Dodaj do ulubionych

Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie

08.02.22, 08:01
Żona piękna miła dużo partnerów wcześniej widziałem ją jak uprawiać sex z innymi i pragnę patrzeć jak przeżywa z innymi czy to normalne.
Obserwuj wątek
    • gazetka2022 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 08.02.22, 08:46
      walmac1961 napisał:

> Żona piękna miła dużo partnerów wcześniej widziałem ją jak uprawiać sex z innym
      > i i pragnę patrzeć jak przeżywa z innymi czy to normalne.
      a nie chciałbyś, aby przeżywała z Tobą, wspólnie???
      • walmac1961 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 08.02.22, 08:57
        gazetka2022 napisał:

> walmac1961 napisał:
        >
        > > Żona piękna miła dużo partnerów wcześniej widziałem ją jak uprawiać sex z
        > innym
        > > i i pragnę patrzeć jak przeżywa z innymi czy to normalne.
        > a nie chciałbyś, aby przeżywała z Tobą, wspólnie??? Trochę głupio
        • walmac1961 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 08.02.22, 13:32
          Ale w życiu trzeba wszystkiego spróbować wiadomo że wierna to ona nie jest
    • walmac1961 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 08.02.22, 08:51
      Poznałem żona jak wymieniłem licznik u niej opowiadała że 1.5 roku temu mąż umarł 39l i inne. Dała nr telefonu zadzwoniłem na2zmianie cz mogę wpaść po pracy pogadać i zostałem do rana.
      • stasi1 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 08.02.22, 18:04
        Skoro jesteś z nią szczęśliwy a ona zgadzała by się na te twoje fanftazje to musicie to spróbować
      • albacor Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 24.08.22, 13:05
        Ty, a gdzie kobitka ma licznik i co on liczy?
    • Gość: Gosc1975 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.03.22, 17:42
      Ja przyłapałem swoja żonę na wakacjach ze starszym panem a zaczęło się wszystko od łańcuszka na nodze
      • anna-zzielona112 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 18.03.22, 18:58
        Ciekawa historia.
      • Gość: Ja Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie IP: *.147.8.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.22, 18:49
        Na lewej kostce miała?
    • obrotowy żona podczas sexu i tesz podnieca mnie :) 20.03.22, 19:36
      ale cudza, ma sie rozumiec.
    • elwira20798 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 17.08.22, 17:14
      No to zależy od pary, uważam,że to jest normalne, można się kochać, dbać o siebie. Wiele osób marzy o takim układzie, ale nie potrafi zrozumieć, woli okazywać zazdrość i być pokazem samca. Zdarza sie ze bez wiednie po kryjomu takie sytuacje się zdarzają.Ja razem z żoną mieliśmy takie spotkania. Było wspaniale, nie mamy tajemnic.
    • eagle.eagle Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 24.10.22, 07:41
      Jest wielu mężczyzn którzy chcieliby patrzeć na rozkosz swojej kobiety. Tylko nieliczni się na to odważają, bo i kobieta musi mieć takie potrzeby.
      Czy to normalne ?
      Nie wiem, jakoś nie szczególnie mnie to obchodzi kiedy przeżywam rozkosz.
    • leszekk1234 Re: Widziałem żona podczas sexu i podnieca mnie 27.10.22, 11:15
      widzisz jej przyjemność z kimś innym teras z tobą jeśli jej przyjemność ci się podoba to dla mnie to normalne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka