nimfomalinka 14.03.02, 11:06 moj facet ma bardzo duzego (grubego zwlaszcza) czlonka. ostatnio namawia mnie na sex analny, boje sie ze mi moze pęknąć odbyt. czy to prawdopodobne, zeby odbyt mógł pęknąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Czy odbyt może pęknąć? 14.03.02, 12:19 Jeśli ma dużego penisa musicie po prostu pierwszy raz robić bardzo ostrożnie. Dużo lubrykantu i powolutku. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman może pęknąć 14.03.02, 12:55 sloggi napisał(a): > Jeśli ma dużego penisa musicie po prostu pierwszy raz robić bardzo ostrożnie. > Dużo lubrykantu i powolutku. > Warto. ************** Sloggi was podpuszcza. Jesli masz gruba tykwę to jestes zdyskwalifikowany w analnych dyscyplinach;)jesli spróbujesz wcisnąc swojego grubego wała swojej dziewce z pewnościa z hukiem strzeli jej dupa...... Pozdrawiam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodzup Re: może pęknąć 14.03.02, 19:28 tassman ma rację, ale ja mam rozwiązanie: znajduj sobie gosci z coraz wiekszymi interesami, w ten sposób powoli powiekszysz swoj odbyt i twój chłopak bedzie mógl cie popychać, że tak powiem, od dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: może pęknąć 15.03.02, 09:41 wodzup napisał(a): > tassman ma rację, ale ja mam rozwiązanie: znajduj sobie gosci z coraz wiekszymi > > interesami, w ten sposób powoli powiekszysz swoj odbyt i twój chłopak bedzie > mógl cie popychać, że tak powiem, od dupy strony. Az w koncu wlozy reke, pozniej glowe, a na koniec sam do srodka wejdzie i schowa sie ze wstydu, ze tak ma tak rozepchana dziewczyne. Odpowiedz Link Zgłoś
been Re: Czy odbyt może pęknąć? 20.03.02, 01:17 sloggi napisał(a): > Jeśli ma dużego penisa musicie po prostu pierwszy raz robić bardzo ostrożnie. > Dużo lubrykantu i powolutku. tak jak wyzej ale za kazdym razem nie tylko za pierwszym odbyt jest bardzo czuly ale nie az tak zeby nie mogl przyjac nawet baaaaardzo grubego wacusia :) bylo o tym tydzien temu na discovery :) Odpowiedz Link Zgłoś
mloteq Re: Czy odbyt może pęknąć? 20.03.02, 22:21 nimfomalinka napisał(a): > moj facet ma bardzo duzego (grubego zwlaszcza) czlonka. > ostatnio namawia mnie na sex analny, boje sie ze mi moze pęknąć odbyt. > czy to prawdopodobne, zeby odbyt mógł pęknąć? Predzej jemu sie kutas zlamie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kriseh Re: Czy odbyt może pęknąć? 20.03.02, 22:23 te mlotek,ty masz kutasa? :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mloteq Re: Czy odbyt może pęknąć? 20.03.02, 22:24 A tobie kris kiedys pekl odbyt? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.lecter Re: Czy odbyt może pęknąć? 21.03.02, 00:50 Jesli masz zaufanie do twojego partnera oraz jesli uzywasz tzw. smarow, to nie bedzie zadnego problemu. chyba ze twoj chlop jest bardzo niecierpliwy, wtedy szkoda d..y! pozdrowienia dr.lecter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa5 Re: Czy odbyt może pęknąć? IP: *.lubonet.net.pl 21.12.22, 02:41 tak może. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mav.2000 Re: Czy odbyt może pęknąć? 05.02.23, 08:56 Może wypadać jak będziecie robić to za często, ale proponuję jak przedmówca najpierw rozciągnąć anal palcem, potem dwoma i w końcu kutas na pieska Odpowiedz Link Zgłoś