Dodaj do ulubionych

Pękający napletek!Pomocy!!!

09.06.04, 15:39
Jestem z moim chłopakiem od 3 lat i od 3 lat uprawiamy sex.Od pół roku nie zabezpieczamy się niczym-starania o dzidziusia:)(wcześniej była prezerwatywa) i w sumie od tego momentu zaczęły się problemy...po prostu podczas wzwodu pęka mu napletek, robią się bolesne ranki, chociaż b.chcemy nie możemy się kochać, bo to po prostu go boli:(
Nie wiemy co mamy robić, chciałam go zabrać do lekarza, ale się oburzył i teraz mówi, że wytrzyma ból...ale ja nie chcę tak, to głupie!
Pomóżcie!!!Dlaczego mu się tak robi?
Pozdrawiam i z gOry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • leonn4 Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 15:55
      no hej.To wcale nie jest takie glupie, a co wazniejsze to czesty problem u
      panow, podobnie jak u pan! Tak - u pan najczesciej peka okolica łechtaczki i
      warg sromowych, najczęściej podczas pieszczot...lub onanizowania sie przez
      podraznianie właśnie łechtaczki.Dzieje sie tak z dwuch powodów 1. za często
      2.za sucho Jeśli chodzi o was to byćmoże robicie to za często, lub tez wnętrze
      Twojej pochwy jest nie dostatecznie wilgotne, to czeste u kobiet.
      Moge poradzic tylko jedno..albo robicie to za często, a wtedy się nie dziw :),
      albo po prostu jeśli nie chcecie używać prezerwatyw zacznijcie używać
      specjalnych kremow
      • helsinka Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 16:19
        Kochamy się średnio co 2 dni, czasami codziennie(to jest za często?).
        Myślałam o jakiś środkach, kremach nawilżających, ale mój facet nie chce o tym słyszeć!Mi nic nie dolega i ja nie narzekam, ale Jego ciągle boli i boli...
        A może mu to przejdzie?Ma 23 lata, ja 20, czy jest taka możliwość, że On np. się powiedzmy:zahartuje???
        Pozdrawiam;)
        • leonn4 Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 16:32
          za czesto ... mam na mysli 3 razy dziennie, kochanie sie co noc wbrew pozorom
          nie jest niczym nadwyrężającym ani dla organizmu, ani dla "organów" ze sie tak
          nie zrecznie wyraze, tak wiec nie musicie sei ograniczac.
          Jak juz wczesniej powiedzialem, byc moze jest to sprawa nawilzenia Twojej
          pochwy. Prawidlowe nawilzenie to takie, kiedy podczas podniecenia (nie
          koniecznie w łóżku) czujesz przemoczone majtki :), a podczas pieszczot przy
          wewnetrznej penetracji paluszkami, pochwa pozostaje wilgotna conajmniej przez
          5-10 nim. Jesli Twoj organizm dziala nieco inaczej to napewno zaopatrzcie sie w
          jakies żele nawilzajace wnętrze pochwy. To nic wstydliwego, dla Ciebie w kazdym
          razie byc nie powinno, a dla Twojego mężczyzny tym bardziej. Jeśli jest spróbuj
          mu to jakoś delikatnie, subtelnie, nie wiem w jakikolwiek sposób powiedzieć -
          grutn żeby on zmienił zdanie. Możesz tez sama zaaplikować sobie taki zel, nic
          nei mówiąc partnerowi....zobaczysz czy podziała, jeśli tak! Nie będzie miał juz
          nic do gadania. Możesz też sprawe postawić jasno, albo albo :)ale to już Twoja
          decyzja w kazdym razie wyprobuj jakis srodkow - naprawde warto, a 90% par
          stosuje takie wlasnie zele, bądź inne środki, bo to naprawdę pomaga - sex jest
          duzo przyjemniejszy
          Pozdrawiam
          • helsinka Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 18:18
            Dzięki za pomoc!Lecę kupić żel, dzisiaj wypróbujemy...;)
            Pozdrawiam
    • wiosnaidzie Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 22:18
      dziewczyno!!
      twoj chlopak po prostu ma stulejke(STULEJKA polega na tym, że nieprawidłowy
      napletek zsuwa się z żołędzi członka - trudno lub wcale a nie powinno być z tym
      problemu. Napletek powinien zsuwać się swobodnie odsłaniając całą żołądź i
      nigdzie nie ściskać lub naciągać żołędzi i wędzidełka czy powodować
      jakiekolwiek przykre odczucie.)
      niech biegnie do lekarza a nie sie cacka.to zaden wstyd a klopoty od razu sie
      skoncza.
      pozdrawiam
    • nurek99 Re: Pękający napletek!Pomocy!!! 09.06.04, 22:19
      Jeżeli naprawdę chodzi o pekający napletek, to Twój partner ma prawdopodobnie
      stulejkę i chyba jednak powinien zgłosić się do urologa. Zajżyj też na stronę
      www.stulejka.com
    • Gość: adnan Re: Pękający napletek!Pomocy!!! IP: 185.97.16.* 14.09.23, 11:01
      Po cholerę odtwarzać napletek? Bez napletka jest przyjemniej :P
      No i sama operacja to głupota. Dać się ciąć dla takiej głupoty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka