Dodaj do ulubionych

zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa?

01.07.12, 02:46

Mam mały dylemat- od jakiegoś czasu jestem w związku, dość udanym jeżeli chodzi o kwestie życiowe, intelektualne i emocjonalne. Facet jest wykształcony, elokwentny, przystojny, gotuje do tego troszczy się o mnie, o nasz dom nawet bardziej niż ja :)) Jest jeden problem- seks jest taki sobie, tzn gorszy niż z poprzednimi facetami, a próbowałam już urozmaiceń, różnych pozycji itd. Po prostu jest słabszym kochankiem. Pewien wpływ ma na to wielkość jego penisa, który do dużych ani grubych nie należy i to wpływa zarówno na moje mniej intensywne doznania jak i na jego pewność siebie, a jej brak jeszcze pogarsza sprawę i koło się zamyka. Nigdy rzecz jasna niczego nie powiedziałam mu na temat jego wymiarów ale jest to dla mnie problem.
Co byście zrobiły na moim miejscu-szukały dalej kogoś kto jest was w stanie zaspokoić również seksualnie czy pozostały w związku bardzo udanym pod pozostałymi względami. To naprawdę fajny facet tylko trudno jest mi się pogodzić z tym, że raczej nie jest w stanie dać tego/takich doznań jakie dawali/i mogą dać inni.
Obserwuj wątek
    • Gość: fomica Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 08:42
      Tu nie da się doradzić "co bysmy zrobiły", bo to zależy od tego, co jest dla ciebie ważne. Ustal jakąś hierarchię. Najczęściej jest tak, że partner ma mnóstwo zalet, ogólnie jest w porządku, ale... i to małe ale wprowadza zamęt. Musisz przemyslec czy to "ale" jest w twoim odczuciu wazne, nieważne, drobne, nieznaczące, kluczowe. Może sie zdarzyc że znajdziesz mężczyznę świetnego w łóżku, ale... (znowu ale) będzie np. mniej bystry niż ten, albo mniej czuły albo będzie marnie zarabiał. Czy dobry seks zrekompensuje ci braki w pozostałych dziedzinach?
      • xxlxx63 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 09.09.20, 23:06
        może niech nogą cię zaspakaja jak taki dobry
      • Gość: Noeh Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.vps.ovh.net 19.11.21, 21:51
        Tak ale z dużym penisem jest większe prawdopodobieństwo potomstwa mały szybko ucieknie i sie schować także dziewczyny duże pałeczki liczą sie z piętnastoma pokajami i w nich dzieciakami
    • praw_o_jazdy Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 01.07.12, 12:52
      Ty powaznie pytasz ?
    • Gość: lola Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.static.korbank.pl 01.07.12, 13:43
      Miałam kiedyś kochanka z bardzo małym (!) penisem. Wzwód takiego penisa następuje bardzo szybko, więc tej nocy przeżyłam najwięcej stosunków w tak krótkim czasie. I najwięcej orgazmów...
      Miałam też kochanków z bardzo dużymi penisami i często nie odczuwałam orgazmu. Z różnych względów, także takich że taki dobrze wyposażony pan sądził, że nie musi się już dodatkowo wysilać.
      To nie rozmiar penisa jest problemem, lecz poczucie własnej wartości u twojego partnera. Spraw, aby jako kochanek poczuł się wyjątkowy i najlepszy na świecie. Sama również podczas seksu daj z siebie wszystko. I będzie dobrze. Możesz wierzyć lub nie, on doskonale wyczuwa twoje rozterki i wątpliwości.
      • zakletawmarmur Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 03.07.12, 00:16
        Czyli wolisz tych z mniejszymi bo mając kompleksy bardziej się starają "zasłużyć"?
        Nie wiem czy to jest zdrowe... Pachnie szukaniem po wadach, żeby mieć na faceta haka. A co jeśli taki pan się jednak dobrze, bezpiecznie przy Tobie poczuje? Wiesz, jeden będzie Cię bardziej cenił, drugi wręcz przeciwnie... Może będzie chciał sobie odbić i wyjdzie z niego jednak kawał chamiora i roszczeniowca (także w łóżku)? A może ten pewny siebie z dużym fiutem nie będzie czuł potrzeby, żeby coś sobie odbijać? Może zadowolenie z własnego ciała sprawia, że facet jest mniej pruderyjny w tych sprawach i gotowy do eksperymentów?

Bałabym się twierdzić, że mężczyźni z małymi ptaszkami będą lepszymi kochankami czy lepszymi partnerami. Może tak sie zdarzyć a może być wręcz przeciwnie. No i lepiej chyba związać się z facetem, który czymś nam imponuje a nie z takim, na którego mamy haka...

• Gość: lola Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.static.korbank.pl 03.07.12, 15:45
          spędziłam z tym panem z bardzo małym członkiem tylko jedną noc :)

zgadzam się, że nie ma reguły - mały członek = lepszy kochanek. tak samo nieprawdziwe jest - duży członek = dobry kochanek.

zresztą nie o kochanku tu mowa, lecz o partnerze, a to jakby komplikuje sprawę.
          • Gość: lolek Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.02.16, 17:06
            nie zdecydowana jesteś chyba ...
          • Gość: Lolek Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.02.16, 16:19
            A mi się wydaje ze czesto partnerz nie umieja bądź nie chca się dogadać i lacza się pochopnie ...
        • Gość: ego Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.158.216.40.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.14, 19:21
          zapraszam na @ może po rozmawiamy na te tematy to pomogę zrozumieć pewne kwestie stosunku dwojga ludzi z facetem co ma nie wielkie przyrodzenie , nie chciał bym rozpisywać się tu taj na ogólnym forum na te tematy ale posiadam swoje doświadczenie i tego pana co po ruszył kwestie stabilności a sexu ( zabawy bez turoskiej prowadzącej do ... ) popieram bo ma racji e w 100 % niestety tak jest w życiu wszystkiego nie można mieć , do pań prośba o pokorę i po kierowaniu partnerów jak mają pieścić wasze ciało by końcówka rozkoszy waszej była z uśmiechem na ustach mokrym prześcieradłem , pozdrawiam nasze niewiasty , nie dajmy się im a co niech stękają !!! estera67@interia.pl
        • Gość: Tylkoty Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 02:01
          Głupie baby.
      • Gość: ego Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.158.216.40.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.14, 19:05
        bo to tylko kobiety mają zakodowane ze im więcej na zwisie tym lepiej a to nie tak jest , wiem cos o tym , pozdrawiam
      • bruna5 Idę o zakład, że "lola" to facet z małym ptakiem 08.07.14, 13:58
        Faceci zawsze będą spamować w stylu: "mały ale wariat".
        • Gość: Facet 19 Re: Idę o zakład, że "lola" to facet z małym ptak IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:10
          Generalnie facet jak nie ma minimum 16 to jest do utylizacji. Każda kobieta lubi ciekawie, dobrze i dużego. Z czasem i tak poszuka mocnych doznań i to się skończy związek. To po co zaczyńać!
      • Gość: lolek Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.02.16, 17:03
        i z tobą się zgadzam
      • kordula22 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 06.04.17, 12:40
        Pozwole sobie zabrac glos w sprawie penisa; jestem odpowidnio stara i przyznam, ze mialam wielu partnerow; Faceci maja hopla na punkcie penisa ( moj ostatni, po powaznej operacji nie moze nic), ale jak mu napisalam, ze jest wyjatkowy, ze tylko z nim, to natychmiast przybiegl do mnie jak maly piesek.. ale poniewaz nie moze nic, skonczylo sie na mokrym pocalunku.
        Poprzednio bylam wyzywana od idiotek i podobno bylam "chora psychicznie", a po tym oswiadczniu o jego pozornej wyjatkowosci, nagle ozdrowialam i on jest gotow na rozne tam uslugi i inne tralala;
        A ja wciaz zdycham za normalnym facetem, tylko gdzie takigo znalezc??
        Dziewczyny, jak chcecie by facet zrobil wam n.p. kawe i by byl usluzny, opowiadajcie mu bajki, jaki on wspanialy w tych rzeczach.Kazdy, nawet seksualny kaleka, jest gotow w to uwierzyc. A co do zaspokojenia, to czasami pozostaje auto ( zadowolenie) i przynajmniej nie ma chrapania w nocy, gaci do prania, zarosnietej geby i brak szacunku.
    • josef_to_ja A jakby on Cię zostawił z powodu owłosionej? 01.07.12, 14:09
      Weź pod uwagę, że dużo młodych facetów nie akceptuje sytuacji gdy kobieta nie goli okolic intymnych.
    • lilyrush Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 01.07.12, 17:53
      biorąc pod uwagę Twoje ograniczenia seksualne, jeśli jakis facet Cie akceptuje i ogólnie jest ok to sie dobrze zastanów, żebyś nie musiała robić w sypialnie czegoś, co Cię upokarza, byleby faceta zatrzymać

Bo lepsi kochankowie wymagają lepszych kochanek....
    • nielubieeuro Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 02.07.12, 17:26
      to ile ty szmato miałaś tych ruchaczy? To on cie powinien zostawić a nie ty jego, dziwne że facet się nie boi, że jakimś syfem go zarazisz.
      • Gość: kuku Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.static.korbank.pl 02.07.12, 18:06
        ooo, czyzby pan z syndromem malutkiego?
        :D :D
        • zakletawmarmur Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 02.07.12, 23:44
          Wiedziałam, że prędzej czy później się pojawi jakiś zakompleksiony typ:-) I tak nie jest źle bo tylko jeden jak do tej pory...

• Gość: Facet 19 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:15
            Generalnie facet jak nie ma minimum 16 to jest do utylizacji. Każda kobieta lubi ciekawie, dobrze i dużego. Z czasem i tak poszuka mocnych doznań i to się skończy związek. To po co zaczyńać!
        • Gość: eee Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 23:55
          to moze w kakaowe oczko , ciaśniej , tylko nie kwicz na całą okolice
        • Gość: ONA Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:23
          Pewnie ma 3 cm podczas zwodu :)
      • Gość: ego Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.146.254.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 15:52
        zastanów ty się co piszesz , nie takim tekstem do kobiet , nie masz prawa w ten sposób
      • Gość: Popieram Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.fixed.kpn.net 03.12.21, 21:04
        Popieram Twój komentarz
    • malagenia100 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 02.07.12, 20:11
      Ja bym zostawiła faceta z powodu małego rozumu lub małego charakteru, ale nigdy nie z powodu małego penisa, bo moim zdaniem do dobrego seksu potrzebny jest nie tylko penis, ale i inne części ciała mężczyzny, których wielkość nie jest w ogóle ważna, a poza tym istnieją różne gadżety....Nie będę tu robić wykładu "kawa na ławę". Każdy się domyśli o czym myślę.
      Jeżeli go kochasz....bo jeśli to TYLKO seks, to istotnie mały penis to wielka wada.
      • Gość: Facet 19 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:28
        Generalnie facet jak nie ma minimum 16 to jest do utylizacji. Każda kobieta lubi ciekawie, dobrze i dużego. Z czasem i tak poszuka mocnych doznań i to się skończy związek. To po co zaczyńać! :)
    • king.james Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 03.07.12, 09:39
      Skoro tak wyliczasz jego zalety i tę jedną wadę, to chyba tak naprawdę te zalety nie interesują Cię na tyle, by być z nim na dłużej. Mam przeczucie, że tylko szukasz poparcia dla decyzji, którą już chyba nawet podjęłaś.
    • Gość: Robson Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:34
      Zostawiłbym kobietę z powodu małego mózgu. Tyle w temacie. Aleś ty (celowo z małej litery) pusta...
      • zakletawmarmur Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 03.07.12, 11:38
        Drugi:-)
        • Gość: Robson Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 11:47
          Nie "drugi" tylko szczery. Jak jesteście tak niewyżyte i tylko macicą myślicie siadajcie na kołki osinowe albo na 1 randce od razu walcie prosto z mostu : "Jak masz mniejszego zaganiacza niż 22 cm we wzwodzie to mnie reszta nie interesuje...Nieważne, że możesz być interesującym facetem. Liczy się BOLEC do środka...heheh". Kolejna pusta, którą zaspokaja tylko fi 60mm...
          • zakletawmarmur Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 03.07.12, 15:06
            Rozumiem, że Ty nie masz wymagań co do fizyczności kobiety? Ważne, żeby miała piękną duszę?
            • Gość: Robson Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.12, 15:21
              Jeśli dla Ciebie fizyczność faceta zaczyna się i kończy na jego penisie to gratuluję...a Twojemu facetowi (jeśli takowy jest) współczuję...Ja nie pytam na forum ani nie mam dylematów względem zapoznawanej kobiety typu :"jesteś ciasna?" lub " jesteś głęboka" czy może dla odmiany "masz między udami motylka czy bułeczkę?"...Mam oczekiwania względem kobiet, co do fizyczności także, ale dla mnie fizyczność to coś więcej niż ci... i penis. Amen.
              • Gość: lola Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.static.korbank.pl 03.07.12, 15:57
                Oczywiście, że fizyczność faceta nie kończy się na penisie. Jest to także o tyle delikatna sprawa, że tak jak można popracować nad muskułami, to nad wielkością członka już nie bardzo.

Jednak znana jest niewybredność męskich żartów na temat kobiecych piersi (na które nie mamy wpływu - są to gruczoły, a nie mięśnie), a także na temat innych części kobiecego ciała.

Myślę, że mniejszy członek to dla mężczyzny swego rodzaju wyzwanie - można popaść w mizoginię (znam takie przypadki), a można stworzyć szczęśliwy i spełniony związek.

Człowiek, który nie dziedziczy po rodzicach dużego majątku też może znienawidzić wszystkich tych bogaczy, a może wziąć się do roboty i zarobić duże pieniądze.
                • josef_to_ja Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 06.07.12, 17:10
                  Gorzej jak ten penis będzie na tyle mały, że nie zaspokoi żadnej kobiety.
                • Gość: lolek Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.02.16, 17:22
                  sex i materializm człowieka zniewala gubi i prowadzi do zagłady samego siebie
                • Gość: Ksienrzyc81 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.22, 07:42
                  O kurcze... czy ja dobrze zrozumiałem, facet który dziedziczy w genach małego człona ma zarabiać wiele i ta kasa ma mu zrekompensować... to już cały, drugiej randki nie będzie, wolę obrzezanych albo mój były miał większego. Proszę nie porównuj małych piersi do penisa bo one grają podczas stosunku drugie skrzypce.pzdr
              • zakletawmarmur Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 03.07.12, 15:59
                Ależ ja nie twierdzę, że fizyczność mężczyzny to tylko wielki fiut. Ma jednak prawo być ważnym elementem oceny atrakcyjności mężczyzny dla konkretnej kobiety. Tak jak i dla jakiegoś pana mogą to być wargi sromowe czy jędrny biust.
              • Gość: marcelina Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.play-internet.pl 11.03.14, 00:17
                Powiedzial ten co ma malego... to jest dla kobiet wazne nawet jesli sciemniaja ze nieee
              • Gość: LODA Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:19
                A ja lubię jak mój chłopak ma moja szminęczkę przy samym woreczku. Co kto lubi i tyle!!!
            • Gość: Prawda mena Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.unknown.vectranet.pl 08.07.14, 20:34
              Nic serce, dusza i inne. jak ma cyc, dupkę, cipę i dobrze robi lachę z połykiem to OK.
      • Gość: Kowalokoksownik Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.15, 05:00

Dobrze napisałeś, brawo. Takie kobiety co chcą więcej i wiekszego lądują potem u mnie w klubie znam piczki na wylot wiem też ze jak któraś pisze tak jak pff ona to przyjmnie moje zaproszenie na imprezke z duzymi palkami 😉pozdrawiam wszystkie Prawdziwe Kobiety, oraz Ciebie kolego idealnie napisales na tym powinna sie zakonczyc dyskusja.
    • lonely.stoner Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 04.07.12, 13:06
      Ja bym sie rozstala. Juz teraz nie zapowiada sie najlepiej a po pewnym czasie naprawde zacznie ci brakowac takiego porzadnego seksu - i bedziesz odczuwac syndrom niedopchniecia i zaczniesz marzyc o takim fajnym seksie z dobrym kochankiem. Wiem ze duzo ludzi twierdzi ze niby rozmiar nie ma znaczenia- ale ja uwazam ze ma i to ogromne.
      • todilla Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 04.07.12, 14:59
        warunkiem udanego związku nie jest duży penis. Ale jest nim na pewno wiara w to, że się umie najlepiej uszczęśliwić partnera/rkę. Jeśli Twój facet nie wierzy w siebie i Ty w niego nie wierzysz, to do d.py taki związek.
      • josef_to_ja Duży penis głównym fundamentem związku :D 04.07.12, 20:50
        Dobre :D
        • default Re: Duży penis głównym fundamentem związku :D 06.07.12, 08:58
          A żebyś wiedział ! Dokładnie tak jest - no może w takim stwierdzeniu jest pewne uproszczenie, bo nie chodzi o "duży" w sensie obiektywnym, ale "odpowiednio duży dla danej partnerki". Bez satysfakcjonującego seksu nie ma dobrego związku.
          • josef_to_ja Co po dużym penisie jak facet jest brzydal. 06.07.12, 14:08
            I do tego niezaradna niezdara z gołym portfelem z niego. Jak facet jest zaradnym przystojniakiem to i mały penis mu nie zaszkodzi.
    • Gość: olga Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.12, 01:03
      Chyba nie ma sensu się męczyć. Dobrze wiemy, ze rozmiar ma znaczenie, choć facetom lepiej mówić co innego. Gdyby chodziło tylko o długość to jeszcze można mieć nadzieję, ale jeśli obwód jest za mały to z dobrego seksu nici....niestety
      • Gość: obdarzony Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.13, 01:56
        Widzę fanke dużych "wyzwań" :-) szkoda ze jest ich tak mało hehhh.
        Tyle kobietki się nagadaja ze wola duże ze normalne ze grube ze twarde, a jak dochodzi co do czego to jak jest chemia to jest to im niby obojętne, niby bo słyszałem różne rozmowy kobiet i potwierdzam ze jest tak jak mówi moja przedmowczyni ze na dluzsza metę ma znaczenie tzn jak mija zauroczenie wtedy atut posiadania dużego jest tzw asem z rękawa niestety. Natomiast znaleźć fanke dużych przyrodzen na przygodny seks jest ciężko niestety.

Pozdrawiam mile panie lubiace spore gabaryty :-)
    • Gość: warro Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.12, 12:34
      Ja bym zostawiła. Seks jest ważny, szczególnie na dłuższą metę.
    • volupte Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 13.07.12, 23:10
      Cóż , kobiety tu tez nie sa bez wad, chociaz na forum o tym nie czytalem. Jedne maja jak kapelusz , ze biegasz ,,jak żyd po pustum sklepie" inne ciasna ze wprowadzic nie mozna , a faceci mniej narzekaja:-)
    • Gość: cezar Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.play-internet.pl 29.12.13, 04:08
      Drogie Panie, drodzy Panowie.
      Mam 34 lata, wyzsze wyksztalcenie, ciekawa prace (zarabiam cholernie dobrze) i malego penisa. Tydzien temu sie dowiedzialem dlaczego moja (juz byla) zona mnie zdradzala. A pozniej kolejne partnerki. Wiem jedno: mowicie drogie Panie ze nie zalezy wam na seksie ze na czulosci, romantyzmie i tak dalej i tak dalej. Jestem w stanie zapewnic kobiecie z ktora jestem (prawie) wszystko o czym zamarzy (z lotem w kosmos ciezko by bylo). Jednak moje partnerki szukaly tylko duzego fallusa. Nie bawily ich drogie (na urodziny dalem kolie za prawie 20 tysi) prezenty, wyjazdy na wczasy (Brazylia trzy razy w roku), wszelkie zachcianki. Chcialem zrekompensowac nie doskonalosc fizyczna w postaci malego Wacka. Niestety nie szukacie faceta ktory jest w stanie zapewnic wam luksusy z wyzszej polki. Tylko potrzeba seksualna jest dla was najwazniejsza. Z tego co juz wiem ostatnia moja milosc sprzedala prezenty ode mnie bo ma faceta obiboka ktory zrobil jej dziecko i nie maja za co zyc. Byla u mnie, prosila o wsparcie. Chwileczke przeciez ma to czego chciala 20 cm w zwisie. A ja chodze do "Panienek do Towarzystwa" i mi wystarczy. Takze zastanowcie sie dobrze czego chcecie od zycia. Stabilizacji w tych trudnych czasach, gdzie wiekszosc ludzi ma problem zeby cos do gara wrzucic i dzieci wykarmic? Czy duzego, grubego penisa ktory co noc wam zrobi dobrze ze cala okolica bedzie was slyszec jak sie drzecie? Pozdrawiam.
      • Gość: prawdziwa kobieta Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.14, 12:13
        Takze zastanowcie sie dobrze czego chcecie od zycia. Stabilizacj
        > i w tych trudnych czasach, gdzie wiekszosc ludzi ma problem zeby cos do gara wr
        > zucic i dzieci wykarmic? Czy duzego, grubego penisa ktory co noc wam zrobi dobr
        > ze ze cala okolica bedzie was slyszec jak sie drzecie? Pozdrawiam.

Dużego kutasa. Zdecydowanie.
        • Gość: NIUNIA Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.16, 02:01
          pytanie jak malego miales bo po tym co piszesz musial bys go nie miec wcale zyba zdrowana umysle kobieta zrezygnowala
      • Gość: anna Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.15, 15:17
        Ja chętnie się z Tobą związę nie zależy mi na sexie ale na dostatnim życiu.
    • Gość: lupa brawo IP: *.158.216.40.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.02.14, 18:58
      Brawo to jest to taki opis sie podoba , kobitki sex to nie wszystko a na pewno zwis w porównaniu do stabilności związku , a wiem co nieco na te tematy , a panią co szukają wrażeń radze wybrać albo stabilność albo zabawa na jedna noc , pozdrawiam
    • Gość: wioletta Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 00:26
      Prawda jest jedna, faceci z małymi to geje. Wolą nadstawiać pupki,niż posuwać niezłe...laski. Zostaw go i znajdź sobie murzyna. Najlepiej prosto z dżungli,bo tacy są najlepsi. Jak zobaczą białą kobietę to stoi im przez kilka lat 24 godziny na dobę,a przydaje się to a to na budowie do wiercenia wielkich dziur i wtedy dobrze murzyn zarabia. Będziesz mieć na błyskotki i perfumy.
      • Gość: ego Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 31.01.16, 21:36
        Glupie podejście do zwiasku faceta , dramat
    • Gość: sex - poradadnia Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.neanet.pl 23.04.14, 21:27
      sądze, że jego rozmiar nie powinie mie wplywow na was zzwiazek...
      moszesz zastosowa pewne leki i podawa mu je nieswiadonie ... np. w picu lu jedzeniu...
      mojemu nezowi penis podrosl o 3 rozmiary po 5 miesiacach brania tabletek...
      ale z trugiej strony mize poprostu mu jeszcze nie urusł moj maz bral je po 30 ... chociarz rosniecie penisa zatrzymuje sie w wieku 24 lat ...sama to ocen ... a moze to ty jestes zbyt wymagajaca seksualnie. pomysl o tym nie warto zaprzepascic byc moz eprawdziwej milosci z powodu jego penisa!!!
      mama 3 dzieci uwierz mi rozniar nie ma znaczenia . pozdrawiam cie goraca i zycze powodzenia w zyciu.... pytaj jesli masz jakies problemy razem latwiej je rozwiazac
      • szarmila Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa 26.11.15, 10:08
        Moj maz ma tez malego - odkrylam to juz przed slubem, ale pomimo wszystko chcialam sie z nim zwiazac, bo wyczuwalam,ze bedzie dobrym materialem na meza. Wydaje mi sie,ze jego przesadna zazdrosc bierze sie wlasnie z tego kompleksu, ze inni maja wiekszego:)) Pomimo wszystko mamy satysfakcjonujacy seks, tylko przy malym dziecku tez nie zawsze okazja,zeby to robic dluzej. To jedyny minus.
        Zapraszam do czytania mojego pamietnika erotycznego: www.cypryjskiemarzenie.blogspot.com
    • miasto.mania powiększenie penisa 25.09.15, 13:29
      skoro są już suplementy dzięki którym obwód i długość się powiększa to po co grozić chłopu rozpadem związku ;)
    • Gość: Oggy Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.centertel.pl 27.03.16, 06:36
      A widziały gały co brały czy nie?
      • Gość: lolek Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.04.16, 16:46
        Kobieta jak potrzebuje roskoszy to nie wiele jej potrzeba wystarczy kilka chwil nad sokczenia , a jak chce się hukac to po co za nia biegać sama przyjedzie.
    • Gość: darek 19cm 33 lata Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.16, 22:08
      Mam taki dylemat życiowy, jestem inżynierem, dobrze zarabiam, mam 19 cm i 16 w obwodzie, a moja partnerka jest dla mnie za płytka, za ciasna i ma za małe cycki. Poza tym idealny materiał na żonę, kochamy się, lubimy razem przebywać, no ale chyba muszę z nią zerwać..... nie mogę dopchać jej do końca bo boli, cycki ledwo w ręce się mieszczą. Prwda jest taka: kobieta bez głębokiej cipy i wielkich cyców nie nadaje się na partnerkę życiową..... co mi poradzicie dziewczyny? Może wsiądę w moje audi i poszukam innej, no chyba tak. na pierwszej randce dam ogórka i zapytam, jak wchodzi bez oporów to możemy być parą, no i wymacam cycki czy nie push up .....
      pozdro piszcie
    • Gość: michaś Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.telpol.net.pl 29.07.16, 23:20
      odezwij sie michal32sl@o2.pl
    • Gość: kebasa21 Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.09.16, 06:07
      hehe a moja była znów marudziła że pomału bo boli. 1/3 pozwalała mi wkładać!!heh głowice ledwo schowałem a już słyszałem płacze że wystarczy...nasz związek nie przetrwał z powodu mojego fiuta. 21 cm to nie jest tak dużo, bez przesady. Na łazni w robocie to jest paru gości którzy maja kopyta wyczynowe, 3 noga hehe...oj kobity a wiecie że wy też macie różne cipki??jedna jest ciasna elegancka a druga rozklapiucha ja słoik z wodą:)spotkałem takie to pytalem sie wlascicielki czy wlozylem czy nie, rownie dobrze moglbyme noge do kolana wciepac jak w gumiaka..xDpozdro dra wszystkich mokrych piczek:)
    • Gość: dirty nasty Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: 62.233.251.* 18.04.17, 11:48
      Jak ci z nim źle to go zostaw, niema sensu się męczyć i liczyć, że się poprawi
      kiepski seks doprowadza w końcu do frustracji a potem mogą pojawić się zdrady
    • Gość: Ania Re: zostawiłybyście faceta z powodu małego penisa IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.08.17, 15:46
      Powiedz,ile masz lat ? Z doświadczenia wiem,ze takie sprawy oddala siena tor dalszy ale seksualnosc w zwiadku jest bardzo wazna i jezeli noe ma pozadania to wszystko sie rozchodzi po mimo ze partner jest ogolbie atrakcyjny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka