Dodaj do ulubionych

Czy mógł mnie zdradzic po amfie ?

27.08.12, 19:57
Opowiem całą sytuacje..na grillu było klika osób, w tym 14 latka...napiła sie ,nie mogła wstac i musieli ja zaniesc do łóżka zeby poszła spac..po jakims czasie zniknął mój chłopak. poszłam go szukac. Znalazłam go za jej łóżkiem..gdzies 20 minut wczesniej wziął to świnstwo..był ubrany . Jak go kopnęłam to podniósł głowe i zapytał gdzie jest..mówił, ze chodził na czworaka po pokoju , nie mógł znaleźć wyjscia i zasnął. Dodam , ze pił tez drinki..Mi mówił, ze nic nie było, ze wszedł tam nieswiadomie.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Czy mógł mnie zdradzic po amfie ? IP: *.play-internet.pl 27.08.12, 23:14
      Dziewczyno- z kim Ty się zadajesz?!? Zastanów się po co ci taki chłopak,który lubi amfę i nie jesteś go pewna.
      • andzia.99125 Re: Czy mógł mnie zdradzic po amfie ? 28.08.12, 13:12
        Wtedy wziął to pierwszy raz.
    • zuza_m_zuza_m Re: Czy mógł mnie zdradzic po amfie ? 31.08.12, 20:29
      Zdradzić i po kawie można ;) A twój facet chyba się nie kontroluje.
      • andzia.99125 Re: Czy mógł mnie zdradzic po amfie ? 13.09.12, 09:25
        Co to znaczy , ze się nie kontroluje ?
    • zakletawmarmur Re: Czy mógł mnie zdradzic po amfie ? 02.09.12, 00:27
      Amfa nie odbiera ani nie zniekształca świadomości:-) Daje efekt jak mocna kawa+prozak (energia +świetny humor) ale zachowujesz i czujesz sie "normalnie". Amfa raczej odbiera ochotę na seks... Mężczyźni mają wręcz problemy z osiągnięciem orgazmu. Kolega twierdził, że mógł to robić przez pół nocy i nie potrafił dość. Twój chłopak, gdyby był pod wpływem amfy to prędzej wysprzątałby tej dziewczynie pokój i zagadałby na śmierć niż bzyknął:-)

Bardziej martwilabym się, gdyby mu się spodobało bo to cholernie silnie uzależniający narkotyk, często bardzo zanieczyszczony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka