Dodaj do ulubionych

Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbował?

15.01.20, 05:00
Jak w temacie, czy ktoś korzystał z masażu? Jakie przeżycia, czy coś się zmieniło po masażu?
Jak ktoś nie wie o co chodzi to jest to masaż ciała z głównym skupieniem na waginie (łechtaczka i punkt g) może być wykonywany przez kobietę lub mężczyznę. Nie jest to usługa seksualna, chodzi o rozluźnienie mięśni poprzez masaż.
Obserwuj wątek
    • Gość: Assingha Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow IP: 213.232.87.* 25.02.21, 17:00
      Korzystałam i zdecydowanie polecam Kala Luna Temple masaż energetyczny i tantra masaż w pełni profesjonalny, wykonywany przez mistrzynię tantry www.kalalunatemple.com.pl
    • pieknaewa Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow 21.04.21, 20:39
      Ja próbowałam i powiem szczerze odkryłam swoje ciało zupełnie na nowo. A orgazm miałam jeden z lepszych w życiu. Cały masaż naprawdę rozluźnia. Kluczem jest odpowiednia masażystka. Jeśli ktoś szuka dobrego masażu w okolicach poznania to polecam: sensualmassage.eu/
    • Gość: frede Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow IP: *.eco.atman.pl 17.06.21, 10:41
      Libi gel. NIe wiem czy próbowaliście ale jest to zel stymulujący. Do tej pory miałam do czynienia z kilkoma róznymi zelami tego typu ale osobiscie ten właśnie przypadł mi najbardziej do gustu. Jest przyjemniej, wzmacnia doznania. Cenowo trochę drożej od reklamowanego Durex intense ale jest większy i wydajniejszy.
    • Gość: frede Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow IP: *.eco.atman.pl 22.06.21, 06:37
      Zamawiałam w internecie ;) Przy okazji innych zakupów (postanowiłam przetestować, bo widziałam ja na innym forum sobie ten żel polecali tak więc pomyslałam sobie czemu by nie wypróbowac i z tych wszystkich zakupów ten zel okazał sie najlepszym).
    • Gość: Gosia Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow IP: *.datapacket.com 15.01.22, 16:17
      Witajcie.

Byłam na masażu tantrycznym w Warszawie u dwóch kobiet i dwóch mężczyzn.

Tantrą interesuję się od kilku lat i miałam ochotę doświadczyć jej smaku w wersji profesjonalnej.

Po tych próbach wracam tylko do jednej osoby.

Kobiety okazały się jak dwa różne bieguny.
      Jedna Pani jak dla mnie "za ostro" próbowała robić masaż jak na masaż tantryczny.
      Druga zaś umie dobrze jedynie relaksacyjny jak na mój gust.

Jeden z Panów zapomniał dodać energii do ruchu i dotyku niestety.

Za to ten drugi wiedział co robi. Umie i intensywniej pomasować i delikatniej.
      Umie pracować również energią ( a to dla mnie jest właśnie największą różnicą masażu tantrycznego od erotycznego). On czuje i wie kiedy i jak masować.

Ten, do którego wrócę zapewne jeszcze wiele razy posiada swoją stronę:
      www.masaztantryczny.com.pl
      • Gość: Perfect Re: Masaż yoni, masaż tantryczny. Czy ktoś próbow IP: *.toya.net.pl 02.03.22, 20:24
        Szanowne Panie, zapraszam na profesjonalny i dyskretny masaż yoni na terenie całej Polski. Dojeżdżam, usługa bezpłatna. Proszę pisać: perfectyoni18@gmail.com

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka