu z głupią osobą nie gadałabym wcale:-) Świetnie było zobaczyć jak ktoś przy braku argumentów przechodzi do agresji i próby obrażania przeciwnika. Powodzenia w pisaniu pracy licencjackiej:-) Szczerze. Szkoda tylko, że od mądrej osoby (za jaką jak widzę się bez powodu uważasz) nie dowiedziałam się : czym różni się męski odbyt od kobiecego? co jest strasznego w penetracji męskiego odbytu w zwiazkach hetero? Teraz po raz kolejny napiszesz, że a) jestem głupia b) żal ci mnie i mi wspólczujesz c) jedno i drugie:-)? Pozdrawiam i wyluzuj . Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 23:50 aremo napisała: > I słusznie. Ja na Twoim miejscu z głupią osobą nie gadałabym wcale:-) > Świetnie było zobaczyć jak ktoś przy braku argumentów przechodzi do agresji i > próby obrażania przeciwnika. Powodzenia w pisaniu pracy licencjackiej:-) > Szczerze. Szkoda tylko, że od mądrej osoby (za jaką jak widzę się bez powodu > uważasz) nie dowiedziałam się : czym różni się męski odbyt od kobiecego? co > jest strasznego w penetracji męskiego odbytu w zwiazkach hetero? no sorry, jak ty nie widzisz różnicy między męskim a żeńskim odbytem to ja ci nie pomogę. co jest strasznego w penetracji męskiego odbytu? Nic, tylko nie z Twoim nastawieniem, na zasadzie vendetty, za naszą i waszą... okrężnice... > > Teraz po raz kolejny napiszesz, że > a) jestem głupia > b) żal ci mnie i mi wspólczujesz > c) jedno i drugie:-)? > > Pozdrawiam i wyluzuj . Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: czy seks analny bardzo boli? 27.05.04, 00:11 mijaczek napisała: > > no sorry, jak ty nie widzisz różnicy między męskim a żeńskim odbytem to ja ci > nie pomogę. Nie widzę:-) Może jakieś opracowania naukowe podrzucisz, bo skoro twierdzisz że są to jesteś odkrywcza . Szkoda, że najpierw piszesz że różnice są a nie potrafisz powiedzieć jakie. co jest strasznego w penetracji męskiego odbytu? Nic, tylko nie z > Twoim nastawieniem, na zasadzie vendetty, za naszą i waszą... okrężnice... Cytat poproszę. Vendetta to zemsta, a jak to jest gdy mężczyzna jest tym pierwszym spenetrowanym? I znowu pudło, Mia. Jak widzę nie potrafisz wybrnąć z tego co napisałaś obrończyni męskich odbytów. To nie jest takie straszne. Jak Twój odbyt to przeżyje to i mężczyzny:-) Jak Tobie sprawia to nieziemską rozkosz to dlaczego nie chcesz dać jej jemu? Dlaczego napisałaś, że jest to straszne a teraz odwracasz kota ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asia Nie ma sensu z nimi dyskutowac... IP: 158.75.30.* 27.05.04, 13:41 Widze, ze sie starasz. Piszesz sensownie i w zupelnosci zgadzam sie z Toba. (w mom zwiazku jest podobnie). Niestety czlowiek to jest tak istota, ktora jesli sie nie przekona , to nie zrozumie. Zadne tlumaczenie nic tu nie pomoga. Przypomnij sobie, jak wyglada tlumaczenie dziecku: "nie wlkadaj tam raczki, bo woda jest goraca i sie poparzysz". dziecko, wie co to jest goraca woda, kiedy sie poparzy.Tracisz czas. moze same kiedy same nabiora ochoty, a moze i nie. to ich decyzja. na dzien dzisiejszy widac, ze ida w zaparte, zeby negowac wszystko, co nie jest po ich mysli... a nie o to chodzi na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 19:56 a moj facet to lubi takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasiek Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 20:03 Z tego co widze to wystepuje rozne odpowiedzi i zawsze takie beda bo wszystko zalezy od:nastroju,podejscia partnera,nawilzenia itp.Z tradycyjnym sexem tez jest roznie.Ja osobiscie uprawiam sex analny od roku i bardzo rzadko boli,najczesciej sprawia mi przyjemnosc.Wiec jesli masz kochajacego cie partnera to bez obaw!Sprobowac zawsze mozna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:07 coz Mijczku,nie wypada mi nic innego,jak zyczyc wam smacznego!!! Dla mnie sperma mialaby tak samo obrzydliwy smak,bez wzgledu na to czy moj facet by ja pozniej scalowal z moich ust czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:23 wątek o groźbach znalezienia sobie innej chętnej przeczytałam już wcześniej i szczerze wspólczuję. Takiemu kolesiowi to owszem, żelazko i garść gwoździ do dupci, ale nie za chęci tylko za szantaż. Mój związek jest naprawdę cudowny. Nie mogę narzekać na praktycznie nic. No może oprócz tego, że ostatnio moje kochanie jest bardzo daleko ode mnie. I powiem wam, że miałam też różne "fochy". Wiedziałam na przykład, że moje kochanie dla rozluźnienia i stymulacji ogląda sobie stronkę ze zdjęciami panienek. Generalnie nie widzę w tym nic złego, ale stwierdziłam, że skoro dla mojego faceta jest najseksowniejszym stworzeniem na tym świecie to nie potrzebuje on zdjęć jakiś panienek tylko moich. Więc wysłałam mu kilkanaście gorących zdjęć i rozwiązałam kwestię stron porno w necie. Moje kochanie ich nie ogląda bo ma moje zdjątka. A czemu mu wierzę? Bo już. Ufam mu i tyle i wiem, że jeśli coś mówi to tylko prawdę. Kobiety, mam takie swoje małe przemyslonko. O faceta nie walczy się przez pierwsze 3 miesiące kiedy się go zdobywa. Ja staram się być jeszcze bardziej atrakcyjna niż byłam kiedy się poznaliśmy, a moje kochanie odwdzięcza się na tyle sposobów, że aż mam czasami ochotę sobie popłakać ze szczęścia, że jest mi tak dobrze. Sprawa analu, który jest tu głównym wątkiem pokazuję mi tylko jak ludzie potrafią się unieszczęśliwiać nawzajem. Innym kobitkom tego samego życzę. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:27 envi napisała: > coz Mijczku,nie wypada mi nic innego,jak zyczyc wam smacznego!!! > > Dla mnie sperma mialaby tak samo obrzydliwy smak,bez wzgledu na to czy moj face > t > by ja pozniej scalowal z moich ust czy nie. nie potrafię tego nawet skomentować. jak mogłabym brzydzić się kogoś z kim spędzę całe życie i kto jest tatą mojego aniołka? Miłość. To wszystko. Mia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 21:08 mam pytanko-lubisz jak facet zatapia sie w tobie i liże twoje ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lisa Re: czy seks analny bardzo boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:16 do kogo to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 21:19 Gość portalu: lisa napisał(a): > do kogo to pytanie? do envi Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: czy seks analny bardzo boli? 26.05.04, 20:35 przepraszam za brzydkie skojarzenie,ale wlasnie wyobrazilam sobie jak z wielka miloscia zjadasz jego kupe,jak moglabys sie brzydzic czesci kogos kogo kochasz? :)) mam nieco inne granice smaku estetycznego i spermie w moich ustach stanowczo mowie nie. Odpowiedz Link Zgłoś